20
-
#20 Nekem van egy olyan érzésem, hogy az msn for mac progi nem áll le, vagyis az ingyenes szolgáltatásokat továbbra is igénybe lehet majd venni, csak az msn-hez tartozó fizetős szolgáltatásokat állítják le. De lehet nem így van, minden esetre mivel sok ismerős használ msn-t, remélem Mac-en továbbra is használható lesz és talán ezzel nem is vagyok egyedül. -
BlueGold #19 "Miért nyújtana szolgáltatásokat egy olyan rendszerhez, amiben nincs pénz, meg köze sincs hozzá?!" Tévedsz, ha jól emlékszem van benne részesedése az M$-nek,valószinűleg tényleg ráfizetéses az MSN for Mac. -
gonz #18 Te miről beszélsz?? Ocska gagyi programok? Szar támogatottság? Nem lepődnék meg ha életedben 5 percnél tovább nem használtad volna.
Ha már oly nagy felfedező vagy, a számtech ezen részével is megismerkedhetnél, ahelyett hogy baromságokkal szórod tele a fórumot -
#17 A Pc-s játékkonzol emulátorokat elnézve, szerintem ugyanolyan minőségű
lehet a linux alatti emulátor is : szar -
#16 A Linux egy bonyolult kezelőfelületű szar oprendszer, ráadásul tele van
ocska gagyi programokkal.... a támogattottságról meg jobb nem is beszélni... -
FTeR #15 maradjunk annyiban, hogy elindúl -
blackeagle #14 Mert abban a hitben vannak ,hogy a számitástechnika olyan mint az m$ . Azt hiszik ,hogy a virusok ,fagyások , szivások a gép velejárói , pedig csak az m$ -t használók kiváltságai. Nem mac-et használok ,de rosszat még nem hallottam róla. -
GABOR16 #13 Ha valaki nagyon megakar szabadulni a Windowstól, használhat Linuxot is. Manapság majdnem minden Windowsra írt program megy Linuxon, csak kell egy emulátor. -
intrex #12 Zozo76:
Te még nem láttál OSX-et. Miért kéne kínlódni? Ez nem windows... -
#11 nem nem viccnek szántam. ez lenne a jó, dehát..... -
Zozo76 #10 Es majd kinlodsz tovabb, csak mashogy... -
#9 Pont le...rom!Ott a Skype, a Yahoo, a Walla és még ezer ... és mindegyik free 2 giga tárhelyről indul! Éljen a Mac! Alig várom , hogy lecserélhessem a Winszaromat a Macintoshra! -
Jimmyke #8 Mivan, Billy, Steve bácsi népszerűbb lett egy fokkal? :) -
cue #7 Ott a lényeg! :)
OSX használóként eszembe sem jut használni az MSN szolgáltatást, nem hogy fizessek is érte... -
#6 Lehet, de a legtöbb Apple felhasználó anti-MS nézeteket vall (mint oly' sokan mások), s így gyanítható, hogy nem túl sok Mac user használja az MSN internetszolgáltatást... -
#5 Szidni mindig lehet az m$-t, ahoz hír sem kell, elég elinditanod egy win-t :) Amugy meg nem hinnem, hogy itt a profitrol lenne szo (Nem kene mindig abbol kiindulni, hogy itthon mennyi apple van, bizony szamos orszagban 30-40%-a a desktop-oknak apple pl Ausztaria, ugy hogy nem olyan kis piac am az)... -
GHost82 #4 elég sokat keres az ms ahhoz, h kicsit ne csak a profit számítson.
ezt gondolom viccnek szántad:D
-
#3 viszont a felhasználók örültek neki (gondolom).
elég sokat keres az ms ahhoz, h kicsit ne csak a profit számítson. -
#2 van benne valami... -
TH448 #1 Nos, emberek, lehet megint szidni az Ms-t...
Pedig sztem teljesen logikus lépés...
Miért nyújtana szolgáltatásokat egy olyan rendszerhez, amiben nincs pénz, meg köze sincs hozzá?!