1544
-
Szuperkaraj #863 jaja, egyik best videó szerintem -
#862 magyar leiras nincs sajna... :-| -
#861 sajna magyar nincs / én nem találtam -
#860 hát ja
Viszont akkor jöttem rá hogy ez az egész egyetlen egy péületben van mikor Árész egy dárdát dobott belénk...
Hát az nagyon jól nézett ki! -
Szuperkaraj #859 azért jó nagy volt az a "mozgó épület" -
#858 Bár azt elég nehéz elhinni hogy Zeusz , poszeidon és Árész szobra belefér egy mozgó épületbe...
És a poszeidon medencékről mlég nem is beszéltem
de amúgy kedvenc gémem PS2.n -
#857 Köszi szépen de magyart véletlenül nem tudsz? Egyáltalán létezik Hun végigjátszás a GoW-hoz? -
#856 angol az jó lesz?
http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/god_of_war_e.txt -
#855 Hali!
Vki nemtudna nekem belinkelni 1 végigjátszást a googlen sehol sem találtam sajna és nagyon kéne! -
#854 láttál vla milyen ideges voltam mikor a tetején voltam és 1 centi kellett volna, és akkor tüsszentettem eyget :D
leestem a csába... -
#853 bazzee és véletlenül nem törtem össze a 2 trónt!
Peduig eszemben volt!
na mind1 -
#852 wááá király végigvittem :DD -
#851 na megölte mezt a csicskát de még nincs vége a gémnek?? -
Szuperkaraj #850 ezt mi épp tegnap tárgyaltuk ki :D -
#849 Na most harcolok Aress-sal!! -
#848 20adszorra sikerül, és utana lesz mégegy; egy még durvabb...Elleszel itt egy darabig, és anyazol majd rendesen...sok sikert... -
#847 bazzeg erre a kiba*ott toronyra nem udok felmászni ami forog és tüskék állnak ki :S -
#846 kihúzni, majd lassan indul uccsó pályák egyike... :-P -
#845 lol de béna vagyok
csak meg kellett mozgatni :D -
#844 jó hosszú csata után a 3 isten szobrát látom.
És ott van egy doboz, az Pandora Szelencéje?
Mit kell vele tenni? -
#843 na kövi pálya:)
csak előtte csinálok kaját. -
#842 ... Az egyik, bal oldali kapcsolora kell az epület elött ratenni a daru ládikáját, de elötte szét kell verni a berepedezett üreget a daru segitsegevel(ráejteni a ládát)...ezutan lemenni, odatolni a szobrot a melyedesben levö kapcsolora; majd vissza a pörgös-fürészes ugra-bugra részhez; ahol aktivalni kell a kapcsolot-majd elöre az igy kinyilt ajtohoz, amig le nem jar az idölimit... -
#841 pff megvan... sietni kellett -
#840 megvan hogy három ajtót kell kinyitni ,abnból 2 mevan, de az elsőre nem találom a kapcsolót... -
#839 vagy mégsem... -
#838 közben megtaláltam! -
#837 na és már el is akadtam...
Uyge ott kettő dombra kell rátolni vmit, na most az első ami előtt vannak a csapdákarra mittoljak rá? -
#836 akaro mmodnani Arthetic's Tomb
-
#835 az után jön nem sokkal ahol én tartok
Path of Hades -
#834 Kb.2-3ora ha jol emlekszem..Utana jön a pokol tornáca; ill.valami hasonló... esnek le a harcosok+mindenféle elkarhozott lélek a pokolba...söt, még 1 kis poén is lesz... :-D Utan pedig a fő fight jön+a végkifejlet... szerezd meg a 2 nyakéket, ami majd bekapcsolja a mozgo hidszerü kiszögelléseket... -
megalodon #833 Szevasztok! Sikerükült továbbvinnem ahonnan segitséget kértem! Anyyira hogy kb 4órát nyomtam tovább! A pokol tornác ismerös nekem is! Szegény kontroller...
Most már valami hegyen vagyok és kell 2nyakék,Hérának meg Afrodithe-nek a fejszobrához.
Amugy mennyire hosszú a game? Ugyhallottam elég hosszú! Onnan ahol tartok kb még mennyi?? -
#832 Hasonlóképp jártam; ha valaki látott volna, ahogy egy TV-vel ordítozók és folyamatosan "jóqrvaanyázok"; tuti hogy kiosztott volna egy szép sárgacédulát! :-D -
aussieguy #831 ott én is nyaltam be párszor főleg God mode-ban:S 2-3szor belédvágott az a tetű és meg is haltam ott szívtam nagyon keményem Godban:S:S:Sááá ne is mondjátok -
Szuperkaraj #830 jaj az a magas oszlop...ha nem estem le vagy 20X akkor egyszer sem:D -
megalodon #829 Köszi szépen!Értem már meg hogy mit hogyan. Megprobálom! Gondoltam hogy nem véletlen az a sziklával teli cucc csakhogy mit csináljak arra nemjöttem rá!
Köszönöm mégegyszer!!!! -
#828 Ne idegeskedj, még ráérsz! Amikor majd a "pokol tornácánál" kell a forgó késpengés rudakon rohangálni+megmászni 2 késpengés oszlopot; akkor majd ráérsz idegeskedni! :-D -
#827 na megtaláltam végre -
#826 na bazzeg qrvára ideges vagyok
ott akadtam el hogy egy jó hosszú falmászás után megtaláltam egy kapcsolót amit aktiváltam.
na most onnan hová? -
aussieguy #825 jah ottan nekem is egy walkthrough segített mert nem tudtam rájönni de a többi fejtörő nem annyira nehéz:D -
#824 Jah, vannak elakados pontok a game-ben; de egy kis agyalassal minden megoldhato... Az emlitett résznél én is szívtam... :-D