Intelligens cipőt mutatott be az Adidas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nevetsegesek ezek a cuccok. Nemhogy egeszseges cipoket gyartananak inkabb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Eszem-faszom-kib.szottul megáll!😉)))
Jó volt a Ferlén! (De a barátnõm jobb volt😉)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Semmivel nem jobb mint a hagyományos, de ugyan ki venne ma hagyományos fogkefét mikor azzal tudvalevõleg nem lehet elérni a hátsó fogakat, redvásan hagyja a fogközöket és vérben úszik az pofád a túl nagy nyomóerõtõl.
Szerintem levegõt pumpál a cipõ talp részébe és fordítva. Attól függõen milyen a talaj keménysége. De legjobb tudomásom szerint ilyen cipõ van most is.
Biztos tud majd mást is ha ennyire reklámozzák.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
EZ A CIPÕ EGXY Röhely! pozitív értelembe persze
10 év és végén a címõm fogja megmondani hogy hány óra😄
<#vigyor4>#vigyor4>
De arról se szól a hír, hogy mennyi garancia van és mi történik ha a chip megsérûl?? Rálépsz egy kavicsra vagy bármi, ki e lehet cserélni és hogy aztán a sarkadnál lévõ mechanikus rugó hogy viselkedik? Betonkemény lesz és nem megy össze semmit, vagy pont maxig besüllyed és azért lesz betonkemény???
Milyen biztonságos anyagból lesz, ami nem kopik vagy nem nyûhetõ el? Hány kilós emberre tervezték? (én 130 vagyok 😊 )
A mostani cípõknél pár (3-4) év után megy tönkre a talpa vagy a ragasztása. És ennél a belsõ rugó mint merev fém nem kezdi ki belülrõl?
Én se fogok biztos venni, de nem hinném, hogy ez a cipõknél a legfontosabb elõrehalladás, amit kitaláltak!
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
ezek szerint a mikrochipek egyre olcsóbbak
holnap jön a mikrochipes kenyér
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
másrészrõl szerintem ez nem egyéb mint a fogkefék forradalmi újításai
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
bobka.uw.hu
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
nem, lefagyott a cipõm.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
vagy esetleg Cipõ tuning. "én futni is tudok benne" , vagy " az én cipõm még csak sétálni tud"
kéne rá kékfog, hogy az én Cipõm megismerje azt a cipõt amit mondjuk a Nõi ideálom megtestesítõje hord. 😊)
egyszer nagyon el fogok esni de addig is he he...
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
A chip mit mûvel? Honnan kap energiát? A cipõben szervómotorok vannak, hogy állítsák a talp keménységét? ... stb. stb. stb.
Amúgy, ez az egész egy pofátlan marketinghúzás.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
...sose azt nézd...