God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

God of War
easyn azt jön a godmód.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

én már elég régen játszottam ezzel a progival, végig kell vinni normálon, hogy a god mód jöjjön? nem emlékszem

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

God of War
godba csak a minotaurnál volt gondom de másodikra ment.
Ares az nem volt ojan nehéz,de az is szivatos tudot lenni.

a blackben még a lesznek rohadtabb pályák
a GoW nem érdekelt annyira, mint a Black
és ezért nem nyomtam végig úgy

God of War
én végig megkell érte szenvedni de mégmindig könyebb mint a blackba az a rohatt pálya

nem, de nem is fogom
az már nekem sok(k)

God of War
végig nyomtat godba a god of wart ballor?

de minden extra nem csak a GOD mód után jön elõ?
ez meg engem nem veszélyeztet 😊

God of War
mijen extrán vannak egyébként??

Laky
nos igen, ezért is kérdeztem, mert eléggé furcsállottam, hogy ~3GB-ra ráférne maga a játék, plussz ez extrák...

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

én a PAL verzsönre azért haragszom, mert nincs benne a progresszív támogatás, pedig ha azzal nézed, akkor az állad leesik: sokkal szebbek a textúrák! nagyojn ott van úgy!

a full GOW az DVD 9-es, tehát nagyobb a mérete, mint 4,7 Giga, ezért DL lemezre kell (ha lehet) írni

God of War
ez valami új kiadás?
mert hogyha az akkor tuti benne van minden😊

Laky
GOD OF WAR FullDVD Pal Multi5 PS2

ebben vajon bennt vannak az extrák?
most nincs pénzem megvenni sajnos 😞(((

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

God of War
Én is nehezzen jöttem rá.
de kb.10perc után rájöttem de voltak részek ahol én is segitséget kértem nem is egyszer.

Kösz. Eszembe sem jutott volna.
God of War
valakinek sikerült feltolni maxba mindent(varázslatok,káoszpengék,meg azt a másik kardot)
nekem nem sikerült csak a két kard+zeuz villáma+az a másik villám+hadesz hullái. a meduza fej csal lv1-be volt de annak nem igazán vettem hasznát.
Az olimposzon szét romboltátok azt a kétszobrot mert akkor van egy+videó.

Solidus
Igen egymásra kell rakni a két szobrot a lift segítségével!Leviszed az elsõt közvetlenül a lift mellé.Aztán a másodikat rátolod mielött még beindulna a lift.Aztán ha kész csak oda kell húznod a kívánt helyre.

.:SOLIDUS:.

Laky
tedd egymásra a két szobrot 😉
(ha jól emlékszem 😊)))

Segítsetek pls...

Most vagyok Athénban és az Oracle-t kel kimenteni, aki egy kötélen kapaszkodik. Kinyitok minden ládát, majd felugrok az oszlopokkal alátámasztott helyre. Ott a kép mutaja, hogy át kell ugrani egy szemközti párkányra, onnan meg növények vezetnek felfele, ahol fel lehet mászni... DE! Nem tudok átugrani sehogy... Van ott két mozgatható szobor, amiket le lehet hozni a helyükrõl a lift platformon, de nem használhatóak. A Segítségükel át tudtam ugrani egy titkos helyre ahol jópár láda volt de másikra nem. Túl alacsonyak... Ha odatolom õket félútra, hogy majd elõször rájuk ugrom, aztán fel akkor hiába ugrok át rájuk úgy sem érek fel a párkányig.

Mit kéne csinálni?
Afe
speciális 😄

az eredeti nem fagy ki 😉
a másik fajtából a Confusion a jó

God of War
Mer az mijen verzioi hogy a játék lefagy??

Afe
ha a "barlangból kijösz és lefagy" verzio van neked, akkor várj vele pár percet és
tovább fog menni.

God of War
Akkor jól tudtam.
hold négyszög+hold háromszög+holdx+L1 ezt nyomdbe.
Asszem ez olyan hogy felugrik a levegöbe és csapkod,de nem tudom biztosra.

Laky
azaz, a pörgõs

God of War
L1+négyzet az a körkörös támadás ha jól tudom(mikor Kratos elkezd pörögni a kardal)
Káosz pengék ha maxba van akkor XX+hold háromszög asszem az a legerösebb támadás.

mukika
báz, nem is tudtam, hogy van egy szar egy bizonyos résznél kifagyós verziója a gémnek... persze nekem az van meg. :CCCcccc

most 1-2 napig nó gém, míg meg nem jön a dvd íróm. 😞

Laky
np, nem azért mondtam...
amúgy én se tudom már a nevét xD
lassúnak lassú, ezért használtam csak egy komót vele, azt hiszem "L1 + négyzet"

God of War
Bocs nem tudom a nevét.
Egyébként jó de lassú én káosz pengével csináltam az volt maxba és azok a lelkek az ucsó varázslat.(nem tudom a nevét mert iszonyat régen játszotam végig)

Laky
az a "másik kard" iszonyatosa erõs(!), én azzal csináltam meg God-ban a családvédõs részt 😛

God of War
Ja még valami a Káosz pengéknek maxba kell leniük mert az a másik kard maxba kicsit lassú és a káosz pengéknek van maxba egy nagyon brutális támadása.
Nekem ott nem volt gond csak a minotaurnál.

God of War
A családvédõ részre gondolsz.
Azt elég nehezzen mert azok a Kratos féle lelkek egy fojtában jönnek.
Na ott folyamatossan védekezz és támadj vissza de godba végülis nem téged támadnak ha nem a családodat ott ugye körel vissza tudod tölteni az életüket csak az a baj hogy akkor a tiedböl vesszile.
Na szoval védekez és támadj.

DoNorBi
god modba a fõgóré elõtt lévõ dolgot hogyan csináltad meg mikor megkell védeni a családodat mert az nekem nem ment😞

Haverok, Buli, Fight Club!

God of War
A játékot mindenkinek ajánlom mert nagyon jó.
Már végig toltam Easyn és Godba is godba elég szivatos volt meg nehéz is.

Laky
akkor meg is rendeljük CD Glaxisról 😄

áhh, szal így van...lehet megveszem majd, attól függ hogy tudok-e rá félretenni 😄

ha nálad a PoP a best, akkor szerintem mindenképpen szerezd be, nagy játék 😊

mukika
koosadam
Sziasztok,
én nem ismerem ezt a játékot csak láttam belõle videókat (ingame) és rájöttem, hogy ez tök ugyan olyan (vagyis nagyon nagyon hasonló) ,mint a nálam Best of-nak számító Prince of Persia. Meg tudnátok mnondani, hogy van-e olyan magyar oldal ahonnan infokat tudnék kapni? Mi mit ér meg miket lehet benne csinálni, sztori stb...?

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Luiprima
A periódusos rendszerben a platina (79) után az arany(80) jön 😊

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

Afe
5700 pénz?! ez a játék simán megérné.

meg is venném, ha nem kellene attól tartanom, hogy alvás közben kasztrálnak mert kimertem adni ennyi pénzt egy játékra..

a platinium után mi jön? 😄D

Luiprima
Ez a gond mivel az eredeti az dvd9-en jött ki és a törést a videók rippelésével oldották meg. Elõzõvel egyetértve a platinumot megéri megvenni.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

aabyssx
Nem feltétlenül kell tartalmaznia. Ha nem fér rá DVD5-re, akkor a video-kat a legegyszerûbb kivagdosni. Igénytelen, de így szokták megoldani.

SZVSZ érdemes megvenni. 5700-ba kerül a Platinum változat.

www.youtube.com/aabyssx

nem, nem eredeti, hanem le lett töltve és ki lett írva...szal írott, ez lehet a baj? ettõl sztem még tartalmaznia kellene a videókat

igen, igen, ezt tudom..de a Treasures menüpontban a videókat mint például a Deletet Levels, meg a The Birth of The Beast, meg hasonlókat nem tudom megnézni, azt a jelenetet adja be az összesre, amikor a legelsõ videó ( leugrik a hegyrõl, beszélnek, bla, bla 😄 ) és a hajón ( áll Kratos, vele szemben egy csapóajtó szerû valami ), ez a csapóatószerûség ami le van láncolva elkezd "mocorogni" és elõjön belõle 3 kardos zombi-szerû szarság 😄, majd az ajtó bezárul. ettõl jobban nemtom leírni, sry 😄

aabyssx
Nekem eredeti van és ha nyomsz egy new game-et, akkor úgy kezdõdik, hogy Kratos leugrik a hegyrõl, majd a narrátor visszaugrik az idõben, és kezdõdik a hajós jelenet.

www.youtube.com/aabyssx

eredeti játékkal nyomod?
mert ez DVD9

és mindegyikre ezt adja be

nem tudjátok mitõl lehet hogy nem játsza le a játék a videókat? végigvittem, ezért ugye be kellene adnia egy pár videót, például azokat a pályákat amiket kitöröltek, stb... de ha el akarok indítani valamit, akkor azt adja be, ahogy az "elsõ pálya" kezdõdik, a hajón lévõ csapóajtóból 3 ilyen zombi szerû szarság elõmászik, majd az bezárul...ötlet? :S