1544
-
#943 hany fajta jelmez van? :-P Lehet talalni valahol képeket a neten jelmezekröl? Átfutnám öket; mégis mi van... :-P -
#942 Jah, tegnap láttam róluk képeket. LOL, tehenes jelmez is van :DDDD -
#941 Ez a God Challange-t ma nyomtam végig, nem volt vészes, egyedül azt utáltam, amikor íjjal kellett lövöldözni. -
#940 nah jó, meguntam a level 9nél.
Kár hogy majd az elejétől kell kezdeni -
#939 én a 9iknáél tartok most -
#938 uhh épp megcsibáltam -
#937 Én már a harmadiknál elakadtam:D
a vázatörősnél.
-
#936 ruhákat
-
#935 Végigvittem. De az extrák között van valami izé... nem tom a címét. 10 feladatot kell megcsinálni a 10.-nél feladtam :D Mit lehet nyerni ha megcsinálom? -
#934 Az egyik kedvencem. -
#933 Egyik legjobb cim PS2-re+kb. a TOP20 legjobb game ever kategoriaba szerintem belefér... :-P 2005-ben az év akciójateka volt, legyen eleg ennyi... :-D -
#932 fasza, még nemnagyon hallottam róla negatív kritikát -
SlickAdam #931 Na most akkor ez egy jó játék? Én még nem próbáltam, mert rip-es verziót nem akarok, ez meg DVD9-es alapból, szal nem töltöttem le. Viszont ha télleg olyan fasza, akkor lehet megveszem, mert most már csak olyan 5000 péz körül van. Szóval jó-e avagy nem-e?:D -
Sniper B #930 kösz szépen -
#929 felmászni a létrán -
Sniper B #928 Sziasztok lene egy sürgös kérdésem kölcsönadtam az osztálytársamnak a god of war-t és elakatt a legelső pályán én már végig vittem a játékot tök jó volt de sajna nem jut eszembe mit kell csinálni ahol meg elakkat
amikor a hajoba le kell meni a belsejébe ott nem tudja mit kell csinálni viszameni nem tud mert nem tud visszaugrani léci segitsetek segítséget előre is köszönöm. -
tlozs #927 Leszedtem a 2.rész demóját,és megcsináltam.Hát mitmondjak nagyon fincsi lesz!!!!!!!! -
#926 Grat... Jóó vóóót ugye? Egyik best game ever... :-P -
#925 első végigvitelre jó idő normalban.
Én pl eltököltem v 1 órát egy résznél. -
tlozs #924 Összesen 13 órámba került ez a kis utazás.Ja Normál módban.Nem valami csúcsszuper. -
#923 Nice Work Kratos!
Mennyi idő alatt sikerült végignyomnod?
-
tlozs #922 KÉÉÉÉÉSSSSSZZZZ!!!!!Megcsináltam.Nagyon zsír játék.Azt hittem,hogy a Prince of Persia trilógiánál nincs jobb game,de be kell valljam tévedtem.Már várom a 2.részt.Biztos fergeteges lesz. -
#921 tul sokat pause-zol és forumozol; azért fagyott le... -
tlozs #920 Megoldottam!Csak a gép fagyott meg,de úgy,hogy minden frankó volt egyedül Árész állt úgy mint 1 kőszobor.Sorry!!!! -
#919 ki,mi,mikor??? -
tlozs #918 Még 1 uccsó segítség kéne!Legalábbis remélem.Árész most dermedt kővé,mit csináljak vele? -
#917 Segitünk, persze, azert van ez a forum... Örülünk, hogy te is ezzel az überfrnako game-el jatszol... De te most forumozol vagy game-zel? Az is nagy élmény; ha egyedül jössz ra az amugy nem tul nehez feladvanyokra... Egyik sem örült nehez; össz-vissz 2X kellett leirast neznem; 2X voltam csak extratanacstalan... szoval nézz körbe; egyik feladvany sem frusztralo... -
#916 --------------------------------------------------------------------------------
.------.
.---. __ ____ .' ____ '. ____ ____ ______
.'.---.' .'__'. | _ '. | .-' '-. | \ \ /\ / / /\ \ ___'.
| | ___ | | | | | | | | | | /¯\ |¯ | | \ \ / \ / / //\\ | | ||
| | '-..'| | | | | | | | | | \_/ |¯ | | \ \/ /\ \/ / / ¯¯ \ | | / |
| '---'| | |__| | | |_| | '-.'-. .-'.-' \ / \ / / /¯¯\ \ | | \ \
'.____.' '.__.' |____.' ¯|| ||¯ \/ \/ /_/ \_\ |_| \ \
|\__/ | | \__/| \_\
|_____| |_____|
-------------------------------------------------------------------------------- -
#915 Angol végigjátszás -
tlozs #914 Sikerült!!!Csak rá kellett érezni.Nem volt olyan bonyolult.Most 1 kicsit tanácstalan vaok.Letéptem a koponyát a koporsóban fekvő paliról.Aztán kaptam Zeusztól különféle energia növekedést.Csak most nem tom mit csináljak.Úgy kell forgatnom az ajtókat,hogy szemben legyenek egymással?Vagy mi! -
#913 Jah-jah, bár viszonylag pontosnak kell lenni..ha véletlen rossz iranyt nyomsz, akkor azonnal vége... ledob, és kezdheted elölröl...Az könyűvé teszi a dolgot(legalabbis easy-n), h. kapsz eleteröt/speckot ha gyakod... -
#912 addíg ne nyúlj semmihez,amíg a képernyőn ki nem írja a kar mozgásának irányát,akkor is csak egyszer. Elég elnéző egyébként a gép, soxor volt úgy hogy lassan is csináltam, nem is pontosan,mégis elfogadta -
tlozs #911 Köszi a segitséget.A nagy bika ellen mi tévő legyek?Bár merre forgatom a joy-t ledob magáról. -
#910 Picit légy szemfülesebb; ennyiszer azert nem lehet elakadni ebben a gameben! :-P "gondolj, micimackó, gondolj!" -
#909 Ott abban a teremben nem kell semmit csinálni. Ahol jönnek a tűzgolyók,két oldalt vannak kinyitható ajtók , gyorsan kell,mert ki van centizve,épphogy ki tudod nyitni mielőtt elcsap a tűzgolyó(szerencsére nem halálos). Asszem bal oldalt a 3. vagy 4. a kijárat -
tlozs #908 Megint megakadtam!Annál a résznél vagyok amikor Hádész szobra kiemelkedik 1 kútszerű v.miből.A fejet elfordítottam és bevilágította a folyosót.Tűzgolyók jönnek velem szembe.Elfutottam a végéig ott bemegyek 1 helységbe ott szétcsapok mindenkit,aztán vissza.Itt nem tudom mi tévő legyek.HELP!!!!!!! -
#907 engem is az idegesített fel:D
nem egyszer vágtam a földhöz az irányítót.
R2 nem mindig működik -
#906 nehezebb is volt, én azzal is szoptam picit... Engem is az a 2 oszlopon mászás akasztott ki... :-P -
#905 hát engem csak az a rész szivatott (és kergetett az őrület határára ^^),amikor forgó oszlopon kellett felfelé mászni és ilyen szecskázók vannak rajta. Ja és megkönnyebbülésem után, hogy végre sikerült rá felmásznom, jött még 1, namondom anyátok, de az már elsőre sikerült,pedig nehezebbnek tűnt -
#904 fogsz te még jobban is kiakadni...Pl. a vége felé a paltformrészeken:-D