Hard Truck: Apocalyptic Wars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
na szóval az gány ha itt még csak 6e körüli pénzem van,és egy lorry típusú járgányom?
ti hogy szereztek manit?mert olvastam hogy 170k meg ilyenek
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
köszi !
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
elakadtam ! a fater cuccai között kellett turkálni, utána pedig a szemközti város bárjába kellene menni, beszélgetni a tolvajjal... namost én véletlenül harcban vagyok a NLD-sekkel (övék a város) és nem engednek ugyebár be..
valami tipp?
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
végre sikerült megszereznem!
az viszont mér van hogy az elején elvállaltam két küldit,majd vissza faterhoz amikor szétégett minden,és utánna kihúzta azt a két küldit
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Bezarod, ujra inditod a jatekot, visszatoltod a mentesed.
Nem art viszonylag surun menteni ijen hibak miatt.

Köszi!
Beallsz a daru melle, amikor eppen felemeli a hordot akkor kilovod.
Mit kell csinálni a daruval, hogy kinyúvadjon?
Azt írja hogy lõjem ki az autókat amiket dobál felém, de hiába lövöm ki õket semmit nem sérül.
Az árak dinamikusak persze, kereslet-kínálat alapon vanak meghatározva, és szerencsére a térképen a városokra kattintva szépen meg is lehet nézni, hogy ahol az ember már volt, ott mit adtak el/vettek meg mennyiért éppen.
Vezethetõ jármûbõl összesen 5 fajta van ha jól számolom (és nem számolom bele azt a kis játékautót az artifactoknál <#vigyor2>#vigyor2>), viszont mindegyik fajtának külön lehet upgradelni a platóját, és az elsõ részét. Az upgradektõl teljesen máshogy néz ki a kocsi, és típusonként van 3-4 upgrade, plusz még egy rakás tuning-kiegészítõ, meg persze a fegyverek.
Hát ha végigviszed a fõ szálat, akkor annyi, bedobja a fõmenüt és nem folytathatod tovább. De semmi nem akadályoz meg abban, hogy ne menj el az utolsó mission helszínére, és inkább randalírozz a világban, mint a Freelancerben 😊 Itt is lehet kalózkodni, meg egyebek.
Vannak random küldik, és kb. olyanok is mint a Freelancerben, menj-ide-menj-oda, öld meg ez-azt, ezek inkább csak pénzkeresésre jók.