God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy valakinek sikerült végigvinni a játékot isten módban? Én kevés vagyok hozzá, de érdekelnének a titkos üzenetek, meg hogy mi történt Kronossal.
PSN ID.: Beegabor
szól kicist pontossabban
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
Haverok, Buli, Fight Club!
még régebben volt egy PS2-es játékokkal foglalkozó oldal, de már rég nem láttam, valószínûleg megszûnt...
szóval marad a torrent 😊
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Reménytelen... 😞
WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!
Nem is kellett olyan gyorsan nyomogatni,lehet az volt a baj hogy túl gyorsan nyomogattam a kört<#hehe>#hehe>
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Elakadtam a játék elején mikoris 3 hydra-t kell legyõzni,a két kis hydrat "hatástalanítottam",de a nagy hydra-t nem tudom legyõzni!
Akármilyen gyorsan nyomogatom a "kört" nem fejeli le az árbócot,helyette engem vág neki....
Akinek van valami ötlete a legyõzésével kapcsolatban,az pls írjon!!!
Köszi
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
köszi a segítséget, meló után megpróbálom! még egy kérdés: a pandora szelencében forgatom a rudat, hogy az ajtókon átjussak. az egyik szobában van egy medence, de nem tudok leúszni...valamit meg kell szereznem mi, hogy le tudjak menni a a lukba?!
Annyi rugod a ládát azt kész semmi extra
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
holnap utánra lekéne szednem a God of Wart a haveromnak (megigértem neki).Csak az a gáz hogy nem tom honnan.Valaki aki tudja lécci írja le hogy honnan lehet letölteni.Egy a lényeg ne torrent legyen.
bent vagyok hadésznál aktiváltam a fénycsovát átevickélet a láva golyokon de nem találom az utat tovább ha valaki tudja mi a következö lépés irja le köszönöm
Ha igen akkor a legjobb megoldás az, ha a lehetõ legmagasabbra mászol az oszlopon(ameddig a kúszónövényzet engedi) és ugrassz a megfelelõ irányba, majd amikor már majdnem egyszinten vagy a platformmal szintén nyomsz egy ugrást. A lényeg az, hogy a lehetõ legutolsó pillanatban használd a második ugrást, és folyamatosan nyomd az irányt. Remélem segítettem!