369
Mit, honnan, mire jó?
-
#89 ha majd nem 1-2 nem-látogatom oldalra kell, akkor majd . addig nem kell megjegyeznie :) de kösz! -
#88 IE-hez akkor már inkább az IEView, azzal is meg lehet nyitni az olyan oldalakat, meg újabban meg is tudja jegyezni, hogy amit akarsz, azt mindig IE-ben nyissa meg. -
#87 Tom. Nekem is volt. -
#86 én sem, csak már montam hogy nincs gondom, azért montam megint :) -
#85 illetve ez a kiterjesztés már önmagában fekete ablakban jeleik meg, olyan a kezelőfelülete :)) -
#84 NEm kötekedni akartam. -
#83 bocs, akkor amit montam az Mind kiterjesztés.
mondom hogy már nincs fekete ablak mióta felraktam !
nem kell telepitenem, 9 Series már alap nekem, szal pont ezért kerestem rá. 10et meg nem lehet 98-ra rakni :) -
#82 Csak elfelejtettem a hosszú cíbe beírbi, hogy EXT-k stb. -
#81 MediaPlayerConnectivity --> Ez nekem egyszer elcseszte a FF-ot. Bár lehet, hogy nem ez volt, én csak gyanakszok rá. Ez nem plug-in, hanem EXT (extension=kiterjesztés) Ha telepíted a WMP 10-et, akkor műxik a dolog, nem lesz fekete ablak! -
#80 feltöltöttem a Launchy-t, amivel hozzá lehet egy csomó programot rendelni csomó alkalmazáshoz, igy ezzel a pluginnal is meg lehet nyitni 2 kattintással az explorert rögtön az oldalakhoz amit ie-lehet csak nézni.
meg most végre elég gyorsan megtaláltam a MediaPlayerConnectivity plugint is, mert voltak oldalak ahol a WM playert nem töltötte be, és csak egy fekete volt volt ott. Szeretem ezt a böngészőt, sokmindent lehet szedni hozzá ;) -
#79 hátugyekezdetben. mikor ugy Legelőször láttam a windózt, mi mást is használtam volna szted? :D de igazad van :) -
#78 IE? Én nem tudnám elképzelni a netet FF nélkül. -
#77 winreinstall volt úgyis :) használtam ie-t persze, aztán láttam operát és mozillát . ez bejön ;) -
#76 CSak most. Nehogy azt mond, hogy eddig IE-en sínylődtél! -
#75 most nyomtam fel Firefoxot, igen kiály :)
a könyvjelzőket középső gombbal lehet külön lapra az ablakon belül megnyitni, úgy, hogy az új lapon megnyitott oldal legyen aktív, és úgy is, hogy a háttérbe nyissa meg. Teccik :) -
#74 MIva??? -
tesztax #73 Letölteni a Firefoxhoz az https://addons.update.mozilla.org -on
lehet mindent.
-
#72 Ide is beírtad??? [mindent lát] -
gyűjtő #71 Hello Sil!
A Firefox 1.0.3 verzióját használom. Több más (általad is több helyen javasolt kiterjesztés mellett) az AdBlock kiterjesztést csak most telepítettem fel először.
A program-kiterjesztés finomhangolásához szeretném, ha valami magyar nyelvű leírást találnék.
Ha tudsz, segíts ebben.
Előre is köszönöm az információt. -
#70 Lehet, hogy hallottál már a google-ről?
Egyébként: Konkrétan
Ugyanez home -
#69 és honnét tölthetem le ezt a Download Manager Tweak!-t???
-
#68 Download Manager Tweak!
Ott a pause gomb! +még egy csomó törlés frissítés stb. -
#67 Jobbklikk mellé --> Testreszabás... --> Ott az ugrás gomb! Oda teszed, ahová akarod! -
#66 jah és azt nem lehet, hogy elkezdek a firefoxos letöltővel tölteni több dolgot, akor egyszerre csak 1 et töltsön és ne hatvanhatot, mert nem akarom megvárni és figyelmi mindig, mire befejezi.. : \ -
#65 azt hogyan állíthatom be, hogy a comlista és a google kereső közöt legyen egy "ugrás gomb", amit az "entert" helyetesíti..???? -
#64 megvan nem kel, még régebben én kértem:D -
#63 kéne nekem a firefoxos flasgetes plugin, valaki, egy letölthető linket plz -
#62 JA! -
cyrus #61 kösssz , ezt vártuk ré ! -
#60 Néha igen, mert 800x600-as felbontást használok, meg jó sok kiterjesztésem van, így van, hogy kilóg, és ügyeskedni kell vele. -
#59 Ilyen kiterjesztés nincs, de a Menu Editor segítségével ki lehet szedni belőle a fölösleges bejegyzéseket. -
#58 #55!!!!! Téged a hosszú helyi menü nem idegesít? -
#57 Feltöltöttem párat az s.k. magyarított kiterjesztéseim közül, ha valakit érdekel. Szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot a fordítással kapcsolatban. Hogy melyik kiterjesztés mire való, arról már írtam ebben a topicban, csak kicsit vissza kell olvasni. A telepítésükkor a legjobb, ha nem közvetlenül telepítitek (ezt a szervert csak tárhelynek használom), hanem lementitek a gépre, és ráhúzzátok a fájlt a Firefox ablakára.
Bookmark Backup 0.3.3
Download Manager Tweak 0.6.5
Download Statusbar 0.9.2
ForecastFox 0.7.1
Gmail Notifier 0.4.2
IEView 0.86
Image Toolbar 0.5
Sort Bookmarks 0.6.0
Text/plain 1.1.2
X (Paranoia) 0.6.3 -
#56 NA!!! PLZ! -
#55 Nem tudtok olyan cuccot, ami a helyi menüt lekicsinyíti? Mondjuk két nyíl a végére, hogy scrollozni lehessen! Ugyanis tele vagyok kiterjesztéssel és van olyan (a legtöbbször), hogy nem fér ki a helyi menü teljesen. PLZ! -
#54 Persze, mivel pl az IE6 a többi böngészővel ellentétben nem tudja az ékezetes domainneveket kezelni (és mivel még mindig majdnem 90% azt használja), logikus, hogy ékezet nélküli változatban is elérhető legyen ugyanaz az oldal... -
#53 ögen
kösz
bár közbe az FF oldal adatai lapon kiderítettem, hogy az ékezetes domain valójában nem is ékezetes(en is elérhető)
-
#52 nagyon jó -
#51 Pl az IPv6 Identification kiírja az aktuális oldal IP-jét az Állapotsorban, különböző színnel aszerint, hogy IPv4 vagy IPv6 címről van szó, és lehet róla kérni whois-t is különböző adatbázisokból. -
#50 nah nekem is szükségem lenne egy FF pluginre
egy ékezetes domain IP-jét kellene megtudnom, van olyan plugin, ami egy link vagy oldal IP címét megmutatja?