Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergou
Bemesz a bsa szekhazaba, es mondod nekik, h szeretnel k800 ra jatekot, ha lehet akkor ingyen. Ok majd adnak neked egy cdt telis tele jatekkal :D

`Take a look to the sky just before you die`

aláírásom?:)

http://gaborszantai.co.uk/

KILLER2
Nektek hogy bírja a joy? Nekem nemrég lett 1 éves, de hamarosan már vihetem javíttatni.

Töltsük le az internetet!

balvin
Hello!
Nincs valakinek eladó k750-je? köszi:)

t0mmy
a bsa-nál keresd

srácok, volt nekem egy "incoming message" üzenetjelzõ mp3 hangom, nincs meg valakinek?

http://gaborszantai.co.uk/

Haliho! nekem k 800i telom van.. hol a játék hozzá?
t0mmy
nem személyiségi jog! ez a magyar hozzáállás!

hogyhogy nem fogják?vagyis inkább miért nem?csak nem valami kib@szott személyiségi jog?ehh
mindjárt rívok..

t0mmy
le lehet de nem fogják... inkább tiltasd le tegyél feljelentést és akkor talán megnézik
kb 5 perc lenne, fõleg ha egy másik kártyát tettek bele (DE EZ MAGYARORSZÁG)

sziasztok,
meglehet nem idevaló a kérdés,de szerintetek az IMEI szám alapján le lehet nyomozni,hogy épp hol tartózkodik a telóm?
ugyanis ellopták.:(
megint.

t0mmy
valaki tud normális olcsó MEGBÍZHATÓ és gyors szervízest?

stp4trick
jaja TC-ben ctrl+PgDn-al megnyitod a thm-et és minden képet jpg-t, png-t ki tudsz belõle venni

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

ügyes vagy<#mf1>

kösz

KILLER2
Bazz qrva negy agy vagyok. Hozzászólásom után 20 mp telt el és meg is van a megoldás. Megnyitod a témát pl WinRarral és hoppá, ott van bennne minden kép. Amúgy Total Commander is alkalmas rá.

KILLER2
Ezzel már nekem is volt gondom, de eddig még nem találtam megoldást.

azt nemtudja valaki hogy hogyan lehet azt megcsinálni hogy
van egy témám és kurva jó a háttérképe
na de én azt a háttérképet más téma alatt akarom berakni

valami 5 let???

t0mmy
google

KILLER2
Tudom, hogy egyáltelán nem tartozik ide, de egy sima nokia fülhallgató mennyibe kerül?

na
végülis letöröltem rola mindent
alaptémát raktam be
meg mindent viszaraktam alapra
és kikapcsoltam
majd ujraidnitottam
és akkor jo lett
modnjuk pár dolgot nem ismer még
meg azt irtátok hogy a memória károsodhat
szal szerintem az lesz hogy veszek egy uj memoriát

Taylor
Jó, mondjuk neked távvezérlésre kell most, nem szóltam. :D

Taylor
Sajna Bluetooth-ban nem vagyok otthon, jobb az a kábel.<#hehe>

KILLER2
A .hid fájlok távvezérlésre jók BTn keresztül. Azt olvastam, hogy a mobilnak ha külkdöm magától felismeri. Természetes, hogy pont most cseszõdött le a PCn az BT.

Taylor
Hát passzolom, tényleg az van írva. Én Neroval szoktam konvertálni, ott van olyan, hogy HE-AAC, és ennek lesz a kiterjesztése mp4, ezt gond nélkül lejátsza.
Errõl a hid fájlról mondanál bõvebben pár dolgot? Mert nem ismerem én se.

KILLER2
És még annyit, hogy a .hid fájlokkal mit lehet kezdeni?

KILLER2
Engem konkréten az aac támogatás érdekelne. SE oldalon az van, hogy igen, de az én telefonom csak nem akarja felismerni.

Taylor
Mp4-et támogatja. Az végülis majdnem ugyanaz(?).

KILLER2
Még annyit, hogy MyPhoneExplorerben hogy lehet Bluetoothon keresztül csatlakozni a mobilhoz?

KILLER2
1. Olyan programot keresek amivel Bluetoothon keresztül a gépemrõl tudom irányítani a mobilt. (SMS írás, tárcsázás meg ilyesmik)

2. K750i elvileg nem támogatja a .aac-t?

KILLER2
Nekem ilyen akkor volta amikor kártyaíróban raktam cuccokat a memóriakártyára.

Taylor
Melyik szoftver van rajta? Mert nekem a D750i-m csinált ugyanilyet, és egy firmware frissítés után nem csinálta többet. Vagyis nekem a mem kariról szállt el minden.

stp4trick
milyen menüben?
adatkábelt csak azután húzd le, hogy a gépben lezártad a kapcsolatot a telefonnal, különben károsodhat (mint látjuk károsodik is) a memó

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

o
ma történt velme ez az eset
szedtem le az adatkábel segitségével a cuccot a telomrol
erre meg az történt hogy azok a dolgok is eltüntek amiket nem is akartam elszedni
de igy minden
képek
hangok
videok
stb....
egyszer már elöfodult velem
akkor is mondjuk nem vok egy türelmes tipus és akkor szedtem le a kábelt mikor menüben voltam
van ennek valami köze vagy szendvedjek vagy vigyem szervizbe vagy valami 5 let???

KILLER2
De utánanézhetsz a sonyericsson.hun

KILLER2
Tudtommal igen.

datango
t610 esem van :S imádom az SE-t :) nézegettem a d750i-t mmost akkor gyakorlatilaag csak kinezetben másabbmint a k750i?

KILLER2
Na itt most a mondat elsõ részét nem nagyon értettem. A meghajtóról nem tudok. Rég kötötem össze USBvel a telót PCvel és már nem emléxem rá. Amúgy ha van kártyaíród és nagyon sürgõs akkor használd a memkártya adapterrel, de vigyázz vele, mert nekem ha pár percet bennehagyom akkor letörli az egészet.

És a belsö memoria keves hogy meghajtom legyen?Mert szeretnék egy pár dolgot rápakolni.ezért kössz a választ
KILLER2
USBvel sokat szívtam én is. Próbáld meg újra feltelepíteni az egészet és bizonyosodj meg róla, hogy érzékeli-e a gép abban az USB portban, mert nálam volt olyan, hogy az egyikben tudta csatlakoztatni a mûsikban pedig nem, vagy volt, hogy egyáltalán nem is érzékelte. Ha ez megvan szeritnem más programot használj. Én a MyPhone Explorert ajánlom. A MyPhone Explorer menüjében kerestesd meg a telót. Ha tudta csatlakoztatni a telefont és még így se találja akkor Bluetooth-t ajánlok, mert márt nekem is az van és még nem volt vele gond, meg több lehetõség is van vele.

t0mmy
hát ha nincs benne a mem. kártya akkor joggal keresi nem??!
az a file explorer meg arra jó hogy a telefon memóriáját böngészd de szerintem ritka használhatatlan úgyhogy vagy hagyod vagy kitartás és klikkelgetsz össze-vissza hátha sikerül valami! :)

sziasztok!
pls segitsen valaki!Össze probálom kötni a telot a pc vel.Ki rakott egy file manager ikont.Elinditom és az irja ki hogy not connected.Pedig az usb-vel össze van kkötve.Csinalt egy meghajtot is de azt kéri hogy "rakjon be lemezt" ez a mem.kártya hiánya lehet?elöre is köszi
a legolcsóbban itt!! Sony Memory Stick Pro Duo 2 GB , Új Bontatlan csomagban, azonnal elvihetõ!!! Made in Japan!
2 Gb kapacitás, High Speed!! 80 Mbps!! Sony mobiltelefonokhoz K750i, W800
Fényképezõgépekhez, és Sony PSP játékgéphez!!! 3 HÓNAP CSEREGARANCIA!
Vidékre postai utánvét(1000 Ft)! Illetve személyes átvétel budapesten a 11. kerületben!
Mindössze 12490 Ft-os áron!! Ne hagyd ki!
0670-527-7935
t0mmy
itt egy szám hívd fel és mondd el neki a gondod: +36204300300

t0mmy
beszüntette? az oldalukon még ott van!

Higany
Kedden kaptam vissz a telót szervízbõl, de holnap már viszem is vissza! Ugyan az a gondja, mint elõtte! Ha visszajön eladom a 'csába! Ha kellene valakinek szóljon pm-be! Csak sajna nem tudok semmi alternatívát! És azt tudtátok, hogy a Pannon beszüntette a forgalmazásást? Hy!

szisztok!
tudna valaki segiteni?Az a problémám hogy nem magyar a telom.Nem tom hogy kell
a magyar menüt felrakni.pls valaki segitsen.msnem :[email protected]

Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.

Daniel Brandon
Hello nekem cid49 van de ezt valahogy kilehet lõni a telóból nem? Vodás xar az egész telefon a menüikonokról meg ne is beszéljünk!!!

t0mmy
"Nem tudsz vélet len függetlenítõ kódót k750i-hez?" ilyen NEM létezik!!

Nézegetem a progikat ,köszi. Ilyen címet találtam neked: [email protected] , elméletileg gyors-szakszerû munkát ígérnek hétvégén is. Sok sikert. Ja,és írd meg h összejött e!