2396
  • vberty
    nah sztem csak régi volt a total commanderem vagy vmi szedtem le egy ujjat azzal működik hűála istennek.
    köszi
  • vberty
    az volt az első amit kiprobáltam.
    olyan 3gp kovertáló progi van ami akkoára konvertálja össze hopgy teljes képernyőre ki tuja tenni a kéept vízszintesbe???? és a minőség is jó??
  • KILLER2
    CSináld azt, hogy fogod a total commandert és a végén a .rar-t átírod .jar-ra. Szerintem ez így működne.
  • vberty
    hát akkor sehotgy sem akar össze jönni ez a ... igy jártam maradok a jaroknál. csak több mint 1000 alkalmazásom meg játékom zip/rar-ba.

• KILLER2
    Hát a SE weblapjáról letölthető frissítőtől gondolom nem megy el a gari. De anélkül is mennie kéne, de próbáld meg. Amúgy olyannak kell lennie, hogy telepítés. gyakorlatilag úgy kell, hogy kezelje mint egy .jar fájlt.
  • vberty
    t-mobilos. nem tom nekem csak olyanokat ad ki akkor hogy küldhetem meg átmozgathatom. olyan hogy megnyitás sehol sincs.
    esetleg nincs vmi szoftver frissítés hozzá??? amit ugy fellehet tenni h nem megy el a gari???
  • KILLER2
    Pedig működnie kell. Kártyafüggetlen a telefon? Bár szerintem ez nem számít, de T-mobile és Vodafone picit belenyúlkál a sofware-be ahogy észrevettem.
  • vberty
    nem tom hogy másnak igy jo e de nekem nem műxik csak a jar fájlokat telepíti
  • KILLER2
    Próbáld meg áttenni .rar-ba. Úgy talán jó lesz. Ha megnyitod mi van benne (WinRar-al)?
  • vberty
    hello.
    hát nekem olyanok vannak amik .zip filok és direkt k750i re vannak de felrakom egyéb mappákba és nem hagyja telepíteni csak küldeni engedi meg áthelyezni...

• KILLER2
    Hát van olyan játék, ami nem .jar, hanem .zip. Ezeket ugyanúgy kell kezelni, mint a .jar fájlokat. Beteszed az otherbe és a telefonon nyomsz rá egy telepítést. Elvileg így jónak kell lennie.
  • vberty
    Taylor! köszi szépen mindent!

még egy olyan kérdésem lenne hogy a zip fájlokat hogyan tom rajta elindítani??? mert láttam olyan zip filet amin rajt volt h k750i hez is jo de nekem nem telepíti fel.
    köszi

berty
  • Taylor
    Hello

1. Nekem a D750i-ben 1 gigás van, nem lassult be.
    2. Egyértelműen HPM-70
    3. A fenti füles két részből áll, az egyik az átalakító
    4. Ha felrakod akkor ugrik a gari
    5. Vízszintbe fordítod a képet, és a hangerő gombokkal tudsz zoomolni, ill. a joyyal mozogni a képen.
  • barnagyas
    Vettem T-mobilenál számlában egy k750i-csak szeretném megoldani, hogy illetéktelenek ne tudjanak beszélnirajta pl ha ellopják akkor ne tudjanak lebeszélni több ezret (v. többet). Gondolok itt akár egy kódos billentyűzárra vagy egy díjkorlátozásra. sajnos ezeket nem tudom beállítani, kerestem de nem találtam, valaki segítsen!!!
    előre is mindent köszönök.
  • KILLER2
    Hááát.....erre nem igazán tudok mit mondani.......médialejátszó>csainálsz egy új lejátszási listát, abban a sorrenben és azokkal a számokkal, amiket azt akarod, hogy lejátssza (ismétlést bekapcsolhatod)
  • vberty
    hello.
    én nem rég kaptam egy ijen k750i-t és lenne pár kérdésem:
    1. ha 1Gb-os /512mb kártyát rakok bele nem lassul le?
    2. mijen füllhallgatót érdemes hozzá szerezni mp3 hallgatáshoz?
    3. lehet hozzá olyan átalakítót venni ami jack dugóvá alakítja a füles kimenetet?
    4 Ha felrakom rá a W800-i szoftverét mivel lesz jobb illetve nem e lesz vmi baja gari nem e megy el?
    5. vmi kép kezelő alkalmazást nem lehet rá feltelepíteni ami zoomol a képekbe?

köszi

berty
    ide is elfogadok mindenféle tanácsot:[email protected]
  • Balazs15
    és hogy tudok ugy mp3 mat hallgatni hogy egymás után játsza folyamatosan a számokat..ne kelljen minden szám után elövennem a mobilom és egy ujabb számra kattintani...
  • KILLER2
    Nem. Szeirntem olyan nincs is.
  • Balazs15
    és te nem tudsz media playert és divx et ami akkor jar formátumu?:S
  • KILLER2
    Hát a hid az ugye távirányító, de hogy hova kell tenni.... Asszem ha BTn küldöd rá ár, akkor rögtön felismeri, de hogy USBvel hova kell tenni, azt nem tudom.
  • Balazs15
    hi all...egyik oldalrol letöltöttem media player-t és divx et a sonyericssonomhoz..csak az a gáz hogy ez "hid" formátumban van és nem képes feltelepiteni...sonyericsson egyáltalán tud hid fájlt telepiteni? vagy nem tudtok egy olyan oldalt ahonnan leszedhetek media player és divx et jar fileban?
  • cindy86
    Sziasztok szerintetek a K750i vagy a V630-as éri meg jobban?
    E kettő között vacilálok segítsetek
  • neoCT
    azt akarom kérdezni hogy, akik már átnyomták mobiljukat w800as szoftverre azoknak semmi gondjuk nem volt vele?
    és még annyi hogy kártyafügetleníti a mobilt vagy nem, mivel csak annyit irt ki hogy w800 és semmi t-mobile-os vagy akármi
  • lee86
    első kérdésedre a válaszom vatera.hu. legutóbb 7900 Ft-ért vett az egyik ismerősöm 2 gigás kártyát. én is elmentem vele az áru átvételére, ugyhogy tényleg nem kamu. a kártya is prímán működik.
    de ugyanott találsz 1gb / 512-es memoriakártyákat.
  • Speedy86
    Sziasztok!
    Két dologban kérném a segítségeteket.

1. Megvételre keresek használt/uj 512Mb/1Gb-os memóriakártyát.
    2. Erre a telefonra lehet navigációs progit telepíteni?
    Ha igen akkor ismertek ilyet?

Segítségeteket előre is köszönöm!
  • Knecht
    Na akkor mégegyszer. Nem tudom, hogy a link mér nem műxik...

Tehát akkor itt van: http://www.computeractive.co.uk/articles/download/2128853
  • Knecht
    Helósztok!

Korábban már raktam fel játékot a telcsimre számítógépről, fel is tudtam őket telepíteni, de most valahogy nem műxik. Pedig tudtommal mindent ugyanúgy csinálok. Felrakom a .jar fájlokat az other v egyéb mappába, aztán a telcsin ebben a mappában megnyomom a "telepítés"-t, el is kezdi telepíteni amikor egy 2-3 másodperc múlva kiírja, hogy "a művelet végrehajtása sikertelen volt". Már több fájllal is próbáltam, olyanokkal is amiket már korábban is feltelepítettem (de később letöröltem) és mindig ugyanaz. Szóval tényleg nem tudom hogy most mit csináljak. Esetleg kihagytam volna valamit?

Ha bárki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.

PS: Roland16F-nek: nekem a MID Converter 3.2 van fent, eddig bevált. Ja innen tudod letölteni MID Converter 3.2
  • Roland16F
    Köszi szépen!
  • Sonajk @:o)
    nézd + ITT
  • KILLER2
    ImToo converter elég jó (asszem ez a neve), csak nehéz beszerezni. Elvileg lejátszik olyan videót, bár neekem volt, hogy ha túl jó minőségbe raktaam, akkor volt, hogy nem tudta lejátszani.
  • Roland16F
    Hellósztok!

Van egy K750i mobilom és szeretném megkérdezni,hogy nem tud valaki vmi videó konvertálót,mondjuk ami avi fájlt átkonvertál mp4-re amit a mobil is le tud játszani?

Ja és mondjuk egy 30 Mb-os 5 perces videót is le lehet játszani vele (persze ha van rajta elég hely) ?

Előre is köszi!!
  • konzz
    2GB SONY MEMORY STICK PRO DUO + ADAPTER, SONY hologrammos bontatlan gyári csomagolás. Használható Sony termékekbe pl: PSP, PDA, mobiltelefon, digitális fényképezőgép, kártyaolvasó stb... Sony Ericcson telókba pl: w800i w810i w850i k750i, d750i p910i v800 w900i stb... AKCIÓS ÁR 6.990! Postai utánvét is megoldható!

Email: [email protected]

Tel: 70/561-9054
  • KILLER2
    Hát fülhallgatót én nem vennék használtan. Nem nagy összeg az, vegyél újat. A telefonhoz úgyis adnak. Amúgy szerintem a SEnek vannak újabban a legjobb fülesei. Ezek a szilikonos izék rohadt kényelmesek és piszok jól is szólnak, anélkül, hogy tőlem 10 méterre is lehetne hallani. Most hogy Nokiás lettem tisztára hiányolom. De végre találtam náluk is egy ilyen szilikonos izét.
  • wickedw
    hali!
    lenne vkinek eladó fülhallgatója k750hez?
  • KILLER2
    Ez bizony amint elnézem a gyári SE frissítő és az SE weblapjára mutat a link. Nézz körül ott és szedd le.
  • danika019
    az kéne ami ezen a szoftvercserés linken van:
    http://www.seria.hu/bemutatok/pcszoftv/k750-w800/K750-W800.htm
    és annál a lépésnél amikor már ez a rész van hogy :
    - Következő lépésként elindítod a Sony Ericsson Update Tool-t (SEUS)-t... [Amit innen tudsz letölteni!]
    és az hogy amit innen tudsz letölteni az nemjó mert nem jeleníti meg.
    Remélem érthetően magyaráztam:)
  • KILLER2
    Te a frissítő programra gondolsz? Mert én azt a sonyericsson.hu-ról szedtem le.
  • danika019
    hi all! az lenne a gondom hogy le akarom cserélni a szoftvert a k750i telómon csak sehonnan nemtom letölteni a sonyericsson update tool-t (SEUS) és az lenne a kérdésem hogy ha valakinek megvan akkor el tudná e küldeni az [email protected] e-mail címre. előre is kössz.
  • lee86
    a kameramódban nyomd le a csillagot. azzal azt hiszem átvált végtelenített módba.
  • KILLER2
    Szeritnem úgy van beállítva. Nézegesd végig a beállításokat. Hely az gondolom van elég.