115
  • IMYke2.0.0.0
    Szeretem amúgy, hogy sokan azt sem tudják miért, de szidják a multikat, köztük a Microsoft is... S közben istenítenek egy olyan embert, aki az égvilágon semmit sem tett le az asztalra, de kihúzza a zsebükből - pofátlanul, és nagyzolva - a pénzt: Britney Spears és társaik.
    Ontják magukból a gennyes zenéket és klipeket, cserébe dől hozzájuk a lóvé és beleröhögnek fákkot, csupsz segget mutogatva a képünkbe az MTV-n, újságokban...

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • FTeR
    1. mint már írták nagy adakozó, nemrég majdnem egy miliárdod adott valami alapítványnak
    2. a dánia dolgot pár napra rá megcáfolták többen is...
    3. ha jól tévedek az idősebbik Bush lett lovag és nem a W Bush...
  • HUmanEmber41st
    Én nem utálom, csak gonoszkodva viccelődök 1 kicsit...
    Az XP meg már egész jó.. csak kicsit túldimenzionált...de ezen könnyen segíthetünk.. :) :) :)
    Igaz,h nagyon drágán adják (legalább is M.O-n ), de folyamatosan javítják ( toldozzák-foltozzák) és legtöbbször elismerik, h vannak még hibák..
    mivel ezt is emberek csinálják
  • janosimatyas
    mar csak agyonutni kene ....
  • HUmanEmber41st
    OFF
    Prachett Terry rulez !!!!!!
    On
  • IMYke2.0.0.0
    Egy szenilis Erzsébet miatt nem kellene ekkora flame-t csapni!
    Bill Gates-t lehet gyűlölni (de ezzel az erővel Oppenheimert is, mert ő is olyat alkotott, amit rosszra [is] lehet használni és még sorolhatnám!), de azt el kell ismerni, hogy nála adakozóbb multimilliárdost nem nagyon ismerni.
    Jah, hogy a Microsoft alapítója? Ja, hogy kifagy a gépeden az oprendszer? Ja, hogy béna vagy belőni rendesen a gépedet? Ennek nem lehet egy ember az oka!

===============================
    .:i2k:. melóból:
  • NeoMaN
    najó, de a lovággá ütés azért durva. monnyuk ezek az angolok sem normálisak....
  • Mighty
    Ezt te nem érted... Kell nekik valaki, akit utáljanak, mert akkor értelmetlen lenne az életük.
  • NeoMaN
    ezbazmeg....... gigalol
  • Loál János #25
    Loál!
  • TheZsenyka
    Gondolom egyik SG-s Gates gyűlölő sem használ Microsoft termékeket, hiszen az nem volna helyénvaló. Ha pedig a munkahelyén nincs más lehetőség, akkor gondolom betagadja a munkát. Vagy csak a pofájuk nagy?
  • Bret
    Azt várom mikor lesz Gatyesz a Linux lovagrend tagja
  • PyRex
    Looooooooooooooooooooooooool
  • HUmanEmber41st
    Akkor ez a lovagi cím=lelki szegénységi bizonyítvánnyal.
    Erre a Kapus bácsi rá is szolgált...
    A címerén meg köcsögök és gyökerek láthatók világoskék (Winfos-kék) alapon ,ablakokkal meg kapukkal
  • Rincewind
    Bush-al egy csardaban ez am a remek kituntetes, biztos nagyon raszolgalt... ^.^
  • Laci73
    Javítás: nagy tolvajok :)
  • Laci73
    Az öreg Cicero jár a fejemben, de végül nekem is rá kellett jönnöm hogy csak a nagy tolvajokat lesznek ünnepeltek.
    Sajnos mi nem tudtunk eleget "szerezni" ahhoz hogy picikét osszunk belőle - A VILÁGÉRT SEM MARKETINGFOGÁS A LOVAGGÁÜTÉS - de még egy nyomorult országot sem tudtunk lebombázni. Ilyen hülyék maradtunk.
  • Vegas
    hm..
  • Esrohnoil
    Kenobi bekopogtat a királyi házhoz:
    -Tessék mondani, milyen lovagrendet tudnak adni?
    -Csak OBE van, Kenobi...
  • Esrohnoil
    Csak azt csodálom h. az öreglányt nem tették még el láb alól.
  • Vegas
    hajrá BILL!!!!
  • Inquisitor
    Ezt néztem én is. Bill Gates, akár adócsökkentésből, akár emberségből teszi, sokat adakozik humánus dolgokra. Azért ezt még megértem, még a kis stiklikkel szemben is (lásd Dánia), na de könyörgöm!
    Bush mi a rákkal szólgált rá? Még a hősi meséi is kamuk voltak a katonaságnál töltött éveiről, majdnem kirobbantotta a harmadik világháborút, megtagadta a kiotói egyezményt, és követve a "régi" szokásokat, mindenbe belepofázik amibe nem kéne.
  • Esrohnoil
    Még valami... rögtön a cikk után ez olvasható:
    "Kapcsolódó cikkek:
    · Dániai munkahelyek megszüntetésével fenyegetőzött Bill Gates (2005. február 15.)"

Részemről ennyi.
  • Esrohnoil
    "...például George Bush..."
    "...vitathatatlan, hogy mindegyik lovag rászolgált a kitüntetésre."

Szal ez kell hozzá... Meghalni küldeni a saját népét, meg napalmmal szétnyomni egy országot...
    Nekem sosem kell ilyen kitüntetés most h. tudom milyen tagjai vannak a rendnek. Ha fel is ajánlanák, nem fogadnám el.
  • galocza
    szégyen...
  • Sephi
    Szerintem nem lovagga kellet volna utni hanem le.
  • Alvin
    Ez érdekes ez a lovag dolog... Szretm már korántsem azt jelenti mint régebben, és asszem ez kicsit túlzás és erőltetett. Amit nem értek az az hogy Bush mióta lovag nade mind1 :)

Azért sok boldogságot kívánok nekik ehhez a "címhez".
  • blackeagle
    Tönkretesz cégeket , szétlopja az agyát és utána odacsörrent valamit. Ez a mai lovag recept.
    Ha utálnak , adjál valamit a szegényeknek ,söt rögtön a gyerekeknek ( mert az olyan megható ) és máris fasza csávó vagy.
    Arányokat nézve én is adtam annyit már mint ő és a nevem se tudják. Remélem egyszer a m$ vezérelt ház fogja kipurcantani.
  • Yossarian
    egy igazi Robin Hood :) elveszi a gazdagoktól és odaadja a szegényeknek :)
  • Cat #5
    több milliárd dollárt jutattott mindenféle célokra, a világ legnagyobb adományozóinak egyike
  • Yossarian
    "sokat tett a világ szegénységének csökkentéséért is" ezen elsőre majdnem becsináltam :)
  • Yossarian
    minden szarral foglalkozik ez is...
  • joebacsi
    csak csuszott volna meg egy kicsit az a kard
  • Béla bácsi
    Ki volt az első kettő Bill Gates?