Tycoon City: New York

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Leszeded az spílt valahonnan.
2. leszeded a cureROM-ot pl. az origo szoftverbázisáról.
3. winrarral kicsomagolod a spílt.
4. Daemon Toolsszal kimountolod a kicsomagolt .BWI fáljt.
5. Telepíted a spílt. (Ekkor rak ki az asztalodra egy indító ikont az install végeztével.)
6. Feltelepíted a cureROM-ot.

Innentõl a lényeg:

7. Futtatod a cureROM-ot, megnyílik a progi.
8. Kiválasztod: Open an existing... -ot, itt Browse for profile. Nyomsz egy Next-et
9. Application-nél jobb szélen látsz egy kis mappát. Ráklikk. Belemész abba a mappába, ahova a spílt telepítetted. Ott fogod látni a spíl ikonját. Kiválasztod. És ráklikk a megnyitásra. Így visszakerülsz az Applications-höz.
Nyomsz egy Nextet.
10. Image mounting softvare. Kiválasztod, hogy deamon tools.
Alatta van a Backup Image. Ott kis mappa jobb szélen. Kitallózod a .BWT fájlt.
Ráklikk a megnyitásra. Visszakerülsz az Image mounting software-hez.
Nyomsz egy Nextet.
11. Itt átnevezheted az indító ikont. (célszerû egy kettest mögé írnod) És utána nyomsz egy Nextet.
12. Majd nyosz egy Save-et.
13. Nyomsz egy Finisht.
14. A cureROM bezárja önmagát az asztalodon meg ott az új spíl ikon.

Jó szórakozást!

Üdv.:
B.

Ui.:
Bocs ha szájbarágós volt. De én így látom értelmét leírni. Lépésrõl, lépésre. Akkor nem lehet gond. 😊

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

TIBI
A CureRom-hoz van valami leírás(Help, Manual,ilyesmi...)?<#help>

^^

Ferro
Hali!

Találkozott már vki ezzel a problémával? >>>

El sem kezdi a telepítést... (reloaded) Se mountolva se kiírva nem megy.

Én spec nem azért küzdök, hogy legyen egy-egy új épületem, hanem hogy végül tényleg enyém legyen az EGÉSZ new york, remekül nézhet ki 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Az a baj, hogy ellaposodik a játék a Time square-es küldiknél járok (nagyon kellenek a boundok - sok "romot" kell újra felhúzni), de kezd kevés lenni az a plusz, amit egy-egy új district-el járó új épület építési lehetõsége jelent.

A pénz úgy áramlik be, hogy csak na. Ha észszerûen költök, nem megyek 4 milla alá. Használom a profitszûrõt, és minden "zöldnek" látszó, jó hasznot hozó épületet felvásárolok az ellenfelektõl (Citytõl nem - bár lassan õ lesz a legnagyobb ellenfél).

Én általában lakóházakat építek. Hotelt , apartmant, stb. egy új kerületnél. a riválisok meg minden mást, galleryt, üzleteket. A gép (ellenfelek) jó érzékkel tudja, hogy X lakóépülethez milyen közel kell ezt vagy azt építeni, ezek szinte tuti hasznot termelõ épületek lesznek. Már a megépülésükkor célszerû megvenni, mert akkor még építési áron megkapod a "boltot". Eltelik pár hónap és már termeli a bevételt. akkor már jóval drágábbért veheted meg az épületet. Ezekután már csak upgredelni kell az adott épületeket, hogy jobban menjen a bolt.

Pikk-pakk az 5. leggazdagabb szintjén állok.

Szal ezt felismerve már tényleg csak a küldik jlenthetnek némi színt a játékban.
Nem értem, hogy metró-útvonalat miért nem lehet tervezni.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

JA, látom már válaszoltál rá, bocsi!

Szal nekem cloneCD cverzió van meg. Azzal nemigen van gond, néha ugyan várni kell, mert van pillanatnyi fagyás. CureROM kell hozzá, elõször alkalmaztam most. Nemigen nehéz beüzemelni.
És letölthetõ a progi pl. az origo szofverbázisából is.
Új parancsikon kell csinálni/generálni, aztán szevasz!

Be kell megfelelõ mértékben építeni a legutóbb kapott városrészt, az is kell ahhoz, hogy újat adjon.

Igen. ha nem dob ki a játékból egybõl, akkor érdemes várni. Mert kis idõ múlva betölt.

Leromboltam, de nem történt semmi 😞 nem pipálta ki a részküldit...

Serpa
ez a 1011 es verzióra megy rá.

Faterx
Nálam klónra nem megy fel aszongya nem jó ver.
PLackó
nemigaz,annyira játszanám már tovább<#kuss>

Serpa
talán a v1105 patch -el egyetemben kiadják a fixet.

Olvasgattam más oldalakon és külföldi fórumokon is, és egybehangzóan a RELOADED crack-kel van a galiba. Gondolom egy-két napon belül jelentkeznek egy CrackFix-szel...

Te is fiam, Bluetooth?

PLackó
akkor tényleg crack probléma.Bár nem hiszem hogy sok esély lenne rá,de hátha újra elõveszi a játékot a reloaded.
mert nagyon tetszik,ritkán jön ki jó tycoon.

quack
a hq-k az üzlet sikerességétõl függõen növekednek?
mert én építettem egy italian restaurant small hq-t, ami most cirka 200m magas, mögöttem vannak medium és large hq-k is (150m körül)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Serpa
fixet kiadhatnának ...
mert ez így ez kalap xar.

Jah, Reloaded-es változat...

Te is fiam, Bluetooth?

Faterx
Megjegyeznék egy "érdekességet". Nálam csak clone cd-és. Ha egyébként offlineban futtatom és a tûzfalat kikapcsolomm a játékból való kilépés után a win hibát észlel. Tûzfal alatt (Za) nincs ilyen gond. Ezt többször próbáltam, nálam biztos így van. Gondolom valaki beépített valamit...
leslieboy
Én meg már Chelsea-nél tartottam,mikor egyszercsak lefagyott,a gép újraindult,még 3szor próbáltam,ugyanaz lett,aztán a gép úgy megzakkant,hogy mindent újrakelett raknom!A mentéseim elvesztek!<#rinya> Ha valakinek kell segítség,csak szóljon,odáig tudom,mit kell tenni!Egyébként clone van meg,a reloaded crack el!Nem lehet,hogy a crack csak a reloaded verzíóval megy rendesen,a clonet nem szereti?:S Mindegy,mostanában nem kezdem újra,jó idõre elegem lett belõle,fõleg addig nem csinálom,míg kiderülhet,hogy hiába is mentek,akkor is kifagy,és még a gép is kikészül!Mellesleg vírus nem volt a gépen,ezt meg 100%tudom!Tehát a crackel vagy a clone+crack el nagy gáz van!Mellesleg nekem nagyon hiányzik egy New York hétköznapos jelenség!Méghozzá a felhõkarcolók közt cikázó helikopterek!A másik meg,hogy nagy õrültségnek tartom,hogy hiába emelsz egy felhõkarcolót az üzletednek,egy idõ után úgy is kimúl,arról nem is beszélve,hogy a köcsög ellenfél késõbb már mindig a te vállalkozásodat nyitja az új helyeken!Szóval ha nem jön be annyi,akkor a nagy nehezen 6os szintre emelt házad,3as,2 es szintre visszacsökken!!??..LOL ha egy felhõkarcoló felépül 180 métersre pl,akkor az nem fog lecsökkenni 120ra!Egyszerûen ez miatt nem is lehet igazán nagy felhõkarcolókat csinálni!Szóval ez gáz!Az az igazság,ezt az ember csak egyszer fogja végigvinni,mert már annyira fusztráló egy idõ után,hogy mindig bezárjam az ellenfél üzleteit!😞
A Továbbjutáshoz anyit,hogy 3 feltétele van!Az egyik,a fõ küldetések teljesítése!A mellékküldik csak bónuszt adnak!A második,hogy feljebb kerülj a top 10ben,ergo nagyobb legyen a hasznod,a többi riválisnál!A harmadik pedig,nem a beépítés,hanem ha rákkattintasz a lakosság számára,ott mutatja,mi a következõ fok,amit létszámban el kell érned!Ha ezek közül 2 teljesítve van,akkor megkapod a következõ területet!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

quack
én most kaptam meg east village-t
hát elsõ ránézésre jó nagy falatnak tûnik

Faterx
Lehet
Nekem a kínait akkor adta amikor egy tök üres (olasz) telekre építettem valamit, pedig már az össz. fõ/mellék küld. régen megvolt.
Egyébként a China Town az elsõ az öböl partján ahol már híd is van.
quack
hmmm igen ez lehetseges, soho-t is úgy kaptam meg hogy a halloween küldi még nem volt kész (vagyis már megvolt minden csak várni kellett)

kösz

Hmuda
Úgy vettem észre, hogy közel se a küldetésektõl függ az új városrész hanem attól, hogy mennyire van beépítve a meglévõ terület (sokszor szól, hogy "na-nincs-több-küldi-épíccs-baze").

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Faterx
Vagy valamit mégsem csináltál meg, vagy várj türelemmel addig is dõl a pénz<#vigyor2>
quack
nem kapok új városrészt...megcsináltam az összes fõ és mellékküldit de nem kaptam új várost (greenwich és tribeca&soho van meg idáig)...

Hmuda
A cloneCD az nem törés. Csak a Reloaded a törés, de mint kiderült az hibás törés. A cloneCD-vel meg a játékosok 75%-a képtelen beüzemelni.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Raylee
nekem CLONECD-s verzio van meg és a SecuROM loader segitségével gond nélkül indul.
innen letölthetö-http://zsocblog.atw.hu/tarolo!!/swfaq/swfaq.htm,ja és én a D.T 4.03-at használom<#eljen>securom

Raylee ne remélj sokat az élettöl,ugysem éled túl....

TIBI
Bocsi, rövid leszek: szerinted melyik törés az, amelyik normálisan indítható és tapasztalatod szerint nem fagy ki?!A hozzászólásaidból úgy látom, hogy a Clone CD-s.Nemrég viszont többen is a Reload-ost istenítették.Csak azért írok, mert egy haveromtól holnap várom a lemezt, de fogalmam sincs melyiket hozza?Mire készüljek.Nekem a DT 3.47-ese van fent, CureRom-om nincs.<#rinya>

^^

quack
nekem clone van szal akkor valszeg ez a hiba

PLackó
basszus.nekem meg sajnos nem indul clone cd-s,ennyi volt a játék, pedig nagyon élveztem.
javított cracket meg gondolom nem adnak ki..

Hmuda
Crack hiba. Csak crackeseknél fordult elõ eddig legjobb tudomásom szerint és egyetlen clone-osnál se.

PLackó
minket is akkor.
remélem a játék hibája és nem a crack-é.
majd jön egy patch.

Engem akkor dobki mikor a sohot akarná betölteni.

PLackó
nekem úgy fagy ki hogy kidob az asztalra,a játék meg megáll😊 tehát hiába várok.
Jani-B:neked is crackes?

Gerbill
Nekem mindig amikor töltötte a játékot a csík nem ment végig hanem megállt valahol a közepén aztán elindult. Most is elkezdi tölteni, megáll a közepén feketeképernyõ, és már ki is lépett

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

quack
nekem amikor elõször töltötte tribecát akkor kicsit megállt de nem fagyott ki sztem várjatok egy picit hátha...

Gerbill
Én meg elmentettem a China town-os résznél aztán azóta nem tudom visszatölteni. Mindig kilép és kidob az asztalra

Gerbill
Ha rákattintasz az épületre a legalsó menüpontban van egy demolish arra rákattintasz és lerombolja.

Gerbill
A BAR-t le kell rombolni.

Gerbill
Kattintgatni kell a városlakókra és ha szerencséd van akkor találsz egy nõi zenészt. Ezután kiír még valamit és azt meg kell építeni

Kösz!

Amúgy nekem is olykor-olykor fagyogat a spíl. Érdemes igen sûrûn menteni. Meg célszerû használni a különféle "szûrõ" perspektívát. Nekem annyira dõl a lé, hogy 1,5 M alá nemis igen megyek.
Én jól szórakozom a játékkal.

Akkor a kérdés még nyitott:
Olasz negyed:
The Big Dog küldetés 3. fokát aki tudja, hogyan kell megcsinálni, az írjon!

Üdv.:
B.

PLackó
köszi.újraraktam a játékot,de most is kifagy.
örülök hogy nem nálam van a hiba 😊
cracket használsz?lehet az a hibás.vagy a játékhoz majd kiadnak remélhetõleg egy patchot.

Musician Woman: csak menj le az utca szintre, és kezdj el kattintgatni az emberekre (lehetõleg nõkre), olyanokra, akik zenésznek néznek ki. Aztán egyszercsak találsz egy 'Musician Woman' Tipusó csajszit 😊

Egyébként nekem is most fagyott ki a Soho & Tribeca, rég mentettem, így most nincs kedvem megint nekifutni az utolsó mentéstõl... 😞

Te is fiam, Bluetooth?

Faterx
A "demolish"-est én sem értem
Forgatás: space
Az Olasz résznél nem tudom megcsinálni azt a BAR-os küldit van valami segítség? Azt írja demolish . . . de a többit nemigazán értem!
Köszi!
Másik: egy-egy beauty-s "cucc-ot" a lerakásánál hogyan lehet elforgatni?
Köszi!

B.

PLackó
üdv.
egy bizonyos "musician women"-t kellene megkeresnem a városban a sexy profits küldiben.hol találom?
egyébként sajnos nem tudom tovább csinálni,mert ha rákattintok a "soho & tribeca" küldetésre akkor kifagy a játék...

Faterx
Ok
Faterx
Kösz kipróbálom
Gerbill
Csak a TriBeCa nevû városrészbe lehet HQ-t építeni.