Lélegzetelállító az Unreal 3.0-s motorja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fos stalker mindig az Unreal-t szerettem!!!
alázni fog ezerrel
Gépigény: Amikor kijön, az átlagnak lesz olyan gépe, hogy jól fusson. Nem egy pár kiváltságosnak fejlesztenek egy ilyen játékot.
kivancsi leszek ebbol mennyit vagnak ki a vegere.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
És végre nem minden kartonból lesz....
csakhogy ASM mel nem tudnák tartani a fejlõdést. igaz, hogy optimális lenne, meg fele akkora gépen is futna, de 10 évet nem várhatunk egy játékra 😊
kis progikat jóhogy össze lehet dobni asmben, de ilyen méreteknél, már fejlesztõkörnyezetkell hozzá.
*hihi ** *
Ha csak a fele látvánnyal tud majd mindegyikõnk gépén futkosni - nyugodtan merem állítani - röhögni fogtok a S.T.A.L.K.E.R. és a Quake 4 kinézetén... hihihihi
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
tudjátok mi jutott eszembe? ilyen képeket régen rpg játékokban lehetett látni, csak azokat kézzel rajzolták. vázz ennyit a régi animációs filmekrõl már 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A demók csak bemutatók, majd ha a játékok fogják ezt a grafikát felmutatni, akkor hüledezzünk.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Szóval no para. LOL P10 😊
Next PC upgrade: 2022
Ez azért már kegyetlen
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Ha az m$ nem hülyitette le a népet teljesen ,akkor majd a gamék lefogják. Hol van már az hogy egy asm kóddal kinlódnak és egy csodát hoznak ki ? Mintha nem lenne elég szemét már igy is. Egy játék ne arról szóljon ,hogy összedobjuk mint egy házi feladatot.