78
-
#38 A http://www.sg.hu/kep/2005_03/0311epic16.jpg?PHPSESSID=5ae8b655bfa75e1d6eb00854e5aa4216 kép megfogott, a többi nem annyira -
Jimmyke #37 Ki nem szarik a grafikára? A TES hangulata 1000X jobb mint valami agyatlan henté :) -
Mostly Harmless #36 a Duke Nukem Forevernél már több is volt, oszt' sose lesz kész... =} -
HuHa #35 Lélegzetelállító:)
Én személy szerint nem fogok röhögni Q4 és Stalker grafikáján, ahogy nem röhögök Doom3 és HL2 melett Wolfenstein és Quake grafikáján. Figyelembe kell venni a fejlesztés idejét, a hardware tervezeteket, a célközönség rendszereit, és még sok mindent. Ha elkezdenek egy grafikai koncepciót, nehéz változtatni rajta (anno ha jól emlékszem NWN-nál volt egy engine váltás, jól el is húzódott) -
greekboy #34 Nemtom, nekem valahogy soha nem jöttek be az UT részek, talán még az UT2003 amivel szoktam időnként játszani. De azt kell, hogy mondjam a Q4 lóf*sz lesz ehhez képest. Bár szerintem a fizika mindig jobb volt Quakeben, de most ebbe nem nagyon akarok belemenni. Az volt a bajom mindig az UT-val, mintha mindig rá akarnának licitálni az ID-re. Ha a Quakeben 10 fegyver van, akkor ők 20-at raknak bele, aztán ha a Quakeben ekkorák a pályák, akkor UT-ben legalább 2-szer nagyobbnak kell lenni és szerintem ez nem jó hozzáállás. Sajnos a Q4-től nem várok sok jót, mert az ID legbénább játékát, a Q2-őt folytatják és rosszak a megérzéseim. Sajnos akármennyire is szerettem volna, akármennyire is hittem benne, a Doom 3 is csalódást okozott. Nem nagyon volt kedvem PDA-ázni, amikor az ember alig várja, hogy a láncfűrésszel kaszabolhasson. Hogy lehet ekkora baromságot kitalálni? -
#33 Egen, a tavaly megjelent videón én is csak hüledeztem. -
Zsoldos #32 Amugymeg a kritikus reszeket, amik tenyleg szamitanak, igy is altalaban asm-ben vagy c-ben irjak meg. Nemelyik fordito eleg brutal dolgokra kepes, nehez meg asmben irt jo koddal is utolerni-tulszarnyalni. A kod tobbi (most a hasamra utok) 98% -val elegge folosleges regiszter-buveszkedni.
Szin asm-ben megirni egy programot orultseg, 100 ev is keves lenne egy magasabb szintu progira. Azok mondanak altalaban ilyet akik meg sosem irtak programot, csak hallottak, hogy az asm milyen jo meg optimalis, es maros jobban tudjak, persze biztos a lusta programozok igenytelenek es csak azert nem csinaljak abban :) -
#31 Csatlakozok Zsoldoshoz...
Ha láttad volna a monstre videot, vagy a kisebbeket, magad alá fostál volna, és az eddig TES-re gyűjtögetett szuperlativuszaidat átértékelve erre várnál csakúgy, mint mi...!
Mondom, ha csak a feature-ök felét láthatod majd a monitorodon, tuti orgazmus!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Zsoldos #30 latszik hogy nem lattad a videokat -
Akuma #29 hehe rajta a képeken Copyright (C) 2004 :DDD ezek régi képek ezekszerint, azóta még fejlesztettek is rajta tuti... -
SirLord #28 minnyá magamalászarok
fos stalker mindig az Unreal-t szerettem!!!
alázni fog ezerrel -
#27 A játékok motorjának jövőbemutatónak kell lennie. Hiszen ha nem lenne az, akkkor hamar elavulna, és a kutya sem venné meg. Wzért van az, hogy ezeknek a motoroknak, vannak tartalékaik. Így későbbi játékok is nyugodtan használhatják, ergo többen és többszöt veszik meg. -
entreri #26 Szép, de a TES IV: Oblivion sokkal szebb szerintem.
Gépigény: Amikor kijön, az átlagnak lesz olyan gépe, hogy jól fusson. Nem egy pár kiváltságosnak fejlesztenek egy ilyen játékot. -
dez #25 És... ez is egy újabb mindenkire lövünk? (Bocs, de az FPS valahogy nekem sosem jött be.) -
#24 Hehe, ez alázni fog. Vannak már most is szép, látványos játékok, de ez mindet lealázza. Ezek a a szörnyek majdnem úgy néznek ki, mint egy viasszobor egy kiállítóteremben. (mellesleg a képek már nagyon régóta elérhetőek) -
nenad #23 mondjuk igaz, az ut2es engine is sokkal jobban nezett ki amikor csinaltak.. :)
kivancsi leszek ebbol mennyit vagnak ki a vegere. -
blakshep #22 amúgy sztem a látványon legtöbbet a normal map és hdri dob, és ezek épp minimális számítást igényelnek.
És végre nem minden kartonból lesz.... -
Alfa Of NS #21 Baz, megint kesni fog meg a Duke Nukem Forever. Meglatjak a fejlesztoi ezt a demot es nekiallnak atirni erre -
#20 nem semmi... gondolom olyan kaliberű gép is kell hozzá... -
#19 én a U Tornamentnél leragadtam.
csakhogy ASM mel nem tudnák tartani a fejlődést. igaz, hogy optimális lenne, meg fele akkora gépen is futna, de 10 évet nem várhatunk egy játékra :)
kis progikat jóhogy össze lehet dobni asmben, de ilyen méreteknél, már fejlesztőkörnyezetkell hozzá. -
#18 Nagyon helyes, alázz le minden játékot kis Unreal III-am!
[Bocs srácok, imádom az Unreal-sorozatot!]
Ha csak a fele látvánnyal tud majd mindegyikőnk gépén futkosni - nyugodtan merem állítani - röhögni fogtok a S.T.A.L.K.E.R. és a Quake 4 kinézetén... hihihihi
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#17 a 14. képet láttam tavaly...már akkor is ezt montam: AZTA K*********************ET!!! :DDDD -
ZsirosKenyer #16 nekem még mindig nem elég a fűűűűű -
_Vegeta_ #15 Hogyne emlekeznenk, igergettek osszevissza hogy menetkozbe is lehet majd nezelodni a fejunkkel, de meg a jatek se keszult el. :)) -
#14 én egy krva IMP-től meg régebben egy xenomorph-tól is ki tudtam ugrani a hajam alól, pedig azok ehhez a (már régóta ismert) dögökhöz képest papírmasé figurák -
#13 Nem csak a kölykök. -
Shadow_THH #12 asztakurva
tudjátok mi jutott eszembe? ilyen képeket régen rpg játékokban lehetett látni, csak azokat kézzel rajzolták. vázz ennyit a régi animációs filmekről már :D -
#11 bazze, milyen durvaaa. ettől már rosszat fognak álmodni a kölykök... -
#10 A képek tényleg lélegzetelállítóak, de ne feledjük, hogy nem ez az első, és nem is az utolsó lélegzetelálító igéret halmaz. Emlékszik még valaki a Prey-re? ;)
A demók csak bemutatók, majd ha a játékok fogják ezt a grafikát felmutatni, akkor hüledezzünk. -
Flashy #9 rám ugrik egy ilyen szörny, be is szarok az biztos. maradnék inkább a pacmannál :) -
#8 Ez mindig megtörténik "na ne milyen gép kell ehhez". Milyen kéne mire kiadják az első U3.0-ás gamet legtöbb embernek simán fog futni mert addig alapból jönnek új VGA-t.
Szóval no para. LOL P10 :)
-
#7 Remélem jó lesz hozzá a 6600 GT, addig már a procit, memóriát, alaplapot kivágom a gépből. -
#6 És ki az aki ehez vesz gépet? Kiadja az Intel a P10et, az ati a Radeon9999990XTt....
Ez azért már kegyetlen -
#5 Ez aztán a grafika! -
#4 durvák! :o
gép kell majd hozzá...:C -
nenad #3 ha ilyen utembe fejlodik a realtime hw rendering akkor 10 ev mulva a szoftveres renderelesnek gyors kipusztulassal kell szembeneznie -
#2 Viszont ha nem így lenne, akkor jelentősen megnőne a fejlesztési idő. -
blackeagle #1 "Nem szükséges komoly programozói közbenjárás a bonyolultabb események leképezéséhez sem,"
Ha az m$ nem hülyitette le a népet teljesen ,akkor majd a gamék lefogják. Hol van már az hogy egy asm kóddal kinlódnak és egy csodát hoznak ki ? Mintha nem lenne elég szemét már igy is. Egy játék ne arról szóljon ,hogy összedobjuk mint egy házi feladatot.