God of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thank you so much my man.<#worship><#worship><#worship>csak ma ejszaka volt ra idom, de megvan. szerezd meg valahonnan az onimushat! megeri. oruletes jo jatek. persze lehet, hogy mo.~on meg nem jott ki.
alkess
Azt nem ismerem.
Amúgy valakinek sikerült végigvinni a játékot isten módban? Én kevés vagyok hozzá, de érdekelnének a titkos üzenetek, meg hogy mi történt Kronossal.

koszi. akkor most nekiallok elolrol, mert olyan merges voltam, hogy meg a mc bol is kitoroltem a mentett reszeket. azert bosszant egy kicsit, hogy nem jutott ez az eszembe. mas . ismered az onimusha dawn of dreams gamet?
alkess
Az egyik pajzshoz a kötélen kell leereszkedni, a másikhoz a forgóajtón bemenni. Van egy gomb a padlón, arra kell rárugni a követ és hátrafele begurulni az ajtón. A 2. pajzsot ott találod.

ha a masik lent van a kutban, akkor valoszinuleg az egyiket nem talalom.
Seth
a lézerrel még nagyon odébb kell foglalkoznod, azt most hagyd a fenébe. A másik pajzs lent van ott kútban (vagy miaz),ahova leengedted a kötelet

PSN ID.: Beegabor

tehat. felmaszok a fickora a desertben aztan beszelek a koponyadobalo zombival levagom a fenti gyerekeket aztan bemegyek az epuletbe ott is kardozok egy kicsit meg elolvasom a konyvet es bemegyek a ringre. ott van haromfele forgatasi lehetoseg. nyilvan bemegyek az uszomedences lezerhez azt lekenem utana nem tudom kinyitni a halalfejes ajtot. utana tudomasul veszem, hogy eltuntek a tomorarany ajtorol, meg bemegyek artemisz kardjaert, onnan tovabb a racs moge, ahol csak az egyik pajzsot talalom meg oszt itt van vege, mert kijonni azt nem tudok.
God of War
én már iszonyat régen vittem végig a gamet.
szól kicist pontossabban

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

alkess
A halálfejes ajtót csak egy bizonyos koponya megszerzése után tudod kinyitni. Pontosan hol jársz? Ha leírod jobban tudok segíteni, mert pont tegnap fejeztem be a játékot.

szal. elakadtam egy kicsit a pandora's ringen. konkretan az a problemam, hogy csak az egyik gorognek a pajzsat talaltam meg, meg nem tudom kinyitni a halalfejes ajtot, meg a tomorarany ajto sem jott ossze. i need somebody. help. please.
DoNorBi
GOD modba vki vitte már ki?eljutottunk több mint a feléig de onnan már esélytelen eléggé a dolog😊

Haverok, Buli, Fight Club!

Laky
hm, az jó kérdés ^^
még régebben volt egy PS2-es játékokkal foglalkozó oldal, de már rég nem láttam, valószínûleg megszûnt...
szóval marad a torrent 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

a boltnak a polcáról!<#mf2><#mf2><#mf1>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

És ha valaki fizetni akar,akkor honnan szedje le?

Laky
Ha nem akarsz fizetni, akkor marad a torrent 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

nem gyenge ugye? 😄

Csacsi
Asszem rád sem szánok több idõt, már így is sok volt 😄D

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Az ki?Azt hidtem hogy azzal a God of Warral...

Csacsi
Kratossal

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

spockee
Michael Knight-tal kell legyõzni néhány görög mitológiából ismert csúfságot!
Reménytelen... 😞

WC felirat: Hiába rázod! Az utolsó csepp úgyis az alsógatyádba cseppen!

Ebbe kivel vagyunk?

konkrétan már nem emlékszem, de gondolom a Poseidon Challange végén azt szerzed meg 😄.....na mind1, akárhogyis hívják azt a részt, azzal kezdõdik amikor az elsõ 3fejû kutya(vagy macska)félével találkozol, miután a Rings of Pandora helyen felmászol azon a magas létrán, és még annyira emlékszem hogy a végén valami csávót kell megégetni aki ketrecbe van zárva, utána van egy nagy Poseidon szobor és ott a lándzsa ( remélem nagyjából képben vagy, mert én kb így emlékszem, remélem tuttam segíteni )

a poseidon lándzsa merre található?

FRe4k
Legyõztem a nagy hydra-t!<#worship>
Nem is kellett olyan gyorsan nyomogatni,lehet az volt a baj hogy túl gyorsan nyomogattam a kört<#hehe>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

ja..lesznek ettõl még nehezebb dolgok is...nem is egy...de nem is egy tucat 😛

pedig ott még elég lassan kell nyomogatni azt a szerencsétlen kört, kitartás
pedig azt kell, ahogy el tudod kapni és nyomkodni kell a kört, addig kell nyomkondi és olyan gyorsan amíg neki nap csaja Kratos a hydrát az árbócnak.

FRe4k
Üdv!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Elakadtam a játék elején mikoris 3 hydra-t kell legyõzni,a két kis hydrat "hatástalanítottam",de a nagy hydra-t nem tudom legyõzni!
Akármilyen gyorsan nyomogatom a "kört" nem fejeli le az árbócot,helyette engem vág neki....
Akinek van valami ötlete a legyõzésével kapcsolatban,az pls írjon!!!
Köszi

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

igen, Poseidon lándzsáját

dinomano
tologatassal vagy rugdosassal csinaltad? en rugdosassal; de jol ki kell szamitani; meee' még eröt is kell gyüjtenie a csókának...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

ott én is csak a dobozok tologatásával jutottam tovább. gyorsnak kell lenni!
köszi a segítséget, meló után megpróbálom! még egy kérdés: a pandora szelencében forgatom a rudat, hogy az ajtókon átjussak. az egyik szobában van egy medence, de nem tudok leúszni...valamit meg kell szereznem mi, hogy le tudjak menni a a lukba?!

dinomano
majd jövö heten probalkozom; nem lesz idöm a hetvegen jatszani...Jövö heten sem bizti h. itthon leszek; akkor majd PS1-en tolom Legend of Mana-t... :-P

dinomano
ok, majd probalkozom; velem lesz az erö remelem:-)

próbáld meg tolni, én inkább tolni szoktam, aztán mielõtt lõnnek elrugom, ez ha nagyon figyelsz tuti hogy bejön, de amúgy már rutinból megcsinálom, tényleg nem nehéz csak ne strapáld magad....belülrõl ami jön, nyugisan 😄

dinomano
ehh...akkor qrvabena vagyok, 20adszorra sem sikerült, kb.4lövést bir ki a láda; a max. az volt, h. az utolso pillanatban, mielött ugortam volna, lötték szét a ladat; anyaztam rendesen... :-| Nah, még majd probalkozom...

hátöö...ügyesebbnek kell lenni 😄 De amúgy majd belejössz 😉

God of War
Nekem az másodszorra sikerült.
Annyi rugod a ládát azt kész semmi extra

Afe
nem nagy szám, csak mikor nyilaznak állj arrébb, hogy inkább téged bántsanak ne a ládát. aztán odaszaladsz tovább rugod aztán elonnan.

dinomano
navazz, en meg extrabéna vagyok, a legelejen haltam meg ma 5ödször, mikor a tüzes ijjaszokat kell elkapni a hajon; a ladat nem tudom alajuk tolni, mindig szétlövik nyillal; hiaba rugdosom ezerrel...tippet tud vki? vagy szimplan ügyesebbnek kell lenni? :-P

dinomano
rúgás? R2+x talan; ha jol emlekszem...de pont a taryg elött kell allnod... Az elejen, a nyilazos résznél (a hajon, viharban) irta, h. hogy kell rugni..tehat R2 nyomvatart+X (de X-et is nyomva kell tartani picit-ugy nagyobbat rug-ha jol emlekszem)...

spockee
Sajnos fogalmam sincs, hogy merre járhatsz! Lehet régen játszottam már a játékkal? Valami közelebbit még írjál, hátha tudok segíteni!

sziasztok! elakadtam kicsit a játékban...egy teremben vagyok, ahol egy szekeret kellene berúgnom, hogy átmenjek egy ajtón. de nem tudom hogyan kell rúgni...elmondaná valaki?köszi

kösz a segitségeket sikerült is minden,(kicsit gondolkozhatam volna) sikerült befejezni is még1x kösz
spockee
Ha jól sejtem, akkor abban a nagy, hosszú folyosószerû teremben akadtál el, ahol szembõl gurulnak azok a hatalmas golyóbisok. Oldalt van legalább vagy 6-8 felnyomható ajtó, melybõl az egyik a továbbvezetõ utat jelenti. Amúgy érdemes elfutni a folyosó legvégére is némi tápolás végett! 😊

helo
holnap utánra lekéne szednem a God of Wart a haveromnak (megigértem neki).Csak az a gáz hogy nem tom honnan.Valaki aki tudja lécci írja le hogy honnan lehet letölteni.Egy a lényeg ne torrent legyen.

üdv ujjabb segitség kellene.

bent vagyok hadésznál aktiváltam a fénycsovát átevickélet a láva golyokon de nem találom az utat tovább ha valaki tudja mi a következö lépés irja le köszönöm
1 ISTENKIRÁLY vagy köszi a segitséget<#worship><#taps><#eljen>
spockee
Az oszlopról nem tudsz átugrani?
Ha igen akkor a legjobb megoldás az, ha a lehetõ legmagasabbra mászol az oszlopon(ameddig a kúszónövényzet engedi) és ugrassz a megfelelõ irányba, majd amikor már majdnem egyszinten vagy a platformmal szintén nyomsz egy ugrást. A lényeg az, hogy a lehetõ legutolsó pillanatban használd a második ugrást, és folyamatosan nyomd az irányt. Remélem segítettem!

Üdv. megakadtam,a játék elején mikor a csajszi levetti magát az erkélyröl elveszem töle a kulcsot azzal bejutok az alagutba azon végig megyek utána fel a növényzeten át az erkélyre bent levágok mindenkit kijutok 1 ujabb erkélyre (ami romos) onnan át ugrok egy oszlopra amin szintén a növényzetbe kapaszkodok onnan be 1 ujjabb erkélyre ott levágok mindenkit vissza az oszlop át a másik oszlopra..... na és innen kellene tovább jutnom 1 leszekadt teröletre de!!!! hiába ugrok én kettös X-el az istenért nem éri el a platsz szélét akár hogy eröltettem ehhez kelllene 1-2 jo szó ha valaki meg tudná mondani hogyan tovább. elöre is kösz
God of War
A rsi4be szinte nehezeb volt amikor a kö elölkelet futni.Ott is volt az a gombnyomogatos