Sony Ericsson W800

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most próbáltam ki, hogy ugyanazt az mp3-at visszahallgattam csengõhangként (tehát nem lejátszási listából) és a K750-é klasszisukkal szebb, mint a w800...

ezt bárki kipróbálhatja - szégyen, hogy a w800 a zenetelefon

(asszony ki is borult, hehehe...)

http://gaborszantai.co.uk/

Leszedtem ezt a nav4all navigacios progit a K750i-mre, de az istenert sem akar a hang bejonni rajta. Tud valaki segiteni?
jaja, az én K750-esem is már 9 hónapos és még semmi baja nem volt, lehet mert nem buzeráltam a szoftverét...
asszony W800-a meg haldoklik... (jó, mondjuk Õ szétjátsza a telóit)

akkor kell megszólalni, ha mondasz jobb ár/érték arányút, mint a 2mpixeles SE telefonok...

Ja, hogy nincs ilyen?
Gondolkodni kell ugatás elõtt...

(próbaidõn fél nap alatt 4× fagyott le? hihetõbben kellene hazudozni, mert ezt a gyári prototípusok sem tudják...)

stp4trick
így van. vegyél mp3 lejátszót, kamerát és telefont külön-külön, aggasd tele a nyakad-zsebed és kiadsz értük 120-t, máris jobb, nem?:-))))

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

K750-et, NE vegyé!!!!!!!!!! Nálam "próbaidõn" volt fél napot, 4-szer fagyott le és 1-2szer restartolt is. És azt mondják hogy a joystick meghal pár hónap után! a W800 az még elmegy, de túl drága... egy sima JAVA telefon, ami mp3-at lejáccik, meg 2mpixel-es kamera van benne... ennyi?? És ez 80ezer Ft? Hát ez sem éri meg...

Hello
mit tudtok a k750i-rõl, ami w800-as szoftveres?Érdemes megvenni, vagy vannak vele bajok?
HÚSVÉTI AKCIÓ!!!
VERHETETLEN ÁR!!!!!!!
Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihetõ!!! Made in Japan!
2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! 1 HÓNAP CSEREGARANCIA!
Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten!
Mindössze 19.990 Ft-os áron!!!! Ne hagyd ki!
NÁLAM NEM KELL VÁRNOD TÖBB HETET, SOKSZOR HIÁBA, AZONNAL ÁTVEHETED MÁR A VÁSÁRLÁS NAPJÁN!

0670-237-82-75
sokoo

This is the beginning of the end.

stp4trick
a nokiák infrái szoktak kényesek lenni

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Apám vett egy Nokia 6020-ast vagy milyenest, és vmi miatt nem akar a W800i fájlokat küldeni rá infrán. Sztem a W800i a bûnös, mert egy másik Sunyi Erixon-ról mentek rá a cuccok! Nem tudjátok mi a gond?

A 23.000 2 gigáér az télleg eléggé jó.

Tibor
magyarok<#eplus2>

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

stp4trick
Manapság már mindenre az van írva Made In China . De szerintem már ezt is hamisítják<#eplus2>

Tibor
hol vetted kínában?😄

mert van belõle 12 darabom 😊
Tibor
mér adod el?

VERHETETLEN ÁR!!!!!!!
Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihetõ!!!
2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! CSEREGARANCIA! Plussz AJÁNDÉK Sony Ms pro adaptorral, mellyel a duo kártyát lehet
sima pro-vá alakítani, így minden géphez jó!! Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten!
Mindössze 23.900 Ft-os áron!!!! Ne hagyd ki!

Hívj: 0670-237-8275
Nekem olyasmit mondtak hogy 30-40ezer. Sajnos a Memory Stick Duo Pro kártyák eléggé drágák....

Djtiesto16
hello vki segítsen nekem mert a haverom videozott a w800i-jével és 3gp-s fájl formátumot nem tudom semmivel lejátszani nincs erre vmi konvertáló progi mert én nem találtam semmit sajnos😞 kérlek segítsetek köszi

index fotós fórumain 28 k körül szokott menni...

ja, nekem 28 cm a farkam, és 700e volt a mûtét...😛PP

Haverom kapott egy D750-est. Idegesíti az egyszerû médialejátszó, õ WalkMan-t akar. Szal az kéne, hogy hogy lehet kicserélni a szoftverét W800i-ére. Mert azt tudjuk, hogy a két mobil teljesen kompatibilis egymással, még kinézetre is ugyanazok (kivéve színek). Szal...?

A gyerek vett bele egy 1GB-os kártyát, és idegesít engem, hogy nekem csak 512-es van. Mennyibe kerül a 2GB-os? <#vigyor2>

faraggo
Sziasztok!
Találtam a neten egy tetszetõs tokot de sajna ez igy számomra nem beszerezhetõ ha esetleg valaki látott már ilyet Magyarországon is lécci irja le a bolt nevét vagy hogy hol vehetném meg.

stp4trick
FF alól nem mûködnek a linkek

....Sony Ericsson W800i SiTe....
Tök ász! Már a joystick-el nincs bajom!
Torrentrõl csomó filmet leszedtem, majd vittem át 3gpbe majd mobilra:
Csak szex és más semmi
Rokonok
Kútfejek
Tibor vagyok, de hódítani akarok
Gagyi Mami 2.
Pirosszka

Most 512MB-ból 900kb van szabad. Haverokkal röhögtünk akkorát.
Monsjuk van barátom, k700-asa van és 41MBból 7. Ismétlem 7 kb volt szabad.

nem lehet! Az hivásinfó marad, nemtoud átállítani!

Nem a Navi gombok, azokat tudom állítani! A walkman gomb mellett van balra meg jobbra egy gomb! A jobb oldali a menü gomb, és a kérdésem az volt, hogy a jobb oldalit lehet- e állítani másra, és ha igen hogyan?
stp4trick
szerintem nem a navi gombokról van szó, mert az tudja a gyorsbill funkciót

laci 700
A beállításoknál van (Gyorsbillentyûk)

stp4trick
én nem is kerestem, nekem pont jó ott az, és asszem nem is lehet

Sziasztok!

Nekem a minap volt szerencsém venni egyet és tényleg nagyon szuper a telefon meg minden! Egy dolgot azonban nem tudok! A bal oldali választó gombot, ami jelen esetben Hívásinfó, kilehet cserélni másra? Nem találom sehol! Gyári szoftveres a telefon!

Köszi
üdv.
Én a Depo.hu-n találtam olcsón fülest - mert az eredetit széthajtottam 😛
Oké köszönöm szépen a válaszokat! Féltem hogy rossz választás lessz a k750 tudom hardver ugyanaz de akkor is valami furmánykodott bennem! Ez megnyugtató sõt!
Így jobban teccik feketében narancssárga walkman témával 😄 !(a soft maradt!)
Bár a ház recsegése hát nem is tudom végülis engem nem zavar!
Pézbe még olcsóbban is jöttem ki hála az akciós 512-es kártyának! (10.000-ft)
Azért a pannon honlapján még ott a w800i ami kicsit idegesít (Lehet átvert a muksó? Igaz 4 pannon üzletbõl ott volt 1 és az is ugye nem eladó volt!)!
Hát ez van remélem nem jártam rosszul!
én má láttam olyan k750-t amin w800 szoft volt... fél nap alatt kb 7-8szor fagyott le! Nem érdemes más tela szoftját rárakni

Taylor
Én még a D750i-mhez vettem hpm-70-es fülest, és nagyon nagyot szól ,igaz W800-at nem hallottam még, de hardverben nincs különbség a két teló között, szóval úgyanúgy kell szólnia.
Fülest meg szerintem webáruházakban kell lesni, mert néha igencsak jó akciók vannak, én pl 5000-ért vettem 7 helyett.

Egyszóval megéri a 8000-ft-t a headsetvagy nem? Valaki válaszoljon pls!! 😊
Ja és w800i szoftwerét is áttegyem vagy az a hangminõségbe nem oszt nem szoroz ??
Hi vettem volna egy W800i-t a pannonnál elõfizuval br-65-ért! ÁM!! A csákó valami ojat dumált hogy a pannon visszahívta a telót szal hiába van a polcon õ akármennyire akarja nem tudja odadni nekem még függetlenül se! Hát ki érti ezt??
Szal akkor maradt k750i!
Kérdés: ha vaszek egy olyan fülest mint a w800i-jé (hpm70) akkor a k750-em lessz olyan minõségû? Mert hallottam ilyet is olyat is!
Szóval a lényeg ba***a meg a Pannon!
Csak ennyit!
A választ elõre is köszönöm!
Ohh.. a kis kémikus zseni!

sokoo
Ha beleejtetted a pocsojába, annak annyi. Most mûködik, ki is száríthatod, ki is tisztíthatod, de az oxidációtól már nem mented meg. Szabadulj meg tõle amíg nincs vele baj, és vegyél egy másikat.. 😉

This is the beginning of the end.

Oliverspy, nem lehet hogy azér baszaxik a joy mer beleejtetted a pocsolyába???

Bazze, akkor átgondolom még ezt a w800 vételt!

stp4trick
kértél ötletet, adtam, hülyének csak most nézlek:-)

a joystick kábé 3-4 hónap alatt tönkremegy - fõleg ha játszol!!! Én emiatt fogom megvenni a 810-eset ...

de amúgy rendben van a teló.
Joystick-al ma volt bajom elõször. Nem nagyon akart lefelé menni!

Hát én is nagyon remélem...

Tibor
a szoftvere nem lassú és nem fagy le soha

Szerintetek megéri ilyen telót venni??? Sok jót (kamera, kijelzõ...) és rosszat (a szoft. lassú, soxor lefagy, a Cameragomb szaraxik,) is olvastam róla! Érdekes hogy ennek a telónak a joystickjáról eddig még semmi rosszat nem hallottam!

ez a radiátoros cucc ... ennyire hülyének nézel?<#szomoru1>

Nekem a eMSN nem megy! Nincs vmi másik?