415
újabb tycoon
  • Nite
    srácok segítsetek... Soho&TriBeca-ban már mindent megcsináltam, (szinte) mindent beépítettem, mégsem akar továbbengedni... :(
  • quack
    igen az sokat hoz meg az "országos" restaurantok
  • Serpa
    nálam most a "car showroom" tejjel a legjobban.
  • Cnut
    Felraktam még egy drivert ami tönkrevágta kicsit a cuccot, aztán vissza a legújabb nvidiát és most megint elindult! Csak elvesztek a mentéseim, de végülis nem volt nehéz eljutni a sohoig.
  • Cnut
    Másik partíción is megpróbáltam, ki is írja a configjában h Geforce 6600am van szal nem értem! És az elején ment pedig!
  • Cnut
    Nekem "tycooncity.exe hibát észlelt ezért leáll" üzenettel nem indul el... Clone CD-st raktam fel, gond nélkül ment a sohoig, ott fagyi, aztán felraktam a crackfix 2 -t és azóta ezt csinálja. Újratelepítettem háromszor, eredeti crackkel, a crackfix-el is próbáltam de úgyanúgy. Előtte kiírja hogy nem támogatott a videokártyám, ami Geforce 6600. Próbáltam a legújabb driverrel is... Mi lehet a gond?
  • juharfalvi
    A drogerias kerdesem targytalan (egyebkent "pharmacy" a felirata, vagyis gyogyszertar), mert kiderult, nem ez a legjobban jovedelmezo uzlet.

Nalam a muveszeti galeria jovedelmez legjobban (egy uzletre vonatkoztatva).
    Jo lenne tudni, hogy masnal is igy van-e vagy mas uzlet jobban hozza a penzt?

• juharfalvi
    Igen, tobbnyelvu, mivel a CloneCD is teljesen tartalmazza a jatekot.

Kulonben a jatek szerintem remek ok es alkalom arra, hogy mondjuk az angol nyelvet gyakorolja valaki... :-)
  • adam60i
    A cloncdés verzió is többnyelvű?
  • Serpa
    ez az, köszi.

nekem mindig kisebbek a HQim, mentés betöltés után, mint mentés előtt.
    ez is bug?
  • juharfalvi
    Tudja valaki, hogy "drogériát" melyik menüből tudok építeni?

Készen már van egy pár (a pénzügyi negyedben, meg talán TriBeCá-ban vagy a SoHo-ban is van). Szeretném fejleszteni ezt az üzletláncomat, de semelyik menüben nem találok drogériát... :(

Létezik az, hogy csak vásárolni lehet, de építeni nem engedi?

Egy jótanács: egy üzletláncra érdemes koncentrálni az építést/felvásárlást, mert a HQ megépítése után az adott üzletlánc napi bevételének szintje alapján növekszik a HQ épület magassága... (amit az alsó sorban ki is ír).
    Persze több üzletágat is lehet, de ha kevés a hely, akkor a többi üzlet építésére nem marad elég...

Úgy vettem észre, hogy a HQ fajtája (kicsi, közepes, nagy) a látványon kívül nemigen számít, mivel a lerakásakor már a bevétel alapján egyből módosítja is az épület magasságát.
  • AHerceg
    http://www.dox.hu/?loc=http://72.14.207.104/search?q=cache:xQzaQQDb1HQJ:www.helpbybalu.dox.hu/thaw/thaw.html+CureRom&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=opera

FAXOM ez a helyes link bocs hogy nem tudom normálisan beírni de copy és kész
  • AHerceg
    http://www.dox.hu/?loc=http://72.14.207.104/search?q=cache:xQzaQQDb1HQJ:www.helpbybalu.dox.hu/thaw/thaw.html+CureRom&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=opera

Itt minden le van irva. Csak be kell helyetesíteni a Tycoonra.
  • Drizzthsz
    Húúú, isten vagy, setup szóra próbáltam rákeresni.
  • perko
    Nézd meg a #213-at meg a rá adott #217-es választ
  • rage
    A Gameburnworld oldalán van egy újabb crackfix.Van,akinek a tegnapi crackfix ugyanúgy nem jó, nekik lehet hasznos ez a mai változat.
  • Drizzthsz
    És zat nem tudná valaki, hogy hogy lehet felrakni a játékot? :( A setup leáll 6001-es hibával.
  • YencY
    KIRÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! Jó az új crack
    http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tycooncitynewyork.shtml
  • Drizzthsz
    Nekem nem indul el a setup. :( Azt írja, hogy zárjak be futó alkalmazásokat, töröljem a temp könyvtár tartalmát, s ellenőrizzem a netkapcsolatot. Egyikkel sincs semmi gond. :S
  • bgabor
    Dettó. Feltettem a vadiúj cracket, de ugyanúgy kideob a desktopra, amikor mennék a soho-ba.
  • FrezeR
    azt csak oda tudod épiteni arra a részre ami az óceánba benyúlik. ilyen kikötőszerüség végülis
  • Serpa
    püi szektorban azt akarja építsek egy Ferry ticket officet, de nincs a válaszható épületek közt, pedig unlockolva lett.
  • Grusi
    HQ-t egy idióta bug miatt nem lehet könnyen lerakni, kőrözni kell rohadtul a terep körül, és van egy-két tizedmásodperc, amikor le lehet rakni. Én úgy szoktam, hogy kattogtatok, mint egy őrült, és közben "húzom" az épületet az egérrel...
  • juharfalvi
    Add meg neki azt, amelyiket elfogadja a Daemon Tools.
  • FiReBoY
    HQ csak egyes városrészekbe tudsz lerakni.
  • LoCk
    Valaki help plz.!

East Village-ba azt írják, hogy a D'Agustino's grocery store uzletláncot kell erősíteni, bár nem tudom hová szinte abból van a legtöbb.
    És hogy építsek oda egy Headquarters-t.. de nem enged lerakni egy épületet sem mindegyiket próbáltam. >East Village-ba<

Valaki plz. egy megoldást!

THX!
  • Lazsnak
    Bocsi srácok de én nagyon csira vagyok curerom-hoz, Berlin irt egy nagyon jo leirást hozzá és meg is csináltam de nem müködik, azt irta bwt fájlt kell megadni a cure romhoz, de nekem csak bwi meg bwa van, a CLONECD-s gáméhoz, esetleg azt a bwt-t le lehet vhonnan szedni?
  • YencY
    Nekem a crackfix se működik, ugyan úgy kifagy.
  • Grusi
    Igazából a pénzzel nem nagyon lesz gondod a játék során, ilyen könnyű stratégiai játékkal én már nagyon rég nem játszottam, sőt, talán még soha :) Nade a lényeg, persze, szólni fog, hogy new district available, és a térképen villog kis szürke izére kattintva pici töltögetés után tied is az új terep.
  • juharfalvi
    Igaz, még sok üres területem van... Jó, kipróbálom, beépítem őket!
    Lesz egy olyan beépítési arány, amikor szólni fog, hogy továbbmehetek?

Neked is a luxuslakások hozzák a legtöbb pénzt? Azt hittem, valami drága üzlet több pénzt fog fialni... Persze a luxuslakás építése a legdrágább, de úgy néz ki, megéri.
  • Grusi
    Be kell építeni a területeket, mindegyik kerületnél ez a feladat. Ha van még sok üres hely, tegyél oda lakóházakat, azok nagy területet foglalnak le, és rengeteg pénzt hoznak (éjfélkor :))
  • juharfalvi
    Meg tudja mondani valaki, Little Italy-ból hogyan tudok továbbmenni? Már teljesítettem a feltételeket, amiket adott, és nem nyílt meg újabb kerület.

Jó lenne összeírni, hogy melyik kerületben mik a feladatok, nem gondoljátok?

Egyébként ha elvállalok egy küldetést, és nem tudom teljesíteni, akkor mennyi idő múlva mehetek tovább? Volt már valakinek ilyen?
  • juharfalvi
    "másnak sem engedi akárhova lerakni a HQ -kat?"

Az elején Greenwich Village-ben még nem lehet, de TriBeCa, SoHo, Little Italy már engedi lerakni, csak a méret is számít, tehát a legnagyobbat nem biztos, hogy el tudod helyezni, mert egyszerűen nincs akkora telek...
  • bgabor
    Mi is. Nem az NTFS a hiba. Eddig mindenkinél előjött.
  • Serpa
    másnak sem engedi akárhova lerakni a HQ -kat? (kivéve Tribeca)
  • Duddits

Tycoon.City.New.York.Crackfix-RELOADED
  • pries
    Lehet baj at hogy NTFS-fájlrendszerben nyomon,
  • Serpa
    akkor nem tom.
    nekem nem fagy ki.

sztem tök mind1.
  • TIBI
    Jó neked, én még el se tudtam indítani...Ránézne valaki a lejjebb leírt kérdéseimre, vagy ma senki sincs fent ezen a topicon???!!!
  • pries
    A clonossal nyomom
    mégis kifagy.