415
újabb tycoon
  • Gerbill
    Kattintgatni kell a városlakókra és ha szerencséd van akkor találsz egy női zenészt. Ezután kiír még valamit és azt meg kell építeni
  • berlin
    Kösz!

Amúgy nekem is olykor-olykor fagyogat a spíl. Érdemes igen sűrűn menteni. Meg célszerű használni a különféle "szűrő" perspektívát. Nekem annyira dől a lé, hogy 1,5 M alá nemis igen megyek.
    Én jól szórakozom a játékkal.

Akkor a kérdés még nyitott:
    Olasz negyed:
    The Big Dog küldetés 3. fokát aki tudja, hogyan kell megcsinálni, az írjon!

Üdv.:
    B.
  • PLackó
    köszi.újraraktam a játékot,de most is kifagy.
    örülök hogy nem nálam van a hiba :)
    cracket használsz?lehet az a hibás.vagy a játékhoz majd kiadnak remélhetőleg egy patchot.
  • Jani-B
    Musician Woman: csak menj le az utca szintre, és kezdj el kattintgatni az emberekre (lehetőleg nőkre), olyanokra, akik zenésznek néznek ki. Aztán egyszercsak találsz egy 'Musician Woman' Tipusó csajszit :)

Egyébként nekem is most fagyott ki a Soho & Tribeca, rég mentettem, így most nincs kedvem megint nekifutni az utolsó mentéstől... :(
  • Faterx
    A "demolish"-est én sem értem
    Forgatás: space
  • berlin
    Az Olasz résznél nem tudom megcsinálni azt a BAR-os küldit van valami segítség? Azt írja demolish . . . de a többit nemigazán értem!
    Köszi!
    Másik: egy-egy beauty-s "cucc-ot" a lerakásánál hogyan lehet elforgatni?
    Köszi!

B.
  • PLackó
    üdv.
    egy bizonyos "musician women"-t kellene megkeresnem a városban a sexy profits küldiben.hol találom?
    egyébként sajnos nem tudom tovább csinálni,mert ha rákattintok a "soho & tribeca" küldetésre akkor kifagy a játék...
  • Faterx
    Ok
  • Faterx
    Kösz kipróbálom
  • Gerbill
    Csak a TriBeCa nevű városrészbe lehet HQ-t építeni.
  • quack
    mitől kaphatnak / kapnak a parkok ápgréd pontokat?
  • Faterx
    A Little Itáliánál hogyan kell megoldani azt a Bella Italia dolgot tudja valaki?
    Elvileg megvan mégsem engedi építeni a HQ-t üres telekre
  • Serpa
    egyre gondolunk.
  • Hmuda
    Az épületeknek van "beauty" statjuk. Azon az utcán azt kell növelni...
  • Gerbill
    Van már aki eljutott China Townig?
  • Gerbill
    Ott valami olyasmit kell csinálni hogy 80%-ra felviszed a környékbeliek kedvét, meg telekell tömni az utca mentén minden szabad helyet. Legalábbis én ezt csináltam
  • Serpa
    magát az utcát nem lehet szépíteni (legalábbis én nem jöttem rá hogy hogy lehet), csak úgy tom, ha épületeken rakok le az adott utcára.
  • Gerbill
    Felraktam a Cracket és nem tudom betölteni a régebbi játékomat. Úgyhogy most nem próbálom ki, majd holnap újratelepítem
  • Gerbill
    Kösz.
  • Hmuda
    Erect=felállít (erekció valaki? )

Ebből nem nehéz rájönni, hogy mi az ábra.

A Halloween eventnél ha jól emlékeszem akkor az utca szépségét kellett fejleszteni, a kínai negyedben meg csak be kell zsúfolni ami épp zöld épületekkel van körülvéve lerakáskor.
  • Gerbill
    Szerintem akármivel be lehet építeni. Én mindig megnéztem hogy az embereknek mire van szüksége és azt raktam oda, de ennek csak üzleti szempontból van jelentősége. Én most a Kínai Parádés küldetésnél vagyok, és azt volna a kérdésem hogy ott mit kell csinálni? Valami erect the buildings. Ha jól sejtem ez azt jelenti hogy innen meg le kell törölni az épületeket.
  • Serpa
    legelején vagyok.
    Greenvillage.

a Halloween küldetésnél azt írja, hogy építsem be a felvonulás útját.
    akármivel lehet?

a "my business" ben azt írja hogy van egy student appartmentem, de ha rákattintok, a várost írja tulajnak.
    ezt nem értem.
  • Gerbill
    Közben rájöttem
  • Gerbill
    autómenteés=auto mentés
  • Gerbill
    Szerintem nincs benne autómenteés.
  • PLackó
    hm.Automentés van a játékban?mert most 3 órán át egyhuzamban játszottam,és nagyon jól álltam,dőlt a pénz dögivel.
    viszont most gondolt egyet és kifagyott a játék.
    ha nem mentett, biztos elrakom a játékot egy időre...
  • Gerbill
    Headquarters-t hogy lehet építeni?
  • [HUN]FaTaL
    semmi már, megtaláltam. ha valaki esetleg még keresi akkor a gameburnworld.com-on fentvan:)
  • Duddits
    Tycoon.City.New.York-RELOADED

Tudtam, hogy várni kéne a letöltéssel. :-)
  • [HUN]FaTaL
    valaki nem tudja honnan tudnám letölteni külön a cracket?
  • PLackó
    feltörte a reloaded,végre csatlakozhatok közétek
  • Faterx
    Ha teljesíted a főküldetéseket
  • quack
    mikor kapok új városrészt?
  • Faterx
    Akit zavar a clone van már másik!
  • Faterx
    Ja át kell állni ingatlanos mentalitásra. Nekem már az olasz is nagypályás.
    +Ma veszem meg a Sims2 "Vár az üzlet"-et (7200 cr.)
  • leslieboy
    East village! Na itt már szivatnak az ellenfelek, mert eléggé beszivattam őket a többi városrészen! :D Ha valakinek gondja lenne a riválisok nagyratörésével, egyszerűen vegye meg a legjobban tejelő vállalkozásaikat! :D..Azután már folyamatosan, hogyha szépen átfejleszted az üzleteid, a pénz csak jön! :D Aztán megveszed a többit is, és kész nem tudnak mivel lóvét szerezni! Csak épp East village-nél már annyi és olyan gyors a riválisok, hogy új ház építése esetén már egész házsort kell lebontanom! De ez így életszerű, nekem tetszik, hogy a gépi ellenfelek nem hagynak fejlődni! Sőt! Kinézik az előző részeken a legjobban kereső vállalkozásaim, és azzal nyitanak az új részen!
  • Gerbill
    Még csak most kezdtem de tetszik. Szerintem egész jó
  • Grusi
    Szerintem egyáltalán nem olyan játék :) Nekem nagyon bejön.
  • Faterx
    leslieboy hogy haladsz, én most kezdem a Kis Itáliát
  • Gerbill
    Most akkor ez olyan játék ahol felkell építenem new Yorkot, vagy csak különböző feladatokat kell teljesíteni. Vannak benne fejlődések, mint pl. a The Moviesban hogy az idő előrehaladtával egyre fejletteb technikákat fedeznek fel a tudósaim, vagy csak jelenkori?