560
Szal...
-
hol lehet rá leszedni progikat, meg játékokat? -
Hello!
Valaki be tudná rakni a narancssárga walkman 176X220-as felbontású képet ami a telefonon van!?Szeretném a telefonomra háttérnek. -
mpegable x4 live-t szedj le,ott nincs korlátozás -
dussy #237 Köszi a választ!
Nekem az ImTOO 3gp converter van a gépemen,de nem regisztrált ezért csak maximum 2percet enged... (Tud valaki ezen változtatni:) ?)
Ebben a progiban lehet felbontást állítani,hogy a kijelzőhöz legjobban igazodva lehessen nézni a filmet???Köszi az infót! -
van új szoftver javítja a feltöltéseket és van új update szoftver, ami mindent megcsinál faszául ehun ni! -
oliverspy #235
egér + billentyűzet + tőtöttkáposzta! :-D
A kép amúgy W800i-vel készült, éjszakai módban, 640*480-as felbontásban! Tud ez jobbat is! -
oliverspy #234 Köszi! -
G_ArchAngel #233 a jobb kábelt átveted a nyakadon hátul, és elöl a baloldalon megy le a madzag a telódig... -
oliverspy #232 Még annyi kérdésem van, hogy nálatok is a füllhalgatónál rövidebb a bal kábele, mint a jobb? Vagy csak én vagyok hülye, vagy ez szolgál valamire?
dussynak: MPEGable X4 Live-t és ImTOO 3gp converter-t használok. Mindkettőnek megvan a crackelt változata! Ha valakit érdekel a téma lessétek a 3gp filmek topicot!
Ja és annyi még: Ezt a szoftverfrissítést nem oldja meg az a program, amit a Sony Ericsson weblapjáról lehet leszedni? Még nem próbáltam ki! -
dussy #231 Sziasztok!
Nálam is ugyan ez a jelenség volt a telóval mint "oliverspy"-nál!
A szoftver frissítése megoldotta a gondot.
A Westendben van egy SonyEricsson márkabolt,nagy segítőkészek a srácok,csak ajánlani tudom!
Viszont az elárulhatnád oliverspy,hogy milyen progival gyártasz 3gp-t! -
Sziasztok!
Érdekes a problémád, ilyet még nem pipáltam, pedig kínzom a w800i-szoftveres telómat, és eddig semmi baja nem volt. Pedig ide-oda másolgatás, több is egyszerre...érdekes. -
Szerintem csak V800 van, W800-ban csak i-s van (illetve egy c-s verzió, amihez nem adnak memó kártyát és nincs benne a naptár funkció, de azt nálunk nem kapni) -
oliverspy #228 Akár Disc2Phone, akár Total Commander, vagy bármi. Mindig szórakozik, hogy nem marad meg az összes fájl. De most én is az egyessévelt próbálom. A 3gp-ket meg nem mindig ismeri fel. Az mp4-ek naggyából futnak hibátlanul. Már vagy 10 South Park fent van a mobilon :-)
Amúgy mi a különbség a W800 és a W800i között? -
de a d2p csinálja ezt? mert nekem is ezzel szórakozott, 1enként raktam és úgy megmaradt -
oliverspy #226 Az a baj, hogy felmásolok egy teljes CD-t, mondjuk 12 szám. Látom, hogy rajta van, kihúzom a kábelt, és mikor megnézem a telót csak 2-3 szám van rajta a 12-ből. Meg van néhány 3gp-fájl, amit nem hajlandó lejátszani! -
hát ha az mp3-kal van gondod, akkor a disc2phone a megoldás és erre jöttél rá gondolom -
oliverspy #224 Jó van. A teló felét én állom! A másik felét a "Jézuska". T-Mobileban volt 72.900. De már tudom mi a baja. Mindegy. Azért nem olyan szar. Kicsit nehezen mennek rá a fájlok. -
G_ArchAngel #223 én így vagyok a "No,ki'a?"-val, a büdös életben nem kellene, inkább Sagem vagy Alcatel...
A K750i-re is panaszkodnak többen, nekem semmi bajom vele, egy barátomnak és kedvesemnek W800-a van, soha semmi gond, pedig a srác egyfolytában teszi rá a java-s hülyeségeket...
menj be a szolgáltatóhoz és mond el a gondodat, kérj egy frissítést - ennyi...
minden szériából valakinek kikell fognia a selejtet, ez most Neked jutott...:( -
mondjuk lehet hogy egy szoft frissités segítene
látod ha neked kellett volna saját erőből összerakni 80-110k-t ezért a telefonért nem mondanál le róla ilyen könnyen -
oliverspy #221 A telefont illetően meggondoltam magam! Még nem láthattam be, hogy: egy selejtes szar az egész! Szart se csinál, csak hibázik. Utálom! Éppen hogy telefonálni lehet vele, de már azt se nagyon! Na mindegy. Majd talán ballagásra kapok másikat. :-(. Sony Ericsson-t soha az életben nem veszek!!!!! -
használd egészséggel -
oliverspy #219 Karácsonyra őseimtől kaptam egy W800i-t. Nagyon faxa. Annyi a bajom vele, hogy ha nem fülhallgatóval hallgatok mp3-mat elég hamar lemerül. De amúgy nagyon fasza mobil. Királyság az egész. Már vagy 8 South Park van rajta 3gp-ben! :-D -
dussy #218 Tegnap sikeresen frissítették a szoftver.
Most próbálgatom,egyenlőre jó! -
dussy #217 A témával kapcsolatban:
a SonyEricsson márkaboltban nagyon kedvesek és felvilágosítóak voltak a srácok,náluk van már új szoftver a telóhoz!!!! -
dussy #216 Sziasztok!
Nekem is kéne a szoftver,de ez a link,ami a Sony Ericsson oldalára vezet nem működik.
Már felvettem velük a kapcsolatot,de sajnos nem tudják mikor javul meg,mert az oldalt nem ők üzemeltetik! -
szafi #215
Link -
mylotheking #214 Tucc linket adni? mert ott nem no találtam:( nekem az a szoftver kell amit fel raksz alapból a telóra. vagyis az op rendszer -
Sony Ericsson oldalán fönt van. -
mylotheking #212 Azt szeretném kérdezni hogy valakinek meg van-e a sony ericsson w800i-nek a szoftvere? mert nagyon kéne, És valahogy el kéne juttatni hozzám lehetőleg még vasárnapig! vagy ha valaki tud egy olyan odlalt ahonna le lehet tölteni léccí írjon ide egy rövidke mail-t: [email protected] megköszönném:) -
emsn-t használj<= ehhez nem kell reg kód -
hali emberek!letöltöttem fasz msn progit a telómra,mükszik,király,reg kód lassan lejár,nem tudna v.ki ilyet???thx -
na ma megtapiztam/megnéztem a Saturnban
ez sem tetszik meg a 750 sem
de ha választani kell, ez jobb -
Megint sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de a szoftverfrissítésnél megmaradnak a stuffok a telón? vagy elölről kezdődik a beállítgatás? És ha Pannonnál w800-am van, melyik szofi is kell nekem? :) -
nem -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ -
-
G_ArchAngel #204 aham, Terry Black-nek is szép mellei voltak, csak nekem nem tetszett...:PPP -
Nem ocsmány! Élőbe szerintem szebb mint képeken. Láttad már élőbe? -
hm, ez a w800-as szimpibbmint a K750, csak ne lenne ilyen ocsmány -
Amugy kijöttek az uj Szoftverek! Tessék frissíteni!:)
K750
Unbranded UK (CDA102338/38) - R1N035
Orange UK (CDA102338/12) - R1N035
O2 UK (CDA102338/16) - R1N035
Vodafone UK (CDA102338/68) - R1N035
T-Mobile UK (?) - R1J002?
W800
Unbranded UK (CDA102338/38) - R1NA05
Orange UK (CDA102338/12) - R1N035
O2 UK (CDA102338/16) - R1NA05