Tycoon City: New York
← ElőzőOldal 9 / 9
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen, nem csak TT-TTD volt ász tycoon, de a RCT se volt rossz a maga nemében (jobb mint az RCT2-3), de az olyan hulladékok mint a mall, cruiseship, meg egyéb hasonszõrüek, nos...hulladékok...
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Vannak újabb fejlemények?
hát még nem sok infó van róla, de egy Transport Tycoon utódnak már igencsak örülnék.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Na barátaim én szeriontem RCT1-2,Railroad Tycoon2, Transport Tycoon ezek mind nagyon jó játékok voltak (és még mst is azok) de ez gyerekek!!<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Ez a játék nagyon ott van!!! (vagy inkább ott lesz)
Nagyon várom!
Ez a játék nagyon ott van!!! (vagy inkább ott lesz)
Nagyon várom!
nekem a RCT3 is tetszik.
de ez a képek alapján nem semmi,sim city4 még most is nagy kedvencem,képek alapján a graf lepipálja.
de ez a képek alapján nem semmi,sim city4 még most is nagy kedvencem,képek alapján a graf lepipálja.
sztem a rollercoaster tycoon elsõ része is igen hangulatos volt (a többi tycoon tényleg elég gyenge volt)
shit happens
Az elsõ tycoon a TTD óta ami esetleg érdekel. Ha belép a szokásos tucattycoon gamék közé akkor szemétre vele, de ha olyan lesz mint a SimCity sorozat akkor kira.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
3d???
1541 A törökök beveszik Budát 1944 Az ország elfoglalása a német csapatok által 2005 Győzike Show RTL KLUB !!!
Tycoon játékokból annyi van, hogy ha Dunát nem is, de Amazonast mindenképp ki lehetne velük rekeszteni. Eme játékok dicsõ sorába kíván belépni a Tycoon City: New York, az Atari gondozásában. Nyílvánvaló a feladat: gyakorlatilag a semmibõl, vagy nagyon a kezdetekbõl felépíteni a Várost, amely sohasem alszik, azaz New Yorkot. Természetesen extrafejlett gazdasági menedzsment, kifinomult diplomáciai kapcsolatok, satöbbi. Megjelenés valamikor nyáron. Addig meg csak kibírjuk valahogy nélküle 😊
Info: Gamestar
rendszerkövetelménye:
Operating System: Windows® 98/Me/2000/XP
Processor: Pentium® III 1.2 GHz or compatible (Pentium® 4 1.6 GHz or compatible recommended)
RAM: 256 MB Ram
Hard Drive: 3.5 GB free
CD-ROM Drive: 4X CD-ROM or faster (8X or faster recommended)
Video Card: Any ATI Radeon™ 7000 series or better or GeForce™ 2 with 64MB or higher; or other video card with 64MB and hardware T&L
Sound: Windows® 98/Me/2000/XP-compatible 16-bit sound card*
DirectX®: DirectX® version 9 (included) or higher
(innen)
Info: Gamestar
rendszerkövetelménye:
Operating System: Windows® 98/Me/2000/XP
Processor: Pentium® III 1.2 GHz or compatible (Pentium® 4 1.6 GHz or compatible recommended)
RAM: 256 MB Ram
Hard Drive: 3.5 GB free
CD-ROM Drive: 4X CD-ROM or faster (8X or faster recommended)
Video Card: Any ATI Radeon™ 7000 series or better or GeForce™ 2 with 64MB or higher; or other video card with 64MB and hardware T&L
Sound: Windows® 98/Me/2000/XP-compatible 16-bit sound card*
DirectX®: DirectX® version 9 (included) or higher
(innen)
← ElőzőOldal 9 / 9