Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boldog Karácsonyt minden Sony Ericsson k750i rendelkezö emberkének

meg a többinek is😄DDD

Gaba9
Köszi viszont kivánom nekedis !!!

Gaba323

Sonajk @:o)

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

ja már jó

nekiugrottam és jo lett

de jó😄DDD

Másnal is van ilyen baja?

www.zaza.uw.hu ról lehet szótárakat letölteni

Sziasztok! A bluetooth távvezérlést hol lehet elinditani? én nem találom sehol a telómon😞 A kezelési utmutatoban azt irjaák h a szorakozásnál van de nekem ott nincs olyan (söt máshol se) Ez szofthiba? Lehetséges hogy ilyet egyszerüen csak kihagynak belöle? Csak akkor mûködik amiokr elöször párositom a géppel és akkor rá is kérdez hogy elinditsa-e. Tehát benne van a funkcio csak nem tudom elinditani

jó nektek😄

Ez bizony így igaz 😊
Tökéletesen mûkdik és elég az adatkábel hozzá.
Én azért használom a bt. is. Úgy sokkal több dolog elérhetõ, bár a fileokat adatkébelen teszem ide-oda én is, mert az + gyorsabb.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

szoltan
Nekem felismerte a memóriakártyát egy sima háttértárként, így át tudom másolni a kártyára csak simán a dolgokat😊

Hala Madrid!

kaptam a telohoz egy adatkábelt meg perse hozzá egy cdt
na de olyan nyomorult progi ez
azt sem tom hogy kell kezelni

precision
Köszi az infokat!

Bazinga!

ha nekem tul hamar lemerül az aksi

vagy csak gyakran használom?

vagy mi van más ha van?😄

lee86
sima adatkábellel megy, tök ingyen van, csak ahogy azt stp4trick is irta most nem megy, és általában akadozik a szolgáltatás, és problémás a frissítés. de általában azért mindenkinek össze szokott jönni. 😊

¡Hala Madrid!

precision
És ez sima adatkábellel is megy, amit adtak hozzá alapból? De gondolom fizetni kell érte...vagy nem?

Bazinga!

stp4trick
én a neten keresztüli frissítést csináltam w800-n és a SE honlapján keresztül, az ment, de néhány napja nem mûködik az oldal ezen része, így passz, várj egy kicsit

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

precision
Üdv!

Valaki frisített már a telon szoftvert "házilag"? Vki leírhatná hogy hogyan kell ha tudja, v. vmi link ahol le van írva. Thx elõre is.

Bazinga!

aszem meg van... 😊

SE K750i-re létezik pl: angol magyar szótár program/alkalmazás?
ha igen tudtok segíteni honnan tudom letölteni...?!
köszi

na megvan

a 3. vodás üzletben tudtam csak megvenni😄
de mégrte

naon teccik

Azt igazán jól teszed. 😊

na holnap megveszem😄

király

Köszönöm nagyon sokat segitettél
!!!!!!!!!!!
<#worship><#worship><#worship>
Tessék csak tessék 😉

stp4trick
jó a link, mûködik, megyek is 1-2 képpel gazdagítom

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Hát ez a linkelés nem jött be <#confused>
Elnézéseteket kérem érte.
A gond talán az, hogy a topic a "Saját fórumok"-ba nyitottam.
Ha kíváncsi vagy és érdekel keresd a "Saját fórumok --> Mobil fotók" c. topicot.

Még 1x bocs <#worship>

Talán téged is érdekel ez a TOPIC <#wave>

stp4trick
szerintem én sem voltam közömbös, hiszen vettem a fáradtságot és irányt mutattam, ha már nem jut eszébe
na elég az offból bocsi

Mike
ha te mint önjeleölt jótünsdér segítesz másoknak, tedd
de másokon ne kérd számon a közömbösséget

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

stp4trick
Hogy te mekkora <#gunyos1>vagy.
Persze hogy lehet kérdezni. De azért mindennek van határa. Ha vkit vmi nagyon érdekel, keresse meg és válassza ki a számára legmegfelelõbbet. Mert hiába adsz 5 lehetõséget, lehet 1 sem lesz jó neki.

az igaz, de akkor minek a fórum ha nem lehet kérdezni?

elég lenne az sg fõoldalára kiirni hogy google.com, nem?

precision
miért? a google sztem bõven elég segítség...

Bazinga!

grat, nagyon sokat segítettél<#mf3>

henzseli: itt találsz mindent: http://pappfer.hu/

stp4trick

és ilyet hol találok??
precision
my phone explorer

Bazinga!

Segitsetek még ezzel nem tudok kapcsolatozt teremte
ni .. Van e más lehetöslég???
Talán egy floAT's Mobile Agent-el próbálkozz.

Az bizony. Viszont eddig egy K700i boldog tulajdonosa voltam (7 hónapig és nem váltam meg tõle most sem). Az nem csinálta (kártyám a régi). Ügyfélszolgálatnál (VODAFONE), azt mondták, hogy talán szoftver. Lehet, hogy így 4 naposan, egy szoftver frissítés következik? Azért figyelhetnének egy kicsit jobban. Illetve, lehetne kicsit hosszabban tesztelgetni, mielõtt a vásárló asztalára kerül. Azért ez mégis csak bosszantó. 😞

szasztok Hogy ill milyen progival lehet a telcsi Andress béokjába turkálni???
Gaba9
passz .. wodás vagy ?

Gaba323

Azért az örömbe keveredik egy kis üröm is. Nem tudok 104-et hívni 😞
Bármit teszek, mindíg a 112-es segélyhívót kapom meg. Valami ötlet.

thx all <#wave> <#integet2> <#worship>

Duddits
<#eljen>

Gaba9
GRT 😊)

Gaba323

Sziasztok!
Pénteken 2 hónap várakozás után végre meg kaptam a telefont. Mit mondjak? Fantasztikus. Nagyon tetszik. Max elégedett vok vele. 😊

Mike at home
lehet már kapni új billentyûzetet, elõlapot ehhez? nem tetszik az a béna kettes, meg a kisgombok sem

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

stp4trick
kri=kéri

stp4trick
2 napig küzködtem firmware frissítés után. Bár w800-m van és ahhoz alapból a D2P progit kri, különben nem lejátszható az mp3, most meg azzal is csak számonként tudom rátenni, különben nem jelenik meg a telón, csak amíg a géphez van kötve. Valamit elbasztak sztem.

én is Commanderrel másolom de nem volt ilyen gondom még...

http://gaborszantai.co.uk/