1544
-
aussieguy #703 igen a Kronosos az egy kicsit sántít az van nálam az utolsó helyen a másik kettő között viszont nem tudom eldönteni hogy melyik lesz a második rész. mindenesetre már nagyon várom én is:) -
#702 Jók! Mindegyikből el tudnék képzelni egy játékot, talán csak a napjainkban játszódó rész (Kronos csontvázával) lenne lapos. Már nagyon várom a GOW 2 megjelenését! Nálam ez a játék benne van az első 5-ben. -
aussieguy #701 egyébként mit szólsz a történetekhez??? -
#700 Hali!
Letöltöttem pendrive-ra, majd megnézem a saját gépemen. A melós gépem nem nyit meg ilyen file-okat. -
aussieguy #699 üdv alkess!!!
a videókat is meg tudtad nézni???
ADAM -
#698 Köszi az infót és grat az isten módhoz! -
aussieguy #697 hella srácok. látta már valaki az isten mód befejező videóit mert én igen (szenvedtem mint a disznó,25 óra játékidő után sikerült megcsinálni:)))leírom mert láttam hogy páran kérdeztétek hogy mik a videók.
ha végigviszed az isten módot kapsz három videót:The Fate of the titan,Secret Message 1 és A secret Revealed.
The Fate of the Titan: kiderül hogy miután Kratos elvitte Pandora szelencéjét Kronos még ezer évig élt vándorolva a sivatagban aztán meghalt.Napjainkban egy katonai kutatócsoport felfedezi Kronos csontvázát és be akarnak hatolni a templomba hogy maguk derítsék fel Kronos titkát de az még mindig tartogat veszélyeket és titkokat.Ám a felfedezéssel eggyütt egy új hős fog felemelkedni,felbukkani.http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar2/video_player.html?id=cnBikTP-5bgMuDU ezt írjátok be videoért
A Secret Revealed:Kratos mindent elért amiről csak álmodott kivéve egy dolgot. volt egy titok az életében amit még ő sem tudhatott.Kratos egy kis faluban látta meg a napvilágot s pletykák keringtek hogy ki lehet az apa.Kratosnak és az anyjának el kellett hagynia a falut hogy új életet keressenek Spártában ezért soha nem tudta meg hogy ki az apja. Felnőttként visszatért Spártába hogy felkutassa anyját mert mielőtt Kratos elhagyta Spártát megeskette anyját hogy ha egyszer visszatér mondja meg hogy ki az apja.Ám egy régi prófécia szerint anyja átváltozott egy szörnyé ami még a saját fiát is megölné. Kratos végez a szörnyel és anyja visszatér egy pillanatra a túlvilágból hogy elmondja hogy KRATOS NEM HALANDÓ DE NEM IS ISTEN HANEM FÉLISTEN MERT AZ APJA ZEUS!!!!!!!Ezzel a tudattal felkészül Kratos hogy bosszút álljon apján aki nagyon rég elárulta és elhagyta a fiát.http://www.gamespot.com/pages/filter/video_player.php?id=dyY2ljGs5bsFsjY ezt videoért
Secret Message 2: egy apró képrészletet látsz ami idővel távolodik és a végén megpillantod a teljes képet. ezalatt egy szöveg fut végig természetesen angolul. röviden ennyi a lényege:Kratos gratulál neked hogy eddig eljutottál és megkérdezi költői kérdéssel hogy Ő(Kratos mit ajálnhat fel neked?aztán jön a válasz Kratostól:"Amikor elöszőr értem fel az Olümposzra észrevettem egy ajtót ami áthatolhatalan mindenki számára kivéve nekem,még Zeus sem biztos ennek a helyiségnek a létezésében." megy a blablabla aztán Kratos elárulja hogy ez a "szoba" a háború,gyűlölet lelkét tartalmazza vagyis maga ÁRÉSZ LELKÉT!!!!! Kratos megint lök egy pár kérdést: Ennek mijen haszna van?mire jó ez?Majd megtudod később.persze lehet hogy hasznát veszem amikor bosszút állok Ő rajta(itt Zeusra gondol).válaszok későbbre. tekintds magad kitüntetve halandó!!!
ennyi a vége. ehhez nincs videóm sajna de a kép ami a háttérben megy az benne van abban a videóban amelyikben azt mutatják hogy hogy csinálták a szörnyeket meg Árészt.egy olyan képet keressetek ahol Árész kb.90% elementális erő 10% pedig emberi.(egy fekete kép ahol az alsótestét és a felsőtestét egy villám köti össze vagy valami hasonló)
Nos a két videóból kijön két külön game és akkor megvan a trilógia!!!!!!DDDEEE van egy olyan videó amiben megmutatják hogy Kratosnak volt egy tesója aki gyenge volt ezért a többi gyenge kölökkel felvitték a hegyre hogy a keselyűk lakmározzanak rajtuk egy jót. A tesó meghal miközben Kratos egy nagy hadvezér lesz és a kistesó megfogadja hogy bosszút áll fivérén.(belőle is valami isten lett,(nem Hádész)valami alacsonyabb rangú isten isten, nem főisten.
ITT A BIBI: HÁROM VALÓSZÍNŰ BEFEJEZÉSÜNK VAN KÉT RÉSZRE.VALAMELYIK VALÓSZÍNŰ KIMARAD NA DE MELYIK?????írjatok véleményt szerintetek melyik és nézzétek meg a videókat!!!!!!!
Még egy dolog: Pandora Templomában van valahol egy kép nem emlékszem pontosan hol. egy embert ábrázol aki Zeussal harcol és ha ráközelítesz kiírja hogy ez egy pillanat a jövőből.lehet hogy ez az ember Kratos!!!!
ÜDV!!! -
0707 #696 vegigtoltam. hu vazzeg ez rendbe vot. -
0707 #695 hat, nem mondom, hogy a gow csak jelenthet neki, de nagyon ott van. -
#694 Ha tényleg ilyen jó, akkor majd utánanézek. -
0707 #693 thank you so much my man.csak ma ejszaka volt ra idom, de megvan. szerezd meg valahonnan az onimushat! megeri. oruletes jo jatek. persze lehet, hogy mo.~on meg nem jott ki. -
#692 Azt nem ismerem.
Amúgy valakinek sikerült végigvinni a játékot isten módban? Én kevés vagyok hozzá, de érdekelnének a titkos üzenetek, meg hogy mi történt Kronossal. -
0707 #691 koszi. akkor most nekiallok elolrol, mert olyan merges voltam, hogy meg a mc bol is kitoroltem a mentett reszeket. azert bosszant egy kicsit, hogy nem jutott ez az eszembe. mas . ismered az onimusha dawn of dreams gamet? -
#690 Az egyik pajzshoz a kötélen kell leereszkedni, a másikhoz a forgóajtón bemenni. Van egy gomb a padlón, arra kell rárugni a követ és hátrafele begurulni az ajtón. A 2. pajzsot ott találod. -
0707 #689 ha a masik lent van a kutban, akkor valoszinuleg az egyiket nem talalom. -
#688 a lézerrel még nagyon odébb kell foglalkoznod, azt most hagyd a fenébe. A másik pajzs lent van ott kútban (vagy miaz),ahova leengedted a kötelet -
0707 #687 tehat. felmaszok a fickora a desertben aztan beszelek a koponyadobalo zombival levagom a fenti gyerekeket aztan bemegyek az epuletbe ott is kardozok egy kicsit meg elolvasom a konyvet es bemegyek a ringre. ott van haromfele forgatasi lehetoseg. nyilvan bemegyek az uszomedences lezerhez azt lekenem utana nem tudom kinyitni a halalfejes ajtot. utana tudomasul veszem, hogy eltuntek a tomorarany ajtorol, meg bemegyek artemisz kardjaert, onnan tovabb a racs moge, ahol csak az egyik pajzsot talalom meg oszt itt van vege, mert kijonni azt nem tudok. -
#686 én már iszonyat régen vittem végig a gamet.
szól kicist pontossabban -
#685 A halálfejes ajtót csak egy bizonyos koponya megszerzése után tudod kinyitni. Pontosan hol jársz? Ha leírod jobban tudok segíteni, mert pont tegnap fejeztem be a játékot. -
0707 #684 szal. elakadtam egy kicsit a pandora's ringen. konkretan az a problemam, hogy csak az egyik gorognek a pajzsat talaltam meg, meg nem tudom kinyitni a halalfejes ajtot, meg a tomorarany ajto sem jott ossze. i need somebody. help. please. -
#683 GOD modba vki vitte már ki?eljutottunk több mint a feléig de onnan már esélytelen eléggé a dolog:) -
#682 hm, az jó kérdés ^^
még régebben volt egy PS2-es játékokkal foglalkozó oldal, de már rég nem láttam, valószínűleg megszűnt...
szóval marad a torrent :) -
Code92 #681 a boltnak a polcáról! -
Crazy Mate #680 És ha valaki fizetni akar,akkor honnan szedje le? -
#679 Ha nem akarsz fizetni, akkor marad a torrent :) -
Szuperkaraj #678 nem gyenge ugye? :D -
#677 Asszem rád sem szánok több időt, már így is sok volt :DD -
Crazy Mate #676 Az ki?Azt hidtem hogy azzal a God of Warral... -
#675 Kratossal -
#674 Michael Knight-tal kell legyőzni néhány görög mitológiából ismert csúfságot!
Reménytelen... :( -
Crazy Mate #673 Ebbe kivel vagyunk? -
Szuperkaraj #672 konkrétan már nem emlékszem, de gondolom a Poseidon Challange végén azt szerzed meg :D.....na mind1, akárhogyis hívják azt a részt, azzal kezdődik amikor az első 3fejű kutya(vagy macska)félével találkozol, miután a Rings of Pandora helyen felmászol azon a magas létrán, és még annyira emlékszem hogy a végén valami csávót kell megégetni aki ketrecbe van zárva, utána van egy nagy Poseidon szobor és ott a lándzsa ( remélem nagyjából képben vagy, mert én kb így emlékszem, remélem tuttam segíteni ) -
nikcsó #671 a poseidon lándzsa merre található? -
#670 Legyőztem a nagy hydra-t!
Nem is kellett olyan gyorsan nyomogatni,lehet az volt a baj hogy túl gyorsan nyomogattam a kört
-
Szuperkaraj #669 ja..lesznek ettől még nehezebb dolgok is...nem is egy...de nem is egy tucat :P -
Dajin #668 pedig ott még elég lassan kell nyomogatni azt a szerencsétlen kört, kitartás -
Szuperkaraj #667 pedig azt kell, ahogy el tudod kapni és nyomkodni kell a kört, addig kell nyomkondi és olyan gyorsan amíg neki nap csaja Kratos a hydrát az árbócnak. -
#666 Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Elakadtam a játék elején mikoris 3 hydra-t kell legyőzni,a két kis hydrat "hatástalanítottam",de a nagy hydra-t nem tudom legyőzni!
Akármilyen gyorsan nyomogatom a "kört" nem fejeli le az árbócot,helyette engem vág neki....
Akinek van valami ötlete a legyőzésével kapcsolatban,az pls írjon!!!
Köszi -
Szuperkaraj #665 igen, Poseidon lándzsáját -
#664 tologatassal vagy rugdosassal csinaltad? en rugdosassal; de jol ki kell szamitani; meee' még eröt is kell gyüjtenie a csókának...