17
-
Ceb #17 Most h egyre nagyobbak a postafiókok, nehéz eltömíteni őket hagyományos spammel ígyhát jöhet a videospam :D
-
#16 De abban mindannyian egyetértünk, hogy 430 kB nem "néhány kB". -
Ratty #15 Érdekes h nekem az evolution ennyit ír rá ki:
Microsoft ASF-video attachment (video.wmv), "video.wmv"
De azért meg kell nyugtatni mindenkit h nem attachmant-ként küldi el a fájlt:) És még fizessünk is érte... -
pemga #14 Naszal, küld egy 430k-s cuccot, wmv attachmenttel (amit html-ből mutat meg, egész pontosan így: img dynsrc="video.wmv" width="240" height="160" src="video2.gif"). Iiiszonyatosan látszik, hogy bluebox-al csinálták ezt a reklámfilmet, de most nem ez a lényeg :)).
ASF file format detected.
VIDEO: [MP4S] 240x160 24bpp
AUDIO: 16000 Hz, 1 ch, s16le, 12.0 kbit
Na, majdnem jól tippeltem a paramétereket illetően :)). -
pemga #13 Ha valaki ki akarja próbálni, küldhet magának demo anyagot: innen. -
pemga #12 Úgy, hogy a 700MB-os xvid film az sokkal nagyobb felbontású. Itt feltehetően valami 160x100 16fps-re vagy még kisebbre kell gondolni, hozzá 16..32kbps-es mono hang (a mobiltelefonodra képzeld el kiküldve 3G-vel, ne a monitorodra).
Ilyen real-ben sem nagy. Ráadásul az oldal tanulsága szerint max 90sec lehet az üzeneted hossza. Szerintem ez így bőven 1M alatt van. A sexfilmekről: a terms and conditionsben le van írva, hogy a VisMail-re csak 18 éven felüliek regisztrálkodhatnak.
Szóval leírva, ez engem nagyon a reklámspot-okra emlékeztet, jön a video-spam :). -
floatr #11 Itt az a probléma, hogy maga a hír is veszteséges tömörítésen esett át. Ismerve a mail formátumokat azért felmerül bennem a nagy kérdés, hogy mit jelent a kedves értelmi szerző szerint az, hogy "az adott film nem mellékletként érkezik, hanem szorosan beépül magába az e-mailbe" !!! Esetleg az, hogy a multipartos anyagban nem "attachment"-ként van megjelölve a küldemény???
Amellett én egyből real-time hardveres mpeg7-es tömörítésre asszociáltam. Ennyire halad az idő? Mert eddig még a szabvány elkészültéről sem hallottam. -
HUmanEmber41st #10 Egy xVid film 7-800 MB. Hogy a rákba' lesz ebből pár kilobit ????????
Itt valszeg valami kisebb reklámfilm méretekre gondolhattak.
Rák a mellyébe az összes reklám készítőnek meg a megrendelőknek is.. -
HUmanEmber41st #9 Jah, maj orrba-szájba jönnek a sexfilm .exe-k...
Megnyitod, azt' majd egy feketeruhás napszemüveges csávó torzított hangon közli:
Na ezt most jól megszívtad haver.... -
#8 "A Vismail előnye, hogy az adott film nem mellékletként érkezik, hanem szorosan beépül magába az e-mailbe, így a tűzfalak vagy a vírusirtók nem azonosítják veszélyes küldeményként a levelet."
Ja, ez előny a vírusíróknak :) Király... -
#7 "buta emberektől buta embereknek" -
ez jut eszembe a cikk nyelvezetéről
ímélen videót: a bovlizás ultramodernhájtek pénzkicsalása... -
#6 Pontosan, veszteséges tömörítés. Nem hiszem, hogy így értelme lenne bármilyen szintű felhasználásra. -
#5 nagyon ügyesek :)
már várom azt a megoldást, ami 0 byte hosszura tömörit egy videot, és akár SMSben is el lehet küldeni ... -
#4 valaki ismet feltalalta a spanyol viaszt.... -
#3 "a több MB méretű filmfájlokat csupán néhány KB-os méretűre tömöríti össze"
Aha. És a minőség? 10x10 pixel? Néhány kB-ba még a hangsem fér bele (max 1-2 mp), nemhogy a kép. -
FTeR #2 az mp3 10x-es tömörítés tud, elviselhető szintet megtartva. így lesz a 10 megás wav ból 1mb mp3.
egy másfél órás film tömörítés nélkűl vagy 100 giga, tömörítéssel (mpeg) 600-700mega ez több mint tízszeres tömörítés, úgyhogy nem értem a dolgot. -
bundee #1 ???????????????????????