Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
700 euro??? ... jah boltba... egyebkent 320....

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

én már csak azért is kipróbálnám, hogy hajlandóak e szovtert frissíteni, bár amint elérhetõ lesz a P990i, úgyis átnyergelek arra, de a 700€ még kicsit húzos

http://gaborszantai.co.uk/

Sonajk @:o)
köszönöm, de az én készülékem jól mûködik
nincs vele gond 😊)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Szerintem Vodafone központi üzletben, vagy SonyEricsson márkaképviseletben kötelesek megcsinálni Neked a frissítést, fõleg mert bõven garanciális a készülék...

A kérdés jó, csak rossz helyen tetted fel 😞

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Gigabyte
vodafon' mia faszér tilt le mindent?? Nekemisazvan....

FUCK COPS!!! FUCK BKV!!! FUCK MÁV!!! HTTP://NOKIAPORTAL.HU

Köszi, de közben rájöttem:

1. Vodás vagyok, és az nem engedi a frissítést 😞
2. kamera soft. 4.5-ös (ha jól tudom ez a legújabb), tehát valószínû, hogy nincs rá szükségem 😊

precision
le van írva a #619 -ben hogy mit változtattak, sztem a legfontosabbak:

- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display t improve
screen image quality.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, tényleg hangosabban szól, és a képek is mintha picit élesebbek lennének. Szal szerintem mindenképpen megéri frissíteni.

Bazinga!

Nem szeretném, hogy elpártoljatok errõl a topicról, de azért ide tenném ez a LINKET, mert sok okos dolgot találtam itt én is.

Most már csak azt áruljátok el nekem, hogy ettõl a baromi nagy firmware frissítgetéstõl, változott e valami a telefonotokon (gyorsabb lett, stb).

Iminyó
Én sem értek hozzá, de ezért jön egy maflás <#vigyor3>

stp4trick
Nekem megcsinálta, de w800i-m van és az utolsó firssítésnél elbaszott vmit, mert eltûnt róla minden és igen furcsán viselkedett.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Sephi
Nem mindeki ert hozza szal ne okoskodja' mert megcsaplak 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Iminyó
Miért ne lehetne frissíteni a firmware-t?

precision
#624 😊

#619 -ben lévõ linket megnézed, és az alján van az update softwarehez link, meg driverek ha esetleg azok nem lennének fent. Kb 10 perc és meg is van az update, magyarul ír ki mindent, szal nem nehéz 😊

Bazinga!

Sephi
Lol. Most mond azt hogy a telefont softjat is lehet mar frissiteni mert eledobom az agyam 😄

Elmeseled hogy kell ?😄

Gigabyte
bluetoothon keresztül tudod vele irányítani a géped axem... Hát nekem olyan nincs h használ>kikapcsolási képernyõ... csak indítási képernyõ olyanvan...

Iminyó
Valahol le van írva 'normálisan' hogy ez a CDA mit jelent (meg a számok utána)?

precision
thx, ezzel simán ment az update 😊

Bazinga!

Iminyó
Igen azt is láttam. Nekem nem akarta frissíteni a szoftvert, azt mondta hogy a legfrissebb van rajta (35ös) <#confused>

stp4trick
ÉS ISMÉT MÛKÖDIK A SZOFTVER FRISSÍTÉSI RÉSZ, KIHOZTAK EGY PROGIT, AMI TALÁN 1XÛBB LESZ, MINT AZ ELÕZÕ frissítés, bocs a capslockért, de nem volt kedvem törölni újra írni

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

van egy olyan opcio hogy távvezérlés
én azt nem értem
azzal mit lehet tenni???

tv távirányitás???

hát simán le lehet cserélni

nyomsz pl egy képen jobb gombot
és ott hogy használ ott kiválasztod

Iminyó
Sziasztok, ezt láttátok már?

R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05.
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
- Rotating and zooming into pictures displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- BUG: Increased background noise during phone calls when the volume level is set to a low level.
- BUG: Some users are reporting occasional "incorrect parameter" error messages when transferring files from the phone to the PC. Moving the USB cable to another USB port seems to fix the issue.
- PROBLEM: Zoom functionality does not work for images greater than 1632pixels wide and/or 1224pixels tall.
- JBenchmark 3D LQ: 201
- JBenchmark 3D HQ: 122
- JBenchmark 2: 330
- JBenchmark 1: 3814
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1D/E

Innen van <#vigyor3>

Gigabyte
hy! a kijelentkezõ animot hogy lehet lecserélni? mert ami most van vodafonos xar nagyon irritál.

menyus77
áhááá!<#vigyor3> ,köszi!

Gigabyte
mit? csak annyi hogy a java cuccokat a MSSEMC\Media files\other mappába kell tenni aztán ha majd kihúzod az usbt akkor megjelenik az egyéb mappába aztán ráklikk h telepítés és kész ... Ha ez volt a kérdés akkor tessék ha nem akkor mi volt? 😊

menyus77
elmondod nekem is, mer énis mos kaptam egy ilyet, és ilyesmikkel még nem babráltam, de szeretnék 😉

Sephi
Letoltottem a MyPhoneExplorert... naon jo vaze 😄

ügyes vagy 😉

Gigabyte
rájöttem

Gigabyte
márcsak aztnemértem h hogy lehet felrakni gémet mer nemlátja a memókártyát 😞
ebbe help vki pls

Gigabyte
nah sikerült megcsinálnom ....
annyut csináltam h bementem az eszközkezeéõbe és ottvolt vmi hibaikon a sonyericson k750i usb-s cucc meleett rákattinntottam h frissítse a szoftot erre aztkérte tegyembe a cd-t és 3-4 cuccon állított vmit és jó lett

Gaba9
nekem pl vár 2mp-et majd ad egy hangot a win és ottvan a meghajtó .. probáld ujbol rakni hátha ..

Gaba323

Gigabyte
amúgy neked amikor bedugod a kábelt akkor total cmd-ben egybõl ottllesz egy új meghajtó??

Gigabyte
nekem totalcommandernél se csinál semmit .. de majd még kisérletezek..
Azér kösz

nekem is ez volt

végülis nemtom hogy hogy jöttem rá

de ha van total commandered akkor megjeleneki egy uj meghajto és csak huzogatni kell rá a dolgokat

Gigabyte
Helló mindenki!
Nemrég vettem vodánál ezta k750i-t éshát attak hozzá kábelt meg minden xart..
felraktam a cd-rõl azta progit (telepítés közben vmi modul hibát ír azt kész)
aztán összedugtam mobilk kiírta h töltés aztán nnyi... semmi nem történt...
Valaki esetleg tudna erre mondani vmi megoldást h mennyen a kábel?
Jah és blútusszal meg alapból jó.. 😞 :@

lee86
MyPhoneExplorer
Float's Mobnile Agent

&#161;Hala Madrid!

Sephi
Honnan toltok le vagy hol talalok olyan progit amivel tudok sms-t irni amikor ra van kapcsolva a telefon a PC-re? Mert csak azt tudom hogyan kell az adatokat le es fel masolni... amikor D500 telefonom volt akkor valami PIM manager progi volt ami le is mentette a szamokat a telcsibol es azon keresztul lehetet kudeni amikor ra volt kapcsizva...

Sephi
Kosz megprobalom.

bárhová, én az "egyéb" vagy "alkalmazások" könyvtárba szoktam - innen a telefon telepíti a belsõ memóriára, utána pedig törölheted az install változatot...

Sephi
Igaz hogy nekem D750i van de elmondjatok hova kell bemasolni a jatekokat?

Huuuh. Hát elég sok mindenben. Pl. memória bõvíthetõsége 2GB-ig, sebesség, hanghûség, fényképek minõsége. Talán ezek a lényegesebbek.

laci 700
Miben jobb a k750i a k700-nál?
köszi

kösz

enkido
van olyan progi amivel mms-eket lehet leszedni szgepre? mert az FMA nem tudja ezt... fontos lenne 😉)

thx

DON\'T PANIC!!!

stp4trick

nemtud valaki oylan oldalt ahol jó cuccok vannak k750i re??????

Gaba9
<#taps>

Gaba323