Lovaggá ütötték Bill Gatest

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hajrá BILL!!!!<#taps><#eljen><#worship><#wave>

Ezt néztem én is. Bill Gates, akár adócsökkentésbõl, akár emberségbõl teszi, sokat adakozik humánus dolgokra. Azért ezt még megértem, még a kis stiklikkel szemben is (lásd Dánia), na de könyörgöm!
Bush mi a rákkal szólgált rá? Még a hõsi meséi is kamuk voltak a katonaságnál töltött éveirõl, majdnem kirobbantotta a harmadik világháborút, megtagadta a kiotói egyezményt, és követve a "régi" szokásokat, mindenbe belepofázik amibe nem kéne.

Esrohnoil
Még valami... rögtön a cikk után ez olvasható:
"Kapcsolódó cikkek:
· Dániai munkahelyek megszüntetésével fenyegetõzött Bill Gates (2005. február 15.)"

<#nevetes1>
Részemrõl ennyi.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
"...például George Bush..."
"...vitathatatlan, hogy mindegyik lovag rászolgált a kitüntetésre."

Szal ez kell hozzá... Meghalni küldeni a saját népét, meg napalmmal szétnyomni egy országot...
Nekem sosem kell ilyen kitüntetés most h. tudom milyen tagjai vannak a rendnek. Ha fel is ajánlanák, nem fogadnám el.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

szégyen...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Sephi
Szerintem nem lovagga kellet volna utni hanem le.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez érdekes ez a lovag dolog... Szretm már korántsem azt jelenti mint régebben, és asszem ez kicsit túlzás és erõltetett. Amit nem értek az az hogy Bush mióta lovag nade mind1 😊

Azért sok boldogságot kívánok nekik ehhez a "címhez".
Tönkretesz cégeket , szétlopja az agyát és utána odacsörrent valamit. Ez a mai lovag recept.
Ha utálnak , adjál valamit a szegényeknek ,söt rögtön a gyerekeknek ( mert az olyan megható ) és máris fasza csávó vagy.
Arányokat nézve én is adtam annyit már mint õ és a nevem se tudják. Remélem egyszer a m$ vezérelt ház fogja kipurcantani.
Yossarian
egy igazi Robin Hood 😊 elveszi a gazdagoktól és odaadja a szegényeknek 😊

Nieleen

több milliárd dollárt jutattott mindenféle célokra, a világ legnagyobb adományozóinak egyike

Yossarian
"sokat tett a világ szegénységének csökkentéséért is" ezen elsõre majdnem becsináltam 😊

Nieleen

Yossarian
minden szarral foglalkozik ez is...

Nieleen

joebacsi
csak csuszott volna meg egy kicsit az a kard <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Ki volt az elsõ kettõ Bill Gates?

← ElőzőOldal 3 / 3