Filmküldés e-mailben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Microsoft ASF-video attachment (video.wmv), "video.wmv"
De azért meg kell nyugtatni mindenkit h nem attachmant-ként küldi el a fájlt😊 És még fizessünk is érte...<#lama>#lama>
ASF file format detected.
VIDEO:
AUDIO: 16000 Hz, 1 ch, s16le, 12.0 kbit
Na, majdnem jól tippeltem a paramétereket illetõen 😊).
Ilyen real-ben sem nagy. Ráadásul az oldal tanulsága szerint max 90sec lehet az üzeneted hossza. Szerintem ez így bõven 1M alatt van. A sexfilmekrõl: a terms and conditionsben le van írva, hogy a VisMail-re csak 18 éven felüliek regisztrálkodhatnak.
Szóval leírva, ez engem nagyon a reklámspot-okra emlékeztet, jön a video-spam 😊.
Amellett én egybõl real-time hardveres mpeg7-es tömörítésre asszociáltam. Ennyire halad az idõ? Mert eddig még a szabvány elkészültérõl sem hallottam. <#conf>#conf>
Itt valszeg valami kisebb reklámfilm méretekre gondolhattak.
Rák a mellyébe az összes reklám készítõnek meg a megrendelõknek is..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Megnyitod, azt' majd egy feketeruhás napszemüveges csávó torzított hangon közli:
Na ezt most jól megszívtad haver....
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ja, ez elõny a vírusíróknak 😊 Király...
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
ez jut eszembe a cikk nyelvezetérõl
ímélen videót: a bovlizás ultramodernhájtek pénzkicsalása...
________ `_~_\" noss
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
már várom azt a megoldást, ami 0 byte hosszura tömörit egy videot, és akár SMSben is el lehet küldeni ...
Forza.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Aha. És a minõség? 10x10 pixel? Néhány kB-ba még a hangsem fér bele (max 1-2 mp), nemhogy a kép.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
egy másfél órás film tömörítés nélkûl vagy 100 giga, tömörítéssel (mpeg) 600-700mega ez több mint tízszeres tömörítés, úgyhogy nem értem a dolgot.