1544
-
#823 arra felé van egy szikla amit tudsz mozdítani.
van a földön egy "gomb" amire ha ráállsz kinyitódik egy ajtó vagyis átfordul, na azt úgy kell csinálni hogy odaállsz a lépcsőhöz oda viszed a sziklát vagy mi az és oda lököd X-el,közben fordulsz az ajtó felé és gurulással átjutsz a túloldalra elég bonyolzult -
megalodon #822 Szevasztok!
Ha valaki tudna segiteni annak nagyon örülnék és hálásan megköszönném!!
Elakadtam a játékban! Ott tartok hogy a sivatag után aegy nagy kürtöt megfújtam jött aztán az a hatalmas "ember" vagy mi a hátán várral,bementem minden ok.Körfolyosó OK Tekerni a folyosót OK,Megkaptam a nagy kék kardot OK,bemegyek elöre rács mögöttem le OK.népirtás OK Felmegyek és leengedek egy nagy követ kötéllel,azon lemegyek,megszerzem azt a medált vagy mit OK ujabb irtás Ok fölmegyek majd behelyezem a medált az ajtón található egyik katona pajzsába és ezután már se kép se hang...megállt a tudományom! Sehol semmit nemtalálok nemtudok kijutni.Arra gondoltam hogy valahol elörébb a játékban elhagytam ill.nemtaláltam meg a másik ilyen "medált".Mit tegyek!
Segitségeteket elöre is köszönöm!! -
#821 Nekialltam szép lassacskan a PoP-TT-nek, de hat fele oylan szép sincs mint GoW; akadozik is helyenkent, kisebb poligonszamu minden - homalyosabbak az effektek, szögletesebb az iranyitas, riceg a graf. motor... :-/ Egyszerűen a GoW utan majdnem minden game ronda... :-| Sebaj, elleszek ezzel a game-el is; ha a sztori jo... csak nem a GoW utan kellett volna betennem a gépbe.. -
#820 Meg lehet unni? A Media marktban megkapható Platinumban 7 ezerért. -
aussieguy #819 bocs utánanéztem és láttam hogy már oda is írtál
sorry
-
aussieguy #818 próbáld meg a vétel/cserébe is beírni hátha van valaki ott aki megvette esetleg a játékot de nem teccik neki:S -
somati #817 ha vki netán megunta az eredeti god of war-ját arra én vevő lennék. -
0707 #816 nagyon jo jatek az onimusha is. eredetiben 2 lemezes szal jo hosszu game.meg nem nyomtam vegig (csak 4 karakterig jutottam, ezeket lehet valasztgatni), de remelem lesz tobb idom es sikerul lenyomni. egyebkent a kozepkori japanban jatszodik. nincs olyan jo, mint a gow, de azert odab.sz. -
0707 #815 ja a csaladsegitorol irtam. -
0707 #814 eloszor is hasznald a hadesz sereget, amikor mar nagy sz..-ban vagy. olyankor van egy kis idod megszeretgetni a csaladot, meg a tavolrol lovoldozot is elintezed. nekem artemis kardja jobban bejott, mint a kaosz. ja es ne ess le. -
#813 na majd holnap foltytom amúgy meglett hgoy az a medál világítson és kiemelkedjen az a szobor -
#812 jee megöltem!:DD -
#811 Na minotaurusz főellenség:
Leygengítem majd kér analog karokat megcsinálom aztán 1 heylben áll, ott mit kel lcsinálni?? -
Szuperkaraj #810 oldalt vannak ajtók, az egyik ajtón kell bemenni és ott folytatódik a pálya, minden ajtót ki kell nyitni...legalábbis fejből nemtom melyik ajtót kell :D -
#809 na vki help:S
Előjött a vérből hádész oda vilgáított a sötét helyre, és bementem oda, majd tűzgolyók jöttek, de eljutottam a végére.
Na msot onnan hogyan tovább, merre? -
#808 Kössz mindenki!! -
#807 Nah,ez a banner már istenes! :-P -
#806 Nagggyon jó a kép..Hogy mit csinalj? Ki a vizből; ugorj fel a tüskés vacak közepére; tekerj az ellenkező irányba, hogy le ne ess; és mássz fel a létrára, ami a terem külső körfelületén van valahol... Izé...most olvastam tovább...akkor már megcsinaltad... :-D -
Szuperkaraj #805 nagyon jó lett, talán kicsit nagy a hossza a képnek, de a kép tökéletes -
#804 na ez már jobb banner nem?
Ennél jobb bannernak illő képet még ne mtaláltam... -
#803 közben megszerztem Poszeidon vasvilláját -
aussieguy #802 nah ez király:D:D:D -
#801 na csináltam egy jobb bannert
-
Szuperkaraj #800 szerintem is jó, hasonló "rajzolt" képet linkeltem a gow2 topikba :) -
#799 hát azé ...
Túl nagy és egy banner inkább szélességre szokott kimenni nem hosszaságra:(
meg az egy rajz:S
-
aussieguy #798 nézzétek meg ezt hátha van jobb kép:D
banner
vélemény??? -
#797 tudom hog yszar, le is lesz cserélve, de azért jobb mint a semmi!
Amúgy vki lécci HELP -
#796 mi ez a mütymürütty banner?? :D -
#795 elakadtam annál a résznél hogy egy nagy uszodában vagyok ahol körrbe körbe egy guruló tüske kerget...Orr mit tegyek?? -
#794 ?????
Rakat kép van az interneten... Pl.:
http://www.gamewallpapers.ru/en/1639-god_of_war.html
Sőt, ha jól emlékszem, a "PC-s játékoknak..." topicban is volt ma egy jó GoW-os kép... -
#793 hát sajna csak ilyen képet találtam ami god of warra illő abból is ez a legnagyobb -
#792 Jóó lett... Nem akajok kötekedni+én lista vagyok csinálni; de ez a game megérdemelne egy fél képernyőt beterítő, jóóó hosszú BANNER-t... Kibebaxottjo a game; nemreg leszedtem (izé..megvettem...) a butus Arthur and the Invisibles game-et... Hmmm... Nem lenne ronda game, de GoW utan ugy néz ki, mint egy rakat... :-| -
#791 Na már iylen gyorsan be is rakták!
Akkor a második bannert berakjam abba a topicba??
jó lesz az? -
#790 a GoW2höz jo a masodik; amikor már a tronon ül:-P -
aussieguy #789 jah az első jó lesz szerintem is:D
majd a god of war 2-hez is kell majd csinálni/szerezni:D -
#788 akkor az elsőt így jó lesz? -
#787 az első bannernak... -
#786 Az első,méretre vágva... :D
Legalább valaki még foglalkozik ezzel a topical,respect. :) -
#785 Bannernak valamelyik??
-
#784 Neztem leirast, olan 3/4 körül lehetek...Kb. normal tempoban megyek; nem akadok el ujra remelem... Nem szoktam tökölni palyakon, altalaban hamar kisilabizalom a tovabbjutas mikéntjét; szerintem még 4-5ora jatekidöm lehet vissza... Köszi minden helpet!