415
újabb tycoon
  • berlin
    1. Leszeded az spílt valahonnan.
    2. leszeded a cureROM-ot pl. az origo szoftverbázisáról.
    3. winrarral kicsomagolod a spílt.
    4. Daemon Toolsszal kimountolod a kicsomagolt .BWI fáljt.
    5. Telepíted a spílt. (Ekkor rak ki az asztalodra egy indító ikont az install végeztével.)
    6. Feltelepíted a cureROM-ot.

Innentől a lényeg:

7. Futtatod a cureROM-ot, megnyílik a progi.
    8. Kiválasztod: Open an existing... -ot, itt Browse for profile. Nyomsz egy Next-et
    9. Application-nél jobb szélen látsz egy kis mappát. Ráklikk. Belemész abba a mappába, ahova a spílt telepítetted. Ott fogod látni a spíl ikonját. Kiválasztod. És ráklikk a megnyitásra. Így visszakerülsz az Applications-höz.
    Nyomsz egy Nextet.
    10. Image mounting softvare. Kiválasztod, hogy deamon tools.
    Alatta van a Backup Image. Ott kis mappa jobb szélen. Kitallózod a .BWT fájlt.
    Ráklikk a megnyitásra. Visszakerülsz az Image mounting software-hez.
    Nyomsz egy Nextet.
    11. Itt átnevezheted az indító ikont. (célszerű egy kettest mögé írnod) És utána nyomsz egy Nextet.
    12. Majd nyosz egy Save-et.
    13. Nyomsz egy Finisht.
    14. A cureROM bezárja önmagát az asztalodon meg ott az új spíl ikon.

Jó szórakozást!

Üdv.:
    B.

Ui.:
    Bocs ha szájbarágós volt. De én így látom értelmét leírni. Lépésről, lépésre. Akkor nem lehet gond. :)
  • TIBI
    A CureRom-hoz van valami leírás(Help, Manual,ilyesmi...)?
  • Ferro
    Hali!

Találkozott már vki ezzel a problémával? >>>

[center][center]

El sem kezdi a telepítést... (reloaded) Se mountolva se kiírva nem megy.
  • Grusi
    Én spec nem azért küzdök, hogy legyen egy-egy új épületem, hanem hogy végül tényleg enyém legyen az EGÉSZ new york, remekül nézhet ki :)
  • berlin
    Az a baj, hogy ellaposodik a játék a Time square-es küldiknél járok (nagyon kellenek a boundok - sok "romot" kell újra felhúzni), de kezd kevés lenni az a plusz, amit egy-egy új district-el járó új épület építési lehetősége jelent.

A pénz úgy áramlik be, hogy csak na. Ha észszerűen költök, nem megyek 4 milla alá. Használom a profitszűrőt, és minden "zöldnek" látszó, jó hasznot hozó épületet felvásárolok az ellenfelektől (Citytől nem - bár lassan ő lesz a legnagyobb ellenfél).

Én általában lakóházakat építek. Hotelt , apartmant, stb. egy új kerületnél. a riválisok meg minden mást, galleryt, üzleteket. A gép (ellenfelek) jó érzékkel tudja, hogy X lakóépülethez milyen közel kell ezt vagy azt építeni, ezek szinte tuti hasznot termelő épületek lesznek. Már a megépülésükkor célszerű megvenni, mert akkor még építési áron megkapod a "boltot". Eltelik pár hónap és már termeli a bevételt. akkor már jóval drágábbért veheted meg az épületet. Ezekután már csak upgredelni kell az adott épületeket, hogy jobban menjen a bolt.

Pikk-pakk az 5. leggazdagabb szintjén állok.

Szal ezt felismerve már tényleg csak a küldik jlenthetnek némi színt a játékban.
    Nem értem, hogy metró-útvonalat miért nem lehet tervezni.
  • berlin
    JA, látom már válaszoltál rá, bocsi!

Szal nekem cloneCD cverzió van meg. Azzal nemigen van gond, néha ugyan várni kell, mert van pillanatnyi fagyás. CureROM kell hozzá, először alkalmaztam most. Nemigen nehéz beüzemelni.
    És letölthető a progi pl. az origo szofverbázisából is.
    Új parancsikon kell csinálni/generálni, aztán szevasz!
  • berlin
    Be kell megfelelő mértékben építeni a legutóbb kapott városrészt, az is kell ahhoz, hogy újat adjon.
  • berlin
    Igen. ha nem dob ki a játékból egyből, akkor érdemes várni. Mert kis idő múlva betölt.
  • berlin
    Leromboltam, de nem történt semmi :( nem pipálta ki a részküldit...
  • Serpa
    ez a 1011 es verzióra megy rá.
  • Faterx
    Nálam klónra nem megy fel aszongya nem jó ver.
  • PLackó
    nemigaz,annyira játszanám már tovább
  • Serpa
    talán a v1105 patch [US] -el egyetemben kiadják a fixet.
  • Jani-B
    Olvasgattam más oldalakon és külföldi fórumokon is, és egybehangzóan a RELOADED crack-kel van a galiba. Gondolom egy-két napon belül jelentkeznek egy CrackFix-szel...
  • PLackó
    akkor tényleg crack probléma.Bár nem hiszem hogy sok esély lenne rá,de hátha újra előveszi a játékot a reloaded.
    mert nagyon tetszik,ritkán jön ki jó tycoon.
  • quack
    a hq-k az üzlet sikerességétől függően növekednek?
    mert én építettem egy italian restaurant small hq-t, ami most cirka 200m magas, mögöttem vannak medium és large hq-k is (150m körül)
  • Serpa
    fixet kiadhatnának ...
    mert ez így ez kalap xar.
  • Jani-B
    Jah, Reloaded-es változat...
  • Faterx
    Megjegyeznék egy "érdekességet". Nálam csak clone cd-és. Ha egyébként offlineban futtatom és a tűzfalat kikapcsolomm a játékból való kilépés után a win hibát észlel. Tűzfal alatt (Za) nincs ilyen gond. Ezt többször próbáltam, nálam biztos így van. Gondolom valaki beépített valamit...
  • leslieboy
    Én meg már Chelsea-nél tartottam,mikor egyszercsak lefagyott,a gép újraindult,még 3szor próbáltam,ugyanaz lett,aztán a gép úgy megzakkant,hogy mindent újrakelett raknom!A mentéseim elvesztek! Ha valakinek kell segítség,csak szóljon,odáig tudom,mit kell tenni!Egyébként clone van meg,a reloaded crack el!Nem lehet,hogy a crack csak a reloaded verzíóval megy rendesen,a clonet nem szereti?:S Mindegy,mostanában nem kezdem újra,jó időre elegem lett belőle,főleg addig nem csinálom,míg kiderülhet,hogy hiába is mentek,akkor is kifagy,és még a gép is kikészül!Mellesleg vírus nem volt a gépen,ezt meg 100%tudom!Tehát a crackel vagy a clone+crack el nagy gáz van!Mellesleg nekem nagyon hiányzik egy New York hétköznapos jelenség!Méghozzá a felhőkarcolók közt cikázó helikopterek!A másik meg,hogy nagy őrültségnek tartom,hogy hiába emelsz egy felhőkarcolót az üzletednek,egy idő után úgy is kimúl,arról nem is beszélve,hogy a köcsög ellenfél később már mindig a te vállalkozásodat nyitja az új helyeken!Szóval ha nem jön be annyi,akkor a nagy nehezen 6os szintre emelt házad,3as,2 es szintre visszacsökken!!??..LOL ha egy felhőkarcoló felépül 180 métersre pl,akkor az nem fog lecsökkenni 120ra!Egyszerűen ez miatt nem is lehet igazán nagy felhőkarcolókat csinálni!Szóval ez gáz!Az az igazság,ezt az ember csak egyszer fogja végigvinni,mert már annyira fusztráló egy idő után,hogy mindig bezárjam az ellenfél üzleteit!:(
    A Továbbjutáshoz anyit,hogy 3 feltétele van!Az egyik,a fő küldetések teljesítése!A mellékküldik csak bónuszt adnak!A második,hogy feljebb kerülj a top 10ben,ergo nagyobb legyen a hasznod,a többi riválisnál!A harmadik pedig,nem a beépítés,hanem ha rákkattintasz a lakosság számára,ott mutatja,mi a következő fok,amit létszámban el kell érned!Ha ezek közül 2 teljesítve van,akkor megkapod a következő területet!
  • quack
    én most kaptam meg east village-t
    hát első ránézésre jó nagy falatnak tűnik
  • Faterx
    Lehet
    Nekem a kínait akkor adta amikor egy tök üres (olasz) telekre építettem valamit, pedig már az össz. fő/mellék küld. régen megvolt.
    Egyébként a China Town az első az öböl partján ahol már híd is van.
  • quack
    hmmm igen ez lehetseges, soho-t is úgy kaptam meg hogy a halloween küldi még nem volt kész (vagyis már megvolt minden csak várni kellett)

kösz
  • Hmuda
    Úgy vettem észre, hogy közel se a küldetésektől függ az új városrész hanem attól, hogy mennyire van beépítve a meglévő terület (sokszor szól, hogy "na-nincs-több-küldi-épíccs-baze").
  • Faterx
    Vagy valamit mégsem csináltál meg, vagy várj türelemmel addig is dől a pénz
  • quack
    nem kapok új városrészt...megcsináltam az összes fő és mellékküldit de nem kaptam új várost (greenwich és tribeca&soho van meg idáig)...
  • Hmuda
    A cloneCD az nem törés. Csak a Reloaded a törés, de mint kiderült az hibás törés. A cloneCD-vel meg a játékosok 75%-a képtelen beüzemelni.
  • Raylee
    nekem CLONECD-s verzio van meg és a SecuROM loader segitségével gond nélkül indul.
    innen letölthetö-http://zsocblog.atw.hu/tarolo!!/swfaq/swfaq.htm,ja és én a D.T 4.03-at használomsecurom
  • TIBI
    Bocsi, rövid leszek: szerinted melyik törés az, amelyik normálisan indítható és tapasztalatod szerint nem fagy ki?!A hozzászólásaidból úgy látom, hogy a Clone CD-s.Nemrég viszont többen is a Reload-ost istenítették.Csak azért írok, mert egy haveromtól holnap várom a lemezt, de fogalmam sincs melyiket hozza?Mire készüljek.Nekem a DT 3.47-ese van fent, CureRom-om nincs.
  • quack
    nekem clone van szal akkor valszeg ez a hiba
  • PLackó
    basszus.nekem meg sajnos nem indul clone cd-s,ennyi volt a játék, pedig nagyon élveztem.
    javított cracket meg gondolom nem adnak ki..
  • Hmuda
    Crack hiba. Csak crackeseknél fordult elő eddig legjobb tudomásom szerint és egyetlen clone-osnál se.
  • PLackó
    minket is akkor.
    remélem a játék hibája és nem a crack-é.
    majd jön egy patch.
  • YencY
    Engem akkor dobki mikor a sohot akarná betölteni.
  • PLackó
    nekem úgy fagy ki hogy kidob az asztalra,a játék meg megáll:) tehát hiába várok.
    Jani-B:neked is crackes?
  • Gerbill
    Nekem mindig amikor töltötte a játékot a csík nem ment végig hanem megállt valahol a közepén aztán elindult. Most is elkezdi tölteni, megáll a közepén feketeképernyő, és már ki is lépett
  • quack
    nekem amikor először töltötte tribecát akkor kicsit megállt de nem fagyott ki sztem várjatok egy picit hátha...
  • Gerbill
    Én meg elmentettem a China town-os résznél aztán azóta nem tudom visszatölteni. Mindig kilép és kidob az asztalra
  • Gerbill
    Ha rákattintasz az épületre a legalsó menüpontban van egy demolish arra rákattintasz és lerombolja.
  • Gerbill
    A BAR-t le kell rombolni.