1544
  • God of War
    Csak nem unod?:)
  • Prince of Máté
    sztem te a gow2vel játszol
  • DanRyu
    Hali
    Elakadtam egy lény belsejében. Tovább mentem annál a résznél, mikor felkeltek egy bika lávaszörnyet és mikor verekszek vele egy idö után a talajzat a lávába süllyed és fel kell a falra kapaszkodnom, a szörny közben dobál kövel. Mikor legyözöm egy kö jelenik meg és a lyuk elé tolom, majd felugrok rá. Onnan tovább megyek és egy helységhez érek ahol egy szoborszerü lény van, de oda már nem tok átugrani. Mentek és bárhova ugrok beleesek a lávába. Messze van egy fehér kör amibe meg tudnák kapaszkodni, de hiába van szárnyam nem tudok addig repülni és a fegyveremmel belekapaszkodni. Van valami lyukacsos knagy barna szerv féleség a mentés közelében ahova át tok ugrani de meghalok ha átugrok. Mit kell itt csinálni, hova kell ugrani, hogy továbbjussak végre? Kérlek segíts!!!!
  • torrente
    7 óra alatt eljutottam a homokos pályáig, de ott tele lett a faxom.
  • Sumo72
    Sziasztok!

Gyári karcmentes Gran Turismo 4-et God of War szintén karcmentes jatira cserélnék.
    06304801614
  • tlozs
    Nagyon szivesen,máskor is!
  • Horror
    Sziasztokköszi a segtíséget azért kértem mertvagy 3 napig szarakodtam vele mondjuk ,hogy hogynem esett le...nah mind1 kösz szépen!!!!!!
  • Szuperkaraj
    ezzel egyetértek
  • ballor
    szerintem nem jó dolog ha mindent elmondunk elsőre
    kicsit gondolkozzon a dolgokon
  • tlozs
    Menj a terem túlsó végébe.Ott van 2 szobor.Mind a kettőt húzd ki,és told a nyílás elé,ahol kijönnek a denevérek.
    A jobb oldalit a jobb nyíláshoz,a balt pedig a balhoz.Így menni fog.
  • ballor
    menj vissza lentre, a terembe
    ott nézz körül, két oldalról jönnek
    a falon lévő lyukból

ha nem megy, tovább segítek
  • Horror
    Jah a hárpiák jönnek,jönnek és fent mindig lerúgnak vagy leütnek akkor lent kell csinálni hogy ne jöjenek?
  • Tyler Durden
    Van olyan aki hdloaderrel működésre tudta bírni a GoW-t?
  • ballor
    amikor a denevérek jönnek rád?
    akkor nem csinálod jól
    valamit lent rendbe kell tenni, mert csak jönnek, jönnek és jönnek...
  • Horror
    Hy all ááááá a faxom kivan felidegesített a game XD amikor a hárpiáknál kell ugrálni a gerendákon mindig leesek...XD
  • Sumo72
    Gran Turismo 4 karcmentes eredeti jatit cserélnék God of War szintén karcmentes jatira, vagy eladnám.
    Bp, X.ker.
    06304801614
  • 0707
    csak azert irok, hogy ne haljon meg ez a topic.
  • ColdFire
    akkor már semmi :DDD
  • 0707
    akkor mi fogy el?
  • ColdFire
    wow thx
  • 0707
    ujra tudod tolteni a ladabol. akarhanyszor.
  • ColdFire
    kösz!
    csak a végén már elfogyott aza dermesztő izém :\
  • Prince of Máté
    két minotaurusz támad rád.
    rá kell csalnod az egyiket arra a gombra amivel kinyílik az ajtó, és akkor kővé dermeszted őket és rajtamaradnak = az ajtó nyitva marad.
    de sietni kell mert éppen elég az idő hogy átfuss a kinyílott ajtón
    gurulással könnyebb
  • ColdFire
    hi!
    elakadtam egy részben...
    amikor athénnál van az egyik oriás, akkor az elején bekerülünk egy ilyen kis barlangba, ahol előjön a földböl 2 szörny...
    az 1. még jó, mert eltünik, de a 2. mindig ujraeled...
    azt kéne vhogy megcsinálni, h van egy kő, amire ha ráálunk kinyilik a szembe lévő ajtó..
    ezt hogy?
    thx
  • Prince of Máté
    má nekem is :D
  • Okami Amaterasu
    nekem megvan
  • Prince of Máté
    megvan vkinek a God of War soundtrackja?
  • Tekken5
    5féléről tudok:
    http://www.576konzol.hu/forum_hozzaszolasok.php?lim1=100&id=136

lapozz lejjebb :D
  • habi
    köszi!
  • alkess
    Köveket úgy kell a szemben lévő falhoz tolnod, hogy azt teljesen eltakard. Van ott egy forgópad, ott meg tudod forgatni azt, amelyiket szükséges. Az egyik kisebb kőre nem is lesz szükséged.
  • habi
    Hali segítségeteket szeretném kérni. Elakadtan a gow-ban Ott tartok hogy megkéne szereznem két nyakláncot. az első nyakláncnál nem tudok tovább menni,mert össze kéne rakni szétört kövekből valamit,csakk nem tudom hogy mit. ha tudtok segítsetek .kösz
  • 0707
    igyekszik az ember
  • aussieguy
    emberek lehet hogy régi információ de én mostanság végigvittem az összes ruhával és azt tudtátok hogy a tehén( Dairy Bastard) ruhához végtelen magic jár???
  • dinomano
    Tavoli ellenfelek ellen jo a villam... c0x; nem annal a résznél vagy, ahol meg kell szerezni Zeusz villamait, amivel agyon kell "villámolni" a srácot? :-D Backtrack-elned kell; egyik haztetön vissza le (lesz nyilas; ha jol emlekszem 1 szobrot kell tolnod egy terembe; majd kis agymunkaval elforgatni 1 herkentyün...nem emlekszem pontosan...
  • c0x
    kellene kicsi help! ott jarok hogy háztetőkön ugrálok átkell mennem egy hidon de a hid levan eresztve és egy csakó probalja a kart felhuzni ami a hidat felnyitja de nembirja! mit kell csinalnom?
  • Prince of Máté
    Poseidon ereje az arra jó ha sokan körbevesznej, kővé dermesztés pedig a minotauruszok ellen hasznos.
  • dinomano
    Alapfegyver volt a legjobb+én a villamokat is nagyon birtam...Érdemes a vége felé eldurrogtatni a "mannát"; minél több van szerintem annal gyorsabban tölti fel a LEVEL-eket...
  • alkess
    Én is a Chaos kardokat bírtam legjobban, na meg Hádész seregét. Ezeket szerintem elég, ha marad, azt rakhatod bármire, ami tetszik.
  • Seth
    alap fegyvernél nem lesz jobb (többit nem is fejlesztettem egyszer sem:D)
  • c0x
    hali! most kezdtem a gémet es azlenne a kerdesem hogy azokat a pontokat tartalékoljam jobb fegyverek fejlesztésére vagy fejlesszem az alap fegyvert??