1544
  • dinomano
    hany fajta jelmez van? :-P Lehet talalni valahol képeket a neten jelmezekröl? Átfutnám öket; mégis mi van... :-P
  • Tekken5
    Jah, tegnap láttam róluk képeket. LOL, tehenes jelmez is van :DDDD
  • Super DANTE
    Ez a God Challange-t ma nyomtam végig, nem volt vészes, egyedül azt utáltam, amikor íjjal kellett lövöldözni.
  • Prince of Máté
    nah jó, meguntam a level 9nél.
    Kár hogy majd az elejétől kell kezdeni
  • Prince of Máté
    én a 9iknáél tartok most
  • Prince of Máté
    uhh épp megcsibáltam
  • Prince of Máté
    Én már a harmadiknál elakadtam:D
    a vázatörősnél.
  • Prince of Máté
    ruhákat
  • Tekken5
    Végigvittem. De az extrák között van valami izé... nem tom a címét. 10 feladatot kell megcsinálni a 10.-nél feladtam :D Mit lehet nyerni ha megcsinálom?
  • Tekken5
    Az egyik kedvencem.
  • dinomano
    Egyik legjobb cim PS2-re+kb. a TOP20 legjobb game ever kategoriaba szerintem belefér... :-P 2005-ben az év akciójateka volt, legyen eleg ennyi... :-D
  • Seth
    fasza, még nemnagyon hallottam róla negatív kritikát
  • SlickAdam
    Na most akkor ez egy jó játék? Én még nem próbáltam, mert rip-es verziót nem akarok, ez meg DVD9-es alapból, szal nem töltöttem le. Viszont ha télleg olyan fasza, akkor lehet megveszem, mert most már csak olyan 5000 péz körül van. Szóval jó-e avagy nem-e?:D
  • Sniper B
    kösz szépen
  • Prince of Máté
    felmászni a létrán
  • Sniper B
    Sziasztok lene egy sürgös kérdésem kölcsönadtam az osztálytársamnak a god of war-t és elakatt a legelső pályán én már végig vittem a játékot tök jó volt de sajna nem jut eszembe mit kell csinálni ahol meg elakkat
    amikor a hajoba le kell meni a belsejébe ott nem tudja mit kell csinálni viszameni nem tud mert nem tud visszaugrani léci segitsetek segítséget előre is köszönöm.
  • tlozs
    Leszedtem a 2.rész demóját,és megcsináltam.Hát mitmondjak nagyon fincsi lesz!!!!!!!!
  • dinomano
    Grat... Jóó vóóót ugye? Egyik best game ever... :-P
  • Prince of Máté
    első végigvitelre jó idő normalban.
    Én pl eltököltem v 1 órát egy résznél.
  • tlozs
    Összesen 13 órámba került ez a kis utazás.Ja Normál módban.Nem valami csúcsszuper.
  • Prince of Máté
    Nice Work Kratos!
    Mennyi idő alatt sikerült végignyomnod?
  • tlozs
    KÉÉÉÉÉSSSSSZZZZ!!!!!Megcsináltam.Nagyon zsír játék.Azt hittem,hogy a Prince of Persia trilógiánál nincs jobb game,de be kell valljam tévedtem.Már várom a 2.részt.Biztos fergeteges lesz.
  • dinomano
    tul sokat pause-zol és forumozol; azért fagyott le...
  • tlozs
    Megoldottam!Csak a gép fagyott meg,de úgy,hogy minden frankó volt egyedül Árész állt úgy mint 1 kőszobor.Sorry!!!!
  • Seth
    ki,mi,mikor???
  • tlozs
    Még 1 uccsó segítség kéne!Legalábbis remélem.Árész most dermedt kővé,mit csináljak vele?
  • dinomano
    Segitünk, persze, azert van ez a forum... Örülünk, hogy te is ezzel az überfrnako game-el jatszol... De te most forumozol vagy game-zel? Az is nagy élmény; ha egyedül jössz ra az amugy nem tul nehez feladvanyokra... Egyik sem örült nehez; össz-vissz 2X kellett leirast neznem; 2X voltam csak extratanacstalan... szoval nézz körbe; egyik feladvany sem frusztralo...
  • Prince of Máté
    --------------------------------------------------------------------------------

.------.
    .---. __ ____ .' ____ '. ____ ____ ______
    .'.---.' .'__'. | _ '. | .-' '-. | \ \ /\ / / /\ \ ___'.
    | | ___ | | | | | | | | | | /¯\ |¯ | | \ \ / \ / / //\\ | | ||
    | | '-..'| | | | | | | | | | \_/ |¯ | | \ \/ /\ \/ / / ¯¯ \ | | / |
    | '---'| | |__| | | |_| | '-.'-. .-'.-' \ / \ / / /¯¯\ \ | | \ \
    '.____.' '.__.' |____.' ¯|| ||¯ \/ \/ /_/ \_\ |_| \ \
    |\__/ | | \__/| \_\
    |_____| |_____|

--------------------------------------------------------------------------------
  • Prince of Máté
    Angol végigjátszás
  • tlozs
    Sikerült!!!Csak rá kellett érezni.Nem volt olyan bonyolult.Most 1 kicsit tanácstalan vaok.Letéptem a koponyát a koporsóban fekvő paliról.Aztán kaptam Zeusztól különféle energia növekedést.Csak most nem tom mit csináljak.Úgy kell forgatnom az ajtókat,hogy szemben legyenek egymással?Vagy mi!
  • dinomano
    Jah-jah, bár viszonylag pontosnak kell lenni..ha véletlen rossz iranyt nyomsz, akkor azonnal vége... ledob, és kezdheted elölröl...Az könyűvé teszi a dolgot(legalabbis easy-n), h. kapsz eleteröt/speckot ha gyakod...
  • Seth
    addíg ne nyúlj semmihez,amíg a képernyőn ki nem írja a kar mozgásának irányát,akkor is csak egyszer. Elég elnéző egyébként a gép, soxor volt úgy hogy lassan is csináltam, nem is pontosan,mégis elfogadta
  • tlozs
    Köszi a segitséget.A nagy bika ellen mi tévő legyek?Bár merre forgatom a joy-t ledob magáról.
  • dinomano
    Picit légy szemfülesebb; ennyiszer azert nem lehet elakadni ebben a gameben! :-P "gondolj, micimackó, gondolj!"
  • Seth
    Ott abban a teremben nem kell semmit csinálni. Ahol jönnek a tűzgolyók,két oldalt vannak kinyitható ajtók , gyorsan kell,mert ki van centizve,épphogy ki tudod nyitni mielőtt elcsap a tűzgolyó(szerencsére nem halálos). Asszem bal oldalt a 3. vagy 4. a kijárat
  • tlozs
    Megint megakadtam!Annál a résznél vagyok amikor Hádész szobra kiemelkedik 1 kútszerű v.miből.A fejet elfordítottam és bevilágította a folyosót.Tűzgolyók jönnek velem szembe.Elfutottam a végéig ott bemegyek 1 helységbe ott szétcsapok mindenkit,aztán vissza.Itt nem tudom mi tévő legyek.HELP!!!!!!!
  • Prince of Máté
    engem is az idegesített fel:D
    nem egyszer vágtam a földhöz az irányítót.
    R2 nem mindig működik
  • dinomano
    nehezebb is volt, én azzal is szoptam picit... Engem is az a 2 oszlopon mászás akasztott ki... :-P
  • Seth
    hát engem csak az a rész szivatott (és kergetett az őrület határára ^^),amikor forgó oszlopon kellett felfelé mászni és ilyen szecskázók vannak rajta. Ja és megkönnyebbülésem után, hogy végre sikerült rá felmásznom, jött még 1, namondom anyátok, de az már elsőre sikerült,pedig nehezebbnek tűnt
  • dinomano
    fogsz te még jobban is kiakadni...Pl. a vége felé a paltformrészeken:-D