91
  • Cat #5
    régen az inhüvelygyulladás a gépirónők általános betegsége volt, de a számgépbillt szerencsére nem kell olyan erővel ütni, mint a mechanikusokat
  • duke
    en is mostmar 5-6 eve felvaltva hasznalom a ket kezem es azota semmi fajdalom vagy faradas nincs.
    egy idoben annyira atszoktam balkezre,hogy utana mar a jobb kezemmel kellett nemileg ujra tanulni az eger iranyitasat :) mostmar igyekszem 50-50%-os aranyt elerni.
  • Yfel
    Persze hozzá kell tenni, hogy elég sokat kerestem a "tökéletes" ergonómiával rendelkező egeret, kipróbáltam néhány gyártó termékeit, végül a Microsoft Intellimouse Optical és a Natural Keyboard Pro mellett döntöttem...

Hogyha valaki $10-os billentyűzetet meg egeret használ akkor nem is csodálkozom, hogy ilyenek miatt panaszkodik... ideje lenne az embereknek egy kis extrát befektetni ezekbe a dolgokba, hiszen sokan naponta 8-14 órát ülünk a gép előtt...

Y
  • Yfel
    Én is pont ezt csinálom... amikor kezdem érezni, hogy fáj a kezem az "egerészéstől" (jó szó :o) ), rögtön átveszem a bal kezembe egy pár napra... Eddig egész jól működött

Y
  • duke
    "Az évek múlásával a fájdalom egyre nőtt, először csak az ujjai fájtak, később már a kézfeje, az alkarja, majd a könyöke is."
    Mondjuk lehet azt csinalni,hogy az ember megtanul a masik kezevel egereszni.Azert igy jelentosen csokken a terheles,plussz meg az ember masik kezze erosebb,ugyesebb lesz.