Társasjátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez Uberkomoly!!!! Tannhauser
megcsak pre-orderelni lehet... de nekem mar most nagyon bejovos!
Angol nyelvu 3 megas (PDF) prezentacio... must see!!44!
<#szeret>#szeret><#zavart1>#zavart1>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
alig varom, hogy kiprobalhassuk a cimbikkel 😄😄😄
es ahogy nezem van neki rahedli kiegje persze csak angolul :C nagyon (namost hulyen nez ki, hogy magyar lapok melle angol kiegek) kivancsi lennek a cthulhusra is... csopp 15 eve Cthulhuzunk^^
---
btw... ez a Descent felkeltette a figyelmemet... eleg draga es ahogy nezem elegge hosszu jatek is... van koztetek valaki aki ezt mar probalta?
nem tudja valaki hol kaphato meg esetleg eme remek jatek kishazankban???
---
(ehh idetalaltam, feleledtek a tarsasjatek osztoneim 😄 +fav)
http://www.youtube.com/watch?v=7mKIm89J6W4
Persze mint ccg, nem olcsó mulatság, de tényleg szórakoztató. Történetesen a regényeket feldolgozó társasjáték is nagyon korrektül sikerült, azt is csak ajánlani tudom, ha nem bánjátok a hosszabb (3-4 órás) agyzsibbasztó stratégiai játékokat... 😊
Ez:
A hétvégén teszt😊
Remélem hamarosan meg is érkezik😊

Vasárnap 11h-tól társasjátékos találka lesz a Csörsz utcai mûvelõdési házban.
http://www.csorsz.hu/
[/cserf][/fülünyúl]
közben megvettem az Alhambrát, két és három fõs csoportban is játszottunk. jó kis könnyed játék, merem ajánlani mindenkinek.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
E játékok közül szinte minddel találkoztam már találkozókon/klubokban illetve sorakoznak a polcon, amennyiben bõvebb infók érdekelnének, ajánlom, hogy nézz el egy ilyen találkozóra.
Érdeklõdhetsz a játékokról és találkákról itt:
rpg-boardgame-fórum
Ne várj sokat megjegyzéseimtõl, inkább keresd a kipróbálás lehetõségét:
Alhambra - 2-6 fõ, könnyedebb, 2-3 fõvel taktikusabb, 5-6 fõvel laza és kaotikus 😊
Carcassonne - 2-5 fõ, könnyedebb, 2 fõvel is kiváló, taktikus, gyakorlottabbak "gonoszkodhatnak" 😊
Oroszlánszív - 2-4 fõ, könnyedebb, véletlen és királycsinálás nagyobb szerepe,
El Grande - 3-5 fõ, nem a könnyedebb, elég összetett, többségi játékok egyik legjobbja,
Tikal - 2-4 fõ, agyalós, nem bonyolult,
Trónok Harca - 3-5 fõ, bonyi, összetett, nehezebb, szimultán akcióválasztás, diplomácia, nem igazán ismerem,
Maharaja - 3-5 fõ, agyalós, nehezebb játék, jó a titkos szimultán akcióválasztás,
Puerto Rico - 3-5 fõ, nagyon összetett, taktika és stratégia erõs szerepe, 4-5 fõvel érdemes, nehezebb játék, a legjobbak közt szerepel, ha gamerként szemléled a dolgot,
Tigris és Eufrátesz - 2-4 fõ, nagyjából mint az elõbb,
Bang! - 4-7 fõ, könnyed szórakozás, de legyetek hozzá sokan, negatívum, hogy ki lehet esni.
Segítséget kérnék Catan ügyben. Szeretnék idõvel egy kiegészítõt venni hozzá. Maradnék a 4 játékos verziónál, nem leszünk hozzá 5en-6an.
A lovagok és városok ill. a Tengeri utazó az, amit imerek, és megjelent magyarul is. Van még hozzá más? A kettõ közül melyik a jobb? Vagy inkább úgy kérdem melyiket vegyem meg?
Thx a válaszokat elõre is.
valószínû ez lesz egyébként a következõ, amit beszerzek, 3k-ért láttam mostanában a sparban, annyit biztosan megér.
[/cserf][/fülünyúl]
néhány szóban ha összefoglalnátok htx.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
[/cserf][/fülünyúl]
Alhambra, Carcassone, Dungeon Twister, El Grande, Gloria Mundi, Maharaja, Oroszlánszív, Puerto Rico, Revolution, Tigris és Eufrátesz, Tikal, Trónok Harca
+1 bár ez kártyajáték: Bang!
gondolkozom még a Memoir '44-en, bár nem vagyok odáig a második világháborús témáért, illetve nem vagyok biztos benne, hogy 2-3 óra alatt lezavarható egy menet. ezen kívül érdekelne még a Warcraft (nem Wow, az nekem már kicsit soknak tûnik).
szóval ha valakinek van tapasztalata ezek közül valamelyikkel, örülnék ha megosztaná velem!
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Már meg is vettem két kiegészítõjét, meg leszedtem a szg-es változatot is.

Topic up!
Ma vettem ezt a jó kis Doom társasjátékot. Mindenhol nagyon dícsérik, mikor kijött, szét is kapkodták, de ma már azért el lehet csípni. Jó kis taktikai cucc, rendkívül igényes kivitelben.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Valaki nem játsszik véletlenûl a warhammer 40000 fugurás stratégiai játékkal?
Most akadtam rá, csak elég keveset írnak róla, viszont elég realisztikusá teszi a játékot hogy terepasztalon kell egyedi fugurákkal játszani.
üdv
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Má írni se tudok <#vigyor3>#vigyor3>
Szal re-volt multiplayer.....
<#vigyor>#vigyor>
Nem tud vki segiteni multiolaxer ügyben<#conf>#conf>
A re-volt nevü játékkal szeretnék multiplayerbe jáccani....
köszi ha tuttok segiteni....<#help>#help>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3