Tycoon City: New York

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Be kell építeni a területeket, mindegyik kerületnél ez a feladat. Ha van még sok üres hely, tegyél oda lakóházakat, azok nagy területet foglalnak le, és rengeteg pénzt hoznak (éjfélkor 😊)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Meg tudja mondani valaki, Little Italy-ból hogyan tudok továbbmenni? Már teljesítettem a feltételeket, amiket adott, és nem nyílt meg újabb kerület.

Jó lenne összeírni, hogy melyik kerületben mik a feladatok, nem gondoljátok?

Egyébként ha elvállalok egy küldetést, és nem tudom teljesíteni, akkor mennyi idõ múlva mehetek tovább? Volt már valakinek ilyen?

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

"másnak sem engedi akárhova lerakni a HQ -kat?"

Az elején Greenwich Village-ben még nem lehet, de TriBeCa, SoHo, Little Italy már engedi lerakni, csak a méret is számít, tehát a legnagyobbat nem biztos, hogy el tudod helyezni, mert egyszerûen nincs akkora telek...

Mi is. Nem az NTFS a hiba. Eddig mindenkinél elõjött.

Serpa
másnak sem engedi akárhova lerakni a HQ -kat? (kivéve Tribeca)

Duddits

Tycoon.City.New.York.Crackfix-RELOADED

Lehet baj at hogy NTFS-fájlrendszerben nyomon,<#idiota>

Serpa
akkor nem tom.
nekem nem fagy ki.

sztem tök mind1.

TIBI
Jó neked, én még el se tudtam indítani...<#help>Ránézne valaki a lejjebb leírt kérdéseimre, vagy ma senki sincs fent ezen a topicon???!!!

^^

A clonossal nyomom
mégis kifagy.

Serpa
pl amit én.
szedd le a clonet.

mit kell csinálni, hogy ne faggyon ki amikor megkapom a sohot?

Serpa
köszi, már megoldodott.
winrestart után minden oké.

TIBI
Mégegy apróság: a SecuLoader-t melyik mappába kell kitömöríteni, mert egy másik játékkal kapcsolatban azt olvastam, hogy azt mindig a gamedata mappából kell indítani.

^^

TIBI
Már elolvastam egy csomó indításí módot, ki is próbáltam a Berlin által leírtakat, mégis lenne egy kérdésem:
A haverom leszedte a progit a vinyójára, Daemon Tools-al összerakta, kiírta nekem CD-re.Itthon megnéztem, mi van a CD-n, olyan, mint egy eredeti, nincs is rajta crack.exe.Felinstallálom, természetesen indítás után kéri az eredeti lemezt.Letöltöttem a CureROM-ot, megvan a SecuLoader is,viszont a tippekben leírtakat nem tudom használni, mert az én CD-men nem az image-fájlok vannak, vagyis nem tudok mit bemountolni.A cimborámnak még megvannak a vinyóján az image-fájlok.Szerintetek, ha azokat írná ki nekem, akkor a lejjeb olvasható tippek alapján van esély az indításra?<#nemtudom>

^^

Nálam sincs zene. Fõmenü alatt, és a töltõ képernyõ alatt van. Meg a város zajai.

Van valami mód arra, hogy ne fagyjon ki új kerületeknél a játék? Mert így eléggé demó verzió jellege van a dolognak. Épp mire belemelegedne az ember, és kedzeti sikereket ér el, nem tudja továbbjátszani a programot. Amúgy nem lenne rossz.

Faterx
Na most megnéztem, csak a fõmenü alatt van zene ill. a különbözõ szórakozó helyeken stílszerüen.
Amúgy a klón a jó, gond nélkül fut nálam.
Nálam sincs a játék közben zene, szerintem egyáltalán nincs. Faterx szerintem a boltok zenéire gondolt 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

A Beállításoknál megnéztem, és max-ra van állítva mindkét hangerõ, úgyhogy nem értem, miért nincs zene. (nálam van háttérzaj, csak zene nincs)

Amikor indul a játék, akkor egy jól hallható, hangulatos, dzsesszes zenét lehet hallani, de a játékban semmilyen zenét nem hallok... :-(

Lehetséges, hogy a crack miatt? Volt már másik játékkal olyan, hogy a zenéket a CD-rõl olvasta be, és ha nem volt berakva CD, akkor zene sem volt. Lehet, hogy itt is ez a helyzet?

Akinél van zene, annál be van rakva a CD? (vagy Daemon Tools-szal becsatolva)

Faterx
Nálatok valami nagyon nem stimmel... Nálam tök jó hangja van, zene, üzletek, autók motorhangjai, zenéi. Messzirõl a város zaja(i).

Saját épületet rombolni egyszerû, másrészt a lényeg hogy a konkurrencia épületeit elõbb meg kell venni. Vagy félreértettem valamit?
A játéknak szerintem nem nagyon van hangja. Én csak akkor hallom, ha közel megyek egy üzlethez, akkor valami háttérzajt lehet hallani. Zene nincsen.
Próbálj meg ráközelíteni valamelyik helyszínre, vagy akár az utcán az emberekre, és fülelj...

Ha tényleg így van, akkor nagyon sokat kell(ene) építenem, és üres telek már alig van... lerombolni nem tudok épületet?
A HQ-t úgy érted, hogy külön van mondjuk a cipõboltoknak egy, és külön az utazási irodáknak??
Vagy összesen 1 db HQ-t enged felépíteni, ha bármelyik üzletfajtából megvan a max? (ez lenne a logikusabb)

Serpa
marha jó.
felraktam a clonet, viszont hang nincs (csak a játékban, egyébként van).

ez meg miért lehet?

leslieboy
Nam, az nem azt mutatja, hány üzlet a kerületben! Hanem hogy mennyi kell,hogy HQt tudjál építeni annak a vállalkozásnak! Ha pl van 2 utazási iroda és mellette a 12est mutatja, tehát 2/12, akkor még 10et kell építened mellé, és akkor lehetõséget ad egy HQ megépítésére!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Azt hogyan lehet megcsinálni a játékban, hogy egy adott üzletfajtából az összeset kilistázni? (illetve végigmenni rajtuk)

Az összes üzletet ki tudom listázni, de az túl hosszú, mivel minden benne van, és ráadásul össze-vissza vannak (nem tudom, mi szerint rakja sorba...)

Azért érdekel a dolog, mivel a saját üzleteim mellé odaírja, hogy az adott üzletbõl összesen hány darab van, de ezt a többit sehol nem találom!

Például az "utazási irodák" mellé odaírja, hogy 2/12, ami azt jelenti, hogy nekem kettõ van, és 12 van összesen a kerületben. Egyelõre még az elsõ kerülethez vagyok kötve (Greenwich Village), és a lista csak ezt a kerületet mutatja, tehát elvileg az összes üzletet látnom kellene.

Miért nem találom a többiek üzleteit?

FrezeR
már én is néztem. csak hát elég sok a szöveg benne igy elsõ ránézésre😞
ha összefogna pár ember "hamar" végeznének vele valszeg

Faterx
Bocs nem, csak vicceltem.
Egyébként ha valakinek lenne kedve, ideje, egyszerüen szerkeszthetõ mondjuk pl. Notepad 2-vel .lang file. Érdekes hogy erre még nem figyelt fel senki a híres magyarítók közül. Igaz egy lövöldözõssel könnyebb babért aratni...
FrezeR
ezek szerint készül a magyaritás? lehetne bõvebb infót errõl?

Nekem nem bwt, hanem .CUE fájlban van a játék. Ezt felcsatolom Daemon Tools-al, indítom SecuROM-mal, de indulás után kéri az eredeti CD-t... 😞

Van valaki, akinek ilyen felállásban is mûködik?

PLackó
bwt mount,utá securom loaderbe berakod az eredet exe-t és 100% hogy megy.

Serpa
és ha nem másolom rá a törést az eredeti exe -re, és így mountolom be a .bwt -t?

PLackó
nem,a reloaded sajnos rossz törés.clone cd-vel ment így nekem.

Serpa
azt mondod, hogy a reloades menne, ha a .bwt lenne bemountolva?

PLackó
szerintem felesleges,mert minden új városrésznél kifagyna szerintem.
nekem sikerült megoldani securom loaderrel, az volt a baj hogy nem a .bwt file-t mountoltam be.

Faterx
Küldene valaki nekem privátban egy olyan mentést, ami a "soho & tribeca" küldetést tartalmazza?
Szeretnék továbbmenni, de ennek a betöltésénél kifagy... 😞
(lehet, hogy csak a betöltés nem megy, és tovább tudnék menni)

Gerbill
Azt hiszem ott két különbözõ típusú lakóházat kell építeni. De nem vagyok biztos mert mióta crackeltem nem megy tovább a játék, és azóta nem játszom

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

PLackó
department report a küldi neve.

PLackó
tribeca-t kellene beépítenem üzletekket egy küldetésben de már szinte hely sincs mégsem enged tovább.

A játékban bal oldalon alul van egy ikon oszlop (ebben van a térkép is). Felülrõl a második - asszem -, amire kilkkelj. abban a felnyíló ablakban pedig a 2. fülre klikkelj.
Ott láthatod épülettípusonként, hogy melyikbõl mennyi van. Pl. Alarm center 2/4. Ez azt jelenti, hogy 2 van neked perpill, de négy kell ahhoz, hogy HQ-t építhess. Ha megvan mind a 4, akkor a 4/4 mellett megjelenik a "Build" felirat. Arra ráklikkelsz.
Innen símán fog menni.

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

rage
olyan patch nincs, ami 1.0.1.3-ról javít akkor?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Serpa
a reloaded 1013 es verzió.

rage
Az jó, hogy a patch csak az 1.0.1.1-es verzióra megy fel,
de a clone az 1.0.0.0
Létezik patch 1.0-ról 1.0.1.1-re?

Vagy hivatalosan már 1.0.1.1 verzióban jelent meg, míg a clone verzió
nem is a végleges még?
Mert akkor nem csoda, ha vannak vele gondok.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

LoCk
Hi all!

Hogyan kell Headqarters-et építeni?

THX!

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Ferro
<#vigyor3><#eljen> ty

Köszi.
Mûködik:<#taps><#worship>

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

Hát a Broadway-es küldi 4. foka nem megy. Le kell szerzõdtetni a TV-s lotyót vagy kit, hogy a mi Musical show-nkat futassa, és 10K dodó hasznot hozzon. Tudja valaki, hogyhogyan lehet megtenni ezt? Sehol nem találtam ilyen opciót, vagy csak nem amegfelelõ helyen kerestem? <#fejvakaras>

AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3

Hustler_hu
régi InstallShield mappáját tüntesd el , ott van a Program Files-ban ... vagy itt asszem volt már róla szó kicsit régebben ...
PLackó
a .BWT file-t valaki fel tudná tölteni?