369
Mit, honnan, mire jó?
-
#129 ez engem is érdekelne -
#128 Lehet h a kérdés nem pont ide tartozik,de ez itt egy aktívabb fórum, szal:
Hogyan lehet a Firefoxban profilt váltani,mert nemrég azt mondta, h a régim használatban van s hogy hozzak létre 1 újat, mire én megtettem, de nem tudok visszalépni a régibe, amelyikbe a jelszavaim meg minden xar el van mentve... -
Erron #127 oke. az utobbi mappamentést választom. köszi. -
#126 Van olyan EXT, amivel mentheted a beállításokat, űrlapokat, jelszavakat könyvjelzőket, előzményeket bla bla bla... Mindent! Sil egyszer írt az EXT-hez magyar verziót is. Nevét Siltől kérdezd, mert én már nem tudom. Pluginok beállítása? Sztem inkább mentsd el a FF mappáit!
C:\Documents and Settings\Felhasználói név\Application Data\Mozilla\Firefox
C:\Program Files\Mozilla Firefox -
Erron #125 Sziasztok!
Nekem egy olyan progira lenne szükségem, amivel le tudom menteni a Firefox beállításait, mert ha újra kell telepíteni a gépet, ne kelljen vele órákat foglalatoskodni, hogy beállítsam a pluginokat.
Tudtok nekem ilyet ajánlani??
Nagyon-nagyon fontos lenne.
Előre is THX.
Erron
-
#124 Üdv!
Leírtam a FF topicba a problémámat, de mivel nekem egy pluginnal van kis gondom, gondolom leirom ide is , mert ez pont ide való....
"Adblock plugint használok a firefoxhoz, de nekem nem működik úgy ahogy akarom.
Ha egy reklám melletti ikonra klikkelek (Adblock) s miközben blokkolja, új ablakban behozza a reklámot :P (nem mindegyiknél) , viszont köv. alkalommal mikor újra behozza az oldalt akkor megint van reklám...
Valami beállítás van rosszul?" -
#123 Több ilyen is van az egyik a Tweak Network nevű kiterjesztés.(EXT) Letölthető innen:extensionsmirror
A másik egy progi Aminek FireTune a neve Innen letölthető. -
#122 Sziasztok! Segítsetek már nekem please... Olvastam valami Firefox tuning programról! erről tud valaki valamit? :O -
#121 nm -
sirdond #120 thx -
#119 Felteszed a Flashgot kiterjesztést, aztán beállítod! -
sirdond #118 hi. hogy kell megcsinálni azt hogy a get right legyen a letöltésvezérlőm a firefoxban????
előre is kösz -
#117 A #91 passz, én is úgy találtam. Asszem a spreadfirefox-on egy hozzászólásban, de nem biztos. De nyilván ezért van, szóval szerintem használható... -
#116 THX! :D -
#115 Jó, ilyen célból engedélyezem ;) -
#114 Azolyan hozzászólásaimba, hogy "Dobjad ki az IE-t az ablakon!" -
#113 olvastam a kiterjesztéseket, ami van, de köszi :) -
#112 Most már müxik!
Köszönöm szépen! -
Garfield #111 Esetleg használd a Slim extension list-et. -
#110 hova kéne? :) -
#109 #90 #91 Szabadon felhasználható??? -
#108 Persze, ha sok kiterjesztést használsz, van gördítősáv. (Ha mégsem látszana, kijjebb kell húzni az ablak szélét, vagy kitenni teljes képernyősre.) -
#107 megvan. nekem szűkebb volt az ablak, csak Horizontálisan kellett kihúzni jobbra még, és előtünt a scrllbar akkor, ha felhuztam hogy ne lássam mind :) -
#106 teljes képernyő, nincs gördítősáv.
ezért kérdeztem. akkor ha több lesz majd megjelenik? -
#105 Tedd már ki teljes képernyőre és akkor lesz egy gördítősávod is. -
#104 ha a kiterjesztések nem férnek el, akkor mivan? :) mert ha lekicsinyítem az ablakot, akkor mehetek nyilakkal, de nem fog lejjebb scrollozni. Ha sok kiterjesztés van akkor nem fognak látszani az utolsók? -
#103 Egyébként a DAP-ot is lehet használni pl a DownloadWith kiterjesztés segítségével. -
#102 A FlashGet nem spyware, hanem adware elemei vannak (Cydoor-t tartalmaz), de csak az ingyenes verzióban. Elvileg popupokat dobál fel. -
#101 Lehet benne valami,mert mikor felraktam a FlashGet-et akkor egy vírus bele volt építve a setup-ba...mondjuk ezt lehet h nem a flashget-esek rakták bele...
de a fájlt asszem az SG-ről töltöttem... -
#100 Sokak szerint Flashget egy nagy Spyware. ( Van olyan spyware szűrő amelyik törölni is akarja ) Egyébként szerintem is nagyon jó letöltő. Aztán hogy éjszaka pluszban még miket küldözget kifele, ki tudja ??? -
#99 Én FlashGet-et használok és sztem qrva jó a progi. Szeretem. + FF-hez egy FlahGot kiterjesztés és nályszos! -
#98 hát nem az...ugynéz ki hogy a DAP egy másik progi, s ahoz még nincs plugin...szal letöltöm a Internet Download Accelerator-t inkábbb...de azért kösz a segítséget! -
#97 Akkor az szvsz nem az a progi nézd meg gugliban, hogy az-e. -
#96 Van olyan h Internet Download Accelerator a FlashGot-nál,de szürke és nem toom kiválasztani...miért?Nem az a progi? -
#95 köcce... -
#94 A Flashgot nevű kiterjesztés azt nem tudja? De ilyet tud, hogy Internet Downlosd Acclerator. Nézz szét a guglin, vagy az extensionmirrors-on. -
#93 fleshget -> flashget ...:) -
#92 A DAP-hoz van plugin ugy mint a fleshget-hez?
(DAP-Download Accelerator Plus)(v.7)
THX -
#91 :-)))))
-
[UNATKOZOTT] :)