Tycoon City: New York

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Hogy lehet növelni az upgrade pontokat? Csak, ha építek valamit?
rage
Még annyi,hogy winrar-ral tömörítsétek ki az image-et, mert összesen 4 fileból áll, nem kettõbõl !

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Nálam így ment:
Mount Daemon 4-gyel
Securom Loader elindít, tallóz tycoon exe
S megy

Semmi más nem kellett.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Csak nálam nincs a Gym-nek textúrája?

PLackó
szintén.csak nekem álltalában azt írja hogy emulator detected.
nektek hogy sikerült alcoholba mountolni?nekem nem látja ezeket a file-okat mikor megnyitnám.

Na ezek a lépések meg is történtek, de amikor indítom azzal a parancsikonnal, akkor gondolkodik egy kicsit majd kidobja "Original disc could not be found or authenticated". Bemountolja a BWI fájlt is szal nem azzal vana gáz hogy nincs bent image. Akkor mást ír ki. Legújabb CureROM (1.31).

Töltsd le: http://www.curerom.net/
Igaz, hogy daemonnal írja, de Alcohol 120%-kal is mûködik.
Telepítsd a CureRomot.
Backup Image: Ide betenni a tycooncity-ny bw fájl (amit Daemonba vagy alcoholba is beraktál) elérhetési helyét.
Adj nevet a Parancsikonnak.De alapból is ad.
Ments!
Curerommal létrehozott "TycoonCity.crp" profilt inditod. Nekem asztalra tette ikonnak.
Play!!!

Ezzel a módszerrel elsõre sikerült

bricsi01
Nekem is bejön csak lehetne benne egy kis SC4:RH(Ráss Háur 😊 )-os kocsi vezetés meg tüzek viharok egyéb.
Ti láttatok tûzoltó-t? Én igen.
Amugy zsír.

Hmuda
Hm, üdítõ egy darab, a sok mai tyconnak csúfolt hulladék között kiemelkedõ alkotás. Bár az zavar, hogy kizárólag nagyvonalakban skálázható a grafika és nem lehet minden efektet külön buherálni (kell a francnak árnyék, csak a hardvert zabálja de alig észrevehetõ). Nincs valami ini file amiben lehet magamnak állítgatni a beállításokat?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

PLackó
ez nem igaz.nem akar összejönni az indítás 😊
Alcohol 120%-ba nem lehet mountolni .bwi vagy .bwa file-t.
DT4-ben meg már mindent kipróbáltam.
Ez a védelem kifog rajtam,(RCT3:Wild-en is ez volt és nem tudtam indítani), bezzeg a starforce-os védelmek meg mennek...

Serpa
meg kell csinálni egy küldetést, ha egy újabb városrészt akarok beépíteni?

Faterx
Fontos a jó hangzás biztosítása a jó hangulathoz, másrészt azért írtam hogy egyéni véleményem. Én a z utak, hidak, kommunális objektumok építési lehetõségét hiányolom, igaz akkor nem tycoon-nak hívnák
nekem picit pont a hangulat hiáynzik eg ypicit 😞 jó átlag tycoon gamekat igy is fényévekkel veri de akkoris 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

izé, nekem curerommal is megy, maxima mea culpa 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Faterx
Ne add fel, nekem több órámba és nyugtatóba került.
Faterx
Szubjektív: hangulat 10/10, hang, zene 9/10, egyéb vegyes, meg majd a patchek megoldják.
Faterx
Csak az sdhide tett be, mivel kiléptem és egyébként nem látszik azért maradt hide. Aztán véletlenül jutott eszembe...
Különben egészségedre a virt. sört!
leslieboy
Megvan😄 A Space billentyû lenyomásával!😊

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

leslieboy
Arra énse jöttem rá!Pedig a parképítésnél fontos!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

bricsi01
Nekem már megvan, de nem tudom forgatni a tárgyakat.
THX.

PLackó
sajnos így sem megy,de köszönöm.

leslieboy
Én mondtam,hogy semi emuláló ne legyen!Se sdhide,se srstop,semmi!Bekapcsolva meg fõleg ne!Csak a dt4,meg ha van, az alcohol!Ez mellé meg mennjen a securom loader!

Ha nem megy akkor ez lehet:
1.Nem törölted rendesen a cureromot,ha volt!A mappát is kell!
2.Nem tom miért,de a game valakinek csak úgy megy,hogy elõtte átállítja a kompatibilitást win 2000re,win 98ra,vagy win 95re!
3.Ha ezek után se megy,akkor nézd meg,hogy nincs egy progid,aminek még megmaradt a mappája esetleg!
4.Ha ezek után se megy,akkor sajnos nincs több tippem!Akkor mégis megkellene próbálni a cureromot,meg a kompatibilítás átállítását!

Sok sikert,és jó játékot mindenkinek!😊

PLackó
mivel kell unhide?

Faterx
merthogy a loader elõl is elrejtette d
Faterx
& enjoy
Faterx
Na elõbb kellet volna leírnom
Ami máshol kellett itt nem: unhide virt.!
Faterx
szeku
PLackó
nekem sem emgy.nálad mi a hiba?

Faterx
Kezdek meghibbanni hogy nem indul.
Megjelenés Márciusban valamikor
DJ Bee18
honnan szedted? 😊 torrentet tud valaki?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

PLackó
köszönöm,de sajnos ezzel is baja van.
ezzel pl. hogy emulator detected.pedig minden emulation on a DT-ben.

leslieboy

PLackó
securom loader 1.1-et honann lehet letölteni?
curerom + DT4-el nekem nem indul.

PLackó
demó jó volt csak rövid.nemsokára leér a teljes.
itt is olyanok az emberek hogy a kezek és fejek sétálgatnak csak a levegõben?

Kösz. Ez így, lehet, nekem nem fog tetszeni. Majd megnézem a demót.

leslieboy
Nos van egy indulótõkéd,és itt különbözõ küldetéseket kell teljesítened,meg feladatokat,az elején egyszerû.de egyre összetetteb lesz!Bár én még pl gyárakkal,üzemekkel nem találkoztam:/ Egy városrész adott és úgy oldja fel állítólag idõvel a többi részt!Ha jól értelmeztem😄 De amit mondtam saját vélemény!Mindenképp érdemes azonban kipróbálni!

Faterx privi ment!

szerintem se rossz bár olyan sokat mgé nem nyomtam, még csak a nightlifeos küldinél vagyok 😊

A CureRom-mal is mûködik Alcohol 120%-kal.

Faterx
priv
Ez is városépítõs, mint a Sim City 4, vagy adott a város, és gazdálkodni kell benne? Meg aztán összetettségben milyen viszonyban áll az elõbbi játékkal (amit én szeretek)?

leslieboy
Kipróbáltam,és nagyon bejön!Simán elindult a dt4+securom loader 1.1el!A Graf tökéletes,játékmenet szerintem élvezetes,és föleg van idõm gyönyörködni a városban,nem mint az sc4nél!Szerintem egy príma gamet alkottak,csak ajánlani tudom😊

nah kipróbálta már valaki? 😊

Faterx
Atari site még mindíg Coming Soon - Early 2006
Duddits
Már most bekéne állítani valakit házigazdának...

bricsi01
Én nem fogok clont leszedni.
Csak ha nem lesz más.

Sajnos majd a warezt fogják nyomatni 😞
Faterx
aki nyomja mondja!
Duddits
Ahhh, király!!!

Serpa
végre nem egy 1DVD s játék.

PLackó
Yeah!
hmm,csak 1 cd... a demónak is szinte ekkora a mérete,na mindegy.