415
újabb tycoon
-
Nite #295 srácok segítsetek... Soho&TriBeca-ban már mindent megcsináltam, (szinte) mindent beépítettem, mégsem akar továbbengedni... :( -
#294 igen az sokat hoz meg az "országos" restaurantok -
#293 nálam most a "car showroom" tejjel a legjobban. -
Cnut #292 Felraktam még egy drivert ami tönkrevágta kicsit a cuccot, aztán vissza a legújabb nvidiát és most megint elindult! Csak elvesztek a mentéseim, de végülis nem volt nehéz eljutni a sohoig. -
Cnut #291 Másik partíción is megpróbáltam, ki is írja a configjában h Geforce 6600am van szal nem értem! És az elején ment pedig! -
Cnut #290 Nekem "tycooncity.exe hibát észlelt ezért leáll" üzenettel nem indul el... Clone CD-st raktam fel, gond nélkül ment a sohoig, ott fagyi, aztán felraktam a crackfix 2 -t és azóta ezt csinálja. Újratelepítettem háromszor, eredeti crackkel, a crackfix-el is próbáltam de úgyanúgy. Előtte kiírja hogy nem támogatott a videokártyám, ami Geforce 6600. Próbáltam a legújabb driverrel is... Mi lehet a gond?
-
juharfalvi #289 A drogerias kerdesem targytalan (egyebkent "pharmacy" a felirata, vagyis gyogyszertar), mert kiderult, nem ez a legjobban jovedelmezo uzlet.
Nalam a muveszeti galeria jovedelmez legjobban (egy uzletre vonatkoztatva).
Jo lenne tudni, hogy masnal is igy van-e vagy mas uzlet jobban hozza a penzt?
-
juharfalvi #288 Igen, tobbnyelvu, mivel a CloneCD is teljesen tartalmazza a jatekot.
Kulonben a jatek szerintem remek ok es alkalom arra, hogy mondjuk az angol nyelvet gyakorolja valaki... :-) -
adam60i #287 A cloncdés verzió is többnyelvű? -
#286 ez az, köszi.
nekem mindig kisebbek a HQim, mentés betöltés után, mint mentés előtt.
ez is bug? -
juharfalvi #285 Tudja valaki, hogy "drogériát" melyik menüből tudok építeni?
Készen már van egy pár (a pénzügyi negyedben, meg talán TriBeCá-ban vagy a SoHo-ban is van). Szeretném fejleszteni ezt az üzletláncomat, de semelyik menüben nem találok drogériát... :(
Létezik az, hogy csak vásárolni lehet, de építeni nem engedi?
Egy jótanács: egy üzletláncra érdemes koncentrálni az építést/felvásárlást, mert a HQ megépítése után az adott üzletlánc napi bevételének szintje alapján növekszik a HQ épület magassága... (amit az alsó sorban ki is ír).
Persze több üzletágat is lehet, de ha kevés a hely, akkor a többi üzlet építésére nem marad elég...
Úgy vettem észre, hogy a HQ fajtája (kicsi, közepes, nagy) a látványon kívül nemigen számít, mivel a lerakásakor már a bevétel alapján egyből módosítja is az épület magasságát.
-
AHerceg #284 http://www.dox.hu/?loc=http://72.14.207.104/search?q=cache:xQzaQQDb1HQJ:www.helpbybalu.dox.hu/thaw/thaw.html+CureRom&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=opera
FAXOM ez a helyes link bocs hogy nem tudom normálisan beírni de copy és kész -
AHerceg #283 http://www.dox.hu/?loc=http://72.14.207.104/search?q=cache:xQzaQQDb1HQJ:www.helpbybalu.dox.hu/thaw/thaw.html+CureRom&hl=hu&ct=clnk&cd=1&lr=lang_hu&client=opera
Itt minden le van irva. Csak be kell helyetesíteni a Tycoonra. -
Drizzthsz #282 Húúú, isten vagy, setup szóra próbáltam rákeresni. -
perko #281 Nézd meg a #213-at meg a rá adott #217-es választ -
#280 A Gameburnworld oldalán van egy újabb crackfix.Van,akinek a tegnapi crackfix ugyanúgy nem jó, nekik lehet hasznos ez a mai változat. -
Drizzthsz #279 És zat nem tudná valaki, hogy hogy lehet felrakni a játékot? :( A setup leáll 6001-es hibával. -
YencY #278 KIRÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!! Jó az új crack
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/tycooncitynewyork.shtml -
Drizzthsz #277 Nekem nem indul el a setup. :( Azt írja, hogy zárjak be futó alkalmazásokat, töröljem a temp könyvtár tartalmát, s ellenőrizzem a netkapcsolatot. Egyikkel sincs semmi gond. :S -
bgabor #276 Dettó. Feltettem a vadiúj cracket, de ugyanúgy kideob a desktopra, amikor mennék a soho-ba. -
#275 azt csak oda tudod épiteni arra a részre ami az óceánba benyúlik. ilyen kikötőszerüség végülis -
#274 püi szektorban azt akarja építsek egy Ferry ticket officet, de nincs a válaszható épületek közt, pedig unlockolva lett. -
Grusi #273 HQ-t egy idióta bug miatt nem lehet könnyen lerakni, kőrözni kell rohadtul a terep körül, és van egy-két tizedmásodperc, amikor le lehet rakni. Én úgy szoktam, hogy kattogtatok, mint egy őrült, és közben "húzom" az épületet az egérrel... -
juharfalvi #272 Add meg neki azt, amelyiket elfogadja a Daemon Tools. -
FiReBoY #271 HQ csak egyes városrészekbe tudsz lerakni. -
#270 Valaki help plz.!
East Village-ba azt írják, hogy a D'Agustino's grocery store uzletláncot kell erősíteni, bár nem tudom hová szinte abból van a legtöbb.
És hogy építsek oda egy Headquarters-t.. de nem enged lerakni egy épületet sem mindegyiket próbáltam. >East Village-ba<
Valaki plz. egy megoldást!
THX! -
Lazsnak #269 Bocsi srácok de én nagyon csira vagyok curerom-hoz, Berlin irt egy nagyon jo leirást hozzá és meg is csináltam de nem müködik, azt irta bwt fájlt kell megadni a cure romhoz, de nekem csak bwi meg bwa van, a CLONECD-s gáméhoz, esetleg azt a bwt-t le lehet vhonnan szedni? -
YencY #268 Nekem a crackfix se működik, ugyan úgy kifagy. -
Grusi #267 Igazából a pénzzel nem nagyon lesz gondod a játék során, ilyen könnyű stratégiai játékkal én már nagyon rég nem játszottam, sőt, talán még soha :) Nade a lényeg, persze, szólni fog, hogy new district available, és a térképen villog kis szürke izére kattintva pici töltögetés után tied is az új terep. -
juharfalvi #266 Igaz, még sok üres területem van... Jó, kipróbálom, beépítem őket!
Lesz egy olyan beépítési arány, amikor szólni fog, hogy továbbmehetek?
Neked is a luxuslakások hozzák a legtöbb pénzt? Azt hittem, valami drága üzlet több pénzt fog fialni... Persze a luxuslakás építése a legdrágább, de úgy néz ki, megéri.
-
Grusi #265 Be kell építeni a területeket, mindegyik kerületnél ez a feladat. Ha van még sok üres hely, tegyél oda lakóházakat, azok nagy területet foglalnak le, és rengeteg pénzt hoznak (éjfélkor :)) -
juharfalvi #264 Meg tudja mondani valaki, Little Italy-ból hogyan tudok továbbmenni? Már teljesítettem a feltételeket, amiket adott, és nem nyílt meg újabb kerület.
Jó lenne összeírni, hogy melyik kerületben mik a feladatok, nem gondoljátok?
Egyébként ha elvállalok egy küldetést, és nem tudom teljesíteni, akkor mennyi idő múlva mehetek tovább? Volt már valakinek ilyen?
-
juharfalvi #263 "másnak sem engedi akárhova lerakni a HQ -kat?"
Az elején Greenwich Village-ben még nem lehet, de TriBeCa, SoHo, Little Italy már engedi lerakni, csak a méret is számít, tehát a legnagyobbat nem biztos, hogy el tudod helyezni, mert egyszerűen nincs akkora telek...
-
bgabor #262 Mi is. Nem az NTFS a hiba. Eddig mindenkinél előjött.
-
#261 másnak sem engedi akárhova lerakni a HQ -kat? (kivéve Tribeca) -
Tycoon.City.New.York.Crackfix-RELOADED -
pries #259 Lehet baj at hogy NTFS-fájlrendszerben nyomon,
-
#258 akkor nem tom.
nekem nem fagy ki.
sztem tök mind1. -
#257 Jó neked, én még el se tudtam indítani...Ránézne valaki a lejjebb leírt kérdéseimre, vagy ma senki sincs fent ezen a topicon???!!! -
pries #256 A clonossal nyomom
mégis kifagy.