415
újabb tycoon
-
#175 Kattintgatni kell a városlakókra és ha szerencséd van akkor találsz egy női zenészt. Ezután kiír még valamit és azt meg kell építeni -
berlin #174 Kösz!
Amúgy nekem is olykor-olykor fagyogat a spíl. Érdemes igen sűrűn menteni. Meg célszerű használni a különféle "szűrő" perspektívát. Nekem annyira dől a lé, hogy 1,5 M alá nemis igen megyek.
Én jól szórakozom a játékkal.
Akkor a kérdés még nyitott:
Olasz negyed:
The Big Dog küldetés 3. fokát aki tudja, hogyan kell megcsinálni, az írjon!
Üdv.:
B. -
#173 köszi.újraraktam a játékot,de most is kifagy.
örülök hogy nem nálam van a hiba :)
cracket használsz?lehet az a hibás.vagy a játékhoz majd kiadnak remélhetőleg egy patchot. -
Jani-B #172 Musician Woman: csak menj le az utca szintre, és kezdj el kattintgatni az emberekre (lehetőleg nőkre), olyanokra, akik zenésznek néznek ki. Aztán egyszercsak találsz egy 'Musician Woman' Tipusó csajszit :)
Egyébként nekem is most fagyott ki a Soho & Tribeca, rég mentettem, így most nincs kedvem megint nekifutni az utolsó mentéstől... :( -
#171 A "demolish"-est én sem értem
Forgatás: space -
berlin #170 Az Olasz résznél nem tudom megcsinálni azt a BAR-os küldit van valami segítség? Azt írja demolish . . . de a többit nemigazán értem!
Köszi!
Másik: egy-egy beauty-s "cucc-ot" a lerakásánál hogyan lehet elforgatni?
Köszi!
B. -
#169 üdv.
egy bizonyos "musician women"-t kellene megkeresnem a városban a sexy profits küldiben.hol találom?
egyébként sajnos nem tudom tovább csinálni,mert ha rákattintok a "soho & tribeca" küldetésre akkor kifagy a játék... -
#168 Ok -
#167 Kösz kipróbálom -
#166 Csak a TriBeCa nevű városrészbe lehet HQ-t építeni. -
#165 mitől kaphatnak / kapnak a parkok ápgréd pontokat? -
#164 A Little Itáliánál hogyan kell megoldani azt a Bella Italia dolgot tudja valaki?
Elvileg megvan mégsem engedi építeni a HQ-t üres telekre -
#163 egyre gondolunk. -
#162 Az épületeknek van "beauty" statjuk. Azon az utcán azt kell növelni... -
#161 Van már aki eljutott China Townig? -
#160 Ott valami olyasmit kell csinálni hogy 80%-ra felviszed a környékbeliek kedvét, meg telekell tömni az utca mentén minden szabad helyet. Legalábbis én ezt csináltam -
#159 magát az utcát nem lehet szépíteni (legalábbis én nem jöttem rá hogy hogy lehet), csak úgy tom, ha épületeken rakok le az adott utcára. -
#158 Felraktam a Cracket és nem tudom betölteni a régebbi játékomat. Úgyhogy most nem próbálom ki, majd holnap újratelepítem -
#157 Kösz. -
#156 Erect=felállít (erekció valaki? )
Ebből nem nehéz rájönni, hogy mi az ábra.
A Halloween eventnél ha jól emlékeszem akkor az utca szépségét kellett fejleszteni, a kínai negyedben meg csak be kell zsúfolni ami épp zöld épületekkel van körülvéve lerakáskor. -
#155 Szerintem akármivel be lehet építeni. Én mindig megnéztem hogy az embereknek mire van szüksége és azt raktam oda, de ennek csak üzleti szempontból van jelentősége. Én most a Kínai Parádés küldetésnél vagyok, és azt volna a kérdésem hogy ott mit kell csinálni? Valami erect the buildings. Ha jól sejtem ez azt jelenti hogy innen meg le kell törölni az épületeket. -
#154 legelején vagyok.
Greenvillage.
a Halloween küldetésnél azt írja, hogy építsem be a felvonulás útját.
akármivel lehet?
a "my business" ben azt írja hogy van egy student appartmentem, de ha rákattintok, a várost írja tulajnak.
ezt nem értem. -
#153 Közben rájöttem -
#152 autómenteés=auto mentés -
#151 Szerintem nincs benne autómenteés. -
#150 hm.Automentés van a játékban?mert most 3 órán át egyhuzamban játszottam,és nagyon jól álltam,dőlt a pénz dögivel.
viszont most gondolt egyet és kifagyott a játék.
ha nem mentett, biztos elrakom a játékot egy időre... -
#149 Headquarters-t hogy lehet építeni? -
#148 semmi már, megtaláltam. ha valaki esetleg még keresi akkor a gameburnworld.com-on fentvan:) -
#147 Tycoon.City.New.York-RELOADED
Tudtam, hogy várni kéne a letöltéssel. :-) -
#146 valaki nem tudja honnan tudnám letölteni külön a cracket? -
#145 feltörte a reloaded,végre csatlakozhatok közétek -
#144 Ha teljesíted a főküldetéseket -
#143 mikor kapok új városrészt? -
#142 Akit zavar a clone van már másik! -
#141 Ja át kell állni ingatlanos mentalitásra. Nekem már az olasz is nagypályás.
+Ma veszem meg a Sims2 "Vár az üzlet"-et (7200 cr.) -
#140 East village! Na itt már szivatnak az ellenfelek, mert eléggé beszivattam őket a többi városrészen! :D Ha valakinek gondja lenne a riválisok nagyratörésével, egyszerűen vegye meg a legjobban tejelő vállalkozásaikat! :D..Azután már folyamatosan, hogyha szépen átfejleszted az üzleteid, a pénz csak jön! :D Aztán megveszed a többit is, és kész nem tudnak mivel lóvét szerezni! Csak épp East village-nél már annyi és olyan gyors a riválisok, hogy új ház építése esetén már egész házsort kell lebontanom! De ez így életszerű, nekem tetszik, hogy a gépi ellenfelek nem hagynak fejlődni! Sőt! Kinézik az előző részeken a legjobban kereső vállalkozásaim, és azzal nyitanak az új részen! -
#139 Még csak most kezdtem de tetszik. Szerintem egész jó -
Grusi #138 Szerintem egyáltalán nem olyan játék :) Nekem nagyon bejön. -
#137 leslieboy hogy haladsz, én most kezdem a Kis Itáliát -
#136 Most akkor ez olyan játék ahol felkell építenem new Yorkot, vagy csak különböző feladatokat kell teljesíteni. Vannak benne fejlődések, mint pl. a The Moviesban hogy az idő előrehaladtával egyre fejletteb technikákat fedeznek fel a tudósaim, vagy csak jelenkori?