713
Magyar Hip-Hop/Rap
  • Tmacy
    Dopebeatz,Wacuum Airz,Broose Bravaz...bocs a helyesirásukat nem mindneek tudom :)
  • Cicero
    Ki tartozik a magyar hip-hop/rap közé? Szerintem az egész Nightchild, Cartonerapwork sorolhatnám underground rapeseket.
  • Tmacy
    nincsmit!
    máskor is
  • bld
    THX!sokat segítettél
  • Tmacy
    ez a 2 alegjobb..szerintem.
  • Tmacy
    pooni.no-ip.info
    ez a Pooni cime
    ez egy nagyon jó hub! mindne underground zenét meg lehet találni (ami külföldi)
    na jó nem mindent nagyon sok cucc van fenn
  • Tmacy
    fonix-hub.gotdns.com:4242
    ez nem Ip hanem cim..a DC-ben nemtom h meg tudod-e csinálni de erre a cimre kell csatlakozni
    ja és az a főnix hub..
  • Tmacy
    háát..nekünk (tesomnak meg nekem + valoszinúleg ezentul igy fogom emlegetni)..szal nekünk 202 albumunk van asziszem..de ebbe nem cak hip-hop van hanem ilyen régiek is..
  • bld
    egy pár ip-t oszthanál rám ha ráérsz, én egy hiphop hubot találtam de oda 30/35gigányi hiphop kellett.. tudom h szégyen de nekm sajna nm jött össze annyi ja és full albumok kellettek nm csak számok...szal esélytelen
  • Tmacy
    hát jah..egy csomó jó dc hgiphop hub van..és engem szinte mindre felengednek..
  • bld
    azt hiszem a kérdésedre egy szóban is lehet válaszolni, sőt csak két betű:dc
    ott megtalálsz mindent gyakorlatilag, bár nagyon kevés olyan ember akad akinek igazán jó anyaga van... a hip-hop specifikus hubokra meg néha nonszensz kikötések vannak, de alapvetően mindent meg lehet találni
  • _Atti_
    meg NWA lelőhely kéne..
  • _Atti_
    Cypress HIll-t szereti vki?
    Black Sunday album nincs meg vkinek?(oldal is jöhet)
    az I nek,meg a Temple of Boom-nak is tudnék örülni mert azok csak kazin vannak meg még elég ratyi állapotban
  • Tmacy
    őő..a salátában nem szarráhallgatós slágerket jáccanak!
    vannak tök underground zenék is..+a vendégek is hoznak be kedvenc zenéket...
  • bld
    nyílván, én sem általánosságban gondoltam hanem olyan netes rádió érdekelne ahol esetleg ezen műfajon belüli zenéket sugároznak és nm ezeket a szarráhallgatós slágereket
  • Gandibá
    Ehh, sry rossz topig ^^
  • Gandibá
    Relatív hogy kinek mi a jó ^^
  • Tmacy
    nemigazán..bár kecskemét körnékény a gong rádioban kedden este 10-től saláta..2 órás és fankadeli vezeti..és vendégek is szoktak lenni
  • bld
    Nem tud vki esetleg olyan netes rádiót ahol nagyjából egész nap jó zenét raknak?
  • Tmacy
    a Hip-hop.hu 5. szülinapja buli nagyobb lesz!
  • Csesza

Aki tud jöjjön nagy buli lesz!!!!!!

• sabodave
    Nagyon jó ember volt
  • Tmacy
    Nyugodjon békében II. János Pál !!
  • bld
    az lehet:)
  • Tmacy
    hát elég furcsa humorod van...:)
    de nem volt rossz poén
  • bld
    úgy gondoltam h humoros lesz és főleg azoknak le is esik a poén akik valamennyire vágják, de az üzi végén lévő szmájl se segített ezek szerint:) kár sztem jó poén lett volna
  • Csesza
    sztem szar bár nem akartam senkit lefikázni de hát most ez így jött össze!!!!!!!!!
    Tm
    CopyCon
    nah ezek istencsászárok!!!!!!!!!
  • Tmacy
    de van egy olyan albuma a Nílus Szektának..és azon van egy olyan cimű szám is ami szerintem jó!!
    (amugy idén vettük szoval tudomh petofi)
  • bld
    a helység kalapácsa az petőfi: ))))
  • Tmacy
    szerintem nem rossz..a Helység kalapácsa az egy jó szám szerintem..(meg persze az album se rossz )
  • _Atti_
    csa nagyjábol..nem igazán tetszik a zenéjük
  • sabodave
    nem
  • Tmacy
    ismeritek a Nílus Szektát??
  • sabodave
    na meghallgattam AZa mixtape-t jó szerintem
  • Tmacy
    bocs a Brash vs. Joeker-t kihagytam azis egy nagy album..
  • Tmacy
    nekem bejön az Aza az jó!
    bár "sok" jó DJ van "itthon":
    -Dj Koolkasko
    -Aza
    -Zefil
    -Zsigabá...
  • _Atti_
    Kinek hogy teccik amugy az AZa mixtape?
    www.wacuumairs.com itt lehet szavazni kedvenc számra..

• Tmacy
    visszaolvastam egy picit..majka szerintem egy seggnyaló hüje..és nekem az a szám se teccik..lehet h a szövege igaz (bár nekem azse teccik) maga ahogy előadja ...majdnem rosszul lettem tőle
    pár előadó
    Connections->(Deego,Chump'Yanz),Hősök,Dynasztija,Hősök,Akkezdet,Bankos,Fanka()
    ,MC Gőz,most többet nem sorolok fel,de majd még beszélönk rola
  • Tmacy
    helloka!
    látom h megnyilt ez a topic és örülök neki h végre van egy ilyen hely is!!
    és örömmel látom h valaki legalább Underground -ot is hallgat :)
  • bld
    thx majd megcsekkolom őket:)