Hard Truck: Apocalyptic Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
köszi!
a fuvarozgatás alatt azt érted hogy kereskedjek??és gyilkoljak?

Truck Driver001
Fuvarozgass jó sokat.És szépen össze fog jönni a pénz.Persze ha gyûjtögetsz.Ja és egy jó tanács.Ajánlom figyelmedbe hogy a kasznit fejleszd,,és 2 fegyvert is rápakolhatsz majd a kicsikédre 😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
Belaz van egyelõre.Mást nem enged még😛.Na megyek kérdezõsködni😄

Promi
Tovabb mesz azon a mapon (felderited) veszel uj jarganyt, (ha meg nem vettel) kerdezoskodsz, es egyszer csak zoldre valt a varos ha a kozelebe ersz akkor mar be tudsz menni az uj kuldetesert.
bigfoot
most ott vagyok hogy bementem fater házába ahol vmi rádió szövegelt!
na szóval az gány ha itt még csak 6e körüli pénzem van,és egy lorry típusú járgányom?
ti hogy szereztek manit?mert olvastam hogy 170k meg ilyenek

Truck Driver001
De én megint elakadtam..de itt már fogalmam sincs,mit lehetne tenni.Szóval az van,hogy pont annál a küldinél vok,mikor Oracle vissza küld apám házába valami cd-jért.El megyek meg minden,megnézi a múviba stb..Ez idáig szép és jó.De ott van a város ahova utána bekéne menni kérdezõsködni a bárba.De itt a bökkenõ.Idõ közbe ellenségek lettek.LoL.Szóval nem tudok bemenni egyátalán.És-e nélkül nem lehet tovább menni a gémbe se.Valaki ötlet,ilyesmi?

Köszi, inkább uninstallom, nagyon lélekölõ ez a lótás futás a végén. Ha csak egy kis gondolatot szentelnek a proginak és minden szinten csak még egy keveset hozzátesznek lehetett volna valami kiemelkedõ is. Valami privateer szerûnek örültem volna a post-apocalyptikus világban, de ez így kevés. Legalább volt az elején hangulata a fejlesztésekkel.

Truck Driver001
Meg kell csinálni a küldiket.És utána megint oda menni a mocsárhoz,akkor már nem vissza fordít,hanem át megy rajta.Valahogy így csináltam😄

zolo
Elárulod a titkot,hogy lehet átjutni a mocsáron?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Devids Pro
gí valóban jó lett, kössz szépen
Gundark
Hát kedves elvtársam, belefutottál ebbe a dologba 😊 Elõveszed azt a mentést amiben még nem beszéltél az emberrel kefben. Majd bemész és beszélsz vele. (elõtte mármint a városba belépés elõtt passzentos lenne menteni 😊 és egyszer mikor kijössz, lám lám egy anim keretében begördül a tartálykocsi amivel elmehetsz oilburgba. Most spoiler jön 😊 Hihetetlen gagyi a vége. Utálom ezt hogy ennyire nem foglalkoztak vele. Egy animot megérdemeltem volna.

No én pont ugyanitt pont ugyanezzel a problémával vagyok. Remélem olvassa még valaki aki végignyomta

Truck Driver001
Ááá nemis baj,már rájöttem.Túl vagyok rajta😛

3P
Bocs, de nem tudok segíteni, mert ott még nem tartok. Most épp A Dark Star One demót tolom. A téma hasonló csak az ûrben... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3Error
valaki nem tudná, hogy hogyan lehet "kibékülni" a NLD convoy-osokkal?
köszi !

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Devids Pro
Most ott tartok hogy a sivatagos régióban vagyok és egy Mario nevü (asszem) emberke (Õ volt az az ember akit kerestem vagy mi) mondta hogy menjek OilBurg-ba na én most oda is megyek, de nem történik semmi. Oilburgban nem lehet senkivel se beszélni. Mit kell itt csinálni?
zolo
Én hegyen-völgyön át szoktam közlekedni<#idiota>

http://flickr.com/photos/zolika90/

Truck Driver001
Na megint probléma támadt😄..Hel-be vagyok és ott is van egy ilyen túl partra átkelõs hülyeség na most van egy hely ahol át lehetne menni..de ahogy megközelítem kiírja hogy nem megy át rajta.. és visszafordul..Tehát ott nem lehet átmenni végülis.Beis adta a következõ feladatott,miszerint keresek egy átkelõ helyett az átjutáshoz..Körbe jártam a térképet és semmi..Végig csak hegyek..Szóval help plz újra😊 Htx.

3Error
srácok !

elakadtam ! a fater cuccai között kellett turkálni, utána pedig a szemközti város bárjába kellene menni, beszélgetni a tolvajjal... namost én véletlenül harcban vagyok a NLD-sekkel (övék a város) és nem engednek ugyebár be..
valami tipp?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

bigfoot
nagyon nagy ez a játék!
végre sikerült megszereznem!
az viszont mér van hogy az elején elvállaltam két küldit,majd vissza faterhoz amikor szétégett minden,és utánna kihúzta azt a két küldit

meg az kene hogy hol lehet a legjobb cuccokat venni penzem mint egen a csillag de nemtom elkolteni

vki rakjon mar be kepet a terkepekrol thx

Nekem is sikerült elakadnom sajna. A HEL régióba vagyok,az oraclét kellene megkeresnem. Elérek vmi lápos területig, ahol át kellene mennem, de 1 kis videó kiséretével visszafordít, hogy ez 1 halálcsapda, nincs értelme erre menni! De akkor merre... HELP PLEASE!😊

3P
Azért azt hallkan megjegyzem, hogy nekem kicsit vontatott ez a játék, de a Dark Star 1-ig csak kihúzom vele. 😉

3P
Sima.

3P
Hát nem kell kicsengetni feltétlen. Van attól északa egy híd (város), s ott megbízást kapsz, hogy robbantsd fel azt a déli hidat. Némi hajcihõ után szerzel is robbanó anyagot, s már jöhet is a bumm. Ekkor már az északabbi hídon gond nélkül átmehetsz, s még 10 ropid is megmarad... 😊

SZilaJMaGGoT
Ez egy sima gém vagy MMO?? :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Ural, utána Belaz.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Truck Driver001
Aham,idõközben már sikerült..van 1 lorry-m full tuningal fasza fegyverekel.Elég brutál,hamar szétkapta az uralt😄 És egypk lorry után mi a következõ járgány amit adni fog?Mert idáig még csak az van a "boltba",bár tökéletesen megvok vele elégedve..de kipróbálnák már mást is😛

Azt hiszem, azon a részen kell átvágni északra. Mezõ, folyón át, a könnyebben járható részeken.

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Truck Driver001
Javítok,NINCS oda vezetõ út.

Truck Driver001
Na már elis akadtam..Ott tartok hogy 10lepedõt kell kipengetni a hídnál azzal nincs is baj..végülis az összes pénzem rámegy😄.Csak az a gond hogy a túl oldalt nem találok utat..csak egy nagyon kis rövid valamit😛..Lehet én vagyok vak,de azt írja hogy mennyek át valahogy a túlparta,ez megis van,és mennyek el minis-be vagy hova..De oda vezetõ út ahol tudnék menni,sõt..sehova nincs út..Pls help?😊)

Gundark
Az egész programozása érdekes ennek a cuccnak. Zavar hogy ne csinál autosave-t mikor egyik helyrõl megyünk a másikra. Ez egy dolog. De ha csinálok egy mentést utána beszaggat és lelassul 😊 Ha kilépek a vindózba és vissza rezzenéstelenül megy 😊 Szóval van ebben egy két dolog elizgulva 😊

Devids Pro
Most ott tartok hogy a sivatagos régióban vagyok és egy Kef nevü emberke mondta hogy menjek OilBurg-ba na én most oda is megyek, de nem történik semmi. Oilburgban nem lehet senkivel se beszélni. Mit kell itt csinálni?
Na 1elõre most yó.Akkor volt szar ha lorryval mentem azon a részen ahol a játék elején kezdesz😄Remélem érthetõ volt😄ha nem akkor sry
Promi
Ezt en se tudom, nalam az egesz jatek alatt 3 szor csinalt ijen hibat.
Csak az a tré h akkor is ezt csinálja,ha lövök,akkor is ha dudálok,akkor is ha bem1ek 1 városba,szal színte mindig😊Azt nem értem h miért mûködött 1etlen hiba nélkül 3 napig,utána meg ba*akszik ilyenekkel és 2 percet nem lehet vele nyomulni...
Promi
Nalam is csinalt ijet.
Bezarod, ujra inditod a jatekot, visszatoltod a mentesed.
Nem art viszonylag surun menteni ijen hibak miatt.
Valaki help.Ezzel mit kezdjek?
Én meg megvártam, hogy eldobja. 😊

Köszi!

Promi
Ha jol emlekszem hordokat dobal.
Beallsz a daru melle, amikor eppen felemeli a hordot akkor kilovod.
Sziasztok!

Mit kell csinálni a daruval, hogy kinyúvadjon?
Azt írja hogy lõjem ki az autókat amiket dobál felém, de hiába lövöm ki õket semmit nem sérül.

Gundark
Kéne erre a peacemakerre egy tetõcsomagtartó vagy egy utánfutó 😊

Promi
Nemsokara tovabb lepsz akkor te is.Majd vissza kell menned a faterod haza mogott van 1 atjaro a kov mapra, es ott tudsz venni ijen gepet de nem mindenhol am.
Gundark
Hol vettétek mán? 😊) Én most intéztem el a tábornokot, és megyek vissza a második lemezzel az orákulumhoz. Látom Promi, te is hammer kedvelõ vagy 😊) Már bánom hogy egyszer eladtam egy kiváló hosszúcsövû hummert 1900 et sebzett alapban 😊) Ja próbáld ki a fémesõ gépágyúkat. A legkirályabbak ebben a kategóriában.

Promi
Ez pedig az en gepem, csak keveslem a rakteret.

Gundark
Hol kaptad meg a hatkerekû búgócsigát? 😊 Ezt is lehet upgradelni mint a többit? A hagyomány szerint akkor ennek 3000 a páncélja? Hmm akkor az nekem másfél lövés a hammerrel 😊) Merthogy a küklopszot lecseréltem arra 😊 Egy lövés egy Ural 😊 Szal ehhez nem kell a hatkerekû 😊)

3P
Köszi a kimerítõ választ. Egyre jobban megjön a kedvem... 😉

Lacc
Mert talán nem kellett volna eladni az elõzõ elsõ részt fegyverestül. Fegyvert venni nem érdemes fõleg nem az elején a játéknak, mert baromi drágák, inkább dropokból kell összeszedni õket.
Lacc
Városból, ahol adni-venni lehet, van bõven, szektoronként legalább 5-6, és szektorból is van valami 10 (de ezt csak így most saccra mondtam). Emellett van még jópár benzinkút, igaz azok nem nagyon játszanak szerepet a kereskedelemben.

Az árak dinamikusak persze, kereslet-kínálat alapon vanak meghatározva, és szerencsére a térképen a városokra kattintva szépen meg is lehet nézni, hogy ahol az ember már volt, ott mit adtak el/vettek meg mennyiért éppen.

Vezethetõ jármûbõl összesen 5 fajta van ha jól számolom (és nem számolom bele azt a kis játékautót az artifactoknál <#vigyor2>), viszont mindegyik fajtának külön lehet upgradelni a platóját, és az elsõ részét. Az upgradektõl teljesen máshogy néz ki a kocsi, és típusonként van 3-4 upgrade, plusz még egy rakás tuning-kiegészítõ, meg persze a fegyverek.

Hát ha végigviszed a fõ szálat, akkor annyi, bedobja a fõmenüt és nem folytathatod tovább. De semmi nem akadályoz meg abban, hogy ne menj el az utolsó mission helszínére, és inkább randalírozz a világban, mint a Freelancerben 😊 Itt is lehet kalózkodni, meg egyebek.

Vannak random küldik, és kb. olyanok is mint a Freelancerben, menj-ide-menj-oda, öld meg ez-azt, ezek inkább csak pénzkeresésre jók.