1544
  • Prince of Máté
    arra felé van egy szikla amit tudsz mozdítani.
    van a földön egy "gomb" amire ha ráállsz kinyitódik egy ajtó vagyis átfordul, na azt úgy kell csinálni hogy odaállsz a lépcsőhöz oda viszed a sziklát vagy mi az és oda lököd X-el,közben fordulsz az ajtó felé és gurulással átjutsz a túloldalra elég bonyolzult
  • megalodon
    Szevasztok!
    Ha valaki tudna segiteni annak nagyon örülnék és hálásan megköszönném!!
    Elakadtam a játékban! Ott tartok hogy a sivatag után aegy nagy kürtöt megfújtam jött aztán az a hatalmas "ember" vagy mi a hátán várral,bementem minden ok.Körfolyosó OK Tekerni a folyosót OK,Megkaptam a nagy kék kardot OK,bemegyek elöre rács mögöttem le OK.népirtás OK Felmegyek és leengedek egy nagy követ kötéllel,azon lemegyek,megszerzem azt a medált vagy mit OK ujabb irtás Ok fölmegyek majd behelyezem a medált az ajtón található egyik katona pajzsába és ezután már se kép se hang...megállt a tudományom! Sehol semmit nemtalálok nemtudok kijutni.Arra gondoltam hogy valahol elörébb a játékban elhagytam ill.nemtaláltam meg a másik ilyen "medált".Mit tegyek!
    Segitségeteket elöre is köszönöm!!
  • dinomano
    Nekialltam szép lassacskan a PoP-TT-nek, de hat fele oylan szép sincs mint GoW; akadozik is helyenkent, kisebb poligonszamu minden - homalyosabbak az effektek, szögletesebb az iranyitas, riceg a graf. motor... :-/ Egyszerűen a GoW utan majdnem minden game ronda... :-| Sebaj, elleszek ezzel a game-el is; ha a sztori jo... csak nem a GoW utan kellett volna betennem a gépbe..
  • alkess
    Meg lehet unni? A Media marktban megkapható Platinumban 7 ezerért.
  • aussieguy
    bocs utánanéztem és láttam hogy már oda is írtál
    sorry
  • aussieguy
    próbáld meg a vétel/cserébe is beírni hátha van valaki ott aki megvette esetleg a játékot de nem teccik neki:S
  • somati
    ha vki netán megunta az eredeti god of war-ját arra én vevő lennék.
  • 0707
    nagyon jo jatek az onimusha is. eredetiben 2 lemezes szal jo hosszu game.meg nem nyomtam vegig (csak 4 karakterig jutottam, ezeket lehet valasztgatni), de remelem lesz tobb idom es sikerul lenyomni. egyebkent a kozepkori japanban jatszodik. nincs olyan jo, mint a gow, de azert odab.sz.
  • 0707
    ja a csaladsegitorol irtam.
  • 0707
    eloszor is hasznald a hadesz sereget, amikor mar nagy sz..-ban vagy. olyankor van egy kis idod megszeretgetni a csaladot, meg a tavolrol lovoldozot is elintezed. nekem artemis kardja jobban bejott, mint a kaosz. ja es ne ess le.
  • Prince of Máté
    na majd holnap foltytom amúgy meglett hgoy az a medál világítson és kiemelkedjen az a szobor
  • Prince of Máté
    jee megöltem!:DD
  • Prince of Máté
    Na minotaurusz főellenség:

Leygengítem majd kér analog karokat megcsinálom aztán 1 heylben áll, ott mit kel lcsinálni??
  • Szuperkaraj
    oldalt vannak ajtók, az egyik ajtón kell bemenni és ott folytatódik a pálya, minden ajtót ki kell nyitni...legalábbis fejből nemtom melyik ajtót kell :D
  • Prince of Máté
    na vki help:S

Előjött a vérből hádész oda vilgáított a sötét helyre, és bementem oda, majd tűzgolyók jöttek, de eljutottam a végére.
    Na msot onnan hogyan tovább, merre?
  • Prince of Máté
    Kössz mindenki!!
  • dinomano
    Nah,ez a banner már istenes! :-P
  • dinomano
    Nagggyon jó a kép..Hogy mit csinalj? Ki a vizből; ugorj fel a tüskés vacak közepére; tekerj az ellenkező irányba, hogy le ne ess; és mássz fel a létrára, ami a terem külső körfelületén van valahol... Izé...most olvastam tovább...akkor már megcsinaltad... :-D
  • Szuperkaraj
    nagyon jó lett, talán kicsit nagy a hossza a képnek, de a kép tökéletes
  • Prince of Máté
    na ez már jobb banner nem?
    Ennél jobb bannernak illő képet még ne mtaláltam...
  • Prince of Máté
    közben megszerztem Poszeidon vasvilláját
  • aussieguy
    nah ez király:D:D:D
  • Prince of Máté
    na csináltam egy jobb bannert
  • Szuperkaraj
    szerintem is jó, hasonló "rajzolt" képet linkeltem a gow2 topikba :)
  • Prince of Máté
    hát azé ...

Túl nagy és egy banner inkább szélességre szokott kimenni nem hosszaságra:(
    meg az egy rajz:S
  • aussieguy
    nézzétek meg ezt hátha van jobb kép:D
    banner
    vélemény???
  • Prince of Máté
    tudom hog yszar, le is lesz cserélve, de azért jobb mint a semmi!

Amúgy vki lécci HELP
  • Seth
    mi ez a mütymürütty banner?? :D
  • Prince of Máté
    elakadtam annál a résznél hogy egy nagy uszodában vagyok ahol körrbe körbe egy guruló tüske kerget...Orr mit tegyek??
  • dinomano
    ?????

Rakat kép van az interneten... Pl.:

http://www.gamewallpapers.ru/en/1639-god_of_war.html

Sőt, ha jól emlékszem, a "PC-s játékoknak..." topicban is volt ma egy jó GoW-os kép...
  • Prince of Máté
    hát sajna csak ilyen képet találtam ami god of warra illő abból is ez a legnagyobb
  • dinomano
    Jóó lett... Nem akajok kötekedni+én lista vagyok csinálni; de ez a game megérdemelne egy fél képernyőt beterítő, jóóó hosszú BANNER-t... Kibebaxottjo a game; nemreg leszedtem (izé..megvettem...) a butus Arthur and the Invisibles game-et... Hmmm... Nem lenne ronda game, de GoW utan ugy néz ki, mint egy rakat... :-|
  • Prince of Máté
    Na már iylen gyorsan be is rakták!

Akkor a második bannert berakjam abba a topicba??
    jó lesz az?
  • dinomano
    a GoW2höz jo a masodik; amikor már a tronon ül:-P
  • aussieguy
    jah az első jó lesz szerintem is:D
    majd a god of war 2-hez is kell majd csinálni/szerezni:D
  • Prince of Máté
    akkor az elsőt így jó lesz?
  • dinomano
    az első bannernak...
  • Solidus
    Az első,méretre vágva... :D
    Legalább valaki még foglalkozik ezzel a topical,respect. :)
  • Prince of Máté
    Bannernak valamelyik??

• dinomano
    Neztem leirast, olan 3/4 körül lehetek...Kb. normal tempoban megyek; nem akadok el ujra remelem... Nem szoktam tökölni palyakon, altalaban hamar kisilabizalom a tovabbjutas mikéntjét; szerintem még 4-5ora jatekidöm lehet vissza... Köszi minden helpet!