Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stp4trick
Hozzá nincs, de kapni lehet<#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

A frissítés elvégzéséhez szükséges feltételek
Ezeknek a követelményeknek meg kell felelni annak érdekében, hogy sikeresen frissíthesse készülékét.
I have a PC with at least a Pentium 133 with 32 MB RAM or more - a Pentium II 233 with at least 64MB RAM is recommended
The operating system on my PC is one of the following: Windows 2000 (SP3 or higher required) or XP (SP1 or higher required)
I have installed the PC Suite on my PC - the PC Suite can be found on the CD that came with your product or on the Global Support Area
I have connected my USB-cable between the phone and the PC and installed Update Service USB driver - Drivers and install instructions are available on the Global Support Area
My phone is turned on
My device is fully charged and the charger cable is disconnected
Figyelem! A szolgáltatás használatát széles sávú kapcsolattal javasoljuk, még akkor is, ha modemes összeköttetéssel is lehetséges (56 kbps elõnyben).

Johnny23
meg olyasmit is hallottam ,hogy vmi speciális kábel kell hozzá(,ha igaz)

-nekem meg csak a gyári USB van hozzá.

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Johnny23
akkor neked már sikerült??

nem lehet elszarni??

Marad magyarmertcsak frissit.
SZal meglévõt frissitni.

hát ezt neked kell eldöntened...nem tudom hogy magyar maradna-e...menet közben angolul magyaráz magyar kommentekkel...meg kell telapíteni egy kis progit a számítógépedre 😊

van már 1gb memóriakártya hozzá?

Johnny23
az enyém független (full magyar).....szted érdemes megprobálni ?? nem fogja elcsezni ??????

(1ébként ha megprobálnám maradna magyar nyelv?)

nem..."a szolgáltató nem járult hozzá" valami ilyesmi szöveggel lépett ki, még nem független a telefon

Johnny23
neked sikerült "UGY/online" a frissités ???

Johnny23
3000 Ft.-

A SonyE. oldalán fogalmam sincs,hogy lehet e frissiteni a soft-ot, csak azt tudom,hogy sokaknak nem sikerült,megasztán ha vmit elszúrunk avval,ugorhat a gari is!

grebber
Mennyibe kerül egy szoftverfrissités?

Next PC upgrade: 2022

Mike
a faszom 😞
egy nyomi SE hálózati töltõ, még csak neincs is rajta plusz szivargyújtós csati, 5k

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Johnny23
háát én nem tom,de evvel az r1N szofttal abszolute nem vagyok megelégedve,már sok "meglepõ" dolgot produkált, sõt többször fagyott le.....ugyhogy asszem megvárom mig kijön a legujabb verzio és visszaviszem frissitésre!<#shakehead>

nem volt k700-asom, bocs😛PP

http://gaborszantai.co.uk/

CsuTi
Az nekem si jó, de a E398-am nem mindig játsza le az 192-t 😞

Mike
mihez képest

nekem nem volt K750-esem, de a vodás srác azt mondta, hogy új csatlakozót kapott

Mike
felhívtam a SE Mo-t, aszonták ugyanaz
úgy tûnik ez nem siemens

nem tudom, az én fülemhez elég a 192...

úgy tudom, hogy nem: teljesen más az új sorozat K750i/W800 csatlakozója...

CsuTi
320kb/s ot is ?

Duddits
Szerintem igen.

Mike
nem tudjátok véletlenül a K750 és a K500 töltõje kompatibilis egymással?

bármilyet...
csak legyen nagy háttértárad hozzá

Duddits
Hihi! Beszélhetünk mi itt a Vodáról... Mondtuk, hogy szar.<#nyes>

CsuTi
Megtudjátok mondani hogy mien minõségû mp3-at játszik le ? 128kb/s 192kb/s ...

erre nem tudok mit mondani, mert az enyémmel nincs gond, egyszer fagyott le, egy letöltött játék alatt...

bevittem márkaszervizbe ott azt mondták beveszik, 2-3 hét mire visszakapom addig adnak valami gagyi telot...mondom akkor adják vissza az árát és felejtsük el egymást, azt mondja náluk ilyen nincsen...ifizetek 70ezert érte azt még nem is használhatom...gratula vodafone

hát érdekes egy telefon ez...random idõközönként ugy kikapcsol hogy nem reagál semmire...csak ugy tudom bekapcsolni ha kiveszem az akksit meg vissza.
vagy elállítottam valamit?

Duddits
Pont Július 20.-án van a szülinapom. :-)

Johnny23
hááát nemmis tudom!

az enyimen elvileg a legujjabb szoftver van: R1N jelû. Full magyar (semmi LIVE rész!)......DE már jópárszor csinált furcsaságot, sõt le is fagyott 1x-2x

Azt mondták 3hónap teljeskörû gari van rá!!

Viszont állítolag jul 20-a után kijön a legujabb szoftver! Akkor visszaviszem!!! Remélem nem magának a telonak van baja,mert nemhiszem,hogy az egész telót cserélnék,esetleg egy szoft.frissités!

Mondjuk egy K750i hasonlító sokkolót.<#taps><#taps><#taps>

hát jah, ritka az olyan telefon, amire mindenki csak jót tud mondani😊

nya megvan a drágaszágom 😊 ezseveszett egy jóság 😊

Johnny23
kérdés: kontrasztot nem lehet vhogy növelni???

vagyishogy akkor a legélesebb a kép ,mikor a "fényerõ" 100% -on van??

Johnny23
NA MEGVAN!!!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#finom>

Iszonyat cool

csak az az egy izé,hogy német nyelvû a használatija(mondjuk talán nem is kell).

1ébként magyar szoft.-os. A bill. nem tûnik olyan masszivnak (kicsit olyan érzékenyebb,egybe vannak a gombok),mint a régi t610-esemen,DE azt mondták ez ilyen!

Duddits
Húha, én a P800-al mit szóljak?? Nem is az enyém...<#nyes><#vigyor2><#szomoru1> Inkább elõ se veszem ha Pesten járok.

Johnny23
uu bassz, az elég szar ügy!!!

Mike at home
egyik haveromtol most vettek el a telefonjat a cigok a villamoson 😞(((((
ha nekem lesz egy K750-em fix tartok mellette vmi vacakot

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Duddits
<#eljen>!! Nem hát!! Le a LIVE!-val! <#nyes>

Mike
jaja, nekem se
Live nem kell

Johnny23
ezek mind függetlenek,magyar menüvel.....csak azt mondták,hogy a menü 1adott része LIVE-os v. ilyesmi,mert azt nem sikerült "átszerkezteni"?......szóval érdekes<#nemtudom><#wilting>

...mondom azt tudom,hogy ami vodafone-os teljes egészében(azaz LIVE-os szoftver),az le van butitva...mellesleg nekem nem is tetszik!!

Mike
nálam meg majd csak a Pannonos vagy független

Johnny23
Gyerekek!
Ma tájékozodásképpen felhivtam pár GSM boltot,és azt mondták 2 helyen,hogy a magyar menüs-nek vmi file kezelõje az live-os,hogy azt nem lehetett átírni(?), v.ilyesmi nem is igazán értettem......szóval ki mit tud errõl??

(mert azt tudom,ohy a live-os szoft. az le van butitva,meghogy nem az igazi)
((1ébként nálam csak a magyar menüs játszik))

Johnny23
most akkor SE honlapon az a "szoftver frissitése" nem az ??!

firmware engem is érdekelne...
amúgy inkább fehéres-kék, mint kékes-fehér a bill.világítás😊

tudja valaki, hogy honnan lehet új firmware-t letölteni? A SE oldalán csak vmi intelligens frissítõ volt. A Live-os softot simán felül lehet írni a gyárival, vagy azért kell valami trükk hozzá?
Johnny23
ténleg kell rajt "firmware"-t frissiteni( ez 1ébként hogyan mûködik?? és utána magyar marad a szoft,ugye?))?!!

azt is olvastam,hogy kék a bill. világítás, itthon ugy forgalmazzák(azt hittem fehér) ?!!

tudom sok kérdés,DE már naggyon izzgatott vagyok!<#wow3><#whatever>

Johnny23
apró ? 😊

mondjuk maga a teló is le fog nullázni engem, de tervezek még hozzá én is 1 512-es memo-t, övtartó-t, esetleg egy jobb fülhallgatót,ha a gyári nem olyan jo minõségû