God of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
... Az egyik, bal oldali kapcsolora kell az epület elött ratenni a daru ládikáját, de elötte szét kell verni a berepedezett üreget a daru segitsegevel(ráejteni a ládát)...ezutan lemenni, odatolni a szobrot a melyedesben levö kapcsolora; majd vissza a pörgös-fürészes ugra-bugra részhez; ahol aktivalni kell a kapcsolot-majd elöre az igy kinyilt ajtohoz, amig le nem jar az idölimit...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
na és már el is akadtam...
Uyge ott kettõ dombra kell rátolni vmit, na most az elsõ ami elõtt vannak a csapdákarra mittoljak rá?
Uyge ott kettõ dombra kell rátolni vmit, na most az elsõ ami elõtt vannak a csapdákarra mittoljak rá?
Kb.2-3ora ha jol emlekszem..Utana jön a pokol tornáca; ill.valami hasonló... esnek le a harcosok+mindenféle elkarhozott lélek a pokolba...söt, még 1 kis poén is lesz... :-D Utan pedig a fõ fight jön+a végkifejlet... szerezd meg a 2 nyakéket, ami majd bekapcsolja a mozgo hidszerü kiszögelléseket...
Szevasztok! Sikerükült továbbvinnem ahonnan segitséget kértem! Anyyira hogy kb 4órát nyomtam tovább! A pokol tornác ismerös nekem is! Szegény kontroller...
Most már valami hegyen vagyok és kell 2nyakék,Hérának meg Afrodithe-nek a fejszobrához.
Amugy mennyire hosszú a game? Ugyhallottam elég hosszú! Onnan ahol tartok kb még mennyi??
Most már valami hegyen vagyok és kell 2nyakék,Hérának meg Afrodithe-nek a fejszobrához.
Amugy mennyire hosszú a game? Ugyhallottam elég hosszú! Onnan ahol tartok kb még mennyi??
Hasonlóképp jártam; ha valaki látott volna, ahogy egy TV-vel ordítozók és folyamatosan "jóqrvaanyázok"; tuti hogy kiosztott volna egy szép sárgacédulát! :-D
ott én is nyaltam be párszor fõleg God mode-ban:S 2-3szor belédvágott az a tetû és meg is haltam ott szívtam nagyon keményem Godban:S:S:Sááá ne is mondjátok
jaj az a magas oszlop...ha nem estem le vagy 20X akkor egyszer sem😄
Köszi szépen!Értem már meg hogy mit hogyan. Megprobálom! Gondoltam hogy nem véletlen az a sziklával teli cucc csakhogy mit csináljak arra nemjöttem rá!
Köszönöm mégegyszer!!!!<#worship>#worship>
Köszönöm mégegyszer!!!!<#worship>#worship>
Ne idegeskedj, még ráérsz! Amikor majd a "pokol tornácánál" kell a forgó késpengés rudakon rohangálni+megmászni 2 késpengés oszlopot; akkor majd ráérsz idegeskedni! :-D
na bazzeg qrvára ideges vagyok
ott akadtam el hogy egy jó hosszú falmászás után megtaláltam egy kapcsolót amit aktiváltam.
na most onnan hová?
ott akadtam el hogy egy jó hosszú falmászás után megtaláltam egy kapcsolót amit aktiváltam.
na most onnan hová?
jah ottan nekem is egy walkthrough segített mert nem tudtam rájönni de a többi fejtörõ nem annyira nehéz😄
Jah, vannak elakados pontok a game-ben; de egy kis agyalassal minden megoldhato... Az emlitett résznél én is szívtam... :-D
arra felé van egy szikla amit tudsz mozdítani.
van a földön egy "gomb" amire ha ráállsz kinyitódik egy ajtó vagyis átfordul, na azt úgy kell csinálni hogy odaállsz a lépcsõhöz oda viszed a sziklát vagy mi az és oda lököd X-el,közben fordulsz az ajtó felé és gurulással átjutsz a túloldalra elég bonyolzult
van a földön egy "gomb" amire ha ráállsz kinyitódik egy ajtó vagyis átfordul, na azt úgy kell csinálni hogy odaállsz a lépcsõhöz oda viszed a sziklát vagy mi az és oda lököd X-el,közben fordulsz az ajtó felé és gurulással átjutsz a túloldalra elég bonyolzult
Szevasztok!
Ha valaki tudna segiteni annak nagyon örülnék és hálásan megköszönném!!
Elakadtam a játékban! Ott tartok hogy a sivatag után aegy nagy kürtöt megfújtam jött aztán az a hatalmas "ember" vagy mi a hátán várral,bementem minden ok.Körfolyosó OK Tekerni a folyosót OK,Megkaptam a nagy kék kardot OK,bemegyek elöre rács mögöttem le OK.népirtás OK Felmegyek és leengedek egy nagy követ kötéllel,azon lemegyek,megszerzem azt a medált vagy mit OK ujabb irtás Ok fölmegyek majd behelyezem a medált az ajtón található egyik katona pajzsába és ezután már se kép se hang...megállt a tudományom! Sehol semmit nemtalálok nemtudok kijutni.Arra gondoltam hogy valahol elörébb a játékban elhagytam ill.nemtaláltam meg a másik ilyen "medált".Mit tegyek!
Segitségeteket elöre is köszönöm!!
Ha valaki tudna segiteni annak nagyon örülnék és hálásan megköszönném!!
Elakadtam a játékban! Ott tartok hogy a sivatag után aegy nagy kürtöt megfújtam jött aztán az a hatalmas "ember" vagy mi a hátán várral,bementem minden ok.Körfolyosó OK Tekerni a folyosót OK,Megkaptam a nagy kék kardot OK,bemegyek elöre rács mögöttem le OK.népirtás OK Felmegyek és leengedek egy nagy követ kötéllel,azon lemegyek,megszerzem azt a medált vagy mit OK ujabb irtás Ok fölmegyek majd behelyezem a medált az ajtón található egyik katona pajzsába és ezután már se kép se hang...megállt a tudományom! Sehol semmit nemtalálok nemtudok kijutni.Arra gondoltam hogy valahol elörébb a játékban elhagytam ill.nemtaláltam meg a másik ilyen "medált".Mit tegyek!
Segitségeteket elöre is köszönöm!!
Nekialltam szép lassacskan a PoP-TT-nek, de hat fele oylan szép sincs mint GoW; akadozik is helyenkent, kisebb poligonszamu minden - homalyosabbak az effektek, szögletesebb az iranyitas, riceg a graf. motor... :-/ Egyszerûen a GoW utan majdnem minden game ronda... :-| Sebaj, elleszek ezzel a game-el is; ha a sztori jo... csak nem a GoW utan kellett volna betennem a gépbe..
bocs utánanéztem és láttam hogy már oda is írtál
sorry
sorry
próbáld meg a vétel/cserébe is beírni hátha van valaki ott aki megvette esetleg a játékot de nem teccik neki:S
ha vki netán megunta az eredeti god of war-ját arra én vevõ lennék.
nagyon jo jatek az onimusha is. eredetiben 2 lemezes szal jo hosszu game.meg nem nyomtam vegig (csak 4 karakterig jutottam, ezeket lehet valasztgatni), de remelem lesz tobb idom es sikerul lenyomni. egyebkent a kozepkori japanban jatszodik. nincs olyan jo, mint a gow, de azert odab.sz.
ja a csaladsegitorol irtam.
eloszor is hasznald a hadesz sereget, amikor mar nagy sz..-ban vagy. olyankor van egy kis idod megszeretgetni a csaladot, meg a tavolrol lovoldozot is elintezed. nekem artemis kardja jobban bejott, mint a kaosz. ja es ne ess le.
Na minotaurusz fõellenség:
Leygengítem majd kér analog karokat megcsinálom aztán 1 heylben áll, ott mit kel lcsinálni??
Leygengítem majd kér analog karokat megcsinálom aztán 1 heylben áll, ott mit kel lcsinálni??
oldalt vannak ajtók, az egyik ajtón kell bemenni és ott folytatódik a pálya, minden ajtót ki kell nyitni...legalábbis fejbõl nemtom melyik ajtót kell 😄
na vki help:S
Elõjött a vérbõl hádész oda vilgáított a sötét helyre, és bementem oda, majd tûzgolyók jöttek, de eljutottam a végére.
Na msot onnan hogyan tovább, merre?
Elõjött a vérbõl hádész oda vilgáított a sötét helyre, és bementem oda, majd tûzgolyók jöttek, de eljutottam a végére.
Na msot onnan hogyan tovább, merre?
Nagggyon jó a kép..Hogy mit csinalj? Ki a vizbõl; ugorj fel a tüskés vacak közepére; tekerj az ellenkezõ irányba, hogy le ne ess; és mássz fel a létrára, ami a terem külsõ körfelületén van valahol... Izé...most olvastam tovább...akkor már megcsinaltad... :-D
<#worship>#worship> nagyon jó lett, talán kicsit nagy a hossza a képnek, de a kép tökéletes <#smile>#smile>
nah ez király😄😄😄
szerintem is jó, hasonló "rajzolt" képet linkeltem a gow2 topikba 😊
hát azé ...
Túl nagy és egy banner inkább szélességre szokott kimenni nem hosszaságra😞
meg az egy rajz:S
Túl nagy és egy banner inkább szélességre szokott kimenni nem hosszaságra😞
meg az egy rajz:S
elakadtam annál a résznél hogy egy nagy uszodában vagyok ahol körrbe körbe egy guruló tüske kerget...Orr mit tegyek??