Lovaggá ütötték Bill Gatest
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Bill Gates korántsem szórja úgy a pénzt, mint a Szaud-Arábiai olajmilliárdosok, akik, ha nem aranyból van a WC ülõke, akkor rá sem ülnek!
Gyémánttal kirakott autók, egyszer-használatos öltönyök stb., miközben az ország fele éhezik...
Billnek a Porsche és a Ferrari a gyengéje, meg a természetes életkörülmények.
Lehet Bill-t utálni (a pénzéért), de el kell ismerni, õ tudja, hogy mi a szegénység, és tudja, hogy oda, ahová eljutott, csakis az eszének, a gazdasági érzékének (mert a cég- és találmány felvásárláshoz üzleti érzék is kell, a pénz mellett!) köszönhetõen érhetett el.
A természetes kapzsiság pedig mindegyikõnkben ott rejtõzik!
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ja persze, mert a havi fietése több, mint Anglia éves bevétele <#idiota>#idiota>
Könyörgöm, hát nem minden ember célja a jólét?!
Van, aki egész életében nem tud egy épkézláb szakképzettséget, munkahelyet, jólétet összekaparni, de vannak bõven olyanok, akik feladnak valamit - mert az elejét nagyon sok áldozattal jár ám! - , hogy aztán sikeres színészek, üzletemberek (sorolhatnám) lehessenek!
Irígylésreméltónak tûnnek, de hidd el, nem szívesen viselnéd azokat a dolgokat, amivel mindez, éveken keresztül jár!
A taknyos kortól multimilliomos kisgeciket felejtsük el (pl. monacoi, walesi és arábiai kis hercegek stb.)
Nem istenítem, de a mi kis Bill Gecink is a semmibõl, összekuporgatott pénzbõl kezdte, egy garázsban.
Linus Torvald pedig egy UNIX órára írt alszoftverbõl kezdte a karrierjét.
Sorolhatnám reggelig...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(egyebkent ne gondold, hogy az ilyen "jotekonykodas" mogott nincs erdek)
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és BG azt is mondta, a ygerekeinek a maguk lábán kell majd megállniuk, nem tesz a seggük alá semmit
szal szerintem BG igenis sikeres üzletember, méghozzá nagyon, ahhoz képest, hogy honnan kezdte
és nem lett egy újgazdag bunkó tahó
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Engem egyetlen egyszer sem szivatott meg a Windows XP, nem fagyott, nem kellett váratlan hiba miatt újratelepíteni és nem is szidom BG-t és több ezer munkatársát!
Miközben, tudom, hogy nincs tökéletes a Nap alatt.
Linux? Menjetek már! Olvasni is lehetett, hogy vannak rá vírusok is, ki lehet azt is fagyasztani.
Lámer ember bármit szét tud kúrni.
Ha utálnak , adjál valamit a szegényeknek ,söt rögtön a gyerekeknek ( mert az olyan megható ) és máris fasza csávó vagy.
Arányokat nézve én is adtam annyit már mint õ és a nevem se tudják
Nocsak! Néha te is oda szoktad adakozni az éves jövedelmedet? Fasza csávó vagy akkor te is...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Vajon az itt hozzászólók idáig mennyit adományoztak eddig életükben a rászorulóknak???? Ja, hogy semmit, mert nincs mibõl? Így van rendjén, a tehetlen balfaszok mindig csórók maradnak, de azért nekik sem kell elkeseredniük, egymás között hitegethetik magukat, hogy azért õk a fasza gyerekek. Kár, hogy a kívülálló szemében õk továbbra is csak szerencsétlen balfaszok maradnak.
Én biztos nem...
ez jutott nekem is egybõl eszembe a hír láttán
kb. mint a pápa, aki meg boldog-boldogtalant boldoggá avat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mikor egy játék ~10 ezer kröül van? Egy antivírus+tûzfal kombó szintén 10-15? Akkor miért sok egy xp-ért a 25?
Nieleen
de miért nem használhatja a Sir elõnevet ?
Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.
Ontják magukból a gennyes zenéket és klipeket, cserébe dõl hozzájuk a lóvé és beleröhögnek fákkot, csupsz segget mutogatva a képünkbe az MTV-n, újságokban...
2. a dánia dolgot pár napra rá megcáfolták többen is...
3. ha jól tévedek az idõsebbik Bush lett lovag és nem a W Bush...
Az XP meg már egész jó.. csak kicsit túldimenzionált...de ezen könnyen segíthetünk.. 😊 😊 😊
Igaz,h nagyon drágán adják (legalább is M.O-n ), de folyamatosan javítják ( toldozzák-foltozzák) és legtöbbször elismerik, h vannak még hibák..
mivel ezt is emberek csinálják
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Prachett Terry rulez !!!!!!
On
Bill Gates-t lehet gyûlölni (de ezzel az erõvel Oppenheimert is, mert õ is olyat alkotott, amit rosszra
Jah, hogy a Microsoft alapítója? Ja, hogy kifagy a gépeden az oprendszer? Ja, hogy béna vagy belõni rendesen a gépedet? Ennek nem lehet egy ember az oka!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Erre a Kapus bácsi rá is szolgált...
A címerén meg köcsögök és gyökerek láthatók világoskék (Winfos-kék) alapon ,ablakokkal meg kapukkal
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#kocsog>#kocsog>
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Sajnos mi nem tudtunk eleget "szerezni" ahhoz hogy picikét osszunk belõle - A VILÁGÉRT SEM MARKETINGFOGÁS A LOVAGGÁÜTÉS - de még egy nyomorult országot sem tudtunk lebombázni. Ilyen hülyék maradtunk.
-Tessék mondani, milyen lovagrendet tudnak adni?
-Csak OBE van, Kenobi...
<#pardon1>#pardon1>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.