560
Szal...
-
iguanodon #360 Úgy csinálom a frissítést ahogy írja, nyomvatartom a c-t és bedugom a kábelt , bejön az update varázsló, majd ott kiválasztom a szoftver telepítése beavatkozás nélkül gyorsan lefut az usb flasch valami majd semmi nem történi, az update service ami mondja mit csináljak még mindig azokat mutatja hogy vegyem ki a kártyát tegyem vissza az aksit...
Segítsetek nem tudom mit csinálok rosszul. -
iguanodon #359 Szevasztok.
Ennél is lehetséges olyan mint a K700i- nél a távvezérlés, úgy hallottam a tvt dvdt, lehe kapcsoljgatni vele k700 al, ennél lehet ilyet ha igen akkor hogyan
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Landor #358 semmilyen fájlt nem kért be nekem.
Milyen fájlt kér? -
iguanodon #357 Szevasztok.
Szeretném frissíteni a szoftverét, letöltöttem a progit de nem tudom mi lehet aq gond követem végig azutasításokat de a végén amikor kiadja hogy válasszak fájlt nem tudom mit kéne itt megakadtam.
Aki csinálta és sikerült leírhatná részletesen mit kéne csinálnom.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Landor #356 google: avi to 3gp download -
#355 Hy
Egy ingyenes program kéne ami convertálni tud 3gp-re.
Ha valaki tud lecc szóljon! -
boldow #354 köszönöm szépen, működik :) -
Landor #353 internetnet profilnál elég egy olyan adatfiókot létrehozni pannonnál aminél az apn-hez beírod net és kész.. ;> -
#352 http://www.pannon.hu/egyeni/extra/keszulekbeallitasok/itt egy link itt belehet álitani a wapot email ... -
boldow #351 nem, pannonos, de gyári w800i menü van a k750-esemben -
#350 ha tmobilos vagy itt egy link a beállitásokról -
boldow #349 hát pl ha lehetséges e-mailt fogadni, vagy a menüben a Internetszoláltat. menüpontot használni, vagy akár a Sony Ericsson-t. Mert itt azt írja ki, "Az internet eléréshez internetprofilt kell létrehoznia. Létrehozza most?" -
Landor #348 Pontosan mit szeretnél? -
boldow #347 azt akarom kérdezni, hogy hogy kell beállítani az internetprofilt telefonon. Vagy Adatfiók, nem tudom. Segítenétek? -
boldow #346 gyorsan rákaptak :) -
#345 radírral? -
Landor #344 Okés, elment!
Sephi #343at akár törölheted is, htx! ;) -
Landor #343 Eljött az idő hogy eladjam a W800asomat.
Gyárilag hálózatfüggetlen, első tulajtól (tőlem:)
A teló jó állapotban van, a legújabb szoftal, természetesen garanciális. Minden tartozék; USBkábel, sztereó headset, 512 memkártya. Sőt ajándékba adok hozzá egy W800-as dummy telót is a díszdobozba
Ja és igény szerint extraként még adok egy SE Walkman kulcstartót és egy SE Walkman nyakpántot.
Az eladás oka, hogy W810-re cserélek. Az ár 50.000. forint és nem alkuképes!
Érdeklődni priviben, ha számot hagysz visszahívlak! -
amdrula #342 Semmi, a w800 is w800i. -
#341 mi a különbség a w800 és a w800i között???
-
dussy #340 A W800i-hez szilikon tok kapható a Speedhopban!
Én vetem,nagyon jó! -
TommoT #339 Hali!
Elvesztek a telóhoz kapott füllhallgató gumiharangjai, (gyengébbeknek, a műanyag, ami a füledbe megy) nemtudjátok hol lehet ilyet külön kapni? A fülhallgató 8ezer...
Előre is köszi! -
#338 k750 topic
#1069-es hsz
mások már dícsérték, hogy korrekt -
#337 de nincs, amúgy a Speedshopot ajánlom 30 000Ft és ingyen kihozzák másnapra, ha 5ig megrendeled -
#336 ezekszerint a 4gbnak is menie kell:D -
#335 És honann lehet olcsón szerezni?
Mert a bolti ár elég húzós!
!! -
#334 nekem egy sandisk memorystick pro duo 2gb-s van benne és tökéletesen működik -
#333 a gyártó honlapján csak annyi van írva hogy 1GB-ig bővithető és nem lehet 2-GB-ig bőviteni ?? -
#332 nekem akkor pixeles lesz, ezt hogy lehet kiküszöbölni?
ti milyen beállítsát használtok 5star-nál, hogy szép is legyen? -
#331 hy
Ha a videót vizszintesre állítod akkor miért szaggat? -
#330 köszi!
mevan
-
#329 dvd to 3gp by google -
#328 HY!
Valaki nem tudna egy olyan programot amelyik dvd-t tud convertálni 3gp be?!
előre is kösz! -
#327 lehet még kapni a w800 it az electro worldben ? -
#326 ahha értem köszi
-
oliverspy #325 Én témobilba vettem a wényócázi-met! A szoftver xar volt. Adatkábellel lőttem rá a dolgokat, de mikor kihúztam nem volt rajta semmi, stb. Szal voltak ilyen hibák. De csak a Sony Ericsson oldaláról egy frissítőprogit leszedtem. Frissítette a szoftvert, azóta semmi bajom vele. Tényleg semmi. Szal vegyetek ilyent T-Mobilba és ha xaraxik, akkor szoftver frissítés neten keresztül.. -
#324 Az SE bemutatóteremben meg is lehet tapizni, a Westendben. Talán olcsóbb is? Azt nem tom. -
#323 oks thx !!
de sztem mégiscsak megveszem a telót a tmobile-ba!! ki tudja milyen papirok kellenek az előfizetéses teló vételéhez??? mert ehhez nem értek! És miben más a tmobilos w800 mint a sima w800?? csak szoftver?
előre is thx -
dussy #322 Az Electro World-ben kapható a w810i! -
#321 cora