Lovaggá ütötték Bill Gatest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szokásos mocsadékság.Ez a mai világ.Az egész világon pár száz ember kezébe van a hatalom vagy talán kevesebb és õket kell isteníteni.A pénz hatalom és hát nem egy szegény ember bill barátunk.Egyszerûen szánalmas, hogy már ilyen kitüntetéseket osztanak ilyen mocsadékoknak és pl Aradnál hogy elbánnak olyanokkal akik a hazájukat védik, vagy egy Wass Albertet lehungaristáztak a románok és mi magyarok meg elhisszük nekik, mert a románoknak nem jó ha igazat ír.Meddig tûri a nép valyon, hogy ilyen emberek kitüntetést kapnak másokat meg börtönbe zárnak, mert meg mert szólalni.Jól halad a világ, hajrá billi és többi pénzéhes seggfej!
Yossarian
Nem szemet szúró, de hogy jönnek ide az említett személyek?

Nieleen

nezd, diana hercegno es a kiralyno nem tul jo peldak... merthogy ok ugy szulettek, hogy tele voltak penzzel. az egy dolog hogy jotekonykodnak. hidd el, ha engem minden evben megajandekozna az allam 1 milliard forinttal, en is eljotekonykodnak 800 milliot belole. es akkor en nagyon jolelku ember lennek... hat ugy azert konnyu.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

Laci73
OLVASSA EL MINDENKI AZ #59-ES HOZZÁSZÓLÁS LINKJÉT!

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

UNREG
George Bush-t ütötték lovaggá és nem George W. Bush-t!!

Nagyon nem mindegy!

http://index.hu/tech/jog/nonet0301/
IMYke2.0.0.0
S még valami:
Bill Gates korántsem szórja úgy a pénzt, mint a Szaud-Arábiai olajmilliárdosok, akik, ha nem aranyból van a WC ülõke, akkor rá sem ülnek!
Gyémánttal kirakott autók, egyszer-használatos öltönyök stb., miközben az ország fele éhezik...

Billnek a Porsche és a Ferrari a gyengéje, meg a természetes életkörülmények.
Lehet Bill-t utálni (a pénzéért), de el kell ismerni, õ tudja, hogy mi a szegénység, és tudja, hogy oda, ahová eljutott, csakis az eszének, a gazdasági érzékének (mert a cég- és találmány felvásárláshoz üzleti érzék is kell, a pénz mellett!) köszönhetõen érhetett el.
A természetes kapzsiság pedig mindegyikõnkben ott rejtõzik!

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Természetesen azt sietett az angol királyi udvar leszögezni, hogy Bill Gates nem a Windows megalkotásáért kapta a megtisztelõ lovagi címet, hanem azért, mert nagy szolgálatokat tett a brit birodalomnak és az ország gazdaságának"

Ja persze, mert a havi fietése több, mint Anglia éves bevétele <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Neked Diana hercegnõ (r.i.p.), Erzsébet királynõ, de még Göncz Árpádné karitatív tevékenysége is szemetszúró?
Könyörgöm, hát nem minden ember célja a jólét?!
Van, aki egész életében nem tud egy épkézláb szakképzettséget, munkahelyet, jólétet összekaparni, de vannak bõven olyanok, akik feladnak valamit - mert az elejét nagyon sok áldozattal jár ám! - , hogy aztán sikeres színészek, üzletemberek (sorolhatnám) lehessenek!
Irígylésreméltónak tûnnek, de hidd el, nem szívesen viselnéd azokat a dolgokat, amivel mindez, éveken keresztül jár!

A taknyos kortól multimilliomos kisgeciket felejtsük el (pl. monacoi, walesi és arábiai kis hercegek stb.)

Nem istenítem, de a mi kis Bill Gecink is a semmibõl, összekuporgatott pénzbõl kezdte, egy garázsban.
Linus Torvald pedig egy UNIX órára írt alszoftverbõl kezdte a karrierjét.
Sorolhatnám reggelig...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

akkor sem szeretem azokat az embereket, akik ilyen nyiltan ilyen agressziven dolgoznak. es ugye jotekonykodasbol nem lehet ideaig eljutni. ahhoz hogy idaig eljussanak rengetek mindenkin kell keresztul taposniuk. de miutan eljutottak erre a szintre mar megtehetik, hogy a szamukra szinte apropenznek szamito osszegeket "eljotekonykodjak". hat ezert nem szeretem, mert alszentek

(egyebkent ne gondold, hogy az ilyen "jotekonykodas" mogott nincs erdek)

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

[HUN]PAStheLoD
Megérdemelte ezt is , mint pl a nagy testvér díjat is ... mert tény , hogy a Bill & Melissa Gates Alapítvány az egyik legadakozóbb ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Yossarian
elolvastam mindent kétszer és visszavonok mindent! Már szeretem Billt...

Nieleen

Pedig már el is képzeltem a merdzsóban, napszemüvegben, susogós melegítõben, vastag fuxokkal a nyakában 😄
Gondolom, nem BillG kérelmezte a lovagi címet. Ellenben ha felajánlják, minimum udvariatlanság visszautasítani. Mondjuk a társaság valóban kissé vegyes...
Hagyd a fenébe Mike, ezekkel úgy sem fogod ezt soha megértetni, nekik ellenségkép kell, ettõl érzik jól magukat. Haragszanak mindenkire aki náluk sikeresebb, csak ettõl õk még nem jutnak elõrébb.

Hy! Sztem az XP a körülményekhez képest egész jó, én se tudnék jobbat írni😊 Egyébként a múltkori hozzászólásomat egy másik cikkhez szeretném pontosítani, nem én fizetem a banki törlesztõrészletet, hanem a szüleim, mer még gimis vok. De nekem is spórolnom kell magamon hozzá. Amúgy a többi szoftverhez képest nem drága a Win, hanem azzal együtt az összes többi is. De lehet én vok lemaradva. De amíg ebben az országban meg teheti nem is egy vállalkozó, h 1Xûen több hónapig nem ad fizetést apámnak, addig asszem drágának fogom tartani a szoftverárakat. És remélem jövõhéten is tom olvasni az SG-t, nem kapcsolják ki a netemet, mint az már megtörtént január elején. Hát ezért drága sztem a Win. Ezen kívül hallottam olyanról, h a felsõoktatásban résztvevõ diákok kedvezményesen hozzájuthatnak jogtiszta szoftverekhez, asszem 3 rugóért. Az meg még a hülyének is megéri. Ha igaz.
Mike
szerintem meg USA-ban bevett szokás, hogy a gazdagok adakoznak

és BG azt is mondta, a ygerekeinek a maguk lábán kell majd megállniuk, nem tesz a seggük alá semmit

szal szerintem BG igenis sikeres üzletember, méghozzá nagyon, ahhoz képest, hogy honnan kezdte
és nem lett egy újgazdag bunkó tahó

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

IMYke2.0.0.0
Én - mázlista, májer módon - 10 ezerért tudtam megvenni egy fölöslegessé vált SP1-es angol XP-t, original, be nem regisztrált kóddal.
Engem egyetlen egyszer sem szivatott meg a Windows XP, nem fagyott, nem kellett váratlan hiba miatt újratelepíteni és nem is szidom BG-t és több ezer munkatársát!
Miközben, tudom, hogy nincs tökéletes a Nap alatt.

Linux? Menjetek már! Olvasni is lehetett, hogy vannak rá vírusok is, ki lehet azt is fagyasztani.
Lámer ember bármit szét tud kúrni.

Ha utálnak , adjál valamit a szegényeknek ,söt rögtön a gyerekeknek ( mert az olyan megható ) és máris fasza csávó vagy.
Arányokat nézve én is adtam annyit már mint õ és a nevem se tudják

Nocsak! Néha te is oda szoktad adakozni az éves jövedelmedet? Fasza csávó vagy akkor te is...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Nem tudom miért kell gúnyolódni azon ha egy gazdag ember karitatív tevékenységet is végez, kevésbé irígy országokban inkább elismerik.
Vajon az itt hozzászólók idáig mennyit adományoztak eddig életükben a rászorulóknak???? Ja, hogy semmit, mert nincs mibõl? Így van rendjén, a tehetlen balfaszok mindig csórók maradnak, de azért nekik sem kell elkeseredniük, egymás között hitegethetik magukat, hogy azért õk a fasza gyerekek. Kár, hogy a kívülálló szemében õk továbbra is csak szerencsétlen balfaszok maradnak.

Jó a kérdés. Én sem érzem az árát egyáltalán túlzónak. Arról már nem is szólok, hogy akik itt böfögnek a drága vindóz ellen azok zömével ingyen szerezték (én is, de én nem böfögök). Aki szerint meg maga vindóz olyan szar az használjon, Linuxot vagy Mac-et, vagy amit akar, akkor majd szidhatja, de amíg neki is XP van a gépén addig húzza meg magát csöndben.

Otthonra, az egy bites gamer júzernek megfelel. Akinek meg nem, annak ott a pár ezressel drágább pro. Na bumm...

Mike
egylébként szerintem ez tavalyi hír

Csak a marha vesz XP home-ot...
Én biztos nem...
Mike
"boldog-boldogtalannak"

ez jutott nekem is egybõl eszembe a hír láttán

kb. mint a pápa, aki meg boldog-boldogtalant boldoggá avat

Már nem egyszer, nem egy embernek, aki drágának tartja a vindózt, tettem fel a kérdést: mi lenne az ideális ár szerintetek? Miért sok a 25 rugó (oem xp home)?

Mikor egy játék ~10 ezer kröül van? Egy antivírus+tûzfal kombó szintén 10-15? Akkor miért sok egy xp-ért a 25?

Yossarian
Félre értés ne essék, nem gyûlölöm G-t, csak nem szeretem. Most azért szeretnem kéne egy cég alapítóját, mert a termékét használom? 😊

Nieleen

IMYke2.0.0.0
Mert nem brit állampolgár.

Green Ghost
Hát ez nagyszerû, ezt is megértem ,Sir Bill Gates (OdaBE)(KabBE)fokozatok....😊
de miért nem használhatja a Sir elõnevet ?

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Kis-Bob
Szerintem az lehet a gond, hogy II. Erzsébetet félreinformálták. Azt hitte, hogy engem üt lovaggá, közben meg Bill-t vezették elé <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Szeretem amúgy, hogy sokan azt sem tudják miért, de szidják a multikat, köztük a Microsoft is... S közben istenítenek egy olyan embert, aki az égvilágon semmit sem tett le az asztalra, de kihúzza a zsebükbõl - pofátlanul, és nagyzolva - a pénzt: Britney Spears és társaik.
Ontják magukból a gennyes zenéket és klipeket, cserébe dõl hozzájuk a lóvé és beleröhögnek fákkot, csupsz segget mutogatva a képünkbe az MTV-n, újságokban...

1. mint már írták nagy adakozó, nemrég majdnem egy miliárdod adott valami alapítványnak
2. a dánia dolgot pár napra rá megcáfolták többen is...
3. ha jól tévedek az idõsebbik Bush lett lovag és nem a W Bush...
Én nem utálom, csak gonoszkodva viccelõdök 1 kicsit...
Az XP meg már egész jó.. csak kicsit túldimenzionált...de ezen könnyen segíthetünk.. 😊 😊 😊
Igaz,h nagyon drágán adják (legalább is M.O-n ), de folyamatosan javítják ( toldozzák-foltozzák) és legtöbbször elismerik, h vannak még hibák..
mivel ezt is emberek csinálják

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

janosimatyas
mar csak agyonutni kene ....

1045-1209-6738-4668-7696-2783

OFF
Prachett Terry rulez !!!!!!
On

IMYke2.0.0.0
Egy szenilis Erzsébet miatt nem kellene ekkora flame-t csapni!
Bill Gates-t lehet gyûlölni (de ezzel az erõvel Oppenheimert is, mert õ is olyat alkotott, amit rosszra lehet használni és még sorolhatnám!), de azt el kell ismerni, hogy nála adakozóbb multimilliárdost nem nagyon ismerni.
Jah, hogy a Microsoft alapítója? Ja, hogy kifagy a gépeden az oprendszer? Ja, hogy béna vagy belõni rendesen a gépedet? Ennek nem lehet egy ember az oka!

NeoMaN
najó, de a lovággá ütés azért durva. monnyuk ezek az angolok sem normálisak....

Mighty
Ezt te nem érted... Kell nekik valaki, akit utáljanak, mert akkor értelmetlen lenne az életük.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

NeoMaN
ezbazmeg....... gigalol <#ijedt>

Loál János
Loál!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Gondolom egyik SG-s Gates gyûlölõ sem használ Microsoft termékeket, hiszen az nem volna helyénvaló. Ha pedig a munkahelyén nincs más lehetõség, akkor gondolom betagadja a munkát. Vagy csak a pofájuk nagy? <#nyes>

Azt várom mikor lesz Gatyesz a Linux lovagrend tagja
PyRex
Looooooooooooooooooooooooool <#mf1><#mf1><#worship><#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#taps><#lama>

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Akkor ez a lovagi cím=lelki szegénységi bizonyítvánnyal.
Erre a Kapus bácsi rá is szolgált...
A címerén meg köcsögök és gyökerek láthatók világoskék (Winfos-kék) alapon ,ablakokkal meg kapukkal
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#kocsog>

Rincewind
Bush-al egy csardaban ez am a remek kituntetes, biztos nagyon raszolgalt... ^.^
Laci73
Javítás: nagy tolvajok 😊

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

Laci73
Az öreg Cicero jár a fejemben, de végül nekem is rá kellett jönnöm hogy csak a nagy tolvajokat lesznek ünnepeltek.
Sajnos mi nem tudtunk eleget "szerezni" ahhoz hogy picikét osszunk belõle - A VILÁGÉRT SEM MARKETINGFOGÁS A LOVAGGÁÜTÉS - de még egy nyomorult országot sem tudtunk lebombázni. Ilyen hülyék maradtunk.

hm..<#zavart2>

Esrohnoil
Kenobi bekopogtat a királyi házhoz:
-Tessék mondani, milyen lovagrendet tudnak adni?
-Csak OBE van, Kenobi...
<#pardon1>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Csak azt csodálom h. az öreglányt nem tették még el láb alól. <#vigyor3>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.