Tycoon City: New York
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Jó lenne összeírni, hogy melyik kerületben mik a feladatok, nem gondoljátok?
Egyébként ha elvállalok egy küldetést, és nem tudom teljesíteni, akkor mennyi idõ múlva mehetek tovább? Volt már valakinek ilyen?
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Az elején Greenwich Village-ben még nem lehet, de TriBeCa, SoHo, Little Italy már engedi lerakni, csak a méret is számít, tehát a legnagyobbat nem biztos, hogy el tudod helyezni, mert egyszerûen nincs akkora telek...
^^
mégis kifagy.
^^
A haverom leszedte a progit a vinyójára, Daemon Tools-al összerakta, kiírta nekem CD-re.Itthon megnéztem, mi van a CD-n, olyan, mint egy eredeti, nincs is rajta crack.exe.Felinstallálom, természetesen indítás után kéri az eredeti lemezt.Letöltöttem a CureROM-ot, megvan a SecuLoader is,viszont a tippekben leírtakat nem tudom használni, mert az én CD-men nem az image-fájlok vannak, vagyis nem tudok mit bemountolni.A cimborámnak még megvannak a vinyóján az image-fájlok.Szerintetek, ha azokat írná ki nekem, akkor a lejjeb olvasható tippek alapján van esély az indításra?<#nemtudom>#nemtudom>
^^
Amúgy a klón a jó, gond nélkül fut nálam.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Amikor indul a játék, akkor egy jól hallható, hangulatos, dzsesszes zenét lehet hallani, de a játékban semmilyen zenét nem hallok... :-(
Lehetséges, hogy a crack miatt? Volt már másik játékkal olyan, hogy a zenéket a CD-rõl olvasta be, és ha nem volt berakva CD, akkor zene sem volt. Lehet, hogy itt is ez a helyzet?
Akinél van zene, annál be van rakva a CD? (vagy Daemon Tools-szal becsatolva)
Saját épületet rombolni egyszerû, másrészt a lényeg hogy a konkurrencia épületeit elõbb meg kell venni. Vagy félreértettem valamit?
Próbálj meg ráközelíteni valamelyik helyszínre, vagy akár az utcán az emberekre, és fülelj...
A HQ-t úgy érted, hogy külön van mondjuk a cipõboltoknak egy, és külön az utazási irodáknak??
Vagy összesen 1 db HQ-t enged felépíteni, ha bármelyik üzletfajtából megvan a max? (ez lenne a logikusabb)
felraktam a clonet, viszont hang nincs (csak a játékban, egyébként van).
ez meg miért lehet?
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Az összes üzletet ki tudom listázni, de az túl hosszú, mivel minden benne van, és ráadásul össze-vissza vannak (nem tudom, mi szerint rakja sorba...)
Azért érdekel a dolog, mivel a saját üzleteim mellé odaírja, hogy az adott üzletbõl összesen hány darab van, de ezt a többit sehol nem találom!
Például az "utazási irodák" mellé odaírja, hogy 2/12, ami azt jelenti, hogy nekem kettõ van, és 12 van összesen a kerületben. Egyelõre még az elsõ kerülethez vagyok kötve (Greenwich Village), és a lista csak ezt a kerületet mutatja, tehát elvileg az összes üzletet látnom kellene.
Miért nem találom a többiek üzleteit?
ha összefogna pár ember "hamar" végeznének vele valszeg
Egyébként ha valakinek lenne kedve, ideje, egyszerüen szerkeszthetõ mondjuk pl. Notepad 2-vel .lang file. Érdekes hogy erre még nem figyelt fel senki a híres magyarítók közül. Igaz egy lövöldözõssel könnyebb babért aratni...
Van valaki, akinek ilyen felállásban is mûködik?
nekem sikerült megoldani securom loaderrel, az volt a baj hogy nem a .bwt file-t mountoltam be.
Szeretnék továbbmenni, de ennek a betöltésénél kifagy... 😞
(lehet, hogy csak a betöltés nem megy, és tovább tudnék menni)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ott láthatod épülettípusonként, hogy melyikbõl mennyi van. Pl. Alarm center 2/4. Ez azt jelenti, hogy 2 van neked perpill, de négy kell ahhoz, hogy HQ-t építhess. Ha megvan mind a 4, akkor a 4/4 mellett megjelenik a "Build" felirat. Arra ráklikkelsz.
Innen símán fog menni.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
de a clone az 1.0.0.0
Létezik patch 1.0-ról 1.0.1.1-re?
Vagy hivatalosan már 1.0.1.1 verzióban jelent meg, míg a clone verzió
nem is a végleges még?
Mert akkor nem csoda, ha vannak vele gondok.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Hogyan kell Headqarters-et építeni?
THX!
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Mûködik:<#taps>#taps><#worship>#worship>
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
AMD Athlon64 X2 4600+ / 300GB SATA / 2x1Gb Geil DDR2 800MHz RAM / Sapphire HD3870XT 512Mb / Asus VW195D / XP SP3