God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszonylag jó itt csak az ellenfelek huzosak kicsit.
mert mér lesz nehezeb nincs sok rész ahol gondolkodni kéne...
jo max a láncos meg majd a végén tudod mikor ide oda kelet mozgatni a dolgokat hogy az ajtó kinyitodjon
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Mikor kiirja hogy nyomd meg a kört akkor te elkezded nyomogatni gözerövel és addig nyomod mig a hidra le nem fejeli az árbocot
ha másodpercenként egyszer nyomod meg az már elég lassú, ehhez mérd
Mind a 2 elmondjuk hohy mtkell csinálni mind a 2nyomtuk a kört és érdekes nem mifejeltük le az árbocot hanem a hidra.
Probálkoz erre már nem lehet mit mondani
Mikor kiirja hogy nyomj kört elkezded nyomni de nem tetü modom akkor utána a kis fidra anyuka lefejeli az árbocot és 3x elkel ezt játszani
fõleg hogy lefejeltetti veled az árbócot, akkor nagyon tetü módon nyomkodod a gombot, mer itt az a léyneg hogy gyorsan kell nyomkodni.. meg majd várázslásnál is lesz iylen,meg még sokhelyena gameben, hogy gyorsan kell nyomkodni a gombot, mer itt az elején még aránylag lassan is elég, de késõbb lesznek nehezebbek, amugy ahogy kivettem a beszédedbõl, easyben kezted nem? mer volt ott spartani(hard) meg mortal(ez az easy) meg asszem hero(normal)? de ez asszem oda is van irva valahova
na szal akor ne csak egyszer nyomd meg, hanem folyamatosan nyomkodd, ezlesz a sztem ahiba hogy féreértetted a gombnyomogatást
amikor belehrapaott a fába, lassan huza viszza a fejét akkor kell csapkodni, valami hoszzu komboval(jo rég jáccotam vele de asszem 3-4-szer négyszög, és a végén egy egy háromszög, ilyenkor ha jol csináltad akor kratos a végén ugrásból lead neki egy oylat, hogy😊)
na kb ennyi, eza taktika bevált a legnehezebb fokozatba is ellene
Na ha végezté vele akkor a kulcsér bekel mened a dög szájába
Most kezdtem el tolni a God of War-t nagyon über király a gamma csak az az egy problémám van vele, hogy már a level 1-en nehézségekbe ütköztem...
A problémám az lenne, hogy van egy olyan rész az elsõ szinten amikor ki kell szabaditani a hajóról egy csajt én elindulok megkeresni a kulcsot meg is látom azt egy srác nyakában akit megesz egy viziszörny! Van azon a részen három ilyen szörny kettõt ugy nyirtam ki illetve végeztem vele, hogy ráengedtem vmi baszás kampot ami a földhöz szoritotta õket ez volt kettõ de van még egy nagy dög (a harmadik a legkeményebb) amelyikhez fel kell mászni a kötélzeten de azt senogy se tudom kinyirni ráadásul még a kulcsot is vhogy kikéne belõle szednem ha vki tudna nekem segiteni azt megköszönném!!!
Bár én anno az 576on kértem segitséget5-6helyen de azért probáltam gondolkodni.
Azt ma elövettem megnézni hogymegy azt má végig is lett tolva(Normalba)
5óra23perc volt most az elsönél 17óra körül volt a gém idöm
Azért én is igy voltam vele kérdeztem én is na de azért nem ennyit😊)))
.:SOLIDUS:.
kérdés: most egy olyan pályán állok ahol szintén egy hatalmas nagy terem van, van egy kar amit meghúzõk és ilyen lépcsõk jönnek elõ a vízbõl, ezeken felmászva egy szoborhoz érek, ahol azt írja hogy egy titkos utat kellene megkeresnem .. hol lehet ez a titkos út ??? kerestem a vízben , kerestem mindenhol de nem találom
Bár mikor megszereztem a másikat egy darabig avval toltam
és még counter attackot sem lehet vele csinálni.. azmeg fontos, és a másik hoszzab is, nekem vhogy sokkal jobban ment a chaos bladel amig ittvolt a game..
Egy csomó helyen olvastam, hogy ilyen szar + olyan szar az a kard. Pedig már alapból is sokkal keményebb, mint a látványos, de meglehetõsen gyenge láncos kard.
Kimaxolva azt a kardot, azokat a kutyákat 2 csapással le lehet verni.
Nagyobb szörnyek pl. minotaurusz, behemót ellen is sokkal jobb a kard... ha jól csinálja az ember akkor 4 csapás és eldõlnek.
Arról már nem is beszélve, hogyha ezzel a kimaxolt karddal bepörög az ember akkor elég 2 pörgés és lexaszálja a legnagyobb tömeget is.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én csak ütöttem atózt elfogytak😊Semmi extra nincs benne
hogy érdemes ezt a részt megcsinálni???
köszi a tippet
Tehát minden úgy van ahogy GoW mondta, csak amikor beérsz a kettéváló padlós szobába akkor ezerrel írtasz mindenkit, mert "idõre" megy. Ha nem vagy elég gyors, tudod mi lesz...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na menny vissza oda ahonna jöttél tudod ahol voltak azok a kökörös pengék a földbe ott van egy másik ajtó lekaszabolsz mindenkit és láscsodát ott lesz egy kar vissza mész a sobor elötti karhoz berakod és a szobor felemelkedik na ezután fogod magad felmész egy emelettel feljebb ott van még egykar meghuzod és a golyó leesik és kitöri neked az ajtót.
Remélem tudtam segiteni😄
most meg ott járok ahol egy magas toronyba felmászok és kinyírtam mindenkit és alattam kettényílik a padló és leesek .. ebbõl kifolyólag megint nemtom mit kéne csinálni .. 😄
meg van egy ilyen csarnok ahol egy hatalmas nagy golyó van, ott van egy szobor is,a szobor mögött kinyitottam egy dobozt és adott egy nem is tudom mit 😄, kulcsot vagy valami ilyesmit, a szobot elõtte meg egy kar, de az még nemtom eltolni valamiért, a szoba végében meg van egy nagy ajtó egy kis réssel .. ezt sem tudom kinyitni ...
valahogy mindíg oda jutok el ahol ez a kettéváló padló van, de nemtok sehová sem felkapaszkodni, leesek és ennyi ...