Tycoon City: New York
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mount Daemon 4-gyel
Securom Loader elindít, tallóz tycoon exe
S megy
Semmi más nem kellett.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
nektek hogy sikerült alcoholba mountolni?nekem nem látja ezeket a file-okat mikor megnyitnám.
Igaz, hogy daemonnal írja, de Alcohol 120%-kal is mûködik.
Telepítsd a CureRomot.
Backup Image: Ide betenni a tycooncity-ny bw fájl (amit Daemonba vagy alcoholba is beraktál) elérhetési helyét.
Adj nevet a Parancsikonnak.De alapból is ad.
Ments!
Curerommal létrehozott "TycoonCity.crp" profilt inditod. Nekem asztalra tette ikonnak.
Play!!!
Ezzel a módszerrel elsõre sikerült
Ti láttatok tûzoltó-t? Én igen.
Amugy zsír.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Alcohol 120%-ba nem lehet mountolni .bwi vagy .bwa file-t.
DT4-ben meg már mindent kipróbáltam.
Ez a védelem kifog rajtam,(RCT3:Wild-en is ez volt és nem tudtam indítani), bezzeg a starforce-os védelmek meg mennek...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Különben egészségedre a virt. sört!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ha nem megy akkor ez lehet:
1.Nem törölted rendesen a cureromot,ha volt!A mappát is kell!
2.Nem tom miért,de a game valakinek csak úgy megy,hogy elõtte átállítja a kompatibilitást win 2000re,win 98ra,vagy win 95re!
3.Ha ezek után se megy,akkor nézd meg,hogy nincs egy progid,aminek még megmaradt a mappája esetleg!
4.Ha ezek után se megy,akkor sajnos nincs több tippem!Akkor mégis megkellene próbálni a cureromot,meg a kompatibilítás átállítását!
Sok sikert,és jó játékot mindenkinek!😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ezzel pl. hogy emulator detected.pedig minden emulation on a DT-ben.
itt is olyanok az emberek hogy a kezek és fejek sétálgatnak csak a levegõben?
Faterx privi ment!