1544
-
#983 Csak nem unod?:) -
#982 sztem te a gow2vel játszol -
#981 Hali
Elakadtam egy lény belsejében. Tovább mentem annál a résznél, mikor felkeltek egy bika lávaszörnyet és mikor verekszek vele egy idö után a talajzat a lávába süllyed és fel kell a falra kapaszkodnom, a szörny közben dobál kövel. Mikor legyözöm egy kö jelenik meg és a lyuk elé tolom, majd felugrok rá. Onnan tovább megyek és egy helységhez érek ahol egy szoborszerü lény van, de oda már nem tok átugrani. Mentek és bárhova ugrok beleesek a lávába. Messze van egy fehér kör amibe meg tudnák kapaszkodni, de hiába van szárnyam nem tudok addig repülni és a fegyveremmel belekapaszkodni. Van valami lyukacsos knagy barna szerv féleség a mentés közelében ahova át tok ugrani de meghalok ha átugrok. Mit kell itt csinálni, hova kell ugrani, hogy továbbjussak végre? Kérlek segíts!!!! -
#980 7 óra alatt eljutottam a homokos pályáig, de ott tele lett a faxom. -
Sumo72 #979 Sziasztok!
Gyári karcmentes Gran Turismo 4-et God of War szintén karcmentes jatira cserélnék.
06304801614 -
tlozs #978 Nagyon szivesen,máskor is!
-
Horror #977 Sziasztokköszi a segtíséget azért kértem mertvagy 3 napig szarakodtam vele mondjuk ,hogy hogynem esett le...nah mind1 kösz szépen!!!!!! -
Szuperkaraj #976 ezzel egyetértek -
ballor #975 szerintem nem jó dolog ha mindent elmondunk elsőre
kicsit gondolkozzon a dolgokon -
tlozs #974 Menj a terem túlsó végébe.Ott van 2 szobor.Mind a kettőt húzd ki,és told a nyílás elé,ahol kijönnek a denevérek.
A jobb oldalit a jobb nyíláshoz,a balt pedig a balhoz.Így menni fog.
-
ballor #973 menj vissza lentre, a terembe
ott nézz körül, két oldalról jönnek
a falon lévő lyukból
ha nem megy, tovább segítek -
Horror #972 Jah a hárpiák jönnek,jönnek és fent mindig lerúgnak vagy leütnek akkor lent kell csinálni hogy ne jöjenek? -
#971 Van olyan aki hdloaderrel működésre tudta bírni a GoW-t? -
ballor #970 amikor a denevérek jönnek rád?
akkor nem csinálod jól
valamit lent rendbe kell tenni, mert csak jönnek, jönnek és jönnek... -
Horror #969 Hy all ááááá a faxom kivan felidegesített a game XD amikor a hárpiáknál kell ugrálni a gerendákon mindig leesek...XD -
Sumo72 #968 Gran Turismo 4 karcmentes eredeti jatit cserélnék God of War szintén karcmentes jatira, vagy eladnám.
Bp, X.ker.
06304801614 -
0707 #967 csak azert irok, hogy ne haljon meg ez a topic. -
#966 akkor már semmi :DDD -
0707 #965 akkor mi fogy el? -
#964 wow thx -
0707 #963 ujra tudod tolteni a ladabol. akarhanyszor. -
#962 kösz!
csak a végén már elfogyott aza dermesztő izém :\ -
#961 két minotaurusz támad rád.
rá kell csalnod az egyiket arra a gombra amivel kinyílik az ajtó, és akkor kővé dermeszted őket és rajtamaradnak = az ajtó nyitva marad.
de sietni kell mert éppen elég az idő hogy átfuss a kinyílott ajtón
gurulással könnyebb -
#960 hi!
elakadtam egy részben...
amikor athénnál van az egyik oriás, akkor az elején bekerülünk egy ilyen kis barlangba, ahol előjön a földböl 2 szörny...
az 1. még jó, mert eltünik, de a 2. mindig ujraeled...
azt kéne vhogy megcsinálni, h van egy kő, amire ha ráálunk kinyilik a szembe lévő ajtó..
ezt hogy?
thx -
#959 má nekem is :D -
#958 nekem megvan
-
#957 megvan vkinek a God of War soundtrackja?
-
#956 5féléről tudok:
http://www.576konzol.hu/forum_hozzaszolasok.php?lim1=100&id=136
lapozz lejjebb :D -
habi #955 köszi! -
#954 Köveket úgy kell a szemben lévő falhoz tolnod, hogy azt teljesen eltakard. Van ott egy forgópad, ott meg tudod forgatni azt, amelyiket szükséges. Az egyik kisebb kőre nem is lesz szükséged. -
habi #953 Hali segítségeteket szeretném kérni. Elakadtan a gow-ban Ott tartok hogy megkéne szereznem két nyakláncot. az első nyakláncnál nem tudok tovább menni,mert össze kéne rakni szétört kövekből valamit,csakk nem tudom hogy mit. ha tudtok segítsetek .kösz -
0707 #952 igyekszik az ember -
aussieguy #951 emberek lehet hogy régi információ de én mostanság végigvittem az összes ruhával és azt tudtátok hogy a tehén( Dairy Bastard) ruhához végtelen magic jár??? -
#950 Tavoli ellenfelek ellen jo a villam... c0x; nem annal a résznél vagy, ahol meg kell szerezni Zeusz villamait, amivel agyon kell "villámolni" a srácot? :-D Backtrack-elned kell; egyik haztetön vissza le (lesz nyilas; ha jol emlekszem 1 szobrot kell tolnod egy terembe; majd kis agymunkaval elforgatni 1 herkentyün...nem emlekszem pontosan... -
c0x #949 kellene kicsi help! ott jarok hogy háztetőkön ugrálok átkell mennem egy hidon de a hid levan eresztve és egy csakó probalja a kart felhuzni ami a hidat felnyitja de nembirja! mit kell csinalnom? -
#948 Poseidon ereje az arra jó ha sokan körbevesznej, kővé dermesztés pedig a minotauruszok ellen hasznos. -
#947 Alapfegyver volt a legjobb+én a villamokat is nagyon birtam...Érdemes a vége felé eldurrogtatni a "mannát"; minél több van szerintem annal gyorsabban tölti fel a LEVEL-eket... -
#946 Én is a Chaos kardokat bírtam legjobban, na meg Hádész seregét. Ezeket szerintem elég, ha marad, azt rakhatod bármire, ami tetszik. -
#945 alap fegyvernél nem lesz jobb (többit nem is fejlesztettem egyszer sem:D) -
c0x #944 hali! most kezdtem a gémet es azlenne a kerdesem hogy azokat a pontokat tartalékoljam jobb fegyverek fejlesztésére vagy fejlesszem az alap fegyvert??