Társasjátékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A legkomolyabb változathoz már kell két Catan Telepesei meg egy Tengeri Utazó.
De nagyon frankó.
Aztán én még szeretem a Tikalt, a San Marcot, a Capitaly-t és az Oroszlánszívet. Utóbbi szintén Klaus Teuber játéka, mint a Catan.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Annak a társasjátéknak mi a neve ami közepén van egy nagy vár és ha rossz helyre lépsz "lejön egy golyó és megöl..." valami ilyen kisértetkastélyos balhé!
elõre is köszi 😊
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
de ahhoz azért nagyobb társaság kell és hasonló korúak
a mostani családi szerepjátékok abból állnak, hogy kitalálunk egy történetet és eljátsszuk
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
attól a látogatótól jó lenne elkérni a családi szabályokat meg hogy hogy készítette el
Sagalandozni szoktunk néha, de az nem igazán gyereknek való, mert egy csomó tárgyat meg kell benne jegyezni, hogy hol van
Nem tudom lehet-e még kapni ('95-ben jelent meg, haverom '97-ben hozatott németországból), anno elég drága volt, Magyarországra jónéhány év csúszással került be.
Vannak kiegészítõi is, azokkal tovább lehet bonyolítani a játékmenetet, úgy még izgalmasabb.
Óriási csatákat vívtunk vele, hajnalig tartó partik voltak.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
mind1 minél több játék lesz itt, annál jobb
ja meg barkóbázni, de azt sem annyira
Lehet családban játszani és nem annyira unalmas.
Nem ismerek valami sokat, szeretnék többet.
Amiket ismerek:
hideg-meleg (amikor valamit elrejtesz és a másiknak meg kell találni)
golyozás (a másik üveggolyóit ki kell lökni a sajátjaiddal)
és több nem is jut eszembe
ilyenekt szeretnék még ismerni