560
Szal...
-
#200 HA pannonnál vetted akkor nem lehet! Ha gyárilag független akkor lenémitod simán a telót és ugy.... -
#199 a kamera hangját hogy lehet kikapcsolni az ingyenes szám hívásán kívül? -
#198 Nem kell szervizkábel! Le kell tölteni egy drivert a sonyericsson.hu ról és ugy kell rádugni a telót a kábelre hogy ki van kapcsolva és közbe nyomod a C t mint a veszedelem! Akkor a kábel látja a Flashét a telónak és megcsinálhatod a Softwaret! Nekem is ez volt a gondom és megoldodott! -
#197 de az adatkábel nem jó hozzá kell a szervízkábelde az meg csak szervízben müködik -
#196 Szorakozik a telefonom el vesznek róla az adatok, azt mondják szoftverfrissítés után meg oldodik a probléma, ha tudsz légyszi segits nincs kedvem ezért szervizbe vinni, tennék előbb egy próbát otthon. -
#195 minek? -
#194 Hi! Meg tudná nekem valaki mondani hogy tudok a w800i-n szoftvert frissíteni otthon van hozzá adatkábelem is, légyszi aki tudja ossza meg velem, előre is thx. -
#193 tényleg műkszik -
#192 173. -
#191 a távezérlésnél mit kell beállítani a szg-pen ? -
#190 pannonnál mi az az ingyenes szám? -
#189 thx -
#188 Fényképhang kikapcsolása
Állítsd némára a telefont (C, vagy # gomb hosszan nyomva), vagy válts át Tárgyalás profilra.
Az újabb szoftereknél ezek nem használnak. Új szoftver esetén hívd fel a szolgáltatód ingyenes számát, majd
kapcsold be a kamerát. És láss csodát, nincs hangja a kamerának! -
#187 Ez a távirányítás jó móka? Mert nincs olyan gépem, hogy kipróbáljam -
CéZé #186 Ezen az oldalon a pc szoftverek közt talász egy ilyen progit: Mpegable X4 Live + Mpegable Player. Alatt pedig egy patch-et. Ezeket szedd le és tudsz konvertálni avi-ból mp4 és 3gp videókat. -
#185 hogy lehet kikapcsolni a fényképezésnél a fókusz és a fényképezés hangját?
hogy lehet avi-ból mp4-et csinálni? -
CéZé #184 Link 4
Link 5
Link 6
Link 7
-
#183 köszönöm -
#182 a távvezérlés nagyon jó dolog csak mi a különbség a presenter és a desktop között nem tudom, valaki tudja? -
#181 Link 1
Link 2
Link 3 -
#180 Sziasztok! Gondoltam a következő dologra reagálok, mert vérlázító:
"nem, kikapcsolt állapotban nem lehet zenét hallgatni és talán a D750i még a W800-nál is rondább...
(magenta...brrr...)"
Tartottál már ilyet a kezedben? Láttad már élőben? ja nem? akkor miért írsz ilyet? Csak azért, mert én beneveztem egy ilyenre (D750) és w800i-s szoftver van rajta. Szerintem próbáld ki, nem fogsz így reagálni... Elég ütős a teló. Az akksi Istenkirályság! a 2MP-s fényképméretről nem is beszélve... a K600, K608i telefonokról viszont sok rosszat hallottam: Lassú menü, nem kiforrott technika a 3G-re. Emiatt ne sztykoljatok, de csak hallomásból (T-Mobile-os eladók mondták). Jobb ma egy EricsSony :), mint holnap egy Nokia ;) Bár egy hozzászólónak teljes mértékben igazat adok: Ha profilváltás van, miért nem tudok más profilhoz más csengőhangot rendelni... viszont link engem is érdekelne játékok, alkalmazások ügyében, hiszen amiért w800 lett a D750-em, sajnos a szótárprogramom elveszett (mert olyan is van benne :P ). Elvileg minden k750-es prg megy: d750,K750,w800-on. Nagyon meg vagyok elégedve a telóval, csak a memkarcsi lehetne olcsóbb... No további szép napot, remélem reagáltok erre. Valamint link érdekelne. Köszi sziasztok!
-
#179 tudtok hozzá jó játékokat?
meg letöltő helye(ke)t? -
#178 Épp most fagyott le 2x. Bár eddig ment. -
#177 én tegnap vettem 1et 67000ért újan a pannonnál
nagyon durva a füles és jó dolog ez a jackes füles
és eleve jó zenéket adnak a kártyán meg a disc2phone nagyon jó progi -
G_ArchAngel #176 hmmm...
ez érdekes, mert sem a barátnőm, sem az unokahúgom W800-asának sem nevezném a fülesét kiugrónak: jobb, mint a K750i mellé csomagolt - ez tény, de csak minimálisan...
de persze Ők lehet pont nem az "arclerobbantó" szériát kapták... -
#175 Hogy miben jobb? Szebben szól a beépitett hagszoró, adnak hozzá 512 ek kártyát, és egy olyan fülest hogy lerobban tölle az arcod ha hallgatod!
Igaz hogy be lehet külön is szerezni, de igy együtt mégiscsak jobb nem? -
G_ArchAngel #174 :DDD
bocs... -
#173 na már megint kezdődik -
G_ArchAngel #172 egyértelműen rondább: plázacsajnarancstelefon...
hetero férfi nem emel ilyet a füléhez... -
#171 2GB-osat írnak a honlapon, de a connect tesztjében 1GB-osat elviszi
azt mondják elviszi a 2GB-ost is, mert sony a telefon és a kártya is ezért kompatibilisek -
Kalori #170 sziasztok
lenne egy kérdésem, éspedig nem tudjátok hogy hányas a maximális memóriakártya amit megbír? -
#169 jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nekem jó így gyárilag és teccik is és még buhera sincs rajt -
CéZé #168 biztos feltünt az a pár betű hogy"szvsz", tehát szerintem! nem tetszik a színe a kamera része stb... mégegyszer: szerintem!!!
A k750i -men w800 szoft van, akkor most mi nem egyforma ? -
#167 ÉS mér rondább és mér ua a szofti? -
CéZé #166 ahol én lakom ott drágább és kész :) -
#165 Mér drágább? Valahol ugyan annyi... -
CéZé #164 a szoft ugyan az, a nagyobb kártya miatt meg drágább :)
ja meg rondább szvsz :) -
#163 Nagyobb kártyát adnak hozzá. Meg a szoftverben. -
CéZé #162 és miben jobb? -
#161 Igen