560
Szal...
  • iguanodon
    Úgy csinálom a frissítést ahogy írja, nyomvatartom a c-t és bedugom a kábelt , bejön az update varázsló, majd ott kiválasztom a szoftver telepítése beavatkozás nélkül gyorsan lefut az usb flasch valami majd semmi nem történi, az update service ami mondja mit csináljak még mindig azokat mutatja hogy vegyem ki a kártyát tegyem vissza az aksit...
    Segítsetek nem tudom mit csinálok rosszul.
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Ennél is lehetséges olyan mint a K700i- nél a távvezérlés, úgy hallottam a tvt dvdt, lehe kapcsoljgatni vele k700 al, ennél lehet ilyet ha igen akkor hogyan
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Landor
    semmilyen fájlt nem kért be nekem.
    Milyen fájlt kér?
  • iguanodon
    Szevasztok.
    Szeretném frissíteni a szoftverét, letöltöttem a progit de nem tudom mi lehet aq gond követem végig azutasításokat de a végén amikor kiadja hogy válasszak fájlt nem tudom mit kéne itt megakadtam.
    Aki csinálta és sikerült leírhatná részletesen mit kéne csinálnom.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Landor
    google: avi to 3gp download
  • sd
    Hy
    Egy ingyenes program kéne ami convertálni tud 3gp-re.
    Ha valaki tud lecc szóljon!
  • boldow
    köszönöm szépen, működik :)
  • Landor
    internetnet profilnál elég egy olyan adatfiókot létrehozni pannonnál aminél az apn-hez beírod net és kész.. ;>
  • Zadeus
    http://www.pannon.hu/egyeni/extra/keszulekbeallitasok/itt egy link itt belehet álitani a wapot email ...
  • boldow
    nem, pannonos, de gyári w800i menü van a k750-esemben
  • Zadeus
    ha tmobilos vagy itt egy link a beállitásokról
  • boldow
    hát pl ha lehetséges e-mailt fogadni, vagy a menüben a Internetszoláltat. menüpontot használni, vagy akár a Sony Ericsson-t. Mert itt azt írja ki, "Az internet eléréshez internetprofilt kell létrehoznia. Létrehozza most?"
  • Landor
    Pontosan mit szeretnél?
  • boldow
    azt akarom kérdezni, hogy hogy kell beállítani az internetprofilt telefonon. Vagy Adatfiók, nem tudom. Segítenétek?
  • boldow
    gyorsan rákaptak :)
  • stp4trick
    radírral?
  • Landor
    Okés, elment!
    Sephi #343at akár törölheted is, htx! ;)
  • Landor
    Eljött az idő hogy eladjam a W800asomat.
    Gyárilag hálózatfüggetlen, első tulajtól (tőlem:)
    A teló jó állapotban van, a legújabb szoftal, természetesen garanciális. Minden tartozék; USBkábel, sztereó headset, 512 memkártya. Sőt ajándékba adok hozzá egy W800-as dummy telót is a díszdobozba
    Ja és igény szerint extraként még adok egy SE Walkman kulcstartót és egy SE Walkman nyakpántot.
    Az eladás oka, hogy W810-re cserélek. Az ár 50.000. forint és nem alkuképes!
    Érdeklődni priviben, ha számot hagysz visszahívlak!
  • amdrula
    Semmi, a w800 is w800i.
  • sd
    mi a különbség a w800 és a w800i között???

• dussy
    A W800i-hez szilikon tok kapható a Speedhopban!
    Én vetem,nagyon jó!
  • TommoT
    Hali!

Elvesztek a telóhoz kapott füllhallgató gumiharangjai, (gyengébbeknek, a műanyag, ami a füledbe megy) nemtudjátok hol lehet ilyet külön kapni? A fülhallgató 8ezer...
    Előre is köszi!
  • stp4trick
    k750 topic
    #1069-es hsz
    mások már dícsérték, hogy korrekt
  • Tibor
    de nincs, amúgy a Speedshopot ajánlom 30 000Ft és ingyen kihozzák másnapra, ha 5ig megrendeled
  • sd
    ezekszerint a 4gbnak is menie kell:D
  • sd
    És honann lehet olcsón szerezni?
    Mert a bolti ár elég húzós!
    !!
  • Tibor
    nekem egy sandisk memorystick pro duo 2gb-s van benne és tökéletesen működik
  • sd
    a gyártó honlapján csak annyi van írva hogy 1GB-ig bővithető és nem lehet 2-GB-ig bőviteni ??
  • Tibor
    nekem akkor pixeles lesz, ezt hogy lehet kiküszöbölni?
    ti milyen beállítsát használtok 5star-nál, hogy szép is legyen?
  • sd
    hy
    Ha a videót vizszintesre állítod akkor miért szaggat?
  • sd
    köszi!
    mevan
  • stp4trick
    dvd to 3gp by google
  • sd
    HY!
    Valaki nem tudna egy olyan programot amelyik dvd-t tud convertálni 3gp be?!
    előre is kösz!
  • Zadeus
    lehet még kapni a w800 it az electro worldben ?
  • Zadeus
    ahha értem köszi
  • oliverspy
    Én témobilba vettem a wényócázi-met! A szoftver xar volt. Adatkábellel lőttem rá a dolgokat, de mikor kihúztam nem volt rajta semmi, stb. Szal voltak ilyen hibák. De csak a Sony Ericsson oldaláról egy frissítőprogit leszedtem. Frissítette a szoftvert, azóta semmi bajom vele. Tényleg semmi. Szal vegyetek ilyent T-Mobilba és ha xaraxik, akkor szoftver frissítés neten keresztül..
  • sokoo
    Az SE bemutatóteremben meg is lehet tapizni, a Westendben. Talán olcsóbb is? Azt nem tom.
  • Zadeus
    oks thx !!
    de sztem mégiscsak megveszem a telót a tmobile-ba!! ki tudja milyen papirok kellenek az előfizetéses teló vételéhez??? mert ehhez nem értek! És miben más a tmobilos w800 mint a sima w800?? csak szoftver?
    előre is thx
  • dussy
    Az Electro World-ben kapható a w810i!
  • stp4trick
    cora