Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iminyó
Melyik a legújabb szoftver?

sokoo
Kell GPS. Nézz be a t-mobilhoz, vagy a Pannonhoz, azt hiszem mindkettõnél megvásárolható a szolgáltatás csomagban. Annyit tudni kell róla, hogy a térképet wapon keresztül a mobilszolgáltatótól kapja. Elõ kell fizetni a szolgáltatásra, cserébe egy mindig friss térképet kapsz. Ha olcsón akarsz naigálni, egy pocket PC alapú megoldás olcsóbb lehet hosszú távon, és sokkal jobb. (Kb 80e HUF-nál indulnak)

This is the beginning of the end.

ehhez adapter is kell nem ?

sokoo
a cikk a 750-rõl szól, szal musz hogy támogassa. De a series 60 nem jó, a Java változat kell. Az viszont hivatalosan úgy tudom még nem jelent meg. Szóval ha le tudod szedni a bétát, akkor ok, ha nem, akkor picit várni kellene rá. Talán szeptember, mintha az rémlene.

peteragoston
te nem latom a tamogatott telefonok kozott a k750i-t... melyiket valasszam helyette?

mícs
LOL!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

C:\MyMusic\*.mp3 😊

http://gaborszantai.co.uk/

mícs
csengorhangoakt honnan?

sokoo
navigációs szoftira gondolsz?
Wayfinder..
A Wayfinder és a Sony Ericsson K750i

peteragoston
tudtok GPS programot a telefonra?

sokoo
Igen, a Pannon ilyen szempontból sokkal jobb!

Mike
megvárom a Pannont
ök is szoktak butítani, de minimálisat

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

ez a T-mibile szempontjából értehtõ, na de a dílereknél?

sokoo
HW szempontból 100%, hogy nulla a különbség. Az egyedi dizájn és szofti miatt lehet max drágább, no meg mivel késõbb jelent meg, és az "újdonság" ereje, ugye.

nem tudom mivel butább a D750i, de a független változat is jóval olcsóbb a dealereknél, mint az 1 hónapja megjelent K750i...
szóval tuti ostobább😊

amúgyis, ha leszámítjuk a Voda hülyeségeit, ki nincs megelégedve a K750i-vel?

sokoo
Megbízhatóság szempontjából szokott eltérés lenni a szoftik között, de néha a brandelt szofti javára.

CsuTi
ja meg játékokkat + java alkalmazásokat csak wapról lehet, esteleg bluetoothal müxik, én kb enyit tudok, monyuk a E398am sokat szokot motanaba fagyogatni kb :1nap/1fagyas meg néha hetekig nem müxik a motomixerem de ezt nem tom hogy a tmobil miat nem hiszem ...

Duddits
<#hehe>

sokoo
linkekkel telecseszett menü, pl. azt mondjuk nem tudom, hogy a fájlküldés korlátozott-em ez fontos lehet.

Mondjuk szerintem a rózsaszín menü épp elég butítás 😄

stp4trick
De mi az a "némi butítás"?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

sokoo
A D750 a T-mobilos változat. Pink menü, némi butítás, és kicsit más a dizájn. Lélekben ua.

grebber
Az D750i mivel másabb mint a K750i?

Next PC upgrade: 2022

stp4trick
Kijött a T-mobile-nál is. Szeretne onnan vki venni?
Ha igen érdekelnének a tapasztalatok, hogy miben más.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

igen, az jó ha van😊

sokoo
Java progi volt a távircsis. Nekem nem sikerült munkára bírnom <#zavart2>
Ami megy a K700-on, annak a 'Java' szvsz menni fog a 750-en is. Ua képfelbontás, bill kiosztás..

Iminyó
Ez (is) csak kékfogon keresztül megy nem?

mícs
mac-el hasznalja valaki?
szinkronizalas megy vagy nem?

CsuTi
😊

WindózMediaPlayert lehet😊

Nekem Nokia 6600-val sikerült, bár az okostelefon. Nem tudom, hogy egy java programmal hogy lehet ezt megvalósítani, bár eléggé kétlem. Egyébként a hatótáv is gyenge, pl. a tv max. másfél méterrõl mûködött, a video meg kb. 3.
CsuTi
Halotam valami olyasmit még régebben hogy a k700-al lehet a tv is irányítani... ha ez igaz, valyon bele rakták- e a k750-ba ? vagy külön szoftal müxik vagy mi afane ? <#idiota>

de nem mindenhol foglalkoznak ilyennel, és ha találok egy helyet, akkor biztos nem úszom meg 5 rugó alatt, ha nem ott vettem...
Beviszed 1 GSM boltba és nagy eséllyel ott is kicserélik eredeti szoftra csak akkor ugrik a vodas gari ennyi.

igen, lehalkítod a telefont (gyorsbillentyû: #), és lehet csajokat sunyi módon lesbõl fotózni😊

Johnny23
nemtom nektek nem recseg 1picit hátul a telcsi (akku fedél,kamera fedélnél )????<#kerdes>

lehet,hogy alapbol ilyen,de azért megkérdezem <#confused><#fejvakaras><#fejvakaras>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

PayPal csak visa-val megy? Átutalással nem?
Ja van pár lehetõség a gond csak az hogy nincs semilyen visa kártyám 😊

Na utánaolvastam a témának, és találtam egy jobb módszert: DaVinci Team. Megy a hozzáadott USB kábellel is, csak 10 euro a szoftvercsere vagy unlock! A kettõ együtt 19. Régóta csinálják, külföldi fórumokon dicsérik õket, sztem nem átverés. 2500 Ft-ért sztem senki nem csinálja meg magyarországon.
Pontosan ilyenre! Jól értettem, hogy a gyári USB kábellel nem megy, csak spéci kábellel? Úgy már drága lenne. Meg félek fizetni külföldi internetes oldalaknak. Ingyenes alternatíva létezik?
Egyébként a vodkás software tényleg engedi, hogy lenémítsd a kamerahangot? Lécci próbáljátok ki!
Létezik olyan program, ami lementi a teló egész szoftverét és visszaírja? Mert akkor valaki lementi a gyári szoftvert, és rá lehet írni a vodkásra. Innentõl megy a frissítés is, megszûnik minden kapcsolat a vodkával. Egyébként rosszul tettem fel a kérdést, mert biztos van ilyen: az ebay.at-n már reklámozzák is, hogy 13 euroért bármilyen sw-t (live-osat is) kicserélnek eredetire! Az a kérdés, hogy valakinek megvan-e ez a progi?
Mike
kocsog vodafonEEEEEEEEE mindig mindent letilt,
fizessél vazz
pl. a K500-amra csengõhangnak mp3-mat sem tölthet fel egy vodás

meg is érdemlik
(sry)

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

stp4trick
és már megint az a k.cs.g oVodafone<#levele>

Johnny23
neked már sikerült??

nem, mert a vodafonos szoftver nem engedi

stp4trick
"I have connected my USB-cable between the phone and the PC " azt jelenti, hogvy csatlakoztattam az USB kábelemet a telcsi és a gép között, tehát azt
írtad, hogy van gyári USB-d akkor nem kell plussz adatkábel<#falbav>

Johnny23
akkor olyan kábel nélkül nem megy!?

CéZé!!

neked sikerült?