38
-
#38 Ha vizes lesz azt is érzékeli és átvált "Jézus" üzemmódba -
#37 emberrablók meg meghackalik a cipőt és elrabolnak :D -
#35 nem is rosz ötlet amit mondtál
megkéne csinálni mozgás sérülteknek segítene -
nenad #34 s eljon a nap amikor a gyerek mar jarnia sem kell mert a cipoje megteszi helyette.
nevetsegesek ezek a cuccok. Nemhogy egeszseges cipoket gyartananak inkabb. -
#33 Ahogy mondod haver!
Eszem-faszom-kib.szottul megáll!;))))
Jó volt a Ferlén! (De a barátnőm jobb volt;)))) -
Prof William #32 Aztán az Adidas cipők átveszik a hatalmat a világ völött.... -
PeeVee #31 hát szarabb nem lehet az én cipőmnél ;))) bár amugyse.. nemtom, nem volt még drága cipöm... ha vki megveszi msot 20ért a nike cipöt meg az adidast ami még nem is légtalpas stb-stb az ezt is megveszi -majd ha 20-30 körül lesz:P - bár tök8 :D azért kiprobálnám (: buék ! -
#30 Eszem-faszom megáll.
-
archkoven #29 Ez az egész puszta marketing. Véleményem szerint semmiben sem különbözik attól mikor óriási csinnadrattával és reklámkampánnyal bevezetnek a piacra egy új, háromszorosan hajlított nyelű, rugósvégű, kívül nagyszőrű belül rövid, egyik oldalon keményszőrű másikon puha fogkefét.
Semmivel nem jobb mint a hagyományos, de ugyan ki venne ma hagyományos fogkefét mikor azzal tudvalevőleg nem lehet elérni a hátsó fogakat, redvásan hagyja a fogközöket és vérben úszik az pofád a túl nagy nyomóerőtől. -
lovagregeny #28 Ez az üzletről szól.. Baromi drágán lehet majd eladni az amúgy is hasznosan kifejlesztett technológiát, cipőbe öntve.
Szerintem levegőt pumpál a cipő talp részébe és fordítva. Attól függően milyen a talaj keménysége. De legjobb tudomásom szerint ilyen cipő van most is.
Biztos tud majd mást is ha ennyire reklámozzák. -
#26 és mivan ha vizes lesz?? -
pcdesign #25 Sziasztok!
EZ A CIPŐ EGXY Röhely! pozitív értelembe persze
10 év és végén a címőm fogja megmondani hogy hány óra:D -
kayakboy #24 Szerintem ez jó dolog, remélem a jeget is érzékelni fogja. Én bizti beszerzek majd egyet
-
#23 emléxem, hogy mekkora szám voltt anno, amikor megjelentek a légtalpas cipők. Most meg... -
DOT #22 Valami hasonló fejlesztés kotonban nincsen ? :D -
#21 Gondolom hogy áramot meg tudták oldani, hogy ahogy lépsz úgy megforgat vmit benne a cípőben ami áramot termel.
De arról se szól a hír, hogy mennyi garancia van és mi történik ha a chip megsérűl?? Rálépsz egy kavicsra vagy bármi, ki e lehet cserélni és hogy aztán a sarkadnál lévő mechanikus rugó hogy viselkedik? Betonkemény lesz és nem megy össze semmit, vagy pont maxig besüllyed és azért lesz betonkemény???
Milyen biztonságos anyagból lesz, ami nem kopik vagy nem nyűhető el? Hány kilós emberre tervezték? (én 130 vagyok :) )
A mostani cípőknél pár (3-4) év után megy tönkre a talpa vagy a ragasztása. És ennél a belső rugó mint merev fém nem kezdi ki belülről?
Én se fogok biztos venni, de nem hinném, hogy ez a cipőknél a legfontosabb előrehalladás, amit kitaláltak! -
#20 pontosan, inkabb szagelszivot szerelnenek bele....... -
dez #19 Nagyon egészségesek ezek a műanyag cipők... -
#17 Beszarás mik vannak. De sztem egy egy kalap kakit sem ér, nem hinném hogy bevállna, esetleg az újgazdag barmokank, akik nem tudják mire költeni a pénzt. -
Sityi #16 Ha megnéznétek a cipő honlapját, akkor látnátok, hogy a chip érzékeli, hogy ha lépsz egyet, mennyire "üt" vissza a talaj, és ennek megfelelően állítja be a talp "rugózását" (kvázi feltalálták az aktív felfüggesztést az emberi lábhoz). -
#15 :)
ezek szerint a mikrochipek egyre olcsóbbak
holnap jön a mikrochipes kenyér -
#14 mondjuk lehetne olyan cipő is mami a lábhoz igazodik
másrészről szerintem ez nem egyéb mint a fogkefék forradalmi újításai -
#13 télleg semmi lényeges nincs a cikkben.engemis érdekelne hogy mi változik attól hogy tudja milyen a talaj... -
HUmanEmber41st #12 Ja tényleg ez a morzsa vajon mire való ?? -
RpPRO #11 3 ev mulva a buszmegalloban fogok doomozni a cipommel es a botokat a telefonom adja majd. -
Kutuvoz #10 -
Renegade #9 ühüm, meg hé haver, földbe gyökerezett a lábad?
nem, lefagyott a cipőm. -
#8 hány gigabájtos a cipőd? -
#7 aztán majd tölthetjük le cipőnkhöz a drivert, hogy tudjon alkalmazkodni a magyar viszonyokhoz.
vagy esetleg Cipő tuning. "én futni is tudok benne" , vagy " az én cipőm még csak sétálni tud"
kéne rá kékfog, hogy az én Cipőm megismerje azt a cipőt amit mondjuk a Női ideálom megtestesítője hord. :)) -
#6 Energiát mondjuk nyerhetne egy két lépésből. :) de gondolom gombelemes... -
#5 VISSZA A JÖVŐBE! -
#4 Legközelebb majd lépni is helyettünk fog -
#3 A cikk érdekessége, hogy semmit sem árult el a dolog lényegéről:
A chip mit művel? Honnan kap energiát? A cipőben szervómotorok vannak, hogy állítsák a talp keménységét? ... stb. stb. stb.
Amúgy, ez az egész egy pofátlan marketinghúzás.
===============================
.:i2k:. melóból: -
Anee #2 Hmm ilyen inteligens cucc már létezik ma is a síelésnél....ott a kötés állítódik a sípálya viszonyaihoz...szal adidas le van maradva:D:D:D:D -
Chief #1 Eszem megáll hogy mik vannak...