560
Szal...
  • Zadeus
    Hellótok !!!
    Nem tudtok egy olyan üzletet ahol lehet kapni w800i-t vagy w810i -t kapni hitelre ?? az ár az nem gond csak független és új legyen aki vmit tud az kérem küldjön egy emailt erre a cimre : [email protected] köszi szépen
  • dussy
    Bocsi,én a T-Mobile-t erősítem...
  • SomebodyEra
    eMSN-et raktam fel,Pannonos vagyok és mindent jól írok be, de olyan hibát ír ki hogy: Login error: connection-problem write
    Pedig jó minden,felhnév és jelszó is!
    MI lehet a gond?
  • dussy
    Mi a gondod???
    Telepíted,beírod a felhasználói nevet,jelszót és kész.
  • SomebodyEra
    Valaki tudna segíteni, hogy MSN-t hogyan bírjam működésre?Köszönöm
  • sokoo
    Nevetéges ez a K750 jobb, W800 jobb vita. Mindkettő tökkéletesen ugyan az a hardware, csak SW eltérés van. (Meg amint lejjebb is írtam, gyárilag jobb minőségű fülhallgató jár a W800-hoz, és 512 megás kari a 64-es helyett.) Szóval nem csak nevetséges, de meddő is a vita.

FZoli, a te meg szerintem max kirakatban láttál K750-et, mert az bizony nem fagy. Ha mégis, vigye vissza garis javításra..

A beépített MP3 lejátszót szintén kár fikáznod, semmivel se nyújt gyengébb hangminőséget, vagy rosszabb kezelhetőséget, mint bármelyik jó hordozható médialejátszó. (Nyilván nem egy iPod, de nem is kerül annyiba)

Egy jó tella, jó multimédiás és szervező funkciókkal, gyors procival, médialejátszóval, és a jól használható kamerával 69 rugóért kártyafüggetlenül meg kifejezetten baráti. Kicsit nézz körül a piacon, milyen telókat kapsz ennyi pénzért. ;) Meg fogsz lepődni!
  • Tibor
    jó kérdés, de engem is érdekel
  • SomebodyEra
    Szerintetek lesz valamikor kapható egy minőségi, netalántán eredi, fekete színű ház a telefonhoz?
  • G_ArchAngel #312
    kipróbáltam azóta egy barátoméval is, azé is gyenge...
    most vettem volna W810i-t, de kezd elmenni a kedvem tőle, asszem megvárom a 3,2 mpixeles K sorozatot...
  • Tibor
    vagy csak neked, mer te azt szeretnéd h a tiéden jobban szóljon azért klasszikusokkal szebb
  • G_ArchAngel #310
    most próbáltam ki, hogy ugyanazt az mp3-at visszahallgattam csengőhangként (tehát nem lejátszási listából) és a K750-é klasszisukkal szebb, mint a w800...

ezt bárki kipróbálhatja - szégyen, hogy a w800 a zenetelefon

(asszony ki is borult, hehehe...)
  • baloghbotond
    Leszedtem ezt a nav4all navigacios progit a K750i-mre, de az istenert sem akar a hang bejonni rajta. Tud valaki segiteni?
  • G_ArchAngel #308
    jaja, az én K750-esem is már 9 hónapos és még semmi baja nem volt, lehet mert nem buzeráltam a szoftverét...
    asszony W800-a meg haldoklik... (jó, mondjuk Ő szétjátsza a telóit)

akkor kell megszólalni, ha mondasz jobb ár/érték arányút, mint a 2mpixeles SE telefonok...

Ja, hogy nincs ilyen?
    Gondolkodni kell ugatás előtt...

(próbaidőn fél nap alatt 4× fagyott le? hihetőbben kellene hazudozni, mert ezt a gyári prototípusok sem tudják...)
  • stp4trick
    így van. vegyél mp3 lejátszót, kamerát és telefont külön-külön, aggasd tele a nyakad-zsebed és kiadsz értük 120-t, máris jobb, nem?:-))))
  • fzoli990
    K750-et, NE vegyé!!!!!!!!!! Nálam "próbaidőn" volt fél napot, 4-szer fagyott le és 1-2szer restartolt is. És azt mondják hogy a joystick meghal pár hónap után! a W800 az még elmegy, de túl drága... egy sima JAVA telefon, ami mp3-at lejáccik, meg 2mpixel-es kamera van benne... ennyi?? És ez 80ezer Ft? Hát ez sem éri meg...
  • bhtzf
    Hello
    mit tudtok a k750i-ről, ami w800-as szoftveres?Érdemes megvenni, vagy vannak vele bajok?
  • Memory Stick
    HÚSVÉTI AKCIÓ!!!
    VERHETETLEN ÁR!!!!!!!
    Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihető!!! Made in Japan!
    2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
    Fényképezőgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! 1 HÓNAP CSEREGARANCIA!
    Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten!
    Mindössze 19.990 Ft-os áron!!!! Ne hagyd ki!
    NÁLAM NEM KELL VÁRNOD TÖBB HETET, SOKSZOR HIÁBA, AZONNAL ÁTVEHETED MÁR A VÁSÁRLÁS NAPJÁN!

0670-237-82-75
  • sokoo
    W800i tippek trükkök
    http://www.connectmagazin.hu/?r=1193
  • stp4trick
    a nokiák infrái szoktak kényesek lenni
  • oliverspy
    Apám vett egy Nokia 6020-ast vagy milyenest, és vmi miatt nem akar a W800i fájlokat küldeni rá infrán. Sztem a W800i a bűnös, mert egy másik Sunyi Erixon-ról mentek rá a cuccok! Nem tudjátok mi a gond?
  • fzoli990
    A 23.000 2 gigáér az télleg eléggé jó.
  • Tibor
    magyarok
  • stp4trick
    Manapság már mindenre az van írva Made In China . De szerintem már ezt is hamisítják
  • Tibor
    hol vetted kínában?:D
  • Memory Stick
    mert van belőle 12 darabom :)
  • Tibor
    mér adod el?
  • Memory Stick
    VERHETETLEN ÁR!!!!!!!
    Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihető!!!
    2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
    Fényképezőgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! CSEREGARANCIA! Plussz AJÁNDÉK Sony Ms pro adaptorral, mellyel a duo kártyát lehet
    sima pro-vá alakítani, így minden géphez jó!! Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten!
    Mindössze 23.900 Ft-os áron!!!! Ne hagyd ki!

Hívj: 0670-237-8275
  • fzoli990
    Nekem olyasmit mondtak hogy 30-40ezer. Sajnos a Memory Stick Duo Pro kártyák eléggé drágák....
  • Djtiesto16
    hello vki segítsen nekem mert a haverom videozott a w800i-jével és 3gp-s fájl formátumot nem tudom semmivel lejátszani nincs erre vmi konvertáló progi mert én nem találtam semmit sajnos:( kérlek segítsetek köszi
  • G_ArchAngel #291
    index fotós fórumain 28 k körül szokott menni...

ja, nekem 28 cm a farkam, és 700e volt a műtét...:PPP
  • oliverspy
    Haverom kapott egy D750-est. Idegesíti az egyszerű médialejátszó, ő WalkMan-t akar. Szal az kéne, hogy hogy lehet kicserélni a szoftverét W800i-ére. Mert azt tudjuk, hogy a két mobil teljesen kompatibilis egymással, még kinézetre is ugyanazok (kivéve színek). Szal...?

A gyerek vett bele egy 1GB-os kártyát, és idegesít engem, hogy nekem csak 512-es van. Mennyibe kerül a 2GB-os?
  • faraggo
    Sziasztok!
    Találtam a neten egy tetszetős tokot de sajna ez igy számomra nem beszerezhető ha esetleg valaki látott már ilyet Magyarországon is lécci irja le a bolt nevét vagy hogy hol vehetném meg.
  • stp4trick
    FF alól nem működnek a linkek
  • eLk36

....Sony Ericsson W800i SiTe....
  • oliverspy
    Tök ász! Már a joystick-el nincs bajom!
    Torrentről csomó filmet leszedtem, majd vittem át 3gpbe majd mobilra:
    Csak szex és más semmi
    Rokonok
    Kútfejek
    Tibor vagyok, de hódítani akarok
    Gagyi Mami 2.
    Pirosszka

Most 512MB-ból 900kb van szabad. Haverokkal röhögtünk akkorát.
    Monsjuk van barátom, k700-asa van és 41MBból 7. Ismétlem 7 kb volt szabad.
  • fzoli990
    nem lehet! Az hivásinfó marad, nemtoud átállítani!
  • SomebodyEra
    Nem a Navi gombok, azokat tudom állítani! A walkman gomb mellett van balra meg jobbra egy gomb! A jobb oldali a menü gomb, és a kérdésem az volt, hogy a jobb oldalit lehet- e állítani másra, és ha igen hogyan?
  • stp4trick
    szerintem nem a navi gombokról van szó, mert az tudja a gyorsbill funkciót
  • laci 700
    A beállításoknál van (Gyorsbillentyűk)
  • stp4trick
    én nem is kerestem, nekem pont jó ott az, és asszem nem is lehet