1544
-
Szuperkaraj #783 attól függ mennyire vagy ügyes, mert lehet hogy később még elakadsz újra, de ha jól emlékszem olyan 75% körül mozoghatsz ( de lehet hogy rosszul emlékszem:D ) -
#782 Elsöre sikerült tegnap; raadasul gond nelkül... :-P Köszönök minden segitseget... azota Hades challenge-nel vagyok, most vegeztem a mini-labirintussal; kiemelkedett a vérböl a nagy HADES szobor...talan holnap tudom folyt. a game-et...Innen mennyi idö még a vége? -
Szuperkaraj #781 mielőtt leúszol a lapátoshoz, gyakorolgasd fent a sprintet, hogy meddig érdemes lenyomva tartani, tehát mi az a minimális idő amivel a maximum sprintet el lehet érni, ha ezt begyakorlod nem lesz olyan gond hogy túl sokáig tartod lenyomva :) -
#780 Ok, majd probalkozom; talan mar holnap..szolok, ha végre sikerült... :-| -
#779 Igen kb. ennyit. Túl sokáig ne nyomd, mert akkor nem lesz időd a második sprintre. -
#778 Neha hosszabban nyomvatartom, és akkor szopja be a karakter sajna... :-P Akkor fennakadok..nah, mar ki akarom probalni a dolgot, nem szeretem ha sokat kell tökölnöm 1 helyszinen; multkor a 10. probalkozasnal kiakadtam... :P -
Szuperkaraj #777 addig amíg látod hogy Kratos "összébbkuporodik :D ", szerintem 3mp bőven elég -
#776 ...Meg hat a masodik gödör nagyon tavolinak tünik... Sprintnel meddig tartsam lenyomva az R1-et? Eleg 2-3mp? Gondolom minel tovabb tartom lenyomva, annal erösebben lő ki; mint rugasnal kb... -
#775 Oké, probalkozom majd..Köszi a segitseget... Feluszok elsö arok utan picit, majd 2X sprint, ha belefér, és leuszas... Remelem gyors leszek majd... :-P Az a baj, hogy kapasbol sprinttel nem tudok kiuszni elsö gödör utan, mivel mindig beakad az arok szélébe... Ehhh... -
#774 Próbáld úgy, hogy beúszol az első gödör elejéhez (bal széle), majd amikor a tüskés izé elhalad feletted, akkor egy tempót felúszol, majd nyomsz két sprintet. Nekem így mindig sikerült elérnem a következő árkot. -
#773 na de nekem nem 4 percig tölt.
vártam fél órát és töltött
akkor várajk még? -
#772 vedd meg eredetibe -
ett #771 Ez érdekes. Nekem se eredeti van és nem akadt be sokszor. Pandora után akadt be a barlangos résznél, ott is csak egy helyen, toltott 4 percig kb, aztán annyi. Elotte is, utána is jo volt. -
Jissi #770 Tartsd lenyomva.
Wait for one to pass and then swim down, charge
the R1 dash and launch yourself to the left. When you stop moving you'll be
right above one of the safe areas so hold square to swim down there. When the
next one passes hold triangle to swim up, then do the R1 dash, when you stop
do it one more time and swim normally for whatever distance you have left to
cover to make it to the next safe area. After this you can swim normally to
the end and descend down the circular waterway. -
#769 na beszarás
nem tudok sehogyse továbbjutni mert mindig lefagy a pandorás résznél, ha mentek ha töltök... -
#768 Az az a rész, igen...ott szopom be mindig...Hiaba nyomom mar a gödör szelen az R1-et, akkor is beszopom; nem sprintel ki a vizböl, a lapat utan; mivel elakad... Ha meg felfele uszok ki, akkor többet megyek felfele; mint oldaliranyba, és utolér a vacak..valamit nagyon nem jol csinalok, ill. nagyon nem kapom el a ritmust...sokaig sprinteljek, ill. tartsam lenyomva a R1-et? Valahogy kifog rajtam ez a rész... köszi a segitseget! -
Szuperkaraj #767 azt mondod mikor van két kis görröcske, és egy gyors tüskés ajtószerű végigsöpri időnként a terepet, és gödörről gödörre kell uszkálni?
mert ha igen, azon nem segít egy leírás sem, ki kell tapasztalni, próbáld úgy hogy az első gödör jobb szélére beállsz, nyomva tartod az R1--et és amint az a valami elhalad fölötted, és eléri a gödör BAL szélét, engedd el ( azért a balt, mertha utoléred ezt az izét akkoris game over ha jól emlékszem ), és használd az R1-et
ui.: bocsi a szóhasználatért, de nem igazán tudom hogy mi az a gyorsan mozgó tárgyacska, remélem azért valamennyire érthető voltam -
#766 HELP, valaki! Négy leirast neztem, de egyik sem segit nagyon... :-| -
#765 másolt:(
de eredeti másoltja:(
már itt tölt egy órája szegényke
akkor reset és ott ne mentsem el?
-
#764 Eh; kellene nekem help... Posseidon challenge-nel, a nagy szobor alatt; a viz alatt van egy toloajtó, ami mindig megszopat...az elsö gödörbe be tudok uszni (tudom, hogy az R1.et kell hasznalni elrugaszkodasra); de a masodikig sohasem jutok el..Valaki elarulna a technikat, vagy hogy mit kell csin.? Egyszerüen mindig beszopom; mááá' 10-edszer csinaltam, mire eluntam... HELP! -
#763 Eredeti, vagy írott?
mert az írottnál ez előfordul állítólag.Nekem eredeti van, szal nem tom. Várj, hátha betölti. -
#762 na bazze..
Felmászott Cronos-ra és most tölt egy órája..
Várjak vagy mit csináljak? -
#761 megmentettem a csajt , jókis rész volt -
#760 jó meg csináltam -
#759 találtam két szobrot azt levittem a lifttel és azoakt hová toljam?
azt a két piros ládát már kiynitottam -
#758 kössz sikerült!
Most meg nem tudom hogyan kell ráugrani arra a platformra ahol a csaj lóg a kötélen!légyszi help -
7Ryan7 #757 Hy all! Leszedtem a játékot torrentről! PS2-God.Of.War.PAL.MULTI5.DVDFull.rar-t és mikor ki akarom csomagolni jelszót kér de nincs semmi megadva hogy mi irjak be! Ha vlaki tud segiteni PLZ irjon!
-
#756 ahhol jönnek alul,a teremben van két szobor fent.
Azt kell annak a két luknak tolni ahonnan a madarak kijönnek,és sima az ut. -
#755 ááá
Elakadtam a Temple of Oracul nál vagy hol.
Azt kéne csinálni hogy jönnek tám sasok és ki kell nyírni őket de mindig újrateremnek és át kéne jutni a másik oldalra egyensúlyozva, de nem sikeról mert mindig lelöknek. -
Szuperkaraj #754 alig várom :)
viszont én a god módhoz túl kevés vagyok, hard-on, vagy ami a god alatt van még megyeget kisebb nagyobb elakadásokkal, de god mód...ahhoz kevés vagyok :D -
#753 emberek sietni az 1.rész végigpörgetésével..(én már god fokozaton is megcsináltam megvan minden titok és alternativ kosztüm)..ugyanis mindjárt jön a második rész -
ett #752 Egy darabig eljátszogatsz vele, nem valami rövid rész. :) Nekem nagyon tetszett. -
#751 Nah, én épp Pandora templomanak elejen vagyok; miutan megmentettem a kötélen lógó cicisnénit... :-P Visszaolvastam, legalabb tudom mit kell csinalni... -
#750 http://hardwired.hu/cgs.php?id=760.nézztéke meg érdemes -
ett #749 És igen! Ezzel a módszerrel negyedjére sikerült is. Köszi az ötletet! -
ett #748 Na ezt ki fogom próbálni. :) -
#747 Én úgy csináltam meg, hogy végig csak húztam a ládát, nem váltottam oldalt. Ahogyan kihúzod a fali mélyedésből, úgy terelgesd a célig, ne rúgd. Amikor már nagyon ketyeg az idő, akkor elvileg már el kell érned arra a pontra, ahonnan eléred a peremet, egy ügyes ugrással. -
ett #746 Az a baj, hogy még csak eltolom valahogy kb. a falhoz, de ugrok fel, és mire esnék vissza a dobozra, hogy onnan ugorjak fel a falra, már szét is esett a doboz és a tüskékbe esek. A többi feladványt sikeresen megoldottam, mégha nem is elsőre, de ez valahogy nem megy. :) -
Szuperkaraj #745 hát igen...kéretik eltekinteni a helyesírási hibákat és az írásjelek sajátos modú használatát :D -
Szuperkaraj #744 pedig muszáj próbálkoznod, ne told el pontosan a falik, csak úgy szemre próbáld megbecsülni a távot ahonnan fel tudsz ugrani, érdekes módon sokan jelzik hogy ez nehéz, de nekem elsőre sikerült...biztos szerencsém volt anno:D