2396
-
Realtibi #712 hát már szerintem a fekete szin miatt is elegánsabb
ez a lilás szürke nem valami nyrö szin
meg hát a k750i nek ottvan az a fel le nyitható kameravédö
szerintem az adja meg neki az elegánsosság csúcsát:D -
#711 és akkor? :) attól még lehet elegánsabb mert mindenkinek az van :) amugy meg mit számít az, sznob -e vagy? :) -
#710 Elegansabb? Szerintem a D azert egy kicsit egyedibb...mostanaba mar mindeki K van. -
Realtibi #709 ja
szerintem sokkal elegánsabb
k750i rulz:) -
#708 " maradok a szépséges és jóságos, sőt, számomra igen is könnyen kezelhető K750i-nél :DDDD" >>> igyi s van :)) -
#707 Mar megvan. Csak ajanlottak egy cseret azert kerdeztem. -
zzoldi #706 Sziasztok! Tudtok esetleg megoldást arra, hogy be lehessen kapcsolni a hívás közbeni perc jelzést? T610-en még volt, nem tudom miért hagyták ki. -
#705 Te vagyél csak D750-et, én + maradok a szépséges és jóságos, sőt, számomra igen is könnyen kezelhető K750i-nél :DDDD
Szerintem elég csak ránézni a két telefonra, hogy ne legyen kérdéses többé a választás. -
#704 Eldnontottem. Maradok a D-nel. Sokkalta praktikusabb es valoban semmivel sem tud tobbet a K750i. -
Döntsd el -
#702 Hya detto :D -
HoTDoG #701 Tudásra egy és ugyanaz.
A K750 elegánsabb. A kamera "lencsevédője" is dizájnosabb, bár nem kicsit körülményesebb is a tologatása, és könnyebben le is csúzik zsebben.
A D750-nek sztem kézreállóbb a billentyűzete, és a joystick alatti kettes bill megnyomásával sincsennek gondok.
Bár D750i-m van, de szívesebben vettem volna K750i-t a külseje miatt, csak nekem a T-Mobilnál jobban megérte előfizura. -
#700 Nekem K750i-m van. Ezek után mit vársz?
Természetesen a K750i a jobb :)))) -
#699 szerintem csakis a K750i -
#698 az a jobb, amielyik neked jobban teccik -
#697 Gyerekek most oszinten sajat velemenyetek szerint melyik a jobb?
D750i vagy a K750i
Mert en mar nem tudom kire halgassak. -
#696 Nem csak Sony van ám, remélem ezzel is megy, mert akkor ilyet kell venni
Memory Stick Duo 1GB Media Markt-ban itt Óbudán azt mondják nincs náluk, körül néztem, kameráknál találtam 128ast és egy 1Gb-st, 30e volt az 1GB-s... ezek után csak a www.depo.hu-n keresek :P -
#695 gyári kondíciók szerint a 750 "csak" 1 GB-ig bővíthető, míg a 800 2-ig. a 750-re tölthető elvileg és már írták gyakorlatilag is a 800 szoftvere. viszont gyárilag a 800-nak toldóaljzatos a fejhallgatócsatija, vagyis bármilyen fejhallgatót rá lehet tenni. -
#694 a w800i megkapta a sonytól a walkman jelölést, asszem ez annyiban nyílvánul meg, hogy kikpacsolt állapotban is működik a zenelejátszás, biztos van más különbség is, csak hirtelen ez jutott eszembe -
Realtibi #693 asszem a szoftver
amugy full egyanaz a 2 telo
de ez nem bizti nézz utána -
#692 hy!
mi a különbség k750i é w800i közöt?? -
#691 Nekem D750i van de K750i a soft benne. Hogy cserelem le? -
#690 Epp hetfon neztem utana de mivel ez nem forumba valo ezert privatba vitatnam meg emez remek temat. Meg jo hogy te tudod hogy mennyibe forog nalunk a fekete piacon a mobil. -
#689 Akkor marad az 512 vagy spórolsz még egy kicsit :) -
#688 Ok, igazad van ez egy barátibb ár az 512mb-hoz. De megnéztem több helyen, és nem találtam 30-nál olcsóbban 1 GB-set. -
#687 Amit írsz igaz, viszont azt hittem, hogy lapozol. Ezek után eltudod képezelni, hogy 30.- ezer??? Én nem! -
#686 Nem vagyok teljesen tisztában a dolgokkal, de amit te írsz az egy Memory Stick Pro kártya, amiről én írtam, az egy Memory Stick Duo Pro kártya, ha jól tudom, akkor az utóbbi megy bele a telefonba. Légyszíves cáfolj meg, mert tényleg drága :) -
#685 Azért az egy kicsit DURVA! -
#684 saját sony szabvány az msd, és mivel psp be is ez megy igy nem olcsó...sajna :( -
#683 köszie! hú, azért nem valami olcsó.. én 10-20-ra tippeltem volna.. -
#682 30k -
#681 nemvalószínű... -
#680 meg lehet oldani, hogy a mobil futtassa a .sis cuccokat? -
#679 Ti mennyiért vettetek hozzá memóriakártyát? most kb mennyi lehet egy 1gigás? -
#678 Nekem mostanában furcsa dolgok vannak, a mobil néha fogja magát és törölgeti a fájlaimat, hol meg nem hajlandó lejátszani az mp3at és megmutatni a képet. Elképzhelhető, hogy vírusos a béjbe? Ha igen akkor megoldás? "format c:" kívül érdekelne más :P
Most megpróbálkozom a gyári beállításokkal. Egyébként lehet a sok szar összeszedett játék/téma a probléma :) -
#677 ha intim hát jöhet :DDDD
ha nem akkor is :) -
Realtibi #676 nem vettem fel egy arcot sem
le voltam kötve
barátnömmel voltam egész éjjel
max felrakom azt a két képet
azt kész:D -
#675 mit? -
#674 bevittem vodához a készüllékem ami erre aszongyák négyhétmúlva esetleg kapok sms-t hogy mehetek a mobilér nah kapjákbe -
skristof #673 t-mobilost nem lehet kapni, mi?