God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

God of War
Nem rég elkezdtem normalba eddigi idöm 3óra23perc.
viszonylag jó itt csak az ellenfelek huzosak kicsit.
mert mér lesz nehezeb nincs sok rész ahol gondolkodni kéne...
jo max a láncos meg majd a végén tudod mikor ide oda kelet mozgatni a dolgokat hogy az ajtó kinyitodjon

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

nemkell itt oylan gyorsan nyomogatni még, pl egy resi4-be vagy budokai3-ban sokkal durvábbak vannak, amugy nemrég tapasztaltama legdurváb ilyen nyomogatást az mgs1-ben a kinzásnál, hát épphogy tuléltem(2*-ra), és ott nemlehetett continuzni vagy 2 ora munkám veszett el elsõre, de 2*-ra sikerült...
BONO
ha arról van szó tudom gyorsabban is nyomogatni azt a szar gombot 1ébként!

BONO
jah majd kigyakorolom majd azt kész egyszer ugyis sikerülni fog ha + nem akkor is!

dehogy haltunk meg 10-szer, max 3-4 szer alegvégén amikor a 3 visszarántás megvolt, de ithon megcsináltam már azt a részt godba meg te is
szivesen segítettünk, de késõbb igy nehezebb lesz neked ha nem megy a gombnyomogatás
God of War
Jol mondja dajin mikor itt szarakodtunk vele godba akkorsefejeltuk le az árbocot max 10x meghaltunk

BONO
ok megnézem majd és ha sikerül akkor...<#worship> De igy is sokkat segitettetek már ugyhogy kösz mindent!

gow, ezmár ellet mondva...lassu, gyakorol azt kész
God of War
Figy akkor még1x utoljára elmondom:
Mikor kiirja hogy nyomd meg a kört akkor te elkezded nyomogatni gözerövel és addig nyomod mig a hidra le nem fejeli az árbocot

BONO
és ha MP-ként kettõt nyomok mert kb. nállam igy zajlik a szitu...

jah jolmondja god, 3x lefejeli az árbócót, aztán utolsóra még kell egy ekkor szép az árbócba kratos belerántya a fejét, azt annyi..
nemtom az miylen, eccer nemfejeletem le, meg haveromat se láttam volna hogy iylet csinált volna amikor nála jáccotunk, pedig nyomtuk együtt godba szal..
ha másodpercenként egyszer nyomod meg az már elég lassú, ehhez mérd
God of War
Ezek után már csak annyi tudok mondani hogy béna vagy.
Mind a 2 elmondjuk hohy mtkell csinálni mind a 2nyomtuk a kört és érdekes nem mifejeltük le az árbocot hanem a hidra.
Probálkoz erre már nem lehet mit mondani

BONO
És én fejelem le az árbocot nem pedig õ!

BONO
én ha 30X elnem játszottam ezt akkor egyszer sem és nyomkodom folyamatosan a gombot ahogy mutatja a képernyõ bal sarkában!

BONO
igen mortal - easy-ben nyomom annyira hülye meg nem vagyok, hogy ha mutatja a képernyön, hogy nyomkodjam folyamatosan a gombot akkor ne nyomkodjam! Sztem vmi más lehet a gond!

God of War
azé annyira gyorsan mégse kell de tény hogy nem kell tetüzni vele.
Mikor kiirja hogy nyomj kört elkezded nyomni de nem tetü modom akkor utána a kis fidra anyuka lefejeli az árbocot és 3x elkel ezt játszani

nemtom, valamit rosszul csinálsz, mer ez általában 1-2-dszorra megy mindenkinek...
fõleg hogy lefejeltetti veled az árbócot, akkor nagyon tetü módon nyomkodod a gombot, mer itt az a léyneg hogy gyorsan kell nyomkodni.. meg majd várázslásnál is lesz iylen,meg még sokhelyena gameben, hogy gyorsan kell nyomkodni a gombot, mer itt az elején még aránylag lassan is elég, de késõbb lesznek nehezebbek, amugy ahogy kivettem a beszédedbõl, easyben kezted nem? mer volt ott spartani(hard) meg mortal(ez az easy) meg asszem hero(normal)? de ez asszem oda is van irva valahova
na szal akor ne csak egyszer nyomd meg, hanem folyamatosan nyomkodd, ezlesz a sztem ahiba hogy féreértetted a gombnyomogatást
BONO
ugy is probáltam már hogy mikor rám harap és akkor nyomom rá a varázslatott akkor padlot fog és probálom az körrel akkor tartom a lándzsás kardommal de egyidõután megránt és én lefejelem az árbocot és minden megy elõrõl... de amit mondtál #618-ban, és a #619-ben azt majd ki fogom próbálni!

pl amikor készül harapni, amikor már vágja feléd a fejét, akkor nyomd be, mer közel kell lennie, ha jol emléxem amikor ezt a varázslatot csinálod nem sebzõdsz, de ez nem száz százalék
BONO
igen az L2-vel adtam már neki töbször is ilyen villám varázslatott de meg se ártott a köcsögnek!

a helyesírásom meg, namindegy sok sikert😄
BONO
kösz megprobálom majd!!!<#worship>

a szájába ugykell bejutni hogy amiután legyõzted tök szimplán bemászol rajta, a kardod remélem level2-ben van mer pl apálya elején is voltak ugye csajok az ágyon, ha felugrottál az ágyra ás nyomtál egy kört, kratos "lerendezi" õket, temeg kapsz jó sok piros pontot, meg néha bele is varázsolhacc adögbe ha közel van, a kör nyomkodás emg ugyvan ahogy god of war mondta, avégén kratos kivégzi a dögöt
ugye egy kör alaku kis részen kell vele harcolni, amikor látod hogy harapni készül, szaladj hátra az árbóc mögé, ha ügyes vagy akko gurulhacc is a jobb analóg karral, a védekezés nemsegít ha harap, csak akkor ha fúj, mer ha fúj és nem védekezel elszállsz a francba😊
amikor belehrapaott a fába, lassan huza viszza a fejét akkor kell csapkodni, valami hoszzu komboval(jo rég jáccotam vele de asszem 3-4-szer négyszög, és a végén egy egy háromszög, ilyenkor ha jol csináltad akor kratos a végén ugrásból lead neki egy oylat, hogy😊)
na kb ennyi, eza taktika bevált a legnehezebb fokozatba is ellene
BONO
jóh eddig eljutottam nyomom a kört nyomkodom folyamatosan de aztán erõt vesz magán és hozzá ránt az árbochoz és minden folytatódik elõrõl a szájába meg elképzelhetetlen számomra igy bejutni...!<#confused>

God of War
Hát azt ugy kell kinyirni hogy elkezded ütni vágni és majd ki fogja irni hogy nyomd fojamatossan a Kört.
Na ha végezté vele akkor a kulcsér bekel mened a dög szájába

BONO
Hali!

Most kezdtem el tolni a God of War-t nagyon über király a gamma csak az az egy problémám van vele, hogy már a level 1-en nehézségekbe ütköztem...

A problémám az lenne, hogy van egy olyan rész az elsõ szinten amikor ki kell szabaditani a hajóról egy csajt én elindulok megkeresni a kulcsot meg is látom azt egy srác nyakában akit megesz egy viziszörny! Van azon a részen három ilyen szörny kettõt ugy nyirtam ki illetve végeztem vele, hogy ráengedtem vmi baszás kampot ami a földhöz szoritotta õket ez volt kettõ de van még egy nagy dög (a harmadik a legkeményebb) amelyikhez fel kell mászni a kötélzeten de azt senogy se tudom kinyirni ráadásul még a kulcsot is vhogy kikéne belõle szednem ha vki tudna nekem segiteni azt megköszönném!!!

God of War
VÉgülis ugy nincs értelme ha nem gondolkodik az ember.
Bár én anno az 576on kértem segitséget5-6helyen de azért probáltam gondolkodni.
Azt ma elövettem megnézni hogymegy azt má végig is lett tolva(Normalba)
5óra23perc volt most az elsönél 17óra körül volt a gém idöm

andrew-san
Hát én még nem akadtam el 15 percnél tovább... Sok értelmét nem látom, hogy mindenre itt keresse a választ, pláne nem akkor, ha ennyire nem megy 😊 Ha kicsit gondolkodik, az csak a javára válhatna... Namindegy. Õ tudja. 😄

God of War
Mi gondolkodunk ö csinálja😊)))
Azért én is igy voltam vele kérdeztem én is na de azért nem ennyit😊)))

andrew-san
Néha azért egy kicsit gondolkozol is a játék közben, vagy csak nyomogatod a gombokat ész nélkül? Megoldjuk neked az egészet, nem gond, csak akkor mi értelme...? 😊

Solidus
A vízben van a megoldás,asszem az utolsó oszlop alján van egy rés!Az egy lift!Ússz a víz alá és keresd az oszlopok lábánál!Csak siess mert az oszlopok visszaereszkednek!

.:SOLIDUS:.

én is rájöttem hogy ez akard nagyon is jó, most csak ezzel nyomom a pályákat, persze a láncossal is megyek mert a pajzsos ellenfeleket csak ezzel tudom leütni ...

kérdés: most egy olyan pályán állok ahol szintén egy hatalmas nagy terem van, van egy kar amit meghúzõk és ilyen lépcsõk jönnek elõ a vízbõl, ezeken felmászva egy szoborhoz érek, ahol azt írja hogy egy titkos utat kellene megkeresnem .. hol lehet ez a titkos út ??? kerestem a vízben , kerestem mindenhol de nem találom

God of War
A káosz pengék ténleg jobbak.
Bár mikor megszereztem a másikat egy darabig avval toltam

sztem akkorse jó aza kard...
és még counter attackot sem lehet vele csinálni.. azmeg fontos, és a másik hoszzab is, nekem vhogy sokkal jobban ment a chaos bladel amig ittvolt a game..
Tinman
Tomtrial: Szvsz te is azok köze a GoW játékosok közé tartozol, akik nem fejlesztik azt a remek kardot!
Egy csomó helyen olvastam, hogy ilyen szar + olyan szar az a kard. Pedig már alapból is sokkal keményebb, mint a látványos, de meglehetõsen gyenge láncos kard.
Kimaxolva azt a kardot, azokat a kutyákat 2 csapással le lehet verni.
Nagyobb szörnyek pl. minotaurusz, behemót ellen is sokkal jobb a kard... ha jól csinálja az ember akkor 4 csapás és eldõlnek.
Arról már nem is beszélve, hogyha ezzel a kimaxolt karddal bepörög az ember akkor elég 2 pörgés és lexaszálja a legnagyobb tömeget is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

andrew-san
Elõször üsd le a kicsiket, amilyen gyorsan csak tudod, pl. 2 egymás utáni villámcsapással, az nagy területre hat. Utána aki megmaradt, azt üsd le, utána mehet a nagy, az már könnyû lesz. Ha nem a kicsiket ütöd, akkor megnõnek, és teljesen reménytelen lesz a dolog. Nekem így sikerült.... uszkve 3 órával ezelõtt voltam ott 😊

God of War
Az elsõ három fejû kutyák nem akkor jönnek mikor elérünk Poseidon lándzsájához?
Én csak ütöttem atózt elfogytak😊Semmi extra nincs benne

most egy olyan részen vagyok ahol islen 3 fejû kutyák rohangálnak felém, és valahogy nem nagyon kedvelnek engem, nemtudom kinyírni õket, egyre csak többen és többen lesznek ...

hogy érdemes ezt a részt megcsinálni???

aham akor ezért esek én le egyfolytában, én csak úgy elszórakozom velük 😄 de akkor minél gyorsabban kell velük elbánni

köszi a tippet

God of War
ja má vágom

dehogynem, anál arésznél pont otvoltam nálad, ott kapjuk meg azta kart amivel lehet csavarnia nagy köfaszit a golyójával, ott ahol nemvettük észre 2. ajtót
God of War
Én nem emléxem 2válos padlóra

változz át, úgy elég gyorsan meglesz, ha lenyomod az r3-at és az l3-at ugy változik át, bár gondolom ezt tudtad, de ha esetleg nem akko ittvan
Tinman
Na igen, de a padló azért csapódik le neki mert nem elég gyors.
Tehát minden úgy van ahogy GoW mondta, csak amikor beérsz a kettéváló padlós szobába akkor ezerrel írtasz mindenkit, mert "idõre" megy. Ha nem vagy elég gyors, tudod mi lesz...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

God of War
A szobor mögötti ládába egy muzsakulcs van.
Na menny vissza oda ahonna jöttél tudod ahol voltak azok a kökörös pengék a földbe ott van egy másik ajtó lekaszabolsz mindenkit és láscsodát ott lesz egy kar vissza mész a sobor elötti karhoz berakod és a szobor felemelkedik na ezután fogod magad felmész egy emelettel feljebb ott van még egykar meghuzod és a golyó leesik és kitöri neked az ajtót.
Remélem tudtam segiteni😄

köszi szépen .. hogy én miért nem gondolok ilyenekre ...

most meg ott járok ahol egy magas toronyba felmászok és kinyírtam mindenkit és alattam kettényílik a padló és leesek .. ebbõl kifolyólag megint nemtom mit kéne csinálni .. 😄

meg van egy ilyen csarnok ahol egy hatalmas nagy golyó van, ott van egy szobor is,a szobor mögött kinyitottam egy dobozt és adott egy nem is tudom mit 😄, kulcsot vagy valami ilyesmit, a szobot elõtte meg egy kar, de az még nemtom eltolni valamiért, a szoba végében meg van egy nagy ajtó egy kis réssel .. ezt sem tudom kinyitni ...

valahogy mindíg oda jutok el ahol ez a kettéváló padló van, de nemtok sehová sem felkapaszkodni, leesek és ennyi ...

God of War
Én is ezt mondtam csak bonyolultan😄DDDDD