Cikklopás az SG-ről?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
Most látom,hogy nem is erre írtad,de állításom helytálló😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
A romák hogy tudnák?Még azt sem tudják mi az,hogy munka!Szar egy népség!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Balo
Szerintem nem is tudják, hogy ez jogellenes *-)

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

St
Nagyüzemi cikklopó gépezet

http://www.relatio.ro/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=71&Itemid=42
ivjoe
ROMAPÉDZS? Hogy ez engem miért nem lep meg... 😄
St
Újabb lopás, romapage, áááá 😄
http://www.romapage.hu/rovatok/hirek/hirek.php?id=3446

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

bolic
<#ejnye1>

Nem tudom elképzelni, hogyha megszüntetné a sg cikkírást, mik lenne a következmények stb., ugyanis másik forrásból is keresnek cikkeket.

Jobb, ha rá van írva a forrás cím, az megnyugtató.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

M@TriX
mondjuk erre talán még büszkék is lehetnénk/lehetnétek, hogy ennyire népszerû az újság... de persze ez csak az egyik oldal, a másik amirõl itt szó van...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

artschiatwork
ja, meg legalább odaírták, hogy honnan vették a cikket.

Ezek direkt provokálnak titeket?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ivjoe
Én, ezt nem tudtam!
JA, TÉK!!!
St
Ez sajtóközlemény volt, azért jelent meg szóról szóra ugyanaz.

Egyébként az szt-nek van engedélye, hogy tõlünk cikkeket vegyen át.
ivjoe
A másik cikken fel van tüntetve a készítõ!
2005.03.07, 15:53 - Vass Enikõ
Na akkor most mi van?
ivjoe
MEgva' megva' megva!!!
Megkerestem!
Nem lököm ide be, inkább itt vannak a linkek! Lehet olvasni!
Ez az SG-s cikk!
Ezt meg találtam!

Khmmm...
ivjoe
SZerintem fogtam még egy cikklopót!

Új merevlemezeket mutatott be a Samsung
2005. március 7. - Hardver
A Samsung bemutatta új SpinPoint P120 merevlemez termékcsaládját. A hamarosan Magyarországon is kapható család már SATA II-támogatással rendelkezik. Bõvebben >>

Ez tõletek van. A helyzet az, hogy az egyik hírlevélben is szinte ugyan ezt találtam! Most így fogalmam sincs, hogy minek a hírlevele volt, de a következõ emilnél megmondom!
Vagy csak a forrásotok volt ugyanaz?
ivjoe
Az luxus, akkor már gépelni is kell, nem csak ctrl+c & ctrl+v
ivjoe
Na mostmát tényleg ki kell valamit találni!
Seaweed
...es az a felhaborito, hogy ezek nyomtatasban ebbol penzt csinalnak...
St
Természetesen URL címet képtelen bárki is kiírni...
St
Kedves olvasók küldte ezt is, Autóközlekedés c. újság 2005. február 10-i száma, õk csak merítettek.

St
Újabb taggal bõvült a dicsõséglista, Magyar Hírlap 2005. 03. 12.

végigolvastam a topicot és azt vettem észre hogy a mai világ egy fertõ
mindenki lop mindenkitõl... szóról szóra ugyanazt csinálta sõt kijelölte ctrl+c ctrl+v nyom,tatás 50.000 páldányban hányingerem van ettõl hogy dögölnének meg .... úúúhhhhhhhh

__|__ ________(*)________

A címben a "?" helyett nem lenne célszerûbb mostmár egy "!" ?

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ivjoe
Az már sebesség!
A hírtv-ben, melyik mûsorban olvasták be a lopott cikkeket?
ThePartyFace
Mikor inditottad be a procedurat?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

St
védjegyeztetés folyamatban van már, csak elég hosszú idõ, 1 év amíg a szabadalmi hivatal elbírálja.
Lol, mert a linkben supergamez van, meg sgamez a cimben, de az oldal már supergameS...
Látszatra hót amatõr csapat, valami elõre generált portállal, néhány noname mondvacsinált regisztrált klánnal..
Gondolom a 3-4 "hír"-üknél abba is marad a dolog 😊

Aporpó St, ez a SuperGamez név nincs levédve? Legalábbis domain bevan ide regisztrálva.
Másrészt hol van olyan irva a cikkeinknél, hogy a fent szereplõ név a SZERZÕJE lenne a cikkeknek? Sehol. Ugyanúgy lehet a fordítója is csupán.
Loogan
Anno mikor én is számtech boltban nyomultam, többek között az is az én feladatom volt, hogy a cég weblapjának hw/sw híreit karban tartsam. Ez egy admin oldalról persze, egyszerûen.
A cikkeket legtöbbször és is az SG-rõl, az index-rõl, HWSW-rõl, Prohardver-rõl, szamitogep.hu-ról, a Microsoft-tól, és a HW gyártók honlapjairól vettem. Arra azért vigyáztam, hogy a forrás mindig fel volt tüntetve, és az eredeti cikk URL-je.
Én nem éreztem úgy hogy lopásnak számított volna, úgy gondolom korrekt módon jártam el. Persze voltak saját cikkeim is néha, de a többi teendõm mellett lehetetlen volt heti 5-10 cikket írni vagy fordítani. Egyszerûbb volt így. Ha meg nem csináltam volna meg, akkor kaptam volna a fõnöki dorgálást... SUX az élet

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

St
Egyébként érdekes, a Newscientist e-mail címe: [email protected]
(ez is furcsa)
Punkerwork
<#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Seaweed
Pffffff....hat ha a sejtesed helyes, akkor ismet bizonyitotta hogy o alkalmatlan....
St
Sejtem ki õ, jelentkezett egy csávó múlt hónapban tudományos híreket írni, de elküldtük mert alkalmatlan volt. Visszakerestem a leveleit, datanetes smtp-rõl küldte és "NewScientist" is datanetes.
(nilus-XXXX.adsl.datanet.hu)
Seaweed
"pénzért árulja"

Ez hulye...
Seaweed
Nembeszelve arrol, hogy az egesz ITT abbol indult, amit Cifu veritekes munkaval O sajat maga hozott ossze!
St
Regisztráció idõpontja: 2005. 03. 10.
Üzenetek száma: 2

Ezért bereggeltél? Ezért kár volt. Elárulom a mi híreink hírügynökségi networkokról származnak amiért kifizettük a jogdíjat. Ugyanonnan szerzik a külföldiek is, az MTI is, az index, stb. Szóval ez jó nagy mellédurr volt <#mf1>
Nem semmi! Van képe az SG-nek cikklopásért perelni, vagy pénzt követelni, amikor a tudományos cikkeik és a képek 99 százaléka a New Scientist-rõl, az ABCNews Technology oldaláról, a Science News-rõl stb.stb... lett lenyúlva? Ráadásul forrásmegjelölés nélkül, Richárd Balázst megjelölve szerzõként! Azért kiváncsi lennék arra, ha mit lépnének az említett weboldalak, ha arról értesülnének, hogy pénzért árulja egy vállalkozás sajátjának megjelölve a szellemi termékeiket.
RelakS
A cikklopás 1 dolog (nem nyálazta át a topikot), de mit találtam a php-nuke magyar oldalán? Na? Nesztek:

SuperGameZ
Írta: Vendég - Dátum: 2005. március 10. csütörtök, 22:43

Megnyitott a SuperGameZ! A honlap szerverhosztinggal fgolalkozik, azaz sponorálunk klánokat, de legfõbbképpen segítünk szervert csináln. Így elég tágkörûek vagyunk. Van Fórum ha bármi segítségre lenne szükségetek oda írhattok. (Számítástechnika....., Szerver Bérlés....) Várok mindenkit.

sgamez.try.hu

Ejnyeno...
recsegve fingó LINKecske

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

1 misi nettó, tuti befutó vagy. 😄

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Egyszerûbb egy csövest fizetni aki minden lopás után bedobja kõvel a szerkesztõség ablakát. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

McGrady
😄DD

Kuss!-magyarázta.

Crokin
Én is erre gyanakszom 😊

Repatarurgyán

St
biztos cikklopás gyanúba keveredett 😄
Crokin

Punkerwork
lol, a nap vicce <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

St
alkalmatlan vagy a feladatra (tisztán emberi okokból)
szerintem neked mindegy 😄DDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

mikike
szerintetek mennyi fizut kérjek egy ilyen állásajánlatnál?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth