God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ott járok, hogy kell két nyaklánc, ami két barlangban van. Az egyiknél egy össze kell illesztteni a szétesett kõdarabokat, a másiknál meg egy doboz tetejérõl kell felugrani, hogy ne döglesszenek meg a tüskék. Ezzel a másodikkal lenne problémám. Hiába rúgdosom a dobozt, kevés az idõ. Annyit sikerült ki erõszakolnom, hogy el tudom rúgni, ameddig kell, de amint ugranék rá, már jönnek is a tüskék és kampec. Van erre valami jó módszer? Ennél gyorsabb már nem tudok lenni.
Megvan, koszi. 😊 Már kapcsoltam, nem kell mennem sehova. Ezt biztos nem találtam volna ki, olyan sotét van ebben a teremben.
Huu, ha tudnám, hogy melyik teruletrol írsz most. 😊 Ha visszaúszok az ajtotol akkor alegbelso gyurube jutok. Ott kiugrok, ki tudok menni a kulso gyurube. Ott keressem a falat?
üdv,
még nem tudod kinyitni azt a nagy ajtót elõször meg kell csinálnod a Challenge of Hades-t.lenn azon a nagy területen valahol a másik oldalon(nem az ahonnan jöttél balról) szét lehet ütni a falat.azt üsd szét is tudsz is tovább menni a Hades challengre.
még nem tudod kinyitni azt a nagy ajtót elõször meg kell csinálnod a Challenge of Hades-t.lenn azon a nagy területen valahol a másik oldalon(nem az ahonnan jöttél balról) szét lehet ütni a falat.azt üsd szét is tudsz is tovább menni a Hades challengre.
Hoppsz. A zár megvan, ott van az ajton, csak picit fentebb. De akkor sem tudom mit kell tennem, mert hiába lovoldozom a lávát rá, nem nyílik ki.
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, elakadtam Pandora templomában. Megszereztem Posszeidon vasvelláját, ki is jottem abbol a részbol, aztán mentem a belso gyurube, ahol egy nagy kerék megy korbe-korbe, de azt már korábban elintéztem. Aztán a kozepén van a medence, amibe mostmár le tudok merulni, ott leúszok a lyukba és egy olyan helyre kerulok, ahol egy izmos fa ajto van. Van egy kar, amit ha meghúzok, akkor lávát lo ki az ajtora, de cseszik kinyílni. Mit kell megszereznem, hogy kinyíljon az ajto? Odamentem és kiírta,hogy egy zárja is van, ami egy minotaurusz alakjába van rejtve. De hol?
Kéne egy kis segítség, elakadtam Pandora templomában. Megszereztem Posszeidon vasvelláját, ki is jottem abbol a részbol, aztán mentem a belso gyurube, ahol egy nagy kerék megy korbe-korbe, de azt már korábban elintéztem. Aztán a kozepén van a medence, amibe mostmár le tudok merulni, ott leúszok a lyukba és egy olyan helyre kerulok, ahol egy izmos fa ajto van. Van egy kar, amit ha meghúzok, akkor lávát lo ki az ajtora, de cseszik kinyílni. Mit kell megszereznem, hogy kinyíljon az ajto? Odamentem és kiírta,hogy egy zárja is van, ami egy minotaurusz alakjába van rejtve. De hol?
just kill them 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
már tárgytalan kivittem a god modot ill a challenge of the godc modeot😮
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
srácok vki adna tippet h god modon..miként próbáljam a családot megvédeni..mert egyenlöre esélytelennek látszik....várom a tippeket😛
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
akit érdekel hogy fejlõdik a game az nézzegesse ezt meg legalább egyszer egy nap:
http://corybalrog.blogspot.com
üdv!!!
http://corybalrog.blogspot.com
üdv!!!
demóra nem adok, akkor már kivárom magát a JÁTÉKOT😄
január közepén már jön a demó😄😄😄
DMC3 nekem nem volt valami pörgõs, lehet velem van a baj....az is igaz hogy nem tudok vele játszani 😄, de a GoW nekem jobban bejön
hahh, a 3. rész...elõször a másodikat fogjam a kezeim között, majd akkor jöhet a harmadik😄
God of War 3, gondolom PS3-ra jön?
ezt is nézzétek meg God of war 2
gyerekek ezt nézzétek meg: God of War 3-rólDavid Jaffe talking about God of War 3
Köszi, megvannak de sajna annyira nem jöttek be, na minedegy közel már a 2.-rész. Megnéztem a gamespoton a képeket meg az infót, nagyon jó lesz!
Próbáld ki a Devil May Cry 1. és 3. részét! Hasonló a játékmenete, bár nem istenes, hanem démonos XD De nagyon faja, pörgõs stuffok!
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
hát már régóta téma a második rész topikjában, 2007 február vagy március-ra jön ha minden igaz, keress rá a topikjára, hátha találsz 1-2 infót
Fuuuuu, tényleg jön a 2.-rész, el sem hiszem?!#vigyor2]....<#kacsint>#kacsint> és mikorra várható?
Hát kár, sajnos én sem találtam, pedig imádom az ilyen Istenes game-kat!
Hát kár, sajnos én sem találtam, pedig imádom az ilyen Istenes game-kat!
lesz, lesz...majd a második része😄
én nem találtam hasonlót sajnos
én nem találtam hasonlót sajnos
Szuper!! végigvittem!!! Ez egy iszonyatosan jó játék!
Nem tudjátok, van még ehhez hasonló game???
Nem tudjátok, van még ehhez hasonló game???
Hali, köszi szépen, visszaolvastam és kipróbáltam a mentés vissza töltést és a másik útvonal megoldást, és siker!!! Amúgy igen a pandora templománál jött elõ a hiba! De pl vannak bizonyos részek ahol hallom, hogy sokat küszködik a ps2-tõ, szal élénkebben olvas, ja ilyenkor a zenével is mintha gondok lennének! Nekem 1 hónapos a ps2-tõ H2O chippel!
de nekem nem eredeti 😊 amugy valószínû a fej, már lassan 2 éves lesz a "gép"
nekem ugyanez volt a Minotaurusz elõtt, Hádész próbájában, kb 20 percig töltött és tuti nem mondok sokat! sajnon használódik a CD ( vagy az olvasófej ) 😞
Betölti, csak egy kicsit (nagyon) sokat kell várni 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Hali, valakinek nem volt olyan problémája hogy egy bizonyos részt nem tölt be a ps2-tõ???
<#taps>#taps>köszi szépen
gamefaqs.com
Hi!Valaki tudna nekem egy God of war végigjátszást küldeni e-mailben?Sürgõs lenne köszi
[email protected]
[email protected]
Ok.
egyébként elég jól bejárható a terület, bár ha úgy érted magadtól nem igazán lehet akárhova menni, amerre a feladatod visz arra kell haladni
milyen szempontból? mellesleg elég lett volna egy topikba postolni, ráadásul ugyanakkor mind a két helyre........<#szomoru2>#szomoru2>
A területeket mennyire lehet szabadon bejárni?
igen a Kronosos az egy kicsit sántít az van nálam az utolsó helyen a másik kettõ között viszont nem tudom eldönteni hogy melyik lesz a második rész. mindenesetre már nagyon várom én is😊
Jók! Mindegyikbõl el tudnék képzelni egy játékot, talán csak a napjainkban játszódó rész (Kronos csontvázával) lenne lapos. Már nagyon várom a GOW 2 megjelenését! Nálam ez a játék benne van az elsõ 5-ben. <#vigyor2>#vigyor2>
egyébként mit szólsz a történetekhez???
Hali!
Letöltöttem pendrive-ra, majd megnézem a saját gépemen. A melós gépem nem nyit meg ilyen file-okat. <#szomoru1>#szomoru1>
Letöltöttem pendrive-ra, majd megnézem a saját gépemen. A melós gépem nem nyit meg ilyen file-okat. <#szomoru1>#szomoru1>
üdv alkess!!!
a videókat is meg tudtad nézni???
ADAM
a videókat is meg tudtad nézni???
ADAM
hella srácok. látta már valaki az isten mód befejezõ videóit mert én igen (szenvedtem mint a disznó,25 óra játékidõ után sikerült megcsinálni😊))leírom mert láttam hogy páran kérdeztétek hogy mik a videók.
ha végigviszed az isten módot kapsz három videót:The Fate of the titan,Secret Message 1 és A secret Revealed.
The Fate of the Titan: kiderül hogy miután Kratos elvitte Pandora szelencéjét Kronos még ezer évig élt vándorolva a sivatagban aztán meghalt.Napjainkban egy katonai kutatócsoport felfedezi Kronos csontvázát és be akarnak hatolni a templomba hogy maguk derítsék fel Kronos titkát de az még mindig tartogat veszélyeket és titkokat.Ám a felfedezéssel eggyütt egy új hõs fog felemelkedni,felbukkani.http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar2/video_player.html?id=cnBikTP-5bgMuDU ezt írjátok be videoért
A Secret Revealed:Kratos mindent elért amirõl csak álmodott kivéve egy dolgot. volt egy titok az életében amit még õ sem tudhatott.Kratos egy kis faluban látta meg a napvilágot s pletykák keringtek hogy ki lehet az apa.Kratosnak és az anyjának el kellett hagynia a falut hogy új életet keressenek Spártában ezért soha nem tudta meg hogy ki az apja. Felnõttként visszatért Spártába hogy felkutassa anyját mert mielõtt Kratos elhagyta Spártát megeskette anyját hogy ha egyszer visszatér mondja meg hogy ki az apja.Ám egy régi prófécia szerint anyja átváltozott egy szörnyé ami még a saját fiát is megölné. Kratos végez a szörnyel és anyja visszatér egy pillanatra a túlvilágból hogy elmondja hogy KRATOS NEM HALANDÓ DE NEM IS ISTEN HANEM FÉLISTEN MERT AZ APJA ZEUS!!!!!!!Ezzel a tudattal felkészül Kratos hogy bosszút álljon apján aki nagyon rég elárulta és elhagyta a fiát.http://www.gamespot.com/pages/filter/video_player.php?id=dyY2ljGs5bsFsjY ezt videoért
Secret Message 2: egy apró képrészletet látsz ami idõvel távolodik és a végén megpillantod a teljes képet. ezalatt egy szöveg fut végig természetesen angolul. röviden ennyi a lényege:Kratos gratulál neked hogy eddig eljutottál és megkérdezi költõi kérdéssel hogy Õ(Kratos mit ajálnhat fel neked?aztán jön a válasz Kratostól:"Amikor elöszõr értem fel az Olümposzra észrevettem egy ajtót ami áthatolhatalan mindenki számára kivéve nekem,még Zeus sem biztos ennek a helyiségnek a létezésében." megy a blablabla aztán Kratos elárulja hogy ez a "szoba" a háború,gyûlölet lelkét tartalmazza vagyis maga ÁRÉSZ LELKÉT!!!!! Kratos megint lök egy pár kérdést: Ennek mijen haszna van?mire jó ez?Majd megtudod késõbb.persze lehet hogy hasznát veszem amikor bosszút állok Õ rajta(itt Zeusra gondol).válaszok késõbbre. tekintds magad kitüntetve halandó!!!
ennyi a vége. ehhez nincs videóm sajna de a kép ami a háttérben megy az benne van abban a videóban amelyikben azt mutatják hogy hogy csinálták a szörnyeket meg Árészt.egy olyan képet keressetek ahol Árész kb.90% elementális erõ 10% pedig emberi.(egy fekete kép ahol az alsótestét és a felsõtestét egy villám köti össze vagy valami hasonló)
Nos a két videóból kijön két külön game és akkor megvan a trilógia!!!!!!DDDEEE van egy olyan videó amiben megmutatják hogy Kratosnak volt egy tesója aki gyenge volt ezért a többi gyenge kölökkel felvitték a hegyre hogy a keselyûk lakmározzanak rajtuk egy jót. A tesó meghal miközben Kratos egy nagy hadvezér lesz és a kistesó megfogadja hogy bosszút áll fivérén.(belõle is valami isten lett,(nem Hádész)valami alacsonyabb rangú isten isten, nem fõisten.
ITT A BIBI: HÁROM VALÓSZÍNÛ BEFEJEZÉSÜNK VAN KÉT RÉSZRE.VALAMELYIK VALÓSZÍNÛ KIMARAD NA DE MELYIK?????írjatok véleményt szerintetek melyik és nézzétek meg a videókat!!!!!!!
Még egy dolog: Pandora Templomában van valahol egy kép nem emlékszem pontosan hol. egy embert ábrázol aki Zeussal harcol és ha ráközelítesz kiírja hogy ez egy pillanat a jövõbõl.lehet hogy ez az ember Kratos!!!!
ÜDV!!!
ha végigviszed az isten módot kapsz három videót:The Fate of the titan,Secret Message 1 és A secret Revealed.
The Fate of the Titan: kiderül hogy miután Kratos elvitte Pandora szelencéjét Kronos még ezer évig élt vándorolva a sivatagban aztán meghalt.Napjainkban egy katonai kutatócsoport felfedezi Kronos csontvázát és be akarnak hatolni a templomba hogy maguk derítsék fel Kronos titkát de az még mindig tartogat veszélyeket és titkokat.Ám a felfedezéssel eggyütt egy új hõs fog felemelkedni,felbukkani.http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar2/video_player.html?id=cnBikTP-5bgMuDU ezt írjátok be videoért
A Secret Revealed:Kratos mindent elért amirõl csak álmodott kivéve egy dolgot. volt egy titok az életében amit még õ sem tudhatott.Kratos egy kis faluban látta meg a napvilágot s pletykák keringtek hogy ki lehet az apa.Kratosnak és az anyjának el kellett hagynia a falut hogy új életet keressenek Spártában ezért soha nem tudta meg hogy ki az apja. Felnõttként visszatért Spártába hogy felkutassa anyját mert mielõtt Kratos elhagyta Spártát megeskette anyját hogy ha egyszer visszatér mondja meg hogy ki az apja.Ám egy régi prófécia szerint anyja átváltozott egy szörnyé ami még a saját fiát is megölné. Kratos végez a szörnyel és anyja visszatér egy pillanatra a túlvilágból hogy elmondja hogy KRATOS NEM HALANDÓ DE NEM IS ISTEN HANEM FÉLISTEN MERT AZ APJA ZEUS!!!!!!!Ezzel a tudattal felkészül Kratos hogy bosszút álljon apján aki nagyon rég elárulta és elhagyta a fiát.http://www.gamespot.com/pages/filter/video_player.php?id=dyY2ljGs5bsFsjY ezt videoért
Secret Message 2: egy apró képrészletet látsz ami idõvel távolodik és a végén megpillantod a teljes képet. ezalatt egy szöveg fut végig természetesen angolul. röviden ennyi a lényege:Kratos gratulál neked hogy eddig eljutottál és megkérdezi költõi kérdéssel hogy Õ(Kratos mit ajálnhat fel neked?aztán jön a válasz Kratostól:"Amikor elöszõr értem fel az Olümposzra észrevettem egy ajtót ami áthatolhatalan mindenki számára kivéve nekem,még Zeus sem biztos ennek a helyiségnek a létezésében." megy a blablabla aztán Kratos elárulja hogy ez a "szoba" a háború,gyûlölet lelkét tartalmazza vagyis maga ÁRÉSZ LELKÉT!!!!! Kratos megint lök egy pár kérdést: Ennek mijen haszna van?mire jó ez?Majd megtudod késõbb.persze lehet hogy hasznát veszem amikor bosszút állok Õ rajta(itt Zeusra gondol).válaszok késõbbre. tekintds magad kitüntetve halandó!!!
ennyi a vége. ehhez nincs videóm sajna de a kép ami a háttérben megy az benne van abban a videóban amelyikben azt mutatják hogy hogy csinálták a szörnyeket meg Árészt.egy olyan képet keressetek ahol Árész kb.90% elementális erõ 10% pedig emberi.(egy fekete kép ahol az alsótestét és a felsõtestét egy villám köti össze vagy valami hasonló)
Nos a két videóból kijön két külön game és akkor megvan a trilógia!!!!!!DDDEEE van egy olyan videó amiben megmutatják hogy Kratosnak volt egy tesója aki gyenge volt ezért a többi gyenge kölökkel felvitték a hegyre hogy a keselyûk lakmározzanak rajtuk egy jót. A tesó meghal miközben Kratos egy nagy hadvezér lesz és a kistesó megfogadja hogy bosszút áll fivérén.(belõle is valami isten lett,(nem Hádész)valami alacsonyabb rangú isten isten, nem fõisten.
ITT A BIBI: HÁROM VALÓSZÍNÛ BEFEJEZÉSÜNK VAN KÉT RÉSZRE.VALAMELYIK VALÓSZÍNÛ KIMARAD NA DE MELYIK?????írjatok véleményt szerintetek melyik és nézzétek meg a videókat!!!!!!!
Még egy dolog: Pandora Templomában van valahol egy kép nem emlékszem pontosan hol. egy embert ábrázol aki Zeussal harcol és ha ráközelítesz kiírja hogy ez egy pillanat a jövõbõl.lehet hogy ez az ember Kratos!!!!
ÜDV!!!
vegigtoltam. hu vazzeg ez rendbe vot.<#mf1>#mf1>
hat, nem mondom, hogy a gow csak jelenthet neki, de nagyon ott van.