415
újabb tycoon
-
#94 sajnos így sem megy,de köszönöm. -
#93 Én mondtam,hogy semi emuláló ne legyen!Se sdhide,se srstop,semmi!Bekapcsolva meg főleg ne!Csak a dt4,meg ha van, az alcohol!Ez mellé meg mennjen a securom loader!
Ha nem megy akkor ez lehet:
1.Nem törölted rendesen a cureromot,ha volt!A mappát is kell!
2.Nem tom miért,de a game valakinek csak úgy megy,hogy előtte átállítja a kompatibilitást win 2000re,win 98ra,vagy win 95re!
3.Ha ezek után se megy,akkor nézd meg,hogy nincs egy progid,aminek még megmaradt a mappája esetleg!
4.Ha ezek után se megy,akkor sajnos nincs több tippem!Akkor mégis megkellene próbálni a cureromot,meg a kompatibilítás átállítását!
Sok sikert,és jó játékot mindenkinek!:)
-
#92 mivel kell unhide? -
#91 merthogy a loader elől is elrejtette d -
#90 & enjoy -
#89 Na előbb kellet volna leírnom
Ami máshol kellett itt nem: unhide virt.!
-
#88 szeku -
#87 nekem sem emgy.nálad mi a hiba? -
#86 Kezdek meghibbanni hogy nem indul.
Megjelenés Márciusban valamikor -
#85 honnan szedted? :) torrentet tud valaki? -
#84 köszönöm,de sajnos ezzel is baja van.
ezzel pl. hogy emulator detected.pedig minden emulation on a DT-ben. -
#83 Innen:
Securom Loader
-
#82 securom loader 1.1-et honann lehet letölteni?
curerom + DT4-el nekem nem indul. -
#81 demó jó volt csak rövid.nemsokára leér a teljes.
itt is olyanok az emberek hogy a kezek és fejek sétálgatnak csak a levegőben? -
zizzenet #80 Kösz. Ez így, lehet, nekem nem fog tetszeni. Majd megnézem a demót. -
#79 Nos van egy indulótőkéd,és itt különböző küldetéseket kell teljesítened,meg feladatokat,az elején egyszerű.de egyre összetetteb lesz!Bár én még pl gyárakkal,üzemekkel nem találkoztam:/ Egy városrész adott és úgy oldja fel állítólag idővel a többi részt!Ha jól értelmeztem:D De amit mondtam saját vélemény!Mindenképp érdemes azonban kipróbálni!
Faterx privi ment! -
Thanatos #78 szerintem se rossz bár olyan sokat mgé nem nyomtam, még csak a nightlifeos küldinél vagyok :) -
Darkboy #77 A CureRom-mal is működik Alcohol 120%-kal. -
#76 priv -
zizzenet #75 Ez is városépítős, mint a Sim City 4, vagy adott a város, és gazdálkodni kell benne? Meg aztán összetettségben milyen viszonyban áll az előbbi játékkal (amit én szeretek)? -
#74 Kipróbáltam,és nagyon bejön!Simán elindult a dt4+securom loader 1.1el!A Graf tökéletes,játékmenet szerintem élvezetes,és föleg van időm gyönyörködni a városban,nem mint az sc4nél!Szerintem egy príma gamet alkottak,csak ajánlani tudom:) -
Thanatos #73 nah kipróbálta már valaki? :) -
#72 Atari site még mindíg Coming Soon - Early 2006 -
#71 Már most bekéne állítani valakit házigazdának... -
#70 Én nem fogok clont leszedni.
Csak ha nem lesz más. -
Newfronter #69 Sajnos majd a warezt fogják nyomatni :( -
#68 aki nyomja mondja! -
#67 Ahhh, király!!! -
#66 végre nem egy 1DVD s játék. -
#65 Yeah!
hmm,csak 1 cd... a demónak is szinte ekkora a mérete,na mindegy. -
Newfronter #64 PC Game ISOs Tycoon City New York (c) Atari *CLONECD* CLONECD 55x15 MB -
#63 Az SC4 a megjelenése óta fent van a gépemen és időnként folytatom, de nekem az a gondom vele, hogy nagyon nehéz benne pozitív pénzügyi mérleget fentartani.Így pedig elvész az egész JÁTÉK jellege.Nincs idő a megépített városomban gyönyörködni, mert a szakértőim folyton nyavalyognak: kevés az energia, költs rá többet..., tüntetnek a mentősök, adj nekik több fizetést..., emeljem az adókat, akkor meg nem jönnek a lakosok.Szóval kicsit elvetették a sujkot a nehézségi szint terén.Remélem, a TC: NY-ban ez kiegyensúlyozottabb lesz, arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban rá lehet zoomolni a lakosokra, mint az SC4-ben és ettől sokkal élőbb a városkép.Csak a törzs nélküli embereket(ala demo) javítsák ki, könyörgöm...! -
#62 SC4 et nehéz lesz überelni.
továbbá a City Life is említésre méltó, ... -
#61 De jó, már csak hármat kell nem aludnunk...!Talán akkor beindul ez a topic is! -
#60 Aki nem hisz.
Remélem ez a jó. -
#59 Ja, bocs a fejlesztés alatt a ....hu áll a ....com az jó.
Még egyszer bocs -
#58 Én a GamersHell infóját néztem, most fejlesztés alatt áll. -
#57 atari honlapján semmi infó.majd kiderül. -
#56 Ez aszongya -
#55 vagyis ma jelenik az USA-ban?vagy holnap?