415
újabb tycoon
  • Serpa
    pl amit én.
    szedd le a clonet.
  • pries
    mit kell csinálni, hogy ne faggyon ki amikor megkapom a sohot?
  • Serpa
    köszi, már megoldodott.
    winrestart után minden oké.
  • TIBI
    Mégegy apróság: a SecuLoader-t melyik mappába kell kitömöríteni, mert egy másik játékkal kapcsolatban azt olvastam, hogy azt mindig a gamedata mappából kell indítani.
  • TIBI
    Már elolvastam egy csomó indításí módot, ki is próbáltam a Berlin által leírtakat, mégis lenne egy kérdésem:
    A haverom leszedte a progit a vinyójára, Daemon Tools-al összerakta, kiírta nekem CD-re.Itthon megnéztem, mi van a CD-n, olyan, mint egy eredeti, nincs is rajta crack.exe.Felinstallálom, természetesen indítás után kéri az eredeti lemezt.Letöltöttem a CureROM-ot, megvan a SecuLoader is,viszont a tippekben leírtakat nem tudom használni, mert az én CD-men nem az image-fájlok vannak, vagyis nem tudok mit bemountolni.A cimborámnak még megvannak a vinyóján az image-fájlok.Szerintetek, ha azokat írná ki nekem, akkor a lejjeb olvasható tippek alapján van esély az indításra?
  • bgabor
    Nálam sincs zene. Főmenü alatt, és a töltő képernyő alatt van. Meg a város zajai.
  • bgabor
    Van valami mód arra, hogy ne fagyjon ki új kerületeknél a játék? Mert így eléggé demó verzió jellege van a dolognak. Épp mire belemelegedne az ember, és kedzeti sikereket ér el, nem tudja továbbjátszani a programot. Amúgy nem lenne rossz.
  • Faterx
    Na most megnéztem, csak a főmenü alatt van zene ill. a különböző szórakozó helyeken stílszerüen.
    Amúgy a klón a jó, gond nélkül fut nálam.
  • Grusi
    Nálam sincs a játék közben zene, szerintem egyáltalán nincs. Faterx szerintem a boltok zenéire gondolt :)
  • juharfalvi
    A Beállításoknál megnéztem, és max-ra van állítva mindkét hangerő, úgyhogy nem értem, miért nincs zene. (nálam van háttérzaj, csak zene nincs)

Amikor indul a játék, akkor egy jól hallható, hangulatos, dzsesszes zenét lehet hallani, de a játékban semmilyen zenét nem hallok... :-(

Lehetséges, hogy a crack miatt? Volt már másik játékkal olyan, hogy a zenéket a CD-ről olvasta be, és ha nem volt berakva CD, akkor zene sem volt. Lehet, hogy itt is ez a helyzet?

Akinél van zene, annál be van rakva a CD? (vagy Daemon Tools-szal becsatolva)
  • Faterx
    Nálatok valami nagyon nem stimmel... Nálam tök jó hangja van, zene, üzletek, autók motorhangjai, zenéi. Messziről a város zaja(i).

Saját épületet rombolni egyszerű, másrészt a lényeg hogy a konkurrencia épületeit előbb meg kell venni. Vagy félreértettem valamit?
  • juharfalvi
    A játéknak szerintem nem nagyon van hangja. Én csak akkor hallom, ha közel megyek egy üzlethez, akkor valami háttérzajt lehet hallani. Zene nincsen.
    Próbálj meg ráközelíteni valamelyik helyszínre, vagy akár az utcán az emberekre, és fülelj...
  • juharfalvi
    Ha tényleg így van, akkor nagyon sokat kell(ene) építenem, és üres telek már alig van... lerombolni nem tudok épületet?
    A HQ-t úgy érted, hogy külön van mondjuk a cipőboltoknak egy, és külön az utazási irodáknak??
    Vagy összesen 1 db HQ-t enged felépíteni, ha bármelyik üzletfajtából megvan a max? (ez lenne a logikusabb)
  • Serpa
    marha jó.
    felraktam a clonet, viszont hang nincs (csak a játékban, egyébként van).

ez meg miért lehet?
  • leslieboy
    Nam, az nem azt mutatja, hány üzlet a kerületben! Hanem hogy mennyi kell,hogy HQt tudjál építeni annak a vállalkozásnak! Ha pl van 2 utazási iroda és mellette a 12est mutatja, tehát 2/12, akkor még 10et kell építened mellé, és akkor lehetőséget ad egy HQ megépítésére!
  • juharfalvi
    Azt hogyan lehet megcsinálni a játékban, hogy egy adott üzletfajtából az összeset kilistázni? (illetve végigmenni rajtuk)

Az összes üzletet ki tudom listázni, de az túl hosszú, mivel minden benne van, és ráadásul össze-vissza vannak (nem tudom, mi szerint rakja sorba...)

Azért érdekel a dolog, mivel a saját üzleteim mellé odaírja, hogy az adott üzletből összesen hány darab van, de ezt a többit sehol nem találom!

Például az "utazási irodák" mellé odaírja, hogy 2/12, ami azt jelenti, hogy nekem kettő van, és 12 van összesen a kerületben. Egyelőre még az első kerülethez vagyok kötve (Greenwich Village), és a lista csak ezt a kerületet mutatja, tehát elvileg az összes üzletet látnom kellene.

Miért nem találom a többiek üzleteit?
  • FrezeR
    már én is néztem. csak hát elég sok a szöveg benne igy első ránézésre:(
    ha összefogna pár ember "hamar" végeznének vele valszeg
  • Faterx
    Bocs nem, csak vicceltem.
    Egyébként ha valakinek lenne kedve, ideje, egyszerüen szerkeszthető mondjuk pl. Notepad 2-vel .lang file. Érdekes hogy erre még nem figyelt fel senki a híres magyarítók közül. Igaz egy lövöldözőssel könnyebb babért aratni...
  • FrezeR
    ezek szerint készül a magyaritás? lehetne bővebb infót erről?
  • juharfalvi
    Nekem nem bwt, hanem .CUE fájlban van a játék. Ezt felcsatolom Daemon Tools-al, indítom SecuROM-mal, de indulás után kéri az eredeti CD-t... :(

Van valaki, akinek ilyen felállásban is működik?

• PLackó
    bwt mount,utá securom loaderbe berakod az eredet exe-t és 100% hogy megy.
  • Serpa
    és ha nem másolom rá a törést az eredeti exe -re, és így mountolom be a .bwt -t?
  • PLackó
    nem,a reloaded sajnos rossz törés.clone cd-vel ment így nekem.
  • Serpa
    azt mondod, hogy a reloades menne, ha a .bwt lenne bemountolva?
  • PLackó
    szerintem felesleges,mert minden új városrésznél kifagyna szerintem.
    nekem sikerült megoldani securom loaderrel, az volt a baj hogy nem a .bwt file-t mountoltam be.
  • Faterx
    hun...
  • juharfalvi
    Küldene valaki nekem privátban egy olyan mentést, ami a "soho & tribeca" küldetést tartalmazza?
    Szeretnék továbbmenni, de ennek a betöltésénél kifagy... :(
    (lehet, hogy csak a betöltés nem megy, és tovább tudnék menni)
  • Gerbill
    Azt hiszem ott két különböző típusú lakóházat kell építeni. De nem vagyok biztos mert mióta crackeltem nem megy tovább a játék, és azóta nem játszom
  • PLackó
    department report a küldi neve.
  • PLackó
    tribeca-t kellene beépítenem üzletekket egy küldetésben de már szinte hely sincs mégsem enged tovább.
  • berlin
    A játékban bal oldalon alul van egy ikon oszlop (ebben van a térkép is). Felülről a második - asszem -, amire kilkkelj. abban a felnyíló ablakban pedig a 2. fülre klikkelj.
    Ott láthatod épülettípusonként, hogy melyikből mennyi van. Pl. Alarm center 2/4. Ez azt jelenti, hogy 2 van neked perpill, de négy kell ahhoz, hogy HQ-t építhess. Ha megvan mind a 4, akkor a 4/4 mellett megjelenik a "Build" felirat. Arra ráklikkelsz.
    Innen símán fog menni.
  • rage
    olyan patch nincs, ami 1.0.1.3-ról javít akkor?
  • Serpa
    a reloaded 1013 es verzió.
  • rage
    Az jó, hogy a patch csak az 1.0.1.1-es verzióra megy fel,
    de a clone az 1.0.0.0
    Létezik patch 1.0-ról 1.0.1.1-re?

Vagy hivatalosan már 1.0.1.1 verzióban jelent meg, míg a clone verzió
    nem is a végleges még?
    Mert akkor nem csoda, ha vannak vele gondok.
  • LoCk
    Hi all!

Hogyan kell Headqarters-et építeni?

THX!
  • Ferro
    ty
  • perko
    Köszi.
    Működik:
  • berlin
    Hát a Broadway-es küldi 4. foka nem megy. Le kell szerződtetni a TV-s lotyót vagy kit, hogy a mi Musical show-nkat futassa, és 10K dodó hasznot hozzon. Tudja valaki, hogyhogyan lehet megtenni ezt? Sehol nem találtam ilyen opciót, vagy csak nem amegfelelő helyen kerestem?
  • Hustler_hu
    régi InstallShield mappáját tüntesd el , ott van a Program Files-ban ... vagy itt asszem volt már róla szó kicsit régebben ...
  • PLackó
    a .BWT file-t valaki fel tudná tölteni?