Sony Ericsson W800

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy csinálom a frissítést ahogy írja, nyomvatartom a c-t és bedugom a kábelt , bejön az update varázsló, majd ott kiválasztom a szoftver telepítése beavatkozás nélkül gyorsan lefut az usb flasch valami majd semmi nem történi, az update service ami mondja mit csináljak még mindig azokat mutatja hogy vegyem ki a kártyát tegyem vissza az aksit...
Segítsetek nem tudom mit csinálok rosszul.
Szevasztok.
Ennél is lehetséges olyan mint a K700i- nél a távvezérlés, úgy hallottam a tvt dvdt, lehe kapcsoljgatni vele k700 al, ennél lehet ilyet ha igen akkor hogyan
Segítségeteket elõre is köszönöm.
<#fejvakaras> semmilyen fájlt nem kért be nekem.
Milyen fájlt kér?

-tRs-Landor

Szevasztok.
Szeretném frissíteni a szoftverét, letöltöttem a progit de nem tudom mi lehet aq gond követem végig azutasításokat de a végén amikor kiadja hogy válasszak fájlt nem tudom mit kéne itt megakadtam.
Aki csinálta és sikerült leírhatná részletesen mit kéne csinálnom.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
google: avi to 3gp download

-tRs-Landor

sd
Hy
Egy ingyenes program kéne ami convertálni tud 3gp-re.
Ha valaki tud lecc szóljon!

***Nema gyereknek az anyja sem latja a fatol az erdot.*** ****Ket dolog van a vilagon, amit rettenetesen utalok: az egyik a fajgyulolet, a masik a ciganyok...****:DD

köszönöm szépen, mûködik 😊
internetnet profilnál elég egy olyan adatfiókot létrehozni pannonnál aminél az apn-hez beírod net és kész.. ;>

-tRs-Landor

Zadeus
http://www.pannon.hu/egyeni/extra/keszulekbeallitasok/itt egy link itt belehet álitani a wapot email ...

nem, pannonos, de gyári w800i menü van a k750-esemben
hát pl ha lehetséges e-mailt fogadni, vagy a menüben a Internetszoláltat. menüpontot használni, vagy akár a Sony Ericsson-t. Mert itt azt írja ki, "Az internet eléréshez internetprofilt kell létrehoznia. Létrehozza most?"
Pontosan mit szeretnél?

-tRs-Landor

azt akarom kérdezni, hogy hogy kell beállítani az internetprofilt telefonon. Vagy Adatfiók, nem tudom. Segítenétek?
gyorsan rákaptak 😊
stp4trick
radírral?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Okés, elment!
Sephi #343at akár törölheted is, htx! 😉

-tRs-Landor

Eljött az idõ hogy eladjam a W800asomat.
Gyárilag hálózatfüggetlen, elsõ tulajtól (tõlem😊
A teló jó állapotban van, a legújabb szoftal, természetesen garanciális. Minden tartozék; USBkábel, sztereó headset, 512 memkártya. Sõt ajándékba adok hozzá egy W800-as dummy telót is a díszdobozba <#vigyor3>
Ja és igény szerint extraként még adok egy SE Walkman kulcstartót és egy SE Walkman nyakpántot. <#smile>
Az eladás oka, hogy W810-re cserélek. Az ár 50.000. forint és nem alkuképes!
Érdeklõdni priviben, ha számot hagysz visszahívlak!

-tRs-Landor

Semmi, a w800 is w800i.

PSN: berghold

sd
mi a különbség a w800 és a w800i között???

***Nema gyereknek az anyja sem latja a fatol az erdot.*** ****Ket dolog van a vilagon, amit rettenetesen utalok: az egyik a fajgyulolet, a masik a ciganyok...****:DD

A W800i-hez szilikon tok kapható a Speedhopban!
Én vetem,nagyon jó!
Hali!

Elvesztek a telóhoz kapott füllhallgató gumiharangjai, (gyengébbeknek, a mûanyag, ami a füledbe megy) nemtudjátok hol lehet ilyet külön kapni? A fülhallgató 8ezer...
Elõre is köszi!

TommoT

stp4trick
k750 topic
#1069-es hsz
mások már dícsérték, hogy korrekt

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Tibor
de nincs, amúgy a Speedshopot ajánlom 30 000Ft és ingyen kihozzák másnapra, ha 5ig megrendeled

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

sd
ezekszerint a 4gbnak is menie kell😄

sd
És honann lehet olcsón szerezni?
Mert a bolti ár elég húzós!
!!

Tibor
nekem egy sandisk memorystick pro duo 2gb-s van benne és tökéletesen mûködik

sd
a gyártó honlapján csak annyi van írva hogy 1GB-ig bõvithetõ és nem lehet 2-GB-ig bõviteni ??

Tibor
nekem akkor pixeles lesz, ezt hogy lehet kiküszöbölni?
ti milyen beállítsát használtok 5star-nál, hogy szép is legyen?

sd
hy
Ha a videót vizszintesre állítod akkor miért szaggat?

sd
köszi!
mevan

stp4trick

sd
HY!
Valaki nem tudna egy olyan programot amelyik dvd-t tud convertálni 3gp be?!
elõre is kösz!

Zadeus
lehet még kapni a w800 it az electro worldben ?

Zadeus
ahha értem köszi

Én témobilba vettem a wényócázi-met! A szoftver xar volt. Adatkábellel lõttem rá a dolgokat, de mikor kihúztam nem volt rajta semmi, stb. Szal voltak ilyen hibák. De csak a Sony Ericsson oldaláról egy frissítõprogit leszedtem. Frissítette a szoftvert, azóta semmi bajom vele. Tényleg semmi. Szal vegyetek ilyent T-Mobilba és ha xaraxik, akkor szoftver frissítés neten keresztül..

sokoo
Az SE bemutatóteremben meg is lehet tapizni, a Westendben. Talán olcsóbb is? Azt nem tom.

This is the beginning of the end.

Zadeus
oks thx !!
de sztem mégiscsak megveszem a telót a tmobile-ba!! ki tudja milyen papirok kellenek az elõfizetéses teló vételéhez??? mert ehhez nem értek! És miben más a tmobilos w800 mint a sima w800?? csak szoftver?
elõre is thx

Az Electro World-ben kapható a w810i!
stp4trick
cora

Zadeus
Hellótok !!!
Nem tudtok egy olyan üzletet ahol lehet kapni w800i-t vagy w810i -t kapni hitelre ?? az ár az nem gond csak független és új legyen aki vmit tud az kérem küldjön egy emailt erre a cimre : [email protected] köszi szépen

Bocsi,én a T-Mobile-t erõsítem... <#alien2>
eMSN-et raktam fel,Pannonos vagyok és mindent jól írok be, de olyan hibát ír ki hogy: Login error: connection-problem write
Pedig jó minden,felhnév és jelszó is!
MI lehet a gond?
Mi a gondod???
Telepíted,beírod a felhasználói nevet,jelszót és kész.
Valaki tudna segíteni, hogy MSN-t hogyan bírjam mûködésre?Köszönöm
sokoo
Nevetéges ez a K750 jobb, W800 jobb vita. Mindkettõ tökkéletesen ugyan az a hardware, csak SW eltérés van. (Meg amint lejjebb is írtam, gyárilag jobb minõségû fülhallgató jár a W800-hoz, és 512 megás kari a 64-es helyett.) Szóval nem csak nevetséges, de meddõ is a vita.

FZoli, a te meg szerintem max kirakatban láttál K750-et, mert az bizony nem fagy. Ha mégis, vigye vissza garis javításra..

A beépített MP3 lejátszót szintén kár fikáznod, semmivel se nyújt gyengébb hangminõséget, vagy rosszabb kezelhetõséget, mint bármelyik jó hordozható médialejátszó. (Nyilván nem egy iPod, de nem is kerül annyiba)

Egy jó tella, jó multimédiás és szervezõ funkciókkal, gyors procival, médialejátszóval, és a jól használható kamerával 69 rugóért kártyafüggetlenül meg kifejezetten baráti. Kicsit nézz körül a piacon, milyen telókat kapsz ennyi pénzért. 😉 Meg fogsz lepõdni!

This is the beginning of the end.

Tibor
jó kérdés, de engem is érdekel

Szerintetek lesz valamikor kapható egy minõségi, netalántán eredi, fekete színû ház a telefonhoz?
kipróbáltam azóta egy barátoméval is, azé is gyenge...
most vettem volna W810i-t, de kezd elmenni a kedvem tõle, asszem megvárom a 3,2 mpixeles K sorozatot...

http://gaborszantai.co.uk/

Tibor
vagy csak neked, mer te azt szeretnéd h a tiéden jobban szóljon azért klasszikusokkal szebb