God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Ares az nem volt ojan nehéz,de az is szivatos tudot lenni.
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
a GoW nem érdekelt annyira, mint a Black
és ezért nem nyomtam végig úgy
az már nekem sok(k)
ez meg engem nem veszélyeztet 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
mert hogyha az akkor tuti benne van minden😊
ebben vajon bennt vannak az extrák?
most nincs pénzem megvenni sajnos 😞(((
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
de kb.10perc után rájöttem de voltak részek ahol én is segitséget kértem nem is egyszer.
nekem nem sikerült csak a két kard+zeuz villáma+az a másik villám+hadesz hullái. a meduza fej csal lv1-be volt de annak nem igazán vettem hasznát.
Az olimposzon szét romboltátok azt a kétszobrot mert akkor van egy+videó.
.:SOLIDUS:.
(ha jól emlékszem 😊)))
Most vagyok Athénban és az Oracle-t kel kimenteni, aki egy kötélen kapaszkodik. Kinyitok minden ládát, majd felugrok az oszlopokkal alátámasztott helyre. Ott a kép mutaja, hogy át kell ugrani egy szemközti párkányra, onnan meg növények vezetnek felfele, ahol fel lehet mászni... DE! Nem tudok átugrani sehogy... Van ott két mozgatható szobor, amiket le lehet hozni a helyükrõl a lift platformon, de nem használhatóak. A Segítségükel át tudtam ugrani egy titkos helyre ahol jópár láda volt de másikra nem. Túl alacsonyak... Ha odatolom õket félútra, hogy majd elõször rájuk ugrom, aztán fel akkor hiába ugrok át rájuk úgy sem érek fel a párkányig.
Mit kéne csinálni?
a másik fajtából a Confusion a jó
tovább fog menni.
hold négyszög+hold háromszög+holdx+L1 ezt nyomdbe.
Asszem ez olyan hogy felugrik a levegöbe és csapkod,de nem tudom biztosra.
Káosz pengék ha maxba van akkor XX+hold háromszög asszem az a legerösebb támadás.
most 1-2 napig nó gém, míg meg nem jön a dvd íróm. 😞
amúgy én se tudom már a nevét xD
lassúnak lassú, ezért használtam csak egy komót vele, azt hiszem "L1 + négyzet"
Egyébként jó de lassú én káosz pengével csináltam az volt maxba és azok a lelkek az ucsó varázslat.(nem tudom a nevét mert iszonyat régen játszotam végig)
Nekem ott nem volt gond csak a minotaurnál.
Azt elég nehezzen mert azok a Kratos féle lelkek egy fojtában jönnek.
Na ott folyamatossan védekezz és támadj vissza de godba végülis nem téged támadnak ha nem a családodat ott ugye körel vissza tudod tölteni az életüket csak az a baj hogy akkor a tiedböl vesszile.
Na szoval védekez és támadj.
Haverok, Buli, Fight Club!
Már végig toltam Easyn és Godba is godba elég szivatos volt meg nehéz is.
én nem ismerem ezt a játékot csak láttam belõle videókat (ingame) és rájöttem, hogy ez tök ugyan olyan (vagyis nagyon nagyon hasonló) ,mint a nálam Best of-nak számító Prince of Persia. Meg tudnátok mnondani, hogy van-e olyan magyar oldal ahonnan infokat tudnék kapni? Mi mit ér meg miket lehet benne csinálni, sztori stb...?
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
meg is venném, ha nem kellene attól tartanom, hogy alvás közben kasztrálnak mert kimertem adni ennyi pénzt egy játékra..
a platinium után mi jön? 😄D
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
SZVSZ érdemes megvenni. 5700-ba kerül a Platinum változat.
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
mert ez DVD9