1544
  • Szuperkaraj
    jaja, egyik best videó szerintem
  • dinomano
    magyar leiras nincs sajna... :-|
  • Prince of Máté
    sajna magyar nincs / én nem találtam
  • Prince of Máté
    hát ja
    Viszont akkor jöttem rá hogy ez az egész egyetlen egy péületben van mikor Árész egy dárdát dobott belénk...
    Hát az nagyon jól nézett ki!
  • Szuperkaraj
    azért jó nagy volt az a "mozgó épület"
  • Prince of Máté
    Bár azt elég nehéz elhinni hogy Zeusz , poszeidon és Árész szobra belefér egy mozgó épületbe...
    És a poszeidon medencékről mlég nem is beszéltem
    de amúgy kedvenc gémem PS2.n
  • BONO
    Köszi szépen de magyart véletlenül nem tudsz? Egyáltalán létezik Hun végigjátszás a GoW-hoz?
  • Prince of Máté
    angol az jó lesz?
    http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/god_of_war_e.txt
  • BONO
    Hali!

Vki nemtudna nekem belinkelni 1 végigjátszást a googlen sehol sem találtam sajna és nagyon kéne!
  • Prince of Máté
    láttál vla milyen ideges voltam mikor a tetején voltam és 1 centi kellett volna, és akkor tüsszentettem eyget :D
    leestem a csába...
  • Prince of Máté
    bazzee és véletlenül nem törtem össze a 2 trónt!
    Peduig eszemben volt!
    na mind1
  • Prince of Máté
    wááá király végigvittem :DD
  • Prince of Máté
    na megölte mezt a csicskát de még nincs vége a gémnek??
  • Szuperkaraj
    ezt mi épp tegnap tárgyaltuk ki :D
  • Prince of Máté
    Na most harcolok Aress-sal!!
  • dinomano
    20adszorra sikerül, és utana lesz mégegy; egy még durvabb...Elleszel itt egy darabig, és anyazol majd rendesen...sok sikert...
  • Prince of Máté
    bazzeg erre a kiba*ott toronyra nem udok felmászni ami forog és tüskék állnak ki :S
  • dinomano
    kihúzni, majd lassan indul uccsó pályák egyike... :-P
  • Prince of Máté
    lol de béna vagyok
    csak meg kellett mozgatni :D
  • Prince of Máté
    jó hosszú csata után a 3 isten szobrát látom.
    És ott van egy doboz, az Pandora Szelencéje?
    Mit kell vele tenni?
  • Prince of Máté
    na kövi pálya:)
    csak előtte csinálok kaját.
  • dinomano
    ... Az egyik, bal oldali kapcsolora kell az epület elött ratenni a daru ládikáját, de elötte szét kell verni a berepedezett üreget a daru segitsegevel(ráejteni a ládát)...ezutan lemenni, odatolni a szobrot a melyedesben levö kapcsolora; majd vissza a pörgös-fürészes ugra-bugra részhez; ahol aktivalni kell a kapcsolot-majd elöre az igy kinyilt ajtohoz, amig le nem jar az idölimit...
  • Prince of Máté
    pff megvan... sietni kellett
  • Prince of Máté
    megvan hogy három ajtót kell kinyitni ,abnból 2 mevan, de az elsőre nem találom a kapcsolót...
  • Prince of Máté
    vagy mégsem...
  • Prince of Máté
    közben megtaláltam!
  • Prince of Máté
    na és már el is akadtam...
    Uyge ott kettő dombra kell rátolni vmit, na most az első ami előtt vannak a csapdákarra mittoljak rá?
  • Prince of Máté
    akaro mmodnani Arthetic's Tomb
  • Prince of Máté
    az után jön nem sokkal ahol én tartok
    Path of Hades
  • dinomano
    Kb.2-3ora ha jol emlekszem..Utana jön a pokol tornáca; ill.valami hasonló... esnek le a harcosok+mindenféle elkarhozott lélek a pokolba...söt, még 1 kis poén is lesz... :-D Utan pedig a fő fight jön+a végkifejlet... szerezd meg a 2 nyakéket, ami majd bekapcsolja a mozgo hidszerü kiszögelléseket...
  • megalodon
    Szevasztok! Sikerükült továbbvinnem ahonnan segitséget kértem! Anyyira hogy kb 4órát nyomtam tovább! A pokol tornác ismerös nekem is! Szegény kontroller...
    Most már valami hegyen vagyok és kell 2nyakék,Hérának meg Afrodithe-nek a fejszobrához.
    Amugy mennyire hosszú a game? Ugyhallottam elég hosszú! Onnan ahol tartok kb még mennyi??
  • dinomano
    Hasonlóképp jártam; ha valaki látott volna, ahogy egy TV-vel ordítozók és folyamatosan "jóqrvaanyázok"; tuti hogy kiosztott volna egy szép sárgacédulát! :-D
  • aussieguy
    ott én is nyaltam be párszor főleg God mode-ban:S 2-3szor belédvágott az a tetű és meg is haltam ott szívtam nagyon keményem Godban:S:S:Sááá ne is mondjátok
  • Szuperkaraj
    jaj az a magas oszlop...ha nem estem le vagy 20X akkor egyszer sem:D
  • megalodon
    Köszi szépen!Értem már meg hogy mit hogyan. Megprobálom! Gondoltam hogy nem véletlen az a sziklával teli cucc csakhogy mit csináljak arra nemjöttem rá!
    Köszönöm mégegyszer!!!!
  • dinomano
    Ne idegeskedj, még ráérsz! Amikor majd a "pokol tornácánál" kell a forgó késpengés rudakon rohangálni+megmászni 2 késpengés oszlopot; akkor majd ráérsz idegeskedni! :-D
  • Prince of Máté
    na megtaláltam végre
  • Prince of Máté
    na bazzeg qrvára ideges vagyok

ott akadtam el hogy egy jó hosszú falmászás után megtaláltam egy kapcsolót amit aktiváltam.
    na most onnan hová?
  • aussieguy
    jah ottan nekem is egy walkthrough segített mert nem tudtam rájönni de a többi fejtörő nem annyira nehéz:D
  • dinomano
    Jah, vannak elakados pontok a game-ben; de egy kis agyalassal minden megoldhato... Az emlitett résznél én is szívtam... :-D