713
Magyar Hip-Hop/Rap
-
#228 öö...svéd? [Looptroop kurva jó] -
#227 ja ja ez engem is érdekelne télleg a finnekre nm is gondoltam: ) pedig anank idején (és még most is) hip hopban ott van/volt a szeren (pl bomfunk..) -
Csesza #226 uuuu!!!!!!!!! olyat még nem hallottam !!!! van dc+++ od vagy honnan tudom leszedni!!! tőled vagy akárhonnan??? -
#225 ti ismertek finn hip-hop csapatokat?
mert ha igen légyszi ajánljatok valamit!!
én az Elastinen-t és a Finnteligens-t hallgattam de nagyon bejön :)) -
SirLord #224 pfuj -
#223 magvan a szám de nem örülök h ilyet hallgacc. most hallottam a viván. tehát a szám :
Neo Tones : Szőke Nő
album : Mi vagyunk
amúgy miért a hiphop/rap topikba írtad????köze nincs hozzá -
#222 [ték] -
#221 Hallgass bele a zenéjükbe, elég eredetiek.
amúgy semmi progmat oda a fanatikok járnak -
#220 énm csak a nevüket ismerem..sajnos
még sokat kell művelődnöm...
-
#219 nekem 1 full albumom van meghallgattam eddig 2x -
#218 progmat ilyen egyenlettel....:)
amúgy nekm van pár ludditák mp3am de nm ismerős... leeht h csak ritkán hallgatom.. -
#217 Ludditák az biztos -
#216 hmm... talán Ludditák.
bld = szpemmer -
Judyth #215 :(
-
Judyth #214 köszi legalább tudom h figyelnek rám:):)) -
#213 lövésem sincs
(bár nm az volt a kérdés h ki nm tudja de együttérzésből..) -
Judyth #212 igen az vagyok egy szőkenő nekem az is elég...." ennek a számnak mi a címe???? nem tudja vki?
-
#211 majka zenéjében mi a durvitos? mert sztem semmi. csak próbál az lenni de sztem jobb lenne ha saját számokat írna és nem ilyen kitalált szövegeket nyomatna -
#210 jah..elég durvitos zenéket nyomnak!
amugy h jön ide majka zenéje?? -
#209 Tetstament Rec forum a hiphop.hu-n. ott kérdezz, ott vannak a srácok -
Csesza #208 teg áááááááááá tag -
Csesza #207 egy Testament R.E.C. -es teg!!!! nemsokára lesz meg az 1. lemeze!!! én hallottam már tőle pár számot, kurva jó!!!!!! -
#206 -
tomszojel #205 Nekem tetszik Majka zenéi
-
#204 kijaza szpályn?
-
Csesza #203 rapnetről nemlehet és a testament honlap az meg nem tom hogy mi!!! egysze még tudtam de má nem!!!!! és a keresőben se tok rátalálni, de valaki megmondaná nagyon megköszönném!!!!! -
#202 lol..grat :)
ez a 202. üzenet :P
amugy szerinem www.rapnet.hu vagy valami ilyen oldalrol lehet leszedni..vagy a Testament rec. honlapjárol.. -
Csesza #201 -
#200 Ez a 200. üzenet -
Csesza #199 gondoltam!!! ez nem a 8mérfőld :-) -
Csesza #198 megvan valakinek Spine albuma, mer a dc-n nincs meg senkinek és nagyon kéne!!!!! -
#197 Ja jó én máshogy értettem
de most már vágom -
#196 Szerintem is jó a Saláta :)
igényes kis műsor..és az interneten keresztül is lehet hallgatni+le is lehet szedni(igaz én Kecskeméten lakok de letöltve szoktam inkább hallgatni)
amugy én 13 évesen még nem csinálok zenét :)))
bár engem inkább a DJ cuccos érdekel,csak az tul drága -
Csesza #195 nem párbajozni akarok csak hogy az osztálytársadról irtál akit utálsz olyan mint a párbaj ugymond vissazvágsz neki -
#194 mp3ba nm szoktad lementeni?
naaztán nm párbajozunk az sgn... nm csatatér: )
-
#193 vagy itt?
-
#192 mikor hol?
-
Csesza #191 phárbaj???!!!! :-) -
#190 az első szövegemet egy hülye osztálytársamról írtam aki mindíg beszólt nekem és én ezzel a szöveggel vágtam vissza neki -
#189 csinálok hozzá zenét is