560
Szal...
-
SomebodyEra #280 Sziasztok!
Nekem a minap volt szerencsém venni egyet és tényleg nagyon szuper a telefon meg minden! Egy dolgot azonban nem tudok! A bal oldali választó gombot, ami jelen esetben Hívásinfó, kilehet cserélni másra? Nem találom sehol! Gyári szoftveres a telefon!
Köszi
üdv. -
szafi #279 Én a Depo.hu-n találtam olcsón fülest - mert az eredetit széthajtottam :P -
SoS zolesz #278 Oké köszönöm szépen a válaszokat! Féltem hogy rossz választás lessz a k750 tudom hardver ugyanaz de akkor is valami furmánykodott bennem! Ez megnyugtató sőt!
Így jobban teccik feketében narancssárga walkman témával :D !(a soft maradt!)
Bár a ház recsegése hát nem is tudom végülis engem nem zavar!
Pézbe még olcsóbban is jöttem ki hála az akciós 512-es kártyának! (10.000-ft)
Azért a pannon honlapján még ott a w800i ami kicsit idegesít (Lehet átvert a muksó? Igaz 4 pannon üzletből ott volt 1 és az is ugye nem eladó volt!)!
Hát ez van remélem nem jártam rosszul! -
fzoli990 #277 én má láttam olyan k750-t amin w800 szoft volt... fél nap alatt kb 7-8szor fagyott le! Nem érdemes más tela szoftját rárakni -
#276 Én még a D750i-mhez vettem hpm-70-es fülest, és nagyon nagyot szól ,igaz W800-at nem hallottam még, de hardverben nincs különbség a két teló között, szóval úgyanúgy kell szólnia.
Fülest meg szerintem webáruházakban kell lesni, mert néha igencsak jó akciók vannak, én pl 5000-ért vettem 7 helyett. -
SoS zolesz #275 Egyszóval megéri a 8000-ft-t a headsetvagy nem? Valaki válaszoljon pls!! :) -
SoS zolesz #274 Ja és w800i szoftwerét is áttegyem vagy az a hangminőségbe nem oszt nem szoroz ?? -
SoS zolesz #273 Hi vettem volna egy W800i-t a pannonnál előfizuval br-65-ért! ÁM!! A csákó valami ojat dumált hogy a pannon visszahívta a telót szal hiába van a polcon ő akármennyire akarja nem tudja odadni nekem még függetlenül se! Hát ki érti ezt??
Szal akkor maradt k750i!
Kérdés: ha vaszek egy olyan fülest mint a w800i-jé (hpm70) akkor a k750-em lessz olyan minőségű? Mert hallottam ilyet is olyat is!
Szóval a lényeg ba***a meg a Pannon!
Csak ennyit!
A választ előre is köszönöm! -
fzoli990 #272 Ohh.. a kis kémikus zseni! -
#271 Ha beleejtetted a pocsojába, annak annyi. Most működik, ki is száríthatod, ki is tisztíthatod, de az oxidációtól már nem mented meg. Szabadulj meg tőle amíg nincs vele baj, és vegyél egy másikat.. ;) -
fzoli990 #270 Oliverspy, nem lehet hogy azér baszaxik a joy mer beleejtetted a pocsolyába??? -
fzoli990 #269 Bazze, akkor átgondolom még ezt a w800 vételt! -
#268 kértél ötletet, adtam, hülyének csak most nézlek:-) -
szafi #267 a joystick kábé 3-4 hónap alatt tönkremegy - főleg ha játszol!!! Én emiatt fogom megvenni a 810-eset ...
de amúgy rendben van a teló. -
oliverspy #266 Joystick-al ma volt bajom először. Nem nagyon akart lefelé menni! -
fzoli990 #265 Hát én is nagyon remélem... -
#264 a szoftvere nem lassú és nem fagy le soha -
fzoli990 #263 Szerintetek megéri ilyen telót venni??? Sok jót (kamera, kijelző...) és rosszat (a szoft. lassú, soxor lefagy, a Cameragomb szaraxik,) is olvastam róla! Érdekes hogy ennek a telónak a joystickjáról eddig még semmi rosszat nem hallottam! -
oliverspy #262 ez a radiátoros cucc ... ennyire hülyének nézel? -
oliverspy #261 Nekem a eMSN nem megy! Nincs vmi másik? -
#260 Hy.Megy ám az msn.Meg a legtöbb java progi,nem finnyás! -
#259 nem poros az hanem párás vazzeg, szedd szét tedd rongyra rá a radiátorra és hagyd ott egy fél napot, éjszakát, szépen kiszárad elvileg -
SoS zolesz #258 Hi MSN is megy rajt????? Higyan? -
oliverspy #257 Segíccsetek! szeretem ezt a mobilt, idegesít a "poros" kijelző. Most szétszedjem, vagy ne? -
oliverspy #256 Na szóval...
A múltkor jövök haza a suliból (haverok,csajok,stb.). Hógolyózunk. Anyám eccer telefonál, hogy menjek el a hugomért a suliba. És akkor jött a probléma ... egyik kölyök pofánbaszott egy nagy hógolyóval. Az így már amúgy is havas W800i beleesett egy 2cm mély pocsolyába. Annyise kellett, a gyereket pofánbasztam egy bazi nagy gerendával, szerintem azért nem láttam már 3 napja, és a telefon túlélte. Semmi baja, csak egy: olyan mintha beporosodott volna a kijelző. Na most! Azt csak úgy tudnám kitakarítani, ha szétszedném. Most szétszedjem? Mint mondtok? Valami csak van megoldás, mert nagyon idegesít! -
iguanodon #255 Szevasztok.
Én már mindent kipróbáltam a telómmal, nagyon bejön, de egyszerűen a távvezérlést nem tudom hogyan lehetne működésre bírni, a szoftvert nem ajánlja fel wapon a SzonyEriccson oldala, máshol nem találtam, mit és hogyan kellene csinálnom hogy sikerüljön használni a távvezérlést.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#254 pl itt 182-184 hsz környékén a linkekben de PÜben is írtam, de ha végképp nem bírod megtalálni akkor itt biztos találsz -
vilinet #253 Melyik az a 3-4 progi és legalább 10-15 weblap ahonnan leszedhető? -
#252 lásd topic cím -
Arti #251 Sztetek W800 vagy D600? Melyik lenne jobb?
Nemtudok dönteni :( -
#250 olvass vissza, van vagy 3-4 progi és legalább 10-15 weblap ahonnan leszedhető -
CK1 #249 ja amugy nem W800im van, hanem K750i, csak akkor voltam hajlandó megvenni azt ha beletetettem egy w800as szoftvert:)
-
CK1 #248 sziasztok
W800i-hez valami téma szerkesztő progirol nemtud senki? mert eléggé érdekelne, elgé sok olyan téma van amit nemtalálok meg neten, és kellenének :)
Ha tudtok akkor plz szoljatok köccee -
oliverspy #247 Jah. W800i-m van. A szoftvert kikellett cserélni, a T-Mobileos izé miatt. Nem nagyon mentek fel a számok, meg nem nagyon akarta a dolgokat felismerni. Mivel ez már megvan teljesen elégedett vagyok vele. Nem női telefon egyáltalán. A W810-el meg csak az EDGE a különbség, a fekete szín (az jó lenne), meg ezek a (szerintem) szar billentyűk a W810-en. W800 4ever! -
#246 Hy.Na azé ne küldjük le a w800i-t,nekem is olyan van,maximálisan elégedett vagyok vele,tele van java progikkal,msn is megy rajt!Egyeltalán nem női teló!Ráadásul annyi a legnagyobb különbsé a w810en van már edge,de az meg nem érdekel,mert van adsl-em. -
G_ArchAngel #245 W810 topic -
#244 mi a jobb?
W800 v. w810? -
G_ArchAngel #243 Ne vedd meg, hacsak nem a barátnődnek akarod - jön a férfiváltozat, a W810i...:) -
btomikasaka #242 most szeretném megvenni a telót. írjatok hogy király -e!!!!!!!!!!!!!!!! De szerintem az -
#241 az itteni fórumokban pl a java games