God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De nem igen emléxem a részre... tucc ám rugni is és ha jól emléxem akkor rá kell rugni és akkor te gyorsan betucc gurulni nem futni gurulni😄D
Remélem tutdam segiteni!
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
már megint nagyon elakadtam ... de nem adom fel 😊
most egy olyan helyen vagyok ahol egy kapura kell valami 2 shield-et rakni, az egyik már megvan de az istennek sem találom a másodikat ... egy kötélen lehet fel le mozogni 3 szint között, lent a legalsó szintem látok egy csomó harcoló emberkét, a közésõ szintem kinyírtam már mindenkit, a felsõ szintem is ...
hol van a második shield ...
amúgy topik alján keresõ, minden egyes kérdés le van írva már vagy kétszer. 😊
egy csaj lóg egy kötélen, két szobort tudok mozgatni, leviszem a lifttel és eltolom egy ilyen fal mellé amit mutat is hogy tudnék rajta mászni mert van rajta ilyen zöld növény ... naszóval ha valaki érti hogy most hol is tartok és tud segíteni akkor thx ...
UI. POP-t még pc-n végignyomtam és sztem ez a GOD oF WAR übereli simán ...
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
tovább lehet vinni a maxos cuccokat?
Egy helyen akadt csak ki, méghozzá a ládás résznél ahol egy raktárszerûségben az elején ilyen bazi nagy ládákra kell felugrálni.
Nálam 94%-ot ért a mutatvány <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
wow
köszi
A két szobor közül az odaillõt told a helyére. Ennyi!
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
vagy hogy lehet úgy odatolni hogy ne jöjjenek ezek az izék ? ... mert csak úgy megfogtam aszobrot és odahúztam, nem forgattam semmit rajta, szerintem nem is lehet ... na majd megpróbálom még
azért köszi
A szobrokat kell a falhoz tolni, ugyanis amíg nem torlaszolod el a repedést, folyamatosan jönnek elõ.
ott vagyok amikor egy nagy szobában a két szemközti falon van egy lyuk és azon egy csomo ilyen kis repkedo izé jön elõ, soka nem fogynak el, van két szobor is amit lehet mozgatni, azt hová kelene eltolni ...
Találtam egy ajtót is amit feltolva egy emeletre érkezem, ahol csak egyensúlyozgatva tudok a gerendákon lépegetni, de a sok ilyen kis repkedõ izétõl nem tudok átmenni normálisan a gerendákon, pedig látoki egy mentési pontot meg mintha egy erkélyt is látnék ahová a gerendákról áttudnék judni, de ez a sok kis repkedõ izé 😊 nem hagy békén ... talán a két szobort kellene valahová eltolni hogy az a két falon lévõ rés eltömõdjön ???
elõre is köszi a segítséget
tom
Egy olyan ötletem még lenne, hogy próbáld ki "biztonsági másolattal".
Meg, ha van egy kis idõd próbáld meg az elõzõ mentéstõl, mert egy másik fórumon olvastam, hogy eredeti játékkal járt így a srác és az elõzõ mentéstõl folytatva semmi gondja nem volt.
elég csak a memoriakártya és a játék. ott szépen betöltöd az állást, és megmutatod, hogy gyárihibás a lemez. sztem ki kell hogy cseréljék szó nélkül..
ha azon jó, csinálsz egy mentést és kész
kössétek be, mutasd meg, és nézzétek meg másik lemezzel, ha azzal is csinálja, akkor a gépeddel van valami
nem kell azt elárulni, hogy csippes a gép szerintem, majd mondanak valamit rá
számla megvan a progiról? azt is vidd
Viszont ez-a topic elsõ 2 oldaljának tanulmáyozása után-tipikus hibának tûnik a MÁSOLT verziók esetében!
De mivel nekem eredeti fingom sincs mi lehet a baj!
Ha eltellik 5 perc és nem történik semmi akkor sajnos belefutottál egy hibába.
Ilyenkor a korábbi játékállás betöltése segít!
Ilyen leállás nálam is volt és nagyjából 2 perc kellett ahhoz, hogy újra tudjak játszani... egy másik játéknál 4 percet kellett várnom! Nem tudom mi ez, de egyértelmûen programhiba, mert csak ez, meg az Onimusha 2 csinálta nálam eddig.
van itt csippes topik, elõbb kérdezd meg milyen a csipped, és ott a topikban kérdezz rá (de nem tudom, hogy megoldja-e a bajodat a kikapcsolása)
Sry hogy ilyen láma vagyok de a konzolhoz nem igazán értek..
meg azt sem írtad mi van benne
elvileg nem bonyolult, de én nem tudok ebben segíteni
Nem nagyon értek a ps2-hõz(nemrégóta van)szal nem tom hogy kell kikapcsolni a chippet...bonyolult?
valamit találni kellene rá
van korábbi mentésed? ez nem ott van, ahol a két nyakláncot kell megszerezni? cseréled fel a megszerzési sorrendet, hátha akkor nem akad, most más tippem nincs
a csippet ki tudod kapcsolni a gépen? bár nem tudom, hogy ez bezavarhat-e
Ha bárki tud vmi megoldást kérem szóljon,nagyon fontos!!
Bár chippelve van a gép de ez gondolom nem probléma....
Viszont most már KIBASZOTT ideges vagyok(elnézést.....)mert:
1.Rohadt jó a játék és tovább akarok menni ááááá!!!
2.Nehogymá veszek egy eredeti játékot és a MÁSOLT verzió hibáival jön elõ...
3.6000FT volt köcsög ajánlom hogy müködjön!
Most micsináljak van vkinek ötlete fordult már elõ ilyen mással is??
Athénba a templomba vagyok és egy csajt kéne megmenteni aki egy kötélen lóg...na itt jön a probléma:hogy a retkes F***-ba kell oda feljutni??
Már mindent próbáltam ami eszembe jutott a 2 a szobrot amit tolni lehet azt nem tom semmi értelmes helyre tolni...ezenkívül van egy platform amit 4 oszlop tart namost ha ide felugrok szembe látok egy peremet de még dupla ugrással se érem el..
Mit kéne csinálni,teljesen tanácstalan vagyok...??
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sajnos nem találtam még végigjátszást ehhez a gaméhoz, segítségetekek köszönöm...