Cikklopás az SG-ről?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
http://www.relatio.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=71&Itemid=42
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Nem tudom elképzelni, hogyha megszüntetné a sg cikkírást, mik lenne a következmények stb., ugyanis másik forrásból is keresnek cikkeket.
Jobb, ha rá van írva a forrás cím, az megnyugtató.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Egyébként az szt-nek van engedélye, hogy tõlünk cikkeket vegyen át.
Megkerestem!
Nem lököm ide be, inkább itt vannak a linkek! Lehet olvasni!
Ez az SG-s cikk!
Ezt meg találtam!
Khmmm...
Új merevlemezeket mutatott be a Samsung
2005. március 7. - Hardver
A Samsung bemutatta új SpinPoint P120 merevlemez termékcsaládját. A hamarosan Magyarországon is kapható család már SATA II-támogatással rendelkezik. Bõvebben >>
Ez tõletek van. A helyzet az, hogy az egyik hírlevélben is szinte ugyan ezt találtam! Most így fogalmam sincs, hogy minek a hírlevele volt, de a következõ emilnél megmondom!
Vagy csak a forrásotok volt ugyanaz?
mindenki lop mindenkitõl... szóról szóra ugyanazt csinálta sõt kijelölte ctrl+c ctrl+v nyom,tatás 50.000 páldányban hányingerem van ettõl hogy dögölnének meg .... úúúhhhhhhhh
__|__ ________(*)________
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Látszatra hót amatõr csapat, valami elõre generált portállal, néhány noname mondvacsinált regisztrált klánnal..
Gondolom a 3-4 "hír"-üknél abba is marad a dolog 😊
Aporpó St, ez a SuperGamez név nincs levédve? Legalábbis domain bevan ide regisztrálva.
A cikkeket legtöbbször és is az SG-rõl, az index-rõl, HWSW-rõl, Prohardver-rõl, szamitogep.hu-ról, a Microsoft-tól, és a HW gyártók honlapjairól vettem. Arra azért vigyáztam, hogy a forrás mindig fel volt tüntetve, és az eredeti cikk URL-je.
Én nem éreztem úgy hogy lopásnak számított volna, úgy gondolom korrekt módon jártam el. Persze voltak saját cikkeim is néha, de a többi teendõm mellett lehetetlen volt heti 5-10 cikket írni vagy fordítani. Egyszerûbb volt így. Ha meg nem csináltam volna meg, akkor kaptam volna a fõnöki dorgálást... SUX az élet
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
(ez is furcsa)
(nilus-XXXX.adsl.datanet.hu)
Üzenetek száma: 2
Ezért bereggeltél? Ezért kár volt. Elárulom a mi híreink hírügynökségi networkokról származnak amiért kifizettük a jogdíjat. Ugyanonnan szerzik a külföldiek is, az MTI is, az index, stb. Szóval ez jó nagy mellédurr volt <#mf1>#mf1>
SuperGameZ
Írta: Vendég - Dátum: 2005. március 10. csütörtök, 22:43
Megnyitott a SuperGameZ! A honlap szerverhosztinggal fgolalkozik, azaz sponorálunk klánokat, de legfõbbképpen segítünk szervert csináln. Így elég tágkörûek vagyunk. Van Fórum ha bármi segítségre lenne szükségetek oda írhattok. (Számítástechnika....., Szerver Bérlés....) Várok mindenkit.
sgamez.try.hu
Ejnyeno...
recsegve fingó LINKecske
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Repatarurgyán
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth