Sony Ericsson K750i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
http://gaborszantai.co.uk/
nincs vele gond 😊)
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU
1. Vodás vagyok, és az nem engedi a frissítést 😞
2. kamera soft. 4.5-ös (ha jól tudom ez a legújabb), tehát valószínû, hogy nincs rá szükségem 😊
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display t improve
screen image quality.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, tényleg hangosabban szól, és a képek is mintha picit élesebbek lennének. Szal szerintem mindenképpen megéri frissíteni.
Bazinga!
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
#619 -ben lévõ linket megnézed, és az alján van az update softwarehez link, meg driverek ha esetleg azok nem lennének fent. Kb 10 perc és meg is van az update, magyarul ír ki mindent, szal nem nehéz 😊
Bazinga!
Elmeseled hogy kell ?😄
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
én azt nem értem
azzal mit lehet tenni???
tv távirányitás???
nyomsz pl egy képen jobb gombot
és ott hogy használ ott kiválasztod
R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05.
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
- Rotating and zooming into pictures displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- BUG: Increased background noise during phone calls when the volume level is set to a low level.
- BUG: Some users are reporting occasional "incorrect parameter" error messages when transferring files from the phone to the PC. Moving the USB cable to another USB port seems to fix the issue.
- PROBLEM: Zoom functionality does not work for images greater than 1632pixels wide and/or 1224pixels tall.
- JBenchmark 3D LQ: 201
- JBenchmark 3D HQ: 122
- JBenchmark 2: 330
- JBenchmark 1: 3814
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1D/E
Innen van <#vigyor3>#vigyor3>
ebbe help vki pls
annyut csináltam h bementem az eszközkezeéõbe és ottvolt vmi hibaikon a sonyericson k750i usb-s cucc meleett rákattinntottam h frissítse a szoftot erre aztkérte tegyembe a cd-t és 3-4 cuccon állított vmit és jó lett
Gaba323
Azér kösz
végülis nemtom hogy hogy jöttem rá
de ha van total commandered akkor megjeleneki egy uj meghajto és csak huzogatni kell rá a dolgokat
Nemrég vettem vodánál ezta k750i-t éshát attak hozzá kábelt meg minden xart..
felraktam a cd-rõl azta progit (telepítés közben vmi modul hibát ír azt kész)
aztán összedugtam mobilk kiírta h töltés aztán nnyi... semmi nem történt...
Valaki esetleg tudna erre mondani vmi megoldást h mennyen a kábel?
Jah és blútusszal meg alapból jó.. 😞 :@
thx
DON\'T PANIC!!!