Társasjátékok

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Loál János
8. szint

SZEMTÉLY, loál! 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Sir Quno Jedi
Jó szórakozás minima 3 személynek és attól fölfele ! Nekem bejött !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Taranov
Szerintem már mindenhol említetted <#ticking> 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Loál János
Höhö, nem is emlékeztem, hogy ott is említettem már a Siedlert! 😮

Taranov
Nekem is megvan a Tengeri utazó c. kiegészítõjével együtt, lehet venni természetesen nagyobb áruházakban.
A legkomolyabb változathoz már kell két Catan Telepesei meg egy Tengeri Utazó.
De nagyon frankó.
Aztán én még szeretem a Tikalt, a San Marcot, a Capitaly-t és az Oroszlánszívet. Utóbbi szintén Klaus Teuber játéka, mint a Catan.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

ThePartyFace
<#wow2><#wilting>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Botond
ezüst tó kincse társasjáték a legjobb,ha már társasjáték,de sajna azt se kapni már sehol mert még az átkosban adták ki
Botond
snobli: mindenki fog 3 pénzérmét és a háta mögött egyik kezébõl átrak 0-1-2-3at a másikba és azt elõrenyújtja.Amikor mindenki elõre nyújtotta a kezét sorban tippelünk,hogy mennyi van az elõrenyújtott kezekben,aki eltalálja 1pont,ha vki szerint mindenki 0t vagy mindenki 3at dugott,akkor bemondhatja a snóblit,ez 2 pontot ér,ha ráhibáz.(tehát ha 5en játszunk,és 4en 3at 1 vki meg 0t tart az elõrenyújtott kezében az nem snobli).Alap balatoni játék a büfében ^.^ Értelemszerûen a kezdés (elsõ tipp) joga megy körbe.
Sir Quno Jedi
Munchkin ! Über !

DBoy
Hi!
Annak a társasjátéknak mi a neve ami közepén van egy nagy vár és ha rossz helyre lépsz "lejön egy golyó és megöl..." valami ilyen kisértetkastélyos balhé!
elõre is köszi 😊

Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)

mikike
jah régen sok szerepjátékot nyomtunk
de ahhoz azért nagyobb társaság kell és hasonló korúak

a mostani családi szerepjátékok abból állnak, hogy kitalálunk egy történetet és eljátsszuk

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

RelakS
m.a.g.u.s. ?

Tud szórakoztató is lenni normális km-el

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

mikike
na ezt egyáltalán nem ismerem
attól a látogatótól jó lenne elkérni a családi szabályokat meg hogy hogy készítette el

Sagalandozni szoktunk néha, de az nem igazán gyereknek való, mert egy csomó tárgyat meg kell benne jegyezni, hogy hol van

Loál János
Settlers of Catan

Nem tudom lehet-e még kapni ('95-ben jelent meg, haverom '97-ben hozatott németországból), anno elég drága volt, Magyarországra jónéhány év csúszással került be.
Vannak kiegészítõi is, azokkal tovább lehet bonyolítani a játékmenetet, úgy még izgalmasabb.
Óriási csatákat vívtunk vele, hajnalig tartó partik voltak.

mikike
az jó

VinylToy
piros pacsi

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

mikike
a memóriát szeretem (amikor két azonos lapot kell megtalálni) meg az amõbát, de azokat meg a többiek nem (talán mert mindig nyerek)
mind1 minél több játék lesz itt, annál jobb

mikike
azoknak van is topikjuk, de szintén nem a kedvenceim

Punkerwork
pl. millió féle kártyajáték van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

mikike
ország-városozni szoktak még itt (asszem egy adott betûvel kell minél több nevet leírni) de azt én nem szeretem
ja meg barkóbázni, de azt sem annyira

mikike
Olyan játékokat szeretnék, amikhez nem kell számítógép.
Lehet családban játszani és nem annyira unalmas.
Nem ismerek valami sokat, szeretnék többet.
Amiket ismerek:
hideg-meleg (amikor valamit elrejtesz és a másiknak meg kell találni)
golyozás (a másik üveggolyóit ki kell lökni a sajátjaiddal)

és több nem is jut eszembe
ilyenekt szeretnék még ismerni

← ElőzőOldal 10 / 10