Tycoon City: New York
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. leszeded a cureROM-ot pl. az origo szoftverbázisáról.
3. winrarral kicsomagolod a spílt.
4. Daemon Toolsszal kimountolod a kicsomagolt .BWI fáljt.
5. Telepíted a spílt. (Ekkor rak ki az asztalodra egy indító ikont az install végeztével.)
6. Feltelepíted a cureROM-ot.
Innentõl a lényeg:
7. Futtatod a cureROM-ot, megnyílik a progi.
8. Kiválasztod: Open an existing... -ot, itt Browse for profile. Nyomsz egy Next-et
9. Application-nél jobb szélen látsz egy kis mappát. Ráklikk. Belemész abba a mappába, ahova a spílt telepítetted. Ott fogod látni a spíl ikonját. Kiválasztod. És ráklikk a megnyitásra. Így visszakerülsz az Applications-höz.
Nyomsz egy Nextet.
10. Image mounting softvare. Kiválasztod, hogy deamon tools.
Alatta van a Backup Image. Ott kis mappa jobb szélen. Kitallózod a .BWT fájlt.
Ráklikk a megnyitásra. Visszakerülsz az Image mounting software-hez.
Nyomsz egy Nextet.
11. Itt átnevezheted az indító ikont. (célszerû egy kettest mögé írnod) És utána nyomsz egy Nextet.
12. Majd nyosz egy Save-et.
13. Nyomsz egy Finisht.
14. A cureROM bezárja önmagát az asztalodon meg ott az új spíl ikon.
Jó szórakozást!
Üdv.:
B.
Ui.:
Bocs ha szájbarágós volt. De én így látom értelmét leírni. Lépésrõl, lépésre. Akkor nem lehet gond. 😊
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Találkozott már vki ezzel a problémával? >>>

El sem kezdi a telepítést... (reloaded) Se mountolva se kiírva nem megy.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
A pénz úgy áramlik be, hogy csak na. Ha észszerûen költök, nem megyek 4 milla alá. Használom a profitszûrõt, és minden "zöldnek" látszó, jó hasznot hozó épületet felvásárolok az ellenfelektõl (Citytõl nem - bár lassan õ lesz a legnagyobb ellenfél).
Én általában lakóházakat építek. Hotelt , apartmant, stb. egy új kerületnél. a riválisok meg minden mást, galleryt, üzleteket. A gép (ellenfelek) jó érzékkel tudja, hogy X lakóépülethez milyen közel kell ezt vagy azt építeni, ezek szinte tuti hasznot termelõ épületek lesznek. Már a megépülésükkor célszerû megvenni, mert akkor még építési áron megkapod a "boltot". Eltelik pár hónap és már termeli a bevételt. akkor már jóval drágábbért veheted meg az épületet. Ezekután már csak upgredelni kell az adott épületeket, hogy jobban menjen a bolt.
Pikk-pakk az 5. leggazdagabb szintjén állok.
Szal ezt felismerve már tényleg csak a küldik jlenthetnek némi színt a játékban.
Nem értem, hogy metró-útvonalat miért nem lehet tervezni.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Szal nekem cloneCD cverzió van meg. Azzal nemigen van gond, néha ugyan várni kell, mert van pillanatnyi fagyás. CureROM kell hozzá, elõször alkalmaztam most. Nemigen nehéz beüzemelni.
És letölthetõ a progi pl. az origo szofverbázisából is.
Új parancsikon kell csinálni/generálni, aztán szevasz!
Te is fiam, Bluetooth?
mert nagyon tetszik,ritkán jön ki jó tycoon.
mert én építettem egy italian restaurant small hq-t, ami most cirka 200m magas, mögöttem vannak medium és large hq-k is (150m körül)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Te is fiam, Bluetooth?
A Továbbjutáshoz anyit,hogy 3 feltétele van!Az egyik,a fõ küldetések teljesítése!A mellékküldik csak bónuszt adnak!A második,hogy feljebb kerülj a top 10ben,ergo nagyobb legyen a hasznod,a többi riválisnál!A harmadik pedig,nem a beépítés,hanem ha rákkattintasz a lakosság számára,ott mutatja,mi a következõ fok,amit létszámban el kell érned!Ha ezek közül 2 teljesítve van,akkor megkapod a következõ területet!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
hát elsõ ránézésre jó nagy falatnak tûnik
Nekem a kínait akkor adta amikor egy tök üres (olasz) telekre építettem valamit, pedig már az össz. fõ/mellék küld. régen megvolt.
Egyébként a China Town az elsõ az öböl partján ahol már híd is van.
kösz
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
innen letölthetö-http://zsocblog.atw.hu/tarolo!!/swfaq/swfaq.htm,ja és én a D.T 4.03-at használom<#eljen>#eljen>securom
Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....
^^
javított cracket meg gondolom nem adnak ki..
Jani-B:neked is crackes?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Amúgy nekem is olykor-olykor fagyogat a spíl. Érdemes igen sûrûn menteni. Meg célszerû használni a különféle "szûrõ" perspektívát. Nekem annyira dõl a lé, hogy 1,5 M alá nemis igen megyek.
Én jól szórakozom a játékkal.
Akkor a kérdés még nyitott:
Olasz negyed:
The Big Dog küldetés 3. fokát aki tudja, hogyan kell megcsinálni, az írjon!
Üdv.:
B.
örülök hogy nem nálam van a hiba 😊
cracket használsz?lehet az a hibás.vagy a játékhoz majd kiadnak remélhetõleg egy patchot.
Egyébként nekem is most fagyott ki a Soho & Tribeca, rég mentettem, így most nincs kedvem megint nekifutni az utolsó mentéstõl... 😞
Te is fiam, Bluetooth?
Köszi!
Másik: egy-egy beauty-s "cucc-ot" a lerakásánál hogyan lehet elforgatni?
Köszi!
B.
egy bizonyos "musician women"-t kellene megkeresnem a városban a sexy profits küldiben.hol találom?
egyébként sajnos nem tudom tovább csinálni,mert ha rákattintok a "soho & tribeca" küldetésre akkor kifagy a játék...