Lélegzetelállító az Unreal 3.0-s motorja

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minnyá magamalászarok
fos stalker mindig az Unreal-t szerettem!!!
alázni fog ezerrel

Kis-Bob
A játékok motorjának jövõbemutatónak kell lennie. Hiszen ha nem lenne az, akkkor hamar elavulna, és a kutya sem venné meg. Wzért van az, hogy ezeknek a motoroknak, vannak tartalékaik. Így késõbbi játékok is nyugodtan használhatják, ergo többen és többszöt veszik meg.<#wave>

Szép, de a TES IV: Oblivion sokkal szebb szerintem.

Gépigény: Amikor kijön, az átlagnak lesz olyan gépe, hogy jól fusson. Nem egy pár kiváltságosnak fejlesztenek egy ilyen játékot.

És... ez is egy újabb mindenkire lövünk? (Bocs, de az FPS valahogy nekem sosem jött be.)

hornbali
Hehe, ez alázni fog. Vannak már most is szép, látványos játékok, de ez mindet lealázza. Ezek a a szörnyek majdnem úgy néznek ki, mint egy viasszobor egy kiállítóteremben. (mellesleg a képek már nagyon régóta elérhetõek)

mondjuk igaz, az ut2es engine is sokkal jobban nezett ki amikor csinaltak.. 😊
kivancsi leszek ebbol mennyit vagnak ki a vegere.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

amúgy sztem a látványon legtöbbet a normal map és hdri dob, és ezek épp minimális számítást igényelnek.
És végre nem minden kartonból lesz....
Baz, megint kesni fog meg a Duke Nukem Forever. Meglatjak a fejlesztoi ezt a demot es nekiallnak atirni erre <#idiota>
iko
nem semmi... gondolom olyan kaliberû gép is kell hozzá...

spam. sry

nemcsakfeel
én a U Tornamentnél leragadtam.<#zavart1>

csakhogy ASM mel nem tudnák tartani a fejlõdést. igaz, hogy optimális lenne, meg fele akkora gépen is futna, de 10 évet nem várhatunk egy játékra 😊
kis progikat jóhogy össze lehet dobni asmben, de ilyen méreteknél, már fejlesztõkörnyezetkell hozzá.

*hihi ** *

IMYke2.0.0.0
Nagyon helyes, alázz le minden játékot kis Unreal III-am! <#hehe>

Ha csak a fele látvánnyal tud majd mindegyikõnk gépén futkosni - nyugodtan merem állítani - röhögni fogtok a S.T.A.L.K.E.R. és a Quake 4 kinézetén... hihihihi

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sweech
a 14. képet láttam tavaly...már akkor is ezt montam: AZTA K*********************ET!!! 😄DDD

nekem még mindig nem elég a fûûûûû<#whatever>

Hogyne emlekeznenk, igergettek osszevissza hogy menetkozbe is lehet majd nezelodni a fejunkkel, de meg a jatek se keszult el. 😊)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

RelakSfromhome
én egy krva IMP-tõl meg régebben egy xenomorph-tól is ki tudtam ugrani a hajam alól, pedig azok ehhez a (már régóta ismert) dögökhöz képest papírmasé figurák

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

TothLaci
Nem csak a kölykök.
asztakurva

tudjátok mi jutott eszembe? ilyen képeket régen rpg játékokban lehetett látni, csak azokat kézzel rajzolták. vázz ennyit a régi animációs filmekrõl már 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Yossarian
bazze, milyen durvaaa. ettõl már rosszat fognak álmodni a kölykök...

Nieleen

[NST]Cifu
A képek tényleg lélegzetelállítóak, de ne feledjük, hogy nem ez az elsõ, és nem is az utolsó lélegzetelálító igéret halmaz. Emlékszik még valaki a Prey-re? 😉

A demók csak bemutatók, majd ha a játékok fogják ezt a grafikát felmutatni, akkor hüledezzünk.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

rám ugrik egy ilyen szörny, be is szarok az biztos. maradnék inkább a pacmannál 😊

grebber
Ez mindig megtörténik "na ne milyen gép kell ehhez". Milyen kéne mire kiadják az elsõ U3.0-ás gamet legtöbb embernek simán fog futni mert addig alapból jönnek új VGA-t.
Szóval no para. LOL P10 😊

Next PC upgrade: 2022

TothLaci
Remélem jó lesz hozzá a 6600 GT, addig már a procit, memóriát, alaplapot kivágom a gépbõl.
Falconer
És ki az aki ehez vesz gépet? Kiadja az Intel a P10et, az ati a Radeon9999990XTt....
Ez azért már kegyetlen

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

TothLaci
Ez aztán a grafika!
tomsolo
durvák! :o
gép kell majd hozzá...:C

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ha ilyen utembe fejlodik a realtime hw rendering akkor 10 ev mulva a szoftveres renderelesnek gyors kipusztulassal kell szembeneznie

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

asysoft
Viszont ha nem így lenne, akkor jelentõsen megnõne a fejlesztési idõ.

/*WTF?!*/

"Nem szükséges komoly programozói közbenjárás a bonyolultabb események leképezéséhez sem,"
Ha az m$ nem hülyitette le a népet teljesen ,akkor majd a gamék lefogják. Hol van már az hogy egy asm kóddal kinlódnak és egy csodát hoznak ki ? Mintha nem lenne elég szemét már igy is. Egy játék ne arról szóljon ,hogy összedobjuk mint egy házi feladatot.
← ElőzőOldal 2 / 2