415
újabb tycoon
-
#135 Ez így van!Főleg egy ilyen strat játéknál!Nézd meg,mit kell csinálni,mikor már 6-7 városrészed van!Egyre nehezedik a game!Meg persze a riválisok se nézik jó szemmel,hogy viszed a lóvét!:D
-
#134 sztok sztem cool game bár igaz hogy egy kis időt nemárt rászánni,ugyhogy sztem a 2 nap és letörlöd duma az tipikus kisem próbálom de vélemény az van .. -
#133 Mi a francnak? Ez tipikusan az a játék, amit 2 napig játszanak az emberek, aztán törlik. -
#132 Ha erőt veszek magamon, csinálok majd egy FAQ-ot. Bár nem tudom mikor... -
#131 Én először azt hittem, hogy a polgármesteri székbe ülhetek be, nem valami ingatlanügynökibe.
Úgy lett volna jó a játék, ha már eleve megvan építve a város, és mindenféle problémák elé kell néznem. Fesztiválokat szervezni, bűnözést felszámolni, stb. Ennek sokkal jobban örültem volna. -
#130 Ja, én is ezért untam meg két nap alatt. Semmi kihívás. Csak esztelenül építkezni minden átgondolás nélkül. Csak arra jó, hogy néha egy kis NYC feelingért benézzek ha épp arra van kedvem. -
#129 Szvsz te a Landmark bondokra gondolhatsz...a feladatok és mérföldkövek után néha kapsz ilyen "zsetonokat" amikből lehet híres épületeket felhúzni (Trinity Church, Empire State Building, Times Square épületek, stb). Csak keresd meg a kijelölt építkezési területeket és kész (elkerített részek, nem nehéz észrevenni a sok töküres rész között). Ha nincs még ilyen pontod, akkor csinálj küldetéseket. -
#128 Közben már kezdtem egy újat, és ahogy jött az opportunity már completed is volt :)
Viszont a játékot meguntam :( Elég unalmas ugyanazokat az épületeket lerakni, ugyanazzal a felszereléssel, stb. Semmi bizniszmenedzsment nincs a játékban, csak rakosgatni a téglákat :( -
#127 Az ilyen eventek minden évben előjönnek. Ha idén nem megy akkor jövőre. A többi negyedet ugyanúgy megnyitja a játék ha megfelelően be van építve a jelenlegi terület szóval a játék ugyanúgy megy tovább. -
#126 Hali! Légyszi segítsetek abban hogy, mit jelent az a bond- szócska, és hol találom meg, mert van egy-két olyan építési terület a játék elején például ahol templomot kell építeni és csak akkor kezdhetem ha megvan a " Build 5 bonds" szóval mi ez és hogy kell ilyet csinálni? Előre is köszi a segítséget! -
#125 Nem a pénzzel volt a gond, hanem az upgrade pontokkal. Halloweenes felvonulásra kellett volna feltápolnom azt az utcát, de nem volt egy drab creditem sem sajna, és sűrgetett a határidő. :( -
#124 mekkora a gepigenye? sehol sem talaltam pontos infot rola -
#123 sziasztok
nagyon jó kis játék, magyaritás lesz e hozzá valamikor?:)
egyébként mik azok az üzletek amik jól hoznak a konyhára?
nekem most egy art gallery-m elég jó bevételt termel:) -
#122 Vki adjon már ki egy FAQ-t.Mer már nagyon idegesítő,hogy a hsz-ek 95%-a "a nekem nem megy a másolt verzióm"-ból áll... -
#121 Ugh. Minek egy ilyen játékban csalni? Még csak nem is nehéz és lehetetlen pénzt veszíteni... -
#120 Csak azért kérdem, mert cheateltem (tudom nem szabadna) és mikor loadoltam -ban volt az upgradem, és sehogy sem bírom feltornázni +-ba. Már építeni se nagyon lehet. :( Újra kell kezdenem? :( -
#119 Pedig elég szépen leírja...megnyitod a saját üzleteid listáját, ott behozod az üzletláncok listáját, az ott jelzett kritériumoknak megfelelően fejleszted az üzleteket és ha minden megvan, meg fog jelenni a "Build" felirat a listában.
#114: Építéssel, idővel, feladatokkal (nekem most öt megnyitott negyed után van 5-600).
(Plusz: a türelem erény... ) -
#117 Na aki má játszik vele ahhoz lenne kérdésem.Ott tartok, hogy megvolt a Haloween parádé, és a 4 küldetés kész. a Prize opp-nál viszont az Alarming-os küldetést nem tom megcsinálni.Mert azt írja,hogy építsek felhőkarcolót, de azt nem találom,hogy hol kéne.És SoHo-ban is leraktam már egy rakat Alarm Centert.Help -
#116 Hi!Na én is leírom,h nálam h ment: Daemon 4.03ba bemountoltam,aztán CureRom 1.3. Itt betallóztam az exe-t,meg beállítottam, hogy Daemon tools-t használok,meg bemountoltam itt az image file-t(cd-t) is.Majd elmentettem tökmindegy h milyen néven.És ment is az asztalról indítva a CureRom által készített ikonnal. -
#115 deamon 4.03-ba mountoltam,all emulation on,majd securom loaderbe de kéri az eredeti cd-t. sajnos úgy tűnik nálam valamiért semmiképp sem fog elindulni. -
#114 Hogy lehet növelni az upgrade pontokat? Csak, ha építek valamit? -
#113 Még annyi,hogy winrar-ral tömörítsétek ki az image-et, mert összesen 4 fileból áll, nem kettőből ! -
#112 Nálam így ment:
Mount Daemon 4-gyel
Securom Loader elindít, tallóz tycoon exe
S megy
Semmi más nem kellett. -
FiReBoY #111 Csak nálam nincs a Gym-nek textúrája? -
#110 szintén.csak nekem álltalában azt írja hogy emulator detected.
nektek hogy sikerült alcoholba mountolni?nekem nem látja ezeket a file-okat mikor megnyitnám. -
Danny L #109 Na ezek a lépések meg is történtek, de amikor indítom azzal a parancsikonnal, akkor gondolkodik egy kicsit majd kidobja "Original disc could not be found or authenticated". Bemountolja a BWI fájlt is szal nem azzal vana gáz hogy nincs bent image. Akkor mást ír ki. Legújabb CureROM (1.31). -
Darkboy #108 Töltsd le: http://www.curerom.net/
Igaz, hogy daemonnal írja, de Alcohol 120%-kal is működik.
Telepítsd a CureRomot.
Backup Image: Ide betenni a tycooncity-ny bw fájl (amit Daemonba vagy alcoholba is beraktál) elérhetési helyét.
Adj nevet a Parancsikonnak.De alapból is ad.
Ments!
Curerommal létrehozott "TycoonCity.crp" profilt inditod. Nekem asztalra tette ikonnak.
Play!!!
Ezzel a módszerrel elsőre sikerült
-
#107 Nekem is bejön csak lehetne benne egy kis SC4:RH(Ráss Háur :) )-os kocsi vezetés meg tüzek viharok egyéb.
Ti láttatok tűzoltó-t? Én igen.
Amugy zsír. -
#106 Hm, üdítő egy darab, a sok mai tyconnak csúfolt hulladék között kiemelkedő alkotás. Bár az zavar, hogy kizárólag nagyvonalakban skálázható a grafika és nem lehet minden efektet külön buherálni (kell a francnak árnyék, csak a hardvert zabálja de alig észrevehető). Nincs valami ini file amiben lehet magamnak állítgatni a beállításokat? -
#105 ez nem igaz.nem akar összejönni az indítás :)
Alcohol 120%-ba nem lehet mountolni .bwi vagy .bwa file-t.
DT4-ben meg már mindent kipróbáltam.
Ez a védelem kifog rajtam,(RCT3:Wild-en is ez volt és nem tudtam indítani), bezzeg a starforce-os védelmek meg mennek... -
#104 meg kell csinálni egy küldetést, ha egy újabb városrészt akarok beépíteni? -
#103 Fontos a jó hangzás biztosítása a jó hangulathoz, másrészt azért írtam hogy egyéni véleményem. Én a z utak, hidak, kommunális objektumok építési lehetőségét hiányolom, igaz akkor nem tycoon-nak hívnák -
Thanatos #102 nekem picit pont a hangulat hiáynzik eg ypicit :( jó átlag tycoon gamekat igy is fényévekkel veri de akkoris :) -
Thanatos #101 izé, nekem curerommal is megy, maxima mea culpa :) -
#100 Ne add fel, nekem több órámba és nyugtatóba került. -
#99 Szubjektív: hangulat 10/10, hang, zene 9/10, egyéb vegyes, meg majd a patchek megoldják. -
#98 Csak az sdhide tett be, mivel kiléptem és egyébként nem látszik azért maradt hide. Aztán véletlenül jutott eszembe...
Különben egészségedre a virt. sört! -
#97 Megvan:D A Space billentyű lenyomásával!:) -
#96 Arra énse jöttem rá!Pedig a parképítésnél fontos! -
#95 Nekem már megvan, de nem tudom forgatni a tárgyakat.
THX.