Magyar Hip-Hop/Rap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sabodave
Mostantól nem lesz hasonlítgatás át lesz nevezve a topic Magyar HIP-HOP/RAP-re

bld
ja kicsit eltértünk a témától😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

_Atti_
de átkéne nevezni a topikot errõl a hülyeségrõl

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

_Atti_
2 félnek hallgasd meg az azaremixét: www.openyamind.hu (aza stress in a dress mixtape-amugy ajánlom az egészet nagyon helyén van.)

Laffite
néhány track, amiket mindenkinek ajánlok és amiket nem kell amcsi számokhoz hasonlítgatni, mert ezek így jók ahogy vannak:

Akkezdet Piai - 2 fél
Sixfeet - Univerzumok
Coner - Bárdok
Artos Csaba - A penge élén
Hösök v Feenochiz - Szopjáál
Fankadeli - A legõszintébb dal
Addamz v Noryka - Egy régi dallam
Fankadeli - Verzió
MC Gõz - Hogy vagy
Bobakrome - Állat kell
stb
szerintem ezek jó zenék, faja szövegekkel, és van még jópár, csak a média nem vesz róluk tudomást, így kevesen ismerik - bár ez nem is biztos, hogy baj...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

bld
nyelvésztõl(sry)

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
már nm azért mondom de elnézést kérnék az összes nyelvéaztõl ezért a mondatért

DE NEM TUDOM AZ ILYEN P****** F*** ROCKER MIÉRT IR EBBE A FÓRUMBA AMIKOR NEM IS NEKI KÉSZÜLT!!!
JA
NEM CSAK EZEN A KÉT HELYEN VAN HIP-HOP PL: A TÖRÖK OROSZ HIP-HOP SZERINTEM KIRÁLY!!!(FUCK ALL ROCKER DISZKÓS<#mf1><#mf2><#mf3><#boxer><#gun><#violent><#duhos2>
a fuck all alapján rocker lehet, a divat diszkós inkább a "húzzámáköcsög" kifejezéssel szokta nemtetszését nyilvánítani.

exider te biztos gyökér sörözõ cigizõ rocker vagy, vagy divat diszkós?
csak ezen a két helyen van Hip-Hop?

Tufa16
ügyes vagy!

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

ÉN MEG SZAROS HIP HOP UTÁLOM FUCK ALL!!!!

Taranov
Miért? A rokik maguk mondták, hogy isszák a sört meg a cigit, az meg már magában is büdös 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

bld
Mc Gõz
Firma(van aki forrón szereti alpmû)
ezek is idetartoznak sztem, mellesleg minden nemzetnek különbözik a stílusa nyílván a mûfaj miatt összemosódnak bizonyos dolgok, de ha már pusztán abból indulsz ki h mondjuk a magyar mennyire különbözik az angoltól....
és énsem szeretem a divatzenét <#boxer><#ravasz1>

_Atti_
aki értelmes az erre sz*rik😊

tigeroo
szábbész?
XP
sabodave
Ma Magyarországon aki hip-hop, rap zenét hallgat azt azzal vádolják hogy majmolja a feketéket. Sajnos ezt saját magam is tapasztalom.

Nem büdös.

tigeroo
ízlések és pofonok, ízlések és pofonok..!
PResident Evil
ajh... normálisan fórumozz pls !

odex
az amerikai hip hop az 1000-szer jobb mert az legalább rimel a szövegre nem úgy mint a magyar. (utálom a büdös rock-ot)<#mf3>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

PResident Evil
😉

_Atti_
asse igazán mindegy hogy haza undergroundot a külföldi maintreammel vagy az ottani undergroundal hasonlitjuk..amug meg más ország más dolgok,más hiphop..nem hasonlitgatni hallgatni kell😊

tigeroo
trianon-tibi-tagadod?<#buck>
Taranov
De jó, nekem is!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Inkább megállapításnak nevezném, de hogy kötözködés az is igaz. Ez a hobbim.

Scholes18
Belga

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Mit kíván a magyar nemzet? Magyar nemzeti hip-hop rappet!! <#mf2>

Glory Glory Man United!!

tigeroo
viccnek szántam
<#vigyor>
PResident Evil
nem kellene klón topicockat nyitni...

megvárom a topicnyitót mire szeretné átnvezeteti, aztán kommenteljük !

Taranov
Kicsinyes kötözködés.
Egyébként a magyar is kis betû akkor már az alcímben.

<#wilting><#csodalk>

tigeroo
US mulatós VS. Magyar mulatóst azért még nyithatok?<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
Mike Oldfield jobban bejön, mi?😊

nemcsakfeel
<#wilting><#wilting><#wilting>

*hihi ** *

Sephi
Nagyon otletes es kreativ topik!

Csak gratulalni tudok!

Phuu...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Amse
Animal Cannibals - Mindenki (Angel26 remix) rulZ😊

burkusdió
nah szóval..
egyik osztálytsam a sulibulin fellépett pár évfolyamtárs kíséretében...
és úgy gondolta,neki ez a mûfaj fekszik, megpróbálja nagyban...
mivel Fankadeli kecsói srác, felhívta, beszélt vele és találkoztak...
Fankadeli meg elég lekezelõen bánt a sráccal, olyanokat mondott hogy a Rap szakmából nincs pénz, ez nem a srácnak való dolog, meg egyéb faxságok...
szal tömren és velõsen ennyi

fel sem hívta a srácot a lakására, 1.5 órát fagyoskodtak a panel elõtt...
és azért arról se feledkezzünk meg,hogy Fankadeli is vhol itt kezdte

Amse
Hybrid-rõl nekem meg jó emlékem van.Fila Rap Jam-en nála elromlott 3 cd játszó is amirõl alapot kellett volna nyomni és persze amíg hoznat 1 újat freestyle-t nyomott Qka-val.Vagyis Qka nyomta az alapot.Szerintem a legjobb része volt a Jam-nek.Tovább is jutott.

Amse

burkusdió
Ezzeket hallgattam:
-Connections
-Dynasztija
-Fankadeli
-Hybrid
-Hátshow Sor
-Hõsök

Fankadelirõl van egy negatív élményem, illetve egyik osztálytsamnak...
ha gondoljátok megosztom veletek... 😉

Amse
burkusdió
Hátshowsor? (remélem jól írtam)

Amse
Én is hallgattam régebben.Minimal Project, Az idõ urai...

A hiphop nem igazán zenei stílus, hanem egy szubkultúra neve. A hiphop, mint kultúra négy részbõl áll: dj-zés, mc-zés, graffiti és breaktánc. A hiphop kultúrából alakult ki a rap, mint popzenei stílus. Ahogy KRSOne mondja: a hiphop a kultúra, a rap a biznisz.

A hiphop zene semmiképpen sem jelenti a kommersz vivás vagy mtv-s rap-et, hanem az olyan elõadókat, mint mondjuk DJ Shadow, DJ Krush, Rob Swift vagy akár KRS One.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

burkusdió
igazad van...
egyébként ki hallgat ilyent, ha már itt tartunk?
én eg y idpbe sokat hallgattam, 2 lemezem is volt Hõsöktõl, de meg nem mondanám már a címüket... :S