2396
-
#1552 #1548 -
spy803 #1551 Nem egészen, a Pannon mobiltévéje megy GPRS kapcsolat esetén is, a minőség nem túl jó, meg elég drága is. -
#1550 csak olyanon megy ami 3G-s -
Napster914 #1549 Hello!
Szeretném megkérdezni, hogy a k750i tudja-e a MobilTV-t, mert más fórumokon olvastam ezt is, azt is. Mi az igazság?
Válaszokat előre is köszi! -
#1548 mé csak 30 másodpercet tok felvenni videora??????????????????????????????????????NEM korlátlannak kellene lennie????????????? -
kicsirobi #1547 Ezt olvastam,most:
"Ez a CDA átírásos dolog (dos ablak, stb) nem működik, mert a SEUS nemrég óta már IMEI alapján azonosítja a telefonokat, nem CDA szerint. Tehát eddig működött.
W800 szoftot már csak szervizkábellel és speckó progival lehet feltenni. főleg ha háromnegyed évnél fiatalabb a mobil. És persze fizetős."
Szerintetek igaz? -
gergő992 #1546 most vettem a k750i met karácsonykor szoval elég friss szoftver van rajta:) -
kicsirobi #1545 Két D750i-s mobillal próbáltuk,és tényleg semmi:(
-
kicsirobi #1544 Nekem csak játékok vannak rajta.semmi más. -
#1543 hol lesz a hiba??
és milyen szoftverek vannak a telóitokon ? -
kicsirobi #1542 Hát nekem se,pedig már mindenhogy próbáltam:(
De már láttam az egyik srácnál,és jól néz ki
Nekünk miért nem meeggyy???:(:( -
gergő992 #1541 nekem sehogy sem müködik:(:(:( -
#1540 Holnap munka utan majd ujra megprobalom, hatha most a te tanacsaiddal sikerulni fog. -
#1539 úgy kezdjétek hogy kiszediktek a tleóból a sim et és mem kártyát meg bent hagyjátok és ezután C gom nyomva tartása és igy kössétek rá a tleót a gépre -
#1538 Nekem sem ment mikor par hete probalgattam. Valamit nagyon elszurunk mi itt! -
kicsirobi #1537 Lehet,hogy valami kimaradt a felsorolásból? -
gergő992 #1536 nyugi nekem sem akkar vagy 15ször kiprobáltuk a haveromal:(:(:( -
kicsirobi #1535 Hát nekünk nem akar sikerülni sehogyse. -
#1534 a telefon leen kikapcsolva és ha vmi nem megy akkor szedd ki az akksit 5 másodpercre majd vissza és újra próbáld -
gergő992 #1533 köszi:D érdekes nekem nem sikerül össze hozni ezt.... bekapcsolva van a telo rajta a kábel utána ahogy oda van irva lakapom akábelt ki az aksit ki a simet vissza az aksit menyomtam a c gombot rá a kábel és semmi:( -
#1532 meglehet csinálni
próbáld ezt
vagy ezt -
gergő992 #1531 szia!! tudsz nekem oldadlt mondani ahonan ezt a drivert le tudom tölteni USB Flas Device!! jah és lenne egy kérdésem ezt w800 dogot sima adat kábele meg lehet csinálni???köszi elöre is -
#1530 K750-ből W800 SEUS-szal
Ha K750-es telefonunkra W800-as szoftvert szeretnénk:
- Szükségünk lesz erre a fájlra: w800zip
- Kitömörítjük egy tetszőleges könyvtárba, majd futtatjuk a W800.exe-t
- Ekkor megjelenik egy DOS-os ablak:
kép
- A kiírás szerint 30 másodpercünk van arra, hogy kivegyük a telefonból a SIM kártyát és a memória kártyát, majd visszahelyezve az aksit, lenyomjuk a "C" gombot a telefonon és rádugjuk az adatkábelt! Ha rendesen csináltuk ezt látjuk majd:
kép2
- Majd a következőt kell tennünk:
Egyszerűen beírod ebbe a DOS-os ablakba:
Sony Ericsson K750:
- Ha gyári K750-t szeretnél: CDA102337/4
- Ha Vodafone-os K750-t szeretnél: CDA102338/32
- Ha Pannon-os K750-t szeretnél: CDA102338/70
- Ha T-Mobile-os K750-t szeretnél: CDA102361/6
Sony Ericsson W800:
- Ha gyári W800-at szeretnél: CDA102430/4
- Ha beütötted a kivánt kódot, akkor nyomsz egy ENTER-t, ekkor kiírja hogy mikre változtak meg az adatok. Majd nyomsz egy Q betüt, és ütsz egy ENTER-t, és ezután ezt fogod látni:
ezt
- Ezuk után már csak annyit csinálsz, hogy lehúzod a telefonról az USB kábelt, de semmiképpen se kapcsold be a telefont, mert akkor előröl csinálhatod az egészet!
- Következő lépésként elindítod a Sony Ericsson Update Tool-t (SEUS)-t... [Amitinnen tudsz letölteni!]
innen már 1szerű csak kövesd az utasitásokat
link seria -
kicsirobi #1529 Leírod akkor?Megköszönném.
Jaa,és az a kábel jó hozzá,amit kaptam a T-mobiltól? -
#1528 hnap leirom h kell -
kicsirobi #1527 Nekem d750i van,és nem sikerül átalakitani w800-ra.
Valaki segítene?Köszi -
#1526 3d-set nem lehet benne.... -
#1525 használ valaki GameMagic et a gépéhez amivel gépeen lehet játszani java játékokat...mer nekem vmi hibát ir ki a progi
not midp 1.0 compatible jar file....pedig jar fil-t rakok be nem vágom -
#1524 Ezzel en is probalkoztam, de nekem nem sikerul!
Lehet azert mert nincs magyar nyelvu menu a telefonban? Belgiumba vettem! -
#1523 ezek a játékok nincsenek meg vkinek?4x4 Extreme Rally Bluetooth
Speedball 2 Brutal Deluxe
3D Marble Madness
Micro Golf
Bluetooth Biplanes
:S mer nem találom öket...egy link is jo...:S torrentek nél se találom..:( -
#1522 link -
Norbiiii #1521 Hy lenne egy kérésem régebben találtam itt egy linket arról h hogy kell fölrakni egy K750i-re a W800-as szoftvert de sajnos már nem találom ha valaki megtudná adni mégegyszer azt naon megköszönném......... -
#1520 Ipmart-forum.com-on asszem láttam egy ilyen listát. -
#1519 aha...ismét ze lenne a kérdésem.:nem tudtok egy olyan oldalt ahonnan bluetooth-os játékokat lehet leszedni?vagy elég lenne nekem a nevük is..pl a V-rally3d worms forundersiege -
#1518 a memori stick et memória kártyát lehet belső memóriát csak profik tudják -
#1517 miért?ramot is lehet böviteni? -_- -
davides222 #1516 vettem k750i-mbe egy 2 gigás karit , simán megy(persze sony memory stick-et) =))))))))))) -
#1515 1. K750i-s verziót keress, asszem van, de lehet, hogy el tudom neked küldeni, ha kell.
2. Memóriaalatt nem a memkártyát, hanem a RAMot érti szerintem. -
#1514 ááááá de nem indul el a V-Rally 3D,--az nem gond hogy 700 ashoz van????mert amikor tölt kijön a fehér képernyö és tölt tölt tölt nemjön be semmivagy pl a tokijoi hajszás játék se jön be az meg aztirja hogy rtul kevéd a memoria...szentetek ez gond 64 mb nál?? -
#1513 Én suliba Blue Chat-et hasznéltam néha. Amúgy inkább rajzolok :D