Cikklopás az SG-rõl?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borg: ebben igazad van, a bulvár mint mûfaj a pofátlanságra és a képmutatásra alapoz.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
És itt tévedsz igen keményen... A bulvár szennynek aprópénz amire megvágják õket, egyátalán nem visszatartó erõ. A felperes elõbb un rá a macerára, mint õk a lopásra.
de gondolom egy kézben vannak és egymás között cserélgetik a híreket
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
St a károkozás maga az, hogy szerzõi jogot sértettek. Bizonyítani meg egyáltalában nem nehéz mert ha itt az sg.-n hamarabb jelent meg a cikk már nincs gond, amit azzal is lehet bizonyítani, hogy a fórumozók hozzászóltak a cikkhez. Ebben az esetben pedig még a konkrét idõpont is rögzitve van, hogy hányadikán hány órakkor stb.
Mindegy én nem azért írtam mindezt le, hogy bizonygassam a magam igazát, hanem azért mert én is szemétségnek és pofátlanságnak tartom, ha ilyen történik. Arról nem is beszélve, hogy a tudományos híreket mindíg elolvasom és élvezem a cikkeket<#smile>#smile><#smile>#smile><#smile>#smile>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Mert a jobboldal csak ennyit tud.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Be kell menni adott szerkesztõségbe és asztalt kell borogatni, ha kell ordibálni. Vagy csak én szoktam kiállni az _igazamért_?
Rossz a példa, a Win XP egyáltalán nem "eszmei" értékû dolog. Úgy tudom a cikkek, írások, publikációk számítanak annak.
Mint már itt többen írtuk, a médiából az lop aki nem szégyelli, s az ezek elleni eredményes fellépésre sajnos alig van esély. Perbe belemenni ugye nem éri meg, a figyelmeztetést pedig egy laza mozdulattal félresöprik.
A dühöngés helyett inkább legyünk büszkék rá, hogy az SG-n olyan jó cikkek vannak, amit már lopni érdemes. Cifu for Prez! ;D
What\'s your excuse?
Kuss!-magyarázta.
ez miatt kérdeztem....
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
itt
(Akár ebben a kiváló topikban..:o))
csak kérdezem, mert nem értem...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Annyit lehet tenni, hogy aki ezt olvassa, mesélje el másnak, hogy sok pénzzel rendelkezõ nagy kiadók, így kihasználják a kicsiket. Egésznek csak annyi a haszna, hogy a közvélemény okul, milyen bunkó tud lenni egy-egy kiadó.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mindezt pedig több tízezer fordintod bánja/bánhatja, plusz az erre elfecsérelt idõ. Sajna ez van...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Valami biztonsági rendszer kéne, úgy értem csak regisztráltak tekinthetik meg a híreket, stb... Ezzel az a baj, hogy simán bereggel és már lopja is. Vagy éppen már régen van regje. Nem egy magyar honlapnál láttam már a regisztráció megszüntetését.<#fejvakaras>#fejvakaras><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mindenesetre latvan hogy MNO es HirTV-is...meg jobban felhaboritott....

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.” - Emerson
Lehet ennyiben is hagyni a dolgot, akkor viszont továbbra is lopni fogják a cikkeket.....
Szal perre elég kevés az esély.
Na ha ezután leközlik akkor már lehet perelni. (bár semmi értelme de legalább egyértelmû alapja lenne)
Hirdessük meg a dzsihádot, jól mondjátok! Netháború kell ide.
Borg mondott egy jó ötletet. Szerintem minden sg-s cikk író, akitõl loptak, írja le a véleményét, és valami összegzés kéne. Jobb nem jut eszembe. Vagy "zaklassuk" telefonon a szerkesztõket, amég nem reagálnak rá? sg.hu-nak azért elég sok "aktív" -fórumozó olvasója van, meg lehetne tenni.