Sony Ericsson W800
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítsetek nem tudom mit csinálok rosszul.
Ennél is lehetséges olyan mint a K700i- nél a távvezérlés, úgy hallottam a tvt dvdt, lehe kapcsoljgatni vele k700 al, ennél lehet ilyet ha igen akkor hogyan
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Milyen fájlt kér?
-tRs-Landor
Szeretném frissíteni a szoftverét, letöltöttem a progit de nem tudom mi lehet aq gond követem végig azutasításokat de a végén amikor kiadja hogy válasszak fájlt nem tudom mit kéne itt megakadtam.
Aki csinálta és sikerült leírhatná részletesen mit kéne csinálnom.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
-tRs-Landor
Egy ingyenes program kéne ami convertálni tud 3gp-re.
Ha valaki tud lecc szóljon!
***Nema gyereknek az anyja sem latja a fatol az erdot.*** ****Ket dolog van a vilagon, amit rettenetesen utalok: az egyik a fajgyulolet, a masik a ciganyok...****:DD
-tRs-Landor
-tRs-Landor
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Sephi #343at akár törölheted is, htx! 😉
-tRs-Landor
Gyárilag hálózatfüggetlen, elsõ tulajtól (tõlem😊
A teló jó állapotban van, a legújabb szoftal, természetesen garanciális. Minden tartozék; USBkábel, sztereó headset, 512 memkártya. Sõt ajándékba adok hozzá egy W800-as dummy telót is a díszdobozba <#vigyor3>#vigyor3>
Ja és igény szerint extraként még adok egy SE Walkman kulcstartót és egy SE Walkman nyakpántot. <#smile>#smile>
Az eladás oka, hogy W810-re cserélek. Az ár 50.000. forint és nem alkuképes!
Érdeklõdni priviben, ha számot hagysz visszahívlak!
-tRs-Landor
PSN: berghold
***Nema gyereknek az anyja sem latja a fatol az erdot.*** ****Ket dolog van a vilagon, amit rettenetesen utalok: az egyik a fajgyulolet, a masik a ciganyok...****:DD
Én vetem,nagyon jó!
Elvesztek a telóhoz kapott füllhallgató gumiharangjai, (gyengébbeknek, a mûanyag, ami a füledbe megy) nemtudjátok hol lehet ilyet külön kapni? A fülhallgató 8ezer...
Elõre is köszi!
TommoT
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Mert a bolti ár elég húzós!
!!
ti milyen beállítsát használtok 5star-nál, hogy szép is legyen?
Ha a videót vizszintesre állítod akkor miért szaggat?
mevan
Valaki nem tudna egy olyan programot amelyik dvd-t tud convertálni 3gp be?!
elõre is kösz!
This is the beginning of the end.
de sztem mégiscsak megveszem a telót a tmobile-ba!! ki tudja milyen papirok kellenek az elõfizetéses teló vételéhez??? mert ehhez nem értek! És miben más a tmobilos w800 mint a sima w800?? csak szoftver?
elõre is thx
Nem tudtok egy olyan üzletet ahol lehet kapni w800i-t vagy w810i -t kapni hitelre ?? az ár az nem gond csak független és új legyen aki vmit tud az kérem küldjön egy emailt erre a cimre : [email protected] köszi szépen
Pedig jó minden,felhnév és jelszó is!
MI lehet a gond?
Telepíted,beírod a felhasználói nevet,jelszót és kész.
FZoli, a te meg szerintem max kirakatban láttál K750-et, mert az bizony nem fagy. Ha mégis, vigye vissza garis javításra..
A beépített MP3 lejátszót szintén kár fikáznod, semmivel se nyújt gyengébb hangminõséget, vagy rosszabb kezelhetõséget, mint bármelyik jó hordozható médialejátszó. (Nyilván nem egy iPod, de nem is kerül annyiba)
Egy jó tella, jó multimédiás és szervezõ funkciókkal, gyors procival, médialejátszóval, és a jól használható kamerával 69 rugóért kártyafüggetlenül meg kifejezetten baráti. Kicsit nézz körül a piacon, milyen telókat kapsz ennyi pénzért. 😉 Meg fogsz lepõdni!
This is the beginning of the end.
most vettem volna W810i-t, de kezd elmenni a kedvem tõle, asszem megvárom a 3,2 mpixeles K sorozatot...
http://gaborszantai.co.uk/