Elnémította a kritikusokat a hobbit koponyájának elemzése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
megirta élete és az eggyik haverja igaz történetét, csak a saját életének történetét eltüntették a mai uruk-haiak(orosz-fighterbirkozobenga állatok)
de tökmindegy nem???
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
\"A book is a book\" Clive Barker
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Engem az ilyen hírekkel kapcsolatban csak az zavar, hogy mindig csak néhány csontvázat találnak. Nekem ne adja be senki, hogy van kb. 50 csontváz és azon megfigyelhetõ és nyomon is követhetõ az emberi egyedfejlõdés. Ez marhaság!<#kuss>#kuss>
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30805Itt
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
de ennek ellenére:
bocs az offtopicért (bár nem én hoztam fel a témát), bocs a hozzászólás(aim)ért és bocs, hogy nem tetszik a film, annak ellenére, hogy a látvány és a kivitelezés természetesen elismerésre méltó és le a kalapáccsal elõtte.
Számos jelentõs régészeti leletnek van egyedi neve. Olyan is, amely közismert. Nem is kell messzire menni. Vértesszõlõsön Samu.
A cikkben említett Homo floresiensis miért ne lehetne Hobbit?
A vita érdemi részét, hogy hogyan illik az új faj az emberi fejlõdésbe, azt talán bízzuk azokra, akik egész életüket szentelik hivatásuknak. Az elméletgyártásnak, és késõbb bizonyíték gyûjtés után a bizonyításnak!<#puszis>#puszis>
:-)
<#mf1>#mf1>
Igencsak eltérnek a hozzászólások a cikk témájától, dehát már csak ilyenek az emberek. Én is ilyen leszek.
A Gyûrûk Ura a világ legolvasottabb könyve a Biblia után - mindezt alig fél évszázad alatt érte el.
Akik nem olvasták, csak fikázzák, azok magukról mondanak véleményt - sok suta és buta... Kár, hogy az internetet már a majmok is tudják használni. Lehet, hogy a homo-floresiensis leszármazottak gondolják magukról azt, hogy...? 😄
Volt régebben egy cikk az SGn, ahol aszem a neandervölgyirõl állították azt, hogy nem volt õse a mai embernek, inkább egy hasonló faj, letünt oldalág volt. #6-oska után már biztosan tudom, hogy a neandervölgyiek itt élnek közöttünk fajtársaim =)!
nem mindegy hogy hogy becézik??
kicsi és aranyos, akkor már miért ne lehetne hobbit?
még jó hogy szét nem tépitek ezt a html lapot...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
nekem enneka témánbak a felvetése is inkább azt helyezi elõtérbe hogy katyvaszt sem tudunk sem az emberi evolucióról sem az ember hiper über civilizáltságának történetérõl...
a #6-os beszolását meg minõsíteni sem lehet
Valóban azért gyûrûk ura mert az egy gyûrûvel irányította Sauron bácsi a többi gyûrût...
egyébként fura de nem vagyok gyûrûk ura fan... csak a trilógiát olvastam és néztem meg filmen... és szeretem Tolkien világát...d enem vagyok fan... viszont nem szeretem ha valaki egy irodalmilag is elismert mûvet és annak szerzõét az alapján fikáz le hogy egy harmadik emberke (mr.peter jakson) hogyan és miként rendezte meg helyenként félreértelmezve a könyvet...
\"A book is a book\" Clive Barker
Az "EGY" gyûrû az egy, a Kilenc gyûrûvel már 10, aztán ott van a 7 és a 3 gyûrû. Na ez már kapásból 20 darab! 😊)
Megjegyzés a "Homo floresiensis"-hez.
Lehet még is csak igaz, hogy az emberiség NEM egy helyen és egy idõben alakult ki? Van tudományos bizonyíték az afrikai eredetre, de a kínaiak meg bõszen állítják, hogy az õ területükön fejlõdött ki ... az ember.
A Gyûrûk ura magyar fordítása sokkal jobb.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
amugy igaza van egy kicsit szerintem mert ahogy a haverom mondta:
Tolkiennek volt egy gönyörü világa de szarul tudott irni...
és ez bölcs(szerintem)
azért adta éppen a hobbit szot az a farok, mivel az volt az uccso film ahol kisebb embereket látott az átlago régésztársainál...
vadbarom, csak azért adhatta hogy feldobja a hirt...amugy a szart se érdekelne hogy felfedezett egy uj fajt
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
a #6os srácnak két felkiáltó jele van, nem kéne vele foglalkozni.
Már ha tudod, hogy mit jelent ez a szó, hehe.
Nem kötelezõ szeretni a GYU-t persze 😊
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
szánalom
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
(bár hozzászólásod színvonalát látván nem hiszem, hogy sikerülni fog..)<#falbav>#falbav><#confused>#confused><#gunyos1>#gunyos1>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ezenfelül: ez egy mese.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Egy háború vessen véget az összesnek...