20
  • Mas-Thief
    Nekem van egy olyan érzésem, hogy az msn for mac progi nem áll le, vagyis az ingyenes szolgáltatásokat továbbra is igénybe lehet majd venni, csak az msn-hez tartozó fizetős szolgáltatásokat állítják le. De lehet nem így van, minden esetre mivel sok ismerős használ msn-t, remélem Mac-en továbbra is használható lesz és talán ezzel nem is vagyok egyedül.
  • BlueGold
    "Miért nyújtana szolgáltatásokat egy olyan rendszerhez, amiben nincs pénz, meg köze sincs hozzá?!" Tévedsz, ha jól emlékszem van benne részesedése az M$-nek,valószinűleg tényleg ráfizetéses az MSN for Mac.
  • gonz
    Te miről beszélsz?? Ocska gagyi programok? Szar támogatottság? Nem lepődnék meg ha életedben 5 percnél tovább nem használtad volna.
    Ha már oly nagy felfedező vagy, a számtech ezen részével is megismerkedhetnél, ahelyett hogy baromságokkal szórod tele a fórumot
  • Felfedező
    A Pc-s játékkonzol emulátorokat elnézve, szerintem ugyanolyan minőségű
    lehet a linux alatti emulátor is : szar
  • Felfedező
    A Linux egy bonyolult kezelőfelületű szar oprendszer, ráadásul tele van
    ocska gagyi programokkal.... a támogattottságról meg jobb nem is beszélni...
  • FTeR
    maradjunk annyiban, hogy elindúl
  • blackeagle
    Mert abban a hitben vannak ,hogy a számitástechnika olyan mint az m$ . Azt hiszik ,hogy a virusok ,fagyások , szivások a gép velejárói , pedig csak az m$ -t használók kiváltságai. Nem mac-et használok ,de rosszat még nem hallottam róla.
  • GABOR16
    Ha valaki nagyon megakar szabadulni a Windowstól, használhat Linuxot is. Manapság majdnem minden Windowsra írt program megy Linuxon, csak kell egy emulátor.
  • intrex
    Zozo76:
    Te még nem láttál OSX-et. Miért kéne kínlódni? Ez nem windows...
  • reaper4
    nem nem viccnek szántam. ez lenne a jó, dehát.....
  • Zozo76
    Es majd kinlodsz tovabb, csak mashogy...
  • Petty
    Pont le...rom!Ott a Skype, a Yahoo, a Walla és még ezer ... és mindegyik free 2 giga tárhelyről indul! Éljen a Mac! Alig várom , hogy lecserélhessem a Winszaromat a Macintoshra!
  • Jimmyke
    Mivan, Billy, Steve bácsi népszerűbb lett egy fokkal? :)
  • cue
    Ott a lényeg! :)
    OSX használóként eszembe sem jut használni az MSN szolgáltatást, nem hogy fizessek is érte...
  • asysoft
    Lehet, de a legtöbb Apple felhasználó anti-MS nézeteket vall (mint oly' sokan mások), s így gyanítható, hogy nem túl sok Mac user használja az MSN internetszolgáltatást...
  • testerlnx
    Szidni mindig lehet az m$-t, ahoz hír sem kell, elég elinditanod egy win-t :) Amugy meg nem hinnem, hogy itt a profitrol lenne szo (Nem kene mindig abbol kiindulni, hogy itthon mennyi apple van, bizony szamos orszagban 30-40%-a a desktop-oknak apple pl Ausztaria, ugy hogy nem olyan kis piac am az)...
  • GHost82
    elég sokat keres az ms ahhoz, h kicsit ne csak a profit számítson.

ezt gondolom viccnek szántad:D
  • reaper4
    viszont a felhasználók örültek neki (gondolom).
    elég sokat keres az ms ahhoz, h kicsit ne csak a profit számítson.
  • PyRex
    van benne valami...
  • TH448
    Nos, emberek, lehet megint szidni az Ms-t...
    Pedig sztem teljesen logikus lépés...
    Miért nyújtana szolgáltatásokat egy olyan rendszerhez, amiben nincs pénz, meg köze sincs hozzá?!