115
-
FTeR #74 arra értettem, hogy diana nem született gazdagnak, hanem egy egyszerű modell volt egy noname studiónál.
mindezt arram írtam, hogy a srác aszondta, nem jó példák mert gazdagnak születtek. -
#73 Ja és éljen Sir Galahad (a szűzi)!!!!
Valamint Sir Lancelot,
a nem olyan bátor Sir Robin, és természetesen Artur király is és az ő becses felesége Csinivera is;)))))))))
Szal örvendezzünk vala. -
#72 Mint ahogy az első király/nemes sem istentől kapta a jogát (valószínüleg), hogy uralkodjon, csak éppen neki jutott az a szerencse, hogy ő szopatohatott másokat és nem fordítva.
BG is ilyen szerencsés "úriember" (amiről persze a kicsinált konkurenciának más a véleménye), és most a sok szerencsés ember kitüntette egymást, és mi ennek örülünk;))))
-
FTeR #71 diana nem született hercegnőnek, a trónörökös szedte fel... -
#70 Én úgy mondanám realizmus;)
-
#69 ez a másik véglet. -
#68 Így is van, a sok láma észre sem veszi hogy az ő pénzén lett ez a Kapus Béla lovag, csókolom.
Felmerült a kérdés, mennyit kérhetne jogosan az MS szerintünk egy OS-ért?
Ha a PC-t számítógép architektúrának és monnyuk nem egyfajta szabvény és szabadalom halmaznak tartjuk, akkor marhára nem értem, miért is nem ingyen jár a vashoz, az alaplap(bios) mellé?????
Ok a frissítés (új verzió) kerüljön pénzbe, legyen monnyuk 1 dollár, az évi 200 000 000 eladott pécével számolva bizony szép kis összeg. Ennyiből bizony 4-5 év alatt már igen csak faszántos OS-t lehetne elkészíteni!!!!!!!
És láss csodátt billiéknek 20 év alatt sikerült is elérniük egy 85-ös Amiga színvonalát 10000X erősebb vason;)
Hát ennyire nagy ember ez a mi kis Getzink!
Jó nagy üzlet(gaz)ember;)))
Nekem is ő a példaképem;)))))) -
#67 Nem tudom mi a baj azzal, hogy Bill Gates lovagga avanzsalt.
Ha penzed van azza lehetsz amive akarsz.
Mi johet meg ezek utan Bill Gates a Papa ?
Na neeeee.....!
Amugy meg sokkal furcsabb embereket utottek mar lovagga.
Pl.: Sir. Elton "Homo" John-t is.
Ki erti ezt ? -
#66 Az emberek a média által félre vannak vezetve: a valódi információk hiányában, az iskolákban oktatott - a matematikai összefüggéseket szánt szándékkal felületesen kezelő - ismeretanyag birtokában nem tudják összeilleszteni a részleteket. -
#65 Merre van ez a Valy, ahol kérdéses a nép tűrőképessége? :) -
cosman #64 Szokásos mocsadékság.Ez a mai világ.Az egész világon pár száz ember kezébe van a hatalom vagy talán kevesebb és őket kell isteníteni.A pénz hatalom és hát nem egy szegény ember bill barátunk.Egyszerűen szánalmas, hogy már ilyen kitüntetéseket osztanak ilyen mocsadékoknak és pl Aradnál hogy elbánnak olyanokkal akik a hazájukat védik, vagy egy Wass Albertet lehungaristáztak a románok és mi magyarok meg elhisszük nekik, mert a románoknak nem jó ha igazat ír.Meddig tűri a nép valyon, hogy ilyen emberek kitüntetést kapnak másokat meg börtönbe zárnak, mert meg mert szólalni.Jól halad a világ, hajrá billi és többi pénzéhes seggfej! -
#63 Nem szemet szúró, de hogy jönnek ide az említett személyek? -
fflx #62 nezd, diana hercegno es a kiralyno nem tul jo peldak... merthogy ok ugy szulettek, hogy tele voltak penzzel. az egy dolog hogy jotekonykodnak. hidd el, ha engem minden evben megajandekozna az allam 1 milliard forinttal, en is eljotekonykodnak 800 milliot belole. es akkor en nagyon jolelku ember lennek... hat ugy azert konnyu.
-
#61 OLVASSA EL MINDENKI AZ #59-ES HOZZÁSZÓLÁS LINKJÉT! -
#60 George Bush-t ütötték lovaggá és nem George W. Bush-t!!
Nagyon nem mindegy!
-
merlin11 #59 http://index.hu/tech/jog/nonet0301/ -
#58 S még valami:
Bill Gates korántsem szórja úgy a pénzt, mint a Szaud-Arábiai olajmilliárdosok, akik, ha nem aranyból van a WC ülőke, akkor rá sem ülnek!
Gyémánttal kirakott autók, egyszer-használatos öltönyök stb., miközben az ország fele éhezik...
Billnek a Porsche és a Ferrari a gyengéje, meg a természetes életkörülmények.
Lehet Bill-t utálni (a pénzéért), de el kell ismerni, ő tudja, hogy mi a szegénység, és tudja, hogy oda, ahová eljutott, csakis az eszének, a gazdasági érzékének (mert a cég- és találmány felvásárláshoz üzleti érzék is kell, a pénz mellett!) köszönhetően érhetett el.
A természetes kapzsiság pedig mindegyikőnkben ott rejtőzik!
===============================
.:i2k:. melóból:
-
pepe003 #57 "Természetesen azt sietett az angol királyi udvar leszögezni, hogy Bill Gates nem a Windows megalkotásáért kapta a megtisztelő lovagi címet, hanem azért, mert nagy szolgálatokat tett a brit birodalomnak és az ország gazdaságának"
Ja persze, mert a havi fietése több, mint Anglia éves bevétele -
#56 Neked Diana hercegnő (r.i.p.), Erzsébet királynő, de még Göncz Árpádné karitatív tevékenysége is szemetszúró?
Könyörgöm, hát nem minden ember célja a jólét?!
Van, aki egész életében nem tud egy épkézláb szakképzettséget, munkahelyet, jólétet összekaparni, de vannak bőven olyanok, akik feladnak valamit - mert az elejét nagyon sok áldozattal jár ám! - , hogy aztán sikeres színészek, üzletemberek (sorolhatnám) lehessenek!
Irígylésreméltónak tűnnek, de hidd el, nem szívesen viselnéd azokat a dolgokat, amivel mindez, éveken keresztül jár!
A taknyos kortól multimilliomos kisgeciket felejtsük el (pl. monacoi, walesi és arábiai kis hercegek stb.)
Nem istenítem, de a mi kis Bill Gecink is a semmiből, összekuporgatott pénzből kezdte, egy garázsban.
Linus Torvald pedig egy UNIX órára írt alszoftverből kezdte a karrierjét.
Sorolhatnám reggelig...
.:i2k:. melóból: -
fflx #55 akkor sem szeretem azokat az embereket, akik ilyen nyiltan ilyen agressziven dolgoznak. es ugye jotekonykodasbol nem lehet ideaig eljutni. ahhoz hogy idaig eljussanak rengetek mindenkin kell keresztul taposniuk. de miutan eljutottak erre a szintre mar megtehetik, hogy a szamukra szinte apropenznek szamito osszegeket "eljotekonykodjak". hat ezert nem szeretem, mert alszentek
(egyebkent ne gondold, hogy az ilyen "jotekonykodas" mogott nincs erdek) -
#54 Megérdemelte ezt is , mint pl a nagy testvér díjat is ... mert tény , hogy a Bill & Melissa Gates Alapítvány az egyik legadakozóbb .. -
#53 elolvastam mindent kétszer és visszavonok mindent! Már szeretem Billt... -
DOT #52 Pedig már el is képzeltem a merdzsóban, napszemüvegben, susogós melegítőben, vastag fuxokkal a nyakában :D -
DOT #51 Gondolom, nem BillG kérelmezte a lovagi címet. Ellenben ha felajánlják, minimum udvariatlanság visszautasítani. Mondjuk a társaság valóban kissé vegyes... -
archkoven #50 Hagyd a fenébe Mike, ezekkel úgy sem fogod ezt soha megértetni, nekik ellenségkép kell, ettől érzik jól magukat. Haragszanak mindenkire aki náluk sikeresebb, csak ettől ők még nem jutnak előrébb. -
Megamanó #49 Hy! Sztem az XP a körülményekhez képest egész jó, én se tudnék jobbat írni:) Egyébként a múltkori hozzászólásomat egy másik cikkhez szeretném pontosítani, nem én fizetem a banki törlesztőrészletet, hanem a szüleim, mer még gimis vok. De nekem is spórolnom kell magamon hozzá. Amúgy a többi szoftverhez képest nem drága a Win, hanem azzal együtt az összes többi is. De lehet én vok lemaradva. De amíg ebben az országban meg teheti nem is egy vállalkozó, h 1Xűen több hónapig nem ad fizetést apámnak, addig asszem drágának fogom tartani a szoftverárakat. És remélem jövőhéten is tom olvasni az SG-t, nem kapcsolják ki a netemet, mint az már megtörtént január elején. Hát ezért drága sztem a Win. Ezen kívül hallottam olyanról, h a felsőoktatásban résztvevő diákok kedvezményesen hozzájuthatnak jogtiszta szoftverekhez, asszem 3 rugóért. Az meg még a hülyének is megéri. Ha igaz. -
#48 szerintem meg USA-ban bevett szokás, hogy a gazdagok adakoznak
és BG azt is mondta, a ygerekeinek a maguk lábán kell majd megállniuk, nem tesz a seggük alá semmit
szal szerintem BG igenis sikeres üzletember, méghozzá nagyon, ahhoz képest, hogy honnan kezdte
és nem lett egy újgazdag bunkó tahó -
#47 Én - mázlista, májer módon - 10 ezerért tudtam megvenni egy fölöslegessé vált SP1-es angol XP-t, original, be nem regisztrált kóddal.
Engem egyetlen egyszer sem szivatott meg a Windows XP, nem fagyott, nem kellett váratlan hiba miatt újratelepíteni és nem is szidom BG-t és több ezer munkatársát!
Miközben, tudom, hogy nincs tökéletes a Nap alatt.
Linux? Menjetek már! Olvasni is lehetett, hogy vannak rá vírusok is, ki lehet azt is fagyasztani.
Lámer ember bármit szét tud kúrni.
SZU #46 Ha utálnak , adjál valamit a szegényeknek ,söt rögtön a gyerekeknek ( mert az olyan megható ) és máris fasza csávó vagy.
Arányokat nézve én is adtam annyit már mint ő és a nevem se tudják
Nocsak! Néha te is oda szoktad adakozni az éves jövedelmedet? Fasza csávó vagy akkor te is... -
archkoven #45 Nem tudom miért kell gúnyolódni azon ha egy gazdag ember karitatív tevékenységet is végez, kevésbé irígy országokban inkább elismerik.
Vajon az itt hozzászólók idáig mennyit adományoztak eddig életükben a rászorulóknak???? Ja, hogy semmit, mert nincs miből? Így van rendjén, a tehetlen balfaszok mindig csórók maradnak, de azért nekik sem kell elkeseredniük, egymás között hitegethetik magukat, hogy azért ők a fasza gyerekek. Kár, hogy a kívülálló szemében ők továbbra is csak szerencsétlen balfaszok maradnak.
-
archkoven #44 Jó a kérdés. Én sem érzem az árát egyáltalán túlzónak. Arról már nem is szólok, hogy akik itt böfögnek a drága vindóz ellen azok zömével ingyen szerezték (én is, de én nem böfögök). Aki szerint meg maga vindóz olyan szar az használjon, Linuxot vagy Mac-et, vagy amit akar, akkor majd szidhatja, de amíg neki is XP van a gépén addig húzza meg magát csöndben.
-
mrzool #43 Otthonra, az egy bites gamer júzernek megfelel. Akinek meg nem, annak ott a pár ezressel drágább pro. Na bumm... -
#42 egylébként szerintem ez tavalyi hír -
Braindead #41 Csak a marha vesz XP home-ot...
Én biztos nem... -
#40 "boldog-boldogtalannak"
ez jutott nekem is egyből eszembe a hír láttán
kb. mint a pápa, aki meg boldog-boldogtalant boldoggá avat -
mrzool #39 Már nem egyszer, nem egy embernek, aki drágának tartja a vindózt, tettem fel a kérdést: mi lenne az ideális ár szerintetek? Miért sok a 25 rugó (oem xp home)?
Mikor egy játék ~10 ezer kröül van? Egy antivírus+tűzfal kombó szintén 10-15? Akkor miért sok egy xp-ért a 25? -
#38 Félre értés ne essék, nem gyűlölöm G-t, csak nem szeretem. Most azért szeretnem kéne egy cég alapítóját, mert a termékét használom? :) -
#37 Mert nem brit állampolgár.
#36 Hát ez nagyszerű, ezt is megértem ,Sir Bill Gates (OdaBE)(KabBE)fokozatok....:)
de miért nem használhatja a Sir előnevet ? -
#35 Szerintem az lehet a gond, hogy II. Erzsébetet félreinformálták. Azt hitte, hogy engem üt lovaggá, közben meg Bill-t vezették elé