115
-
#34 Szeretem amúgy, hogy sokan azt sem tudják miért, de szidják a multikat, köztük a Microsoft is... S közben istenítenek egy olyan embert, aki az égvilágon semmit sem tett le az asztalra, de kihúzza a zsebükből - pofátlanul, és nagyzolva - a pénzt: Britney Spears és társaik.
Ontják magukból a gennyes zenéket és klipeket, cserébe dől hozzájuk a lóvé és beleröhögnek fákkot, csupsz segget mutogatva a képünkbe az MTV-n, újságokban...
===============================
.:i2k:. melóból: -
FTeR #33 1. mint már írták nagy adakozó, nemrég majdnem egy miliárdod adott valami alapítványnak
2. a dánia dolgot pár napra rá megcáfolták többen is...
3. ha jól tévedek az idősebbik Bush lett lovag és nem a W Bush... -
HUmanEmber41st #32 Én nem utálom, csak gonoszkodva viccelődök 1 kicsit...
Az XP meg már egész jó.. csak kicsit túldimenzionált...de ezen könnyen segíthetünk.. :) :) :)
Igaz,h nagyon drágán adják (legalább is M.O-n ), de folyamatosan javítják ( toldozzák-foltozzák) és legtöbbször elismerik, h vannak még hibák..
mivel ezt is emberek csinálják -
#31 mar csak agyonutni kene .... -
HUmanEmber41st #30 OFF
Prachett Terry rulez !!!!!!
On -
#29 Egy szenilis Erzsébet miatt nem kellene ekkora flame-t csapni!
Bill Gates-t lehet gyűlölni (de ezzel az erővel Oppenheimert is, mert ő is olyat alkotott, amit rosszra [is] lehet használni és még sorolhatnám!), de azt el kell ismerni, hogy nála adakozóbb multimilliárdost nem nagyon ismerni.
Jah, hogy a Microsoft alapítója? Ja, hogy kifagy a gépeden az oprendszer? Ja, hogy béna vagy belőni rendesen a gépedet? Ennek nem lehet egy ember az oka!
===============================
.:i2k:. melóból: -
#28 najó, de a lovággá ütés azért durva. monnyuk ezek az angolok sem normálisak....
-
#27 Ezt te nem érted... Kell nekik valaki, akit utáljanak, mert akkor értelmetlen lenne az életük. -
#26 ezbazmeg....... gigalol -
#25 Loál! -
TheZsenyka #24 Gondolom egyik SG-s Gates gyűlölő sem használ Microsoft termékeket, hiszen az nem volna helyénvaló. Ha pedig a munkahelyén nincs más lehetőség, akkor gondolom betagadja a munkát. Vagy csak a pofájuk nagy? -
Bret #23 Azt várom mikor lesz Gatyesz a Linux lovagrend tagja -
#22 Looooooooooooooooooooooooool -
HUmanEmber41st #21 Akkor ez a lovagi cím=lelki szegénységi bizonyítvánnyal.
Erre a Kapus bácsi rá is szolgált...
A címerén meg köcsögök és gyökerek láthatók világoskék (Winfos-kék) alapon ,ablakokkal meg kapukkal
-
#20 Bush-al egy csardaban ez am a remek kituntetes, biztos nagyon raszolgalt... ^.^ -
#19 Javítás: nagy tolvajok :) -
#18 Az öreg Cicero jár a fejemben, de végül nekem is rá kellett jönnöm hogy csak a nagy tolvajokat lesznek ünnepeltek.
Sajnos mi nem tudtunk eleget "szerezni" ahhoz hogy picikét osszunk belőle - A VILÁGÉRT SEM MARKETINGFOGÁS A LOVAGGÁÜTÉS - de még egy nyomorult országot sem tudtunk lebombázni. Ilyen hülyék maradtunk. -
Vegas #17 hm.. -
#16 Kenobi bekopogtat a királyi házhoz:
-Tessék mondani, milyen lovagrendet tudnak adni?
-Csak OBE van, Kenobi...
-
#15 Csak azt csodálom h. az öreglányt nem tették még el láb alól. -
Vegas #14 hajrá BILL!!!! -
Inquisitor #13 Ezt néztem én is. Bill Gates, akár adócsökkentésből, akár emberségből teszi, sokat adakozik humánus dolgokra. Azért ezt még megértem, még a kis stiklikkel szemben is (lásd Dánia), na de könyörgöm!
Bush mi a rákkal szólgált rá? Még a hősi meséi is kamuk voltak a katonaságnál töltött éveiről, majdnem kirobbantotta a harmadik világháborút, megtagadta a kiotói egyezményt, és követve a "régi" szokásokat, mindenbe belepofázik amibe nem kéne. -
#12 Még valami... rögtön a cikk után ez olvasható:
"Kapcsolódó cikkek:
· Dániai munkahelyek megszüntetésével fenyegetőzött Bill Gates (2005. február 15.)"
Részemről ennyi. -
#11 "...például George Bush..."
"...vitathatatlan, hogy mindegyik lovag rászolgált a kitüntetésre."
Szal ez kell hozzá... Meghalni küldeni a saját népét, meg napalmmal szétnyomni egy országot...
Nekem sosem kell ilyen kitüntetés most h. tudom milyen tagjai vannak a rendnek. Ha fel is ajánlanák, nem fogadnám el. -
galocza #10 szégyen... -
#9 Szerintem nem lovagga kellet volna utni hanem le. -
Alvin #8 Ez érdekes ez a lovag dolog... Szretm már korántsem azt jelenti mint régebben, és asszem ez kicsit túlzás és erőltetett. Amit nem értek az az hogy Bush mióta lovag nade mind1 :)
Azért sok boldogságot kívánok nekik ehhez a "címhez". -
blackeagle #7 Tönkretesz cégeket , szétlopja az agyát és utána odacsörrent valamit. Ez a mai lovag recept.
Ha utálnak , adjál valamit a szegényeknek ,söt rögtön a gyerekeknek ( mert az olyan megható ) és máris fasza csávó vagy.
Arányokat nézve én is adtam annyit már mint ő és a nevem se tudják. Remélem egyszer a m$ vezérelt ház fogja kipurcantani. -
#6 egy igazi Robin Hood :) elveszi a gazdagoktól és odaadja a szegényeknek :) -
Cat #5 több milliárd dollárt jutattott mindenféle célokra, a világ legnagyobb adományozóinak egyike -
#4 "sokat tett a világ szegénységének csökkentéséért is" ezen elsőre majdnem becsináltam :) -
#3 minden szarral foglalkozik ez is... -
#2 csak csuszott volna meg egy kicsit az a kard -
Béla bácsi #1 Ki volt az első kettő Bill Gates?