713
Magyar Hip-Hop/Rap
  • sabodave
    jaja erre
  • Csesza
    szöveget irsz és elnyomod vagy mire gondolsz???? kira, én is szoktam!!!!
  • sabodave
    Valaki szokott hip-hop rap-et nyomatni? mert én szoktam

• Maco13
    Télleg zsír a saláta, kurva jók a műsorok!!4

Nem kell kecskemét mellett lakni, azért van ez az internetnek nevezett valami hogy segítsen szegény júzeren. Tehát itt lehet hallgatni a rádiót on-line. Fanka műsora keddenként van este 10től éjfélig.
    Jó szórakozást!
  • Csesza
    jah a saláta az kira!!!!! én csak a honlapról tom letölteni mer nem lakok közel kecskeméthez, 1általán!!!!! letöltöm a menthát is!!!!! OK
  • Andrewg2
    www.ghettoboyz.tk
  • Tmacy
    Písz!
    szerintem jó a Mentha EP...eddig a címadó dalt hallottam csak,de az nagyon teccik!szerintem ez kicsit elvontabb mint a Hősök,szóval a Mentha a saját gondoltatit irta le..a Hősökben csak verze-kez rap-elt itt meg egész számokat!
    +nem biztos hogy olyan alapokat szueret mint a Hősök többi tagja,szal lehetséges,hogy zeneileg is más lesz...de nagyon jó az biztos!meglehet rendelni a cd-t van rajta 10 szám(remixek meg uj számok)+képek+az áldozat klippje+a klipp forgatásának werk-filmje...szal elég ütős...és még olcsó is!
    amugy szedd le erről az oldalrol (ha regisztráltál) a média menübpotbol a saláta archivok közül a Mentha-s salátát...+ volt vebéd Revolution az idei beatbox bajnok+sub bass monster...+ ha közel laksz akkor agong rádion tudod hallgatni..
    és névről ismerem őket de zenéjüket nem nagyon szoktam hallgatni...inább csak TM-t
  • Csesza
    peace!!!!
    mért milyen szted a Mentha EP??? érdemes meghalgatnom!!!! kb. olyan lehet mint a hősök , nem???
    jah király az oldal amit megadtál!!!!
    TM-et v. CopyCon-t ismered?????
  • Tmacy
    www.salatamagazin.com
    egy jó kis oldal (lehet vlaki magát a műsort is ismeri ,de ha nem akkor letöltheti a média mezüpontban. (a Saláta egy rádióműsor ami kedden esténként 22.00-tól hallható és sokszor vannak vendégek)
    nézzétek za oldalt és élvezkedjetek
  • Tmacy
    uhh..kicsit régen irtam(el volt romolva)
    mi a helyzet?
    vélemény a Mentha EP-ről?
  • Csesza
    SIKERŰLT??????????? leszedni????
    teccik???
  • Csesza
    a dátum melletti kis ikonra kattints rá!!!!!!! akkor elkezdi leszedni, nem quick time-ba!!!!!
  • bld
    vmi bővítmény akar leszedni (kviktájmot ami vna is a gépmen) de nm műxik...
  • Csesza
    jahh kattints rá arra a www.copycon.laza.hu -s kis figurára ott font középen és akkor bejön hogy videók, mp3....
  • Csesza
    izzzééé nahhh!!! CopyCon

jah ez a 4 szám már kurva régi ugyhogy nem oan yo de majd ha lesz másik azt is kilinkelem
  • Csesza
    háááát... a Tm egyik száma innen:TM - Uralkodó Gonosz
    copycon meg nem tom majd keresek vlamait neked!!!!!
  • bld
    honnan szedhető le én még nm hallottam de ha jó érdekelne
  • _Atti_
    16 és asszem 5-6 éve..előtte nem is nagyon izgatott ugy általába véve a zene:)
  • Csesza
    naon kihalt ez a topic!!!!
    téma: hallotta valaki TM - Földi Pokol és CoyCon - Raggazin című albumokat?
    Vélemények???!!!!!
  • bld
    sztem az 5let nm rossz de jobb lenne ha lennének partyk média nélkül és az ott befolyt lóvékat dobnák szét... ha már underground a dolog
    ez a vivás cucc meg sztem nagyon kannás lesz...
  • Maco13
    Lehet fel kéne dobni valami témát?

A Viva tehetségkutató varsenyt csinál freestyle kategóriában. Mit gondoltok erről?
    Jó 5let így keresni a tehetségeket, vagy aki jól tolja akkak nem egy ilyenre van szüksége az induláshoz? Nemtom. Szerintem mind2 valahol benne van a pakliban. Amúgy nm vágjátok hogy hol lesznek a pesti fordulók? Ha jól emléxem lesz 4-5 adás a "fővárosban".

Írjatok!

Amúgy jóccakát
  • bld
    fák jú!
  • Maco13
    az nem sok...
  • zizike1988
    semmi
  • Maco13
    hát nem? :))
  • bld
    hát igen:))
  • Maco13
    Amúgy 19 vagyok és a hip-hopot birom mióta van fülem. Megvan az összes Rapülök meg Hiphop Boyz album eredetiben :))(sajna akkor még csak kazetta volt)
  • Maco13
    La Quliniqe,NTM, illetve Saian a francia oldalon. Az amerikai szekcióból nekem leginkább a régebbi durvák adják(Snoop, Dre, 2Pac, Xzibit, Eminem - Marshall Mathers). Magyar underground : Gőzy, Fanka, Akkezdet Phiai. És a legkeményebb, ha valakinek nem túl gusztustalan a nyelv : Parazitii(román "rap")
  • bld
    most nézeggetem annyira sokféle van még magyarból is h nm szívesen gépelném be
  • sabodave
    hát én szinte minden külföldit meghallgatok de főleg amerikait.
  • bld
    NTM Saian Supa Crew (aki nm ismeri nm ember) parazitii, amerikai dolgok (methodman,dr.dre..stb) La qulinique, a franciák általában nagyon adják, az amerikai zenékből inkább klasszikusok mint az újabbak..
  • Csesza
    2Pac, Marley, Elephant Man, NTM, BUG
  • Tmacy
    akkor neked csókolommal kell köszönnöm?
  • Tmacy
    tényleg külföldiket mit hallgattok?
  • Csesza
    15 és 3éve folyamatosan hun rappet-hiphoppot hallgatok + 2Pac,Marley
  • Laffite
    31-16, én nyertem
  • bld
    én tizenkilenc és nm tom régóta
  • Tmacy
    én 13 éves vagyok és kábé 2 éve hallgatok hip-hop-ot...
    az ilyen underground-abbakat 1-1,5 éve
  • sabodave
    én 17 és kb 4 éves koromban hallottam először hip-hop/rappet de akkor még nem vágtam hogy mi az csak tetszett az ütem meg a stílus. 2 éve hallgatok céltudatosan hip-hopot+rappet. addig szinte mindent meghallgattam kivéve diszkót meg rockot.
  • Tmacy
    ti amugy hány évesek vagytok?
    és miota hallgattok hip-hop-ot?