713
Magyar Hip-Hop/Rap
-
#148 Dopebeatz,Wacuum Airz,Broose Bravaz...bocs a helyesirásukat nem mindneek tudom :) -
Cicero #147 Ki tartozik a magyar hip-hop/rap közé? Szerintem az egész Nightchild, Cartonerapwork sorolhatnám underground rapeseket. -
#146 nincsmit!
máskor is -
#145 THX!sokat segítettél
-
#144 ez a 2 alegjobb..szerintem. -
#143 pooni.no-ip.info
ez a Pooni cime
ez egy nagyon jó hub! mindne underground zenét meg lehet találni (ami külföldi)
na jó nem mindent nagyon sok cucc van fenn -
#142 fonix-hub.gotdns.com:4242
ez nem Ip hanem cim..a DC-ben nemtom h meg tudod-e csinálni de erre a cimre kell csatlakozni
ja és az a főnix hub.. -
#141 háát..nekünk (tesomnak meg nekem + valoszinúleg ezentul igy fogom emlegetni)..szal nekünk 202 albumunk van asziszem..de ebbe nem cak hip-hop van hanem ilyen régiek is.. -
#140 egy pár ip-t oszthanál rám ha ráérsz, én egy hiphop hubot találtam de oda 30/35gigányi hiphop kellett.. tudom h szégyen de nekm sajna nm jött össze annyi ja és full albumok kellettek nm csak számok...szal esélytelen -
#139 hát jah..egy csomó jó dc hgiphop hub van..és engem szinte mindre felengednek..
-
#138 azt hiszem a kérdésedre egy szóban is lehet válaszolni, sőt csak két betű:dc
ott megtalálsz mindent gyakorlatilag, bár nagyon kevés olyan ember akad akinek igazán jó anyaga van... a hip-hop specifikus hubokra meg néha nonszensz kikötések vannak, de alapvetően mindent meg lehet találni -
#137 meg NWA lelőhely kéne.. -
#136 Cypress HIll-t szereti vki?
Black Sunday album nincs meg vkinek?(oldal is jöhet)
az I nek,meg a Temple of Boom-nak is tudnék örülni mert azok csak kazin vannak meg még elég ratyi állapotban
-
#135 őő..a salátában nem szarráhallgatós slágerket jáccanak!
vannak tök underground zenék is..+a vendégek is hoznak be kedvenc zenéket... -
#134 nyílván, én sem általánosságban gondoltam hanem olyan netes rádió érdekelne ahol esetleg ezen műfajon belüli zenéket sugároznak és nm ezeket a szarráhallgatós slágereket -
Gandibá #133 Ehh, sry rossz topig ^^ -
Gandibá #132 Relatív hogy kinek mi a jó ^^ -
#131 nemigazán..bár kecskemét körnékény a gong rádioban kedden este 10-től saláta..2 órás és fankadeli vezeti..és vendégek is szoktak lenni -
#130 Nem tud vki esetleg olyan netes rádiót ahol nagyjából egész nap jó zenét raknak? -
#129 a Hip-hop.hu 5. szülinapja buli nagyobb lesz! -
Csesza #128
Aki tud jöjjön nagy buli lesz!!!!!!
-
#127 Nagyon jó ember volt -
#126 Nyugodjon békében II. János Pál !! -
#125 az lehet:) -
#124 hát elég furcsa humorod van...:)
de nem volt rossz poén -
#123 úgy gondoltam h humoros lesz és főleg azoknak le is esik a poén akik valamennyire vágják, de az üzi végén lévő szmájl se segített ezek szerint:) kár sztem jó poén lett volna -
Csesza #122 sztem szar bár nem akartam senkit lefikázni de hát most ez így jött össze!!!!!!!!!
Tm
CopyCon
nah ezek istencsászárok!!!!!!!!! -
#121 de van egy olyan albuma a Nílus Szektának..és azon van egy olyan cimű szám is ami szerintem jó!!
(amugy idén vettük szoval tudomh petofi) -
#120 a helység kalapácsa az petőfi: )))) -
#119 szerintem nem rossz..a Helység kalapácsa az egy jó szám szerintem..(meg persze az album se rossz ) -
#118 csa nagyjábol..nem igazán tetszik a zenéjük -
#117 nem
-
#116 ismeritek a Nílus Szektát?? -
#115 na meghallgattam AZa mixtape-t jó szerintem -
#114 bocs a Brash vs. Joeker-t kihagytam azis egy nagy album.. -
#113 nekem bejön az Aza az jó!
bár "sok" jó DJ van "itthon":
-Dj Koolkasko
-Aza
-Zefil
-Zsigabá... -
#112 Kinek hogy teccik amugy az AZa mixtape?
www.wacuumairs.com itt lehet szavazni kedvenc számra..
-
#111 visszaolvastam egy picit..majka szerintem egy seggnyaló hüje..és nekem az a szám se teccik..lehet h a szövege igaz (bár nekem azse teccik) maga ahogy előadja ...majdnem rosszul lettem tőle
pár előadó
Connections->(Deego,Chump'Yanz),Hősök,Dynasztija,Hősök,Akkezdet,Bankos,Fanka()
,MC Gőz,most többet nem sorolok fel,de majd még beszélönk rola -
#110 helloka!
látom h megnyilt ez a topic és örülök neki h végre van egy ilyen hely is!!
és örömmel látom h valaki legalább Underground -ot is hallgat :) -
#109 thx majd megcsekkolom őket:)