713
Magyar Hip-Hop/Rap
-
#188 jaja erre
-
Csesza #187 szöveget irsz és elnyomod vagy mire gondolsz???? kira, én is szoktam!!!! -
#186 Valaki szokott hip-hop rap-et nyomatni? mert én szoktam
-
#185 Télleg zsír a saláta, kurva jók a műsorok!!4
Nem kell kecskemét mellett lakni, azért van ez az internetnek nevezett valami hogy segítsen szegény júzeren. Tehát itt lehet hallgatni a rádiót on-line. Fanka műsora keddenként van este 10től éjfélig.
Jó szórakozást! -
Csesza #184 jah a saláta az kira!!!!! én csak a honlapról tom letölteni mer nem lakok közel kecskeméthez, 1általán!!!!! letöltöm a menthát is!!!!! OK -
Andrewg2 #183 www.ghettoboyz.tk -
#182 Písz!
szerintem jó a Mentha EP...eddig a címadó dalt hallottam csak,de az nagyon teccik!szerintem ez kicsit elvontabb mint a Hősök,szóval a Mentha a saját gondoltatit irta le..a Hősökben csak verze-kez rap-elt itt meg egész számokat!
+nem biztos hogy olyan alapokat szueret mint a Hősök többi tagja,szal lehetséges,hogy zeneileg is más lesz...de nagyon jó az biztos!meglehet rendelni a cd-t van rajta 10 szám(remixek meg uj számok)+képek+az áldozat klippje+a klipp forgatásának werk-filmje...szal elég ütős...és még olcsó is!
amugy szedd le erről az oldalrol (ha regisztráltál) a média menübpotbol a saláta archivok közül a Mentha-s salátát...+ volt vebéd Revolution az idei beatbox bajnok+sub bass monster...+ ha közel laksz akkor agong rádion tudod hallgatni..
és névről ismerem őket de zenéjüket nem nagyon szoktam hallgatni...inább csak TM-t -
Csesza #181 peace!!!!
mért milyen szted a Mentha EP??? érdemes meghalgatnom!!!! kb. olyan lehet mint a hősök , nem???
jah király az oldal amit megadtál!!!!
TM-et v. CopyCon-t ismered????? -
#180 www.salatamagazin.com
egy jó kis oldal (lehet vlaki magát a műsort is ismeri ,de ha nem akkor letöltheti a média mezüpontban. (a Saláta egy rádióműsor ami kedden esténként 22.00-tól hallható és sokszor vannak vendégek)
nézzétek za oldalt és élvezkedjetek -
#179 uhh..kicsit régen irtam(el volt romolva)
mi a helyzet?
vélemény a Mentha EP-ről? -
Csesza #178 SIKERŰLT??????????? leszedni????
teccik??? -
Csesza #177 a dátum melletti kis ikonra kattints rá!!!!!!! akkor elkezdi leszedni, nem quick time-ba!!!!! -
#176 vmi bővítmény akar leszedni (kviktájmot ami vna is a gépmen) de nm műxik... -
Csesza #175 jahh kattints rá arra a www.copycon.laza.hu -s kis figurára ott font középen és akkor bejön hogy videók, mp3.... -
Csesza #174 izzzééé nahhh!!! CopyCon
jah ez a 4 szám már kurva régi ugyhogy nem oan yo de majd ha lesz másik azt is kilinkelem -
Csesza #173 háááát... a Tm egyik száma innen:TM - Uralkodó Gonosz
copycon meg nem tom majd keresek vlamait neked!!!!! -
#172 honnan szedhető le én még nm hallottam de ha jó érdekelne -
#171 16 és asszem 5-6 éve..előtte nem is nagyon izgatott ugy általába véve a zene:)
-
Csesza #170 naon kihalt ez a topic!!!!
téma: hallotta valaki TM - Földi Pokol és CoyCon - Raggazin című albumokat?
Vélemények???!!!!! -
#169 sztem az 5let nm rossz de jobb lenne ha lennének partyk média nélkül és az ott befolyt lóvékat dobnák szét... ha már underground a dolog
ez a vivás cucc meg sztem nagyon kannás lesz...
-
#168 Lehet fel kéne dobni valami témát?
A Viva tehetségkutató varsenyt csinál freestyle kategóriában. Mit gondoltok erről?
Jó 5let így keresni a tehetségeket, vagy aki jól tolja akkak nem egy ilyenre van szüksége az induláshoz? Nemtom. Szerintem mind2 valahol benne van a pakliban. Amúgy nm vágjátok hogy hol lesznek a pesti fordulók? Ha jól emléxem lesz 4-5 adás a "fővárosban".
Írjatok!
Amúgy jóccakát -
#167 fák jú! -
#166 az nem sok... -
zizike1988 #165 semmi -
#164 hát nem? :)) -
#163 hát igen:)) -
#162 Amúgy 19 vagyok és a hip-hopot birom mióta van fülem. Megvan az összes Rapülök meg Hiphop Boyz album eredetiben :))(sajna akkor még csak kazetta volt) -
#161 La Quliniqe,NTM, illetve Saian a francia oldalon. Az amerikai szekcióból nekem leginkább a régebbi durvák adják(Snoop, Dre, 2Pac, Xzibit, Eminem - Marshall Mathers). Magyar underground : Gőzy, Fanka, Akkezdet Phiai. És a legkeményebb, ha valakinek nem túl gusztustalan a nyelv : Parazitii(román "rap") -
#160 most nézeggetem annyira sokféle van még magyarból is h nm szívesen gépelném be -
#159 hát én szinte minden külföldit meghallgatok de főleg amerikait. -
#158 NTM Saian Supa Crew (aki nm ismeri nm ember) parazitii, amerikai dolgok (methodman,dr.dre..stb) La qulinique, a franciák általában nagyon adják, az amerikai zenékből inkább klasszikusok mint az újabbak.. -
Csesza #157 2Pac, Marley, Elephant Man, NTM, BUG -
#156 akkor neked csókolommal kell köszönnöm? -
#155 tényleg külföldiket mit hallgattok? -
Csesza #154 15 és 3éve folyamatosan hun rappet-hiphoppot hallgatok + 2Pac,Marley -
#153 31-16, én nyertem -
#152 én tizenkilenc és nm tom régóta -
#151 én 13 éves vagyok és kábé 2 éve hallgatok hip-hop-ot...
az ilyen underground-abbakat 1-1,5 éve -
#150 én 17 és kb 4 éves koromban hallottam először hip-hop/rappet de akkor még nem vágtam hogy mi az csak tetszett az ütem meg a stílus. 2 éve hallgatok céltudatosan hip-hopot+rappet. addig szinte mindent meghallgattam kivéve diszkót meg rockot. -
#149 ti amugy hány évesek vagytok?
és miota hallgattok hip-hop-ot?