2396
  • lee86
    felvétel előtt nyomd be a 0 gombot. amugy meg tényleg RTFM!
  • KILLER2
    Telán mert üzenethez van állítva? Nem értem, hogy az embereek miért nem nézik át a telefont vagy a kézikönyvet, ha valami nem megy.
  • pyropyropyro007
    Hali
    Vettem egy k750i-t nagyobn teccik meg midnen, de nemtom mér de nemtok 30 sec-nékl hosszabb viudeó felvenni. :(
    Valakinek van valami ötlete ?
    A gyári csengőhangokat nenm lehet valahogy kitörölni ?
  • KILLER2
    Nem hinném, hogy ez a Xpango átverés, de van valami hátulütője is. Te is olvassgass. Google sok cikket dob ki róla.
  • Balazs15
    ezt üzenem neked is drága felhasználó #1624
  • Balazs15
    bazzz nem mondod..:S:S::S ehhh:D kösz...
  • KILLER2
    MÉdialejátszóban nézed e videót, ott van olyan, hogy teljes képernyő.
  • Balazs15
    nincs oylan program telora amin teljes képernyön lehet nézni pl filmet?
  • Rage47
    már rég banolták-.-
  • Balazs15
    ez egy kitalált faszság ÁTVERÉS BMEG.....olyan mint a körlevél..."Haveromnak már bevállt, most egész nap a most nyert XBOX 360át nyomkodja"KURVA JO szöveg....gondolkozztatok már...nekeik ebböl mi lenne a nyereség...
    TE MEG MÁSHOL ÉLD KIO MAGAD TE SZERENCSÉTLE en99!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEM KELL HÜLYITEEND NÉPET TE FASZ
  • peteragoston
    te kaptal mar toluk valamit? mert en nem hinnem h. ez csak ugy siman mukodik... :)
  • pedestrian
    én ezzel szoktam konvertálni WinXMedia WMV MP4 Converter
    Ezen beállítható minden
  • Realtibi
    an egy problémám eddig nem történt velem elö ilyesmi soha
    ha valami adatot át akarok huzni a telora
    az nekem kiirjha hogy irásvédett és hogy szüntessem meg.

valami 5let hogy most mi a teendö??
    /probáltam kikapcsolni az irásvédettséget de nem megy ugy hogy bejelölök a tulajdonságnál hogy kikapcs/
  • Balazs15
    mert a telomra ráraktam egy 320x valahányas videot de nem képes lejátszani nagy feketeség...nicsn oylan cucc ami le kicsinyit 176*220 ra???mert a konvertálo akkorára nem képes lekicsinyiteni minimum 320x..valamennyit tud...nicsn valaknek olyan progija ami mp4 et tud konvertálni de 176*220-ben?
  • Balazs15
    ja és MÉG EGY KÉRDÉS: mekkor a legnagyobb mp4 es video méret amit még kezelni tud??????
  • Balazs15
    nem oylan szar 3gp:D:D::D
  • Balazs15
    tudtátok ha mp4 be tömöritetettek akko dvd minöségü videot lehet rá rakni igaz hogy kb 50Xszer többb helyet foglal
  • Rage47
    az akart lenni:
    "Ha felrakod akkor ugrik a gari"
  • danika019
    Ez mi? válasz akart lenni?
  • Rage47
  • danika019
    Hi!
    Azt szeretném kérdezni hogy ha t-mobil függő a telóm attól még tudok rá rakni w800 vagy gyári k750i szoftvert? Gondolom a garanciáját elveszti mindenképp..
  • Sonajk @:o)
    Decemberben volt 1 éves a K750-em. Nekem semmi gondom a joystickjával. Előtte egy K700-am volt, de az is probléma mentesen működött. Finoman kell bánni vele. Az sem nem baj, ha koszmentes helyen tartja az ember.
  • Pheaper
    1szerűbb ha webcamot veszel 4-5 ezer é is vannak
  • Balazs15
    van olyan progi k750i-re hogy msn-en webkameraként szolgáljon?
  • KILLER2
    Hát igen, ez hatalmas ötlet. De azért a kivitelezés se mindegy. Lehet, hogy a szilikonons kényelmes, a nokiáé is az, csak valami kimondhatatlanul szar. Annyira, hogy amíg valaki meg nem tapasztalja, addig el sem leeth képzelni.
  • vberty
    hát igen.
    én is most tettem szert egy ijen HPM 70-es csodára szinte ingyen...
    és hát nem tom h miért nem csinálnak ijet a nagyobb fülhallgató gyártók is mint pl panasonic, sony, sennheiser stb.
  • KILLER2
    Nekem fél év után is egész jó, szóval úgy látszik, hogy neki valami extra szar volt. Ebben szar a SE, zene terén visoznt utánozhatatlanul jó! Nem rég rendeltem egy ilyen szilikonos nokia fülhallgatót, gondoltam olyan mint a SE-é. Még jó, hogy még megvolt a régi SE fülhallgatóm és az a nmokiás izé jack adapter is, mert a nokia szilikonosa...olyan szar még nem hallottam. Bántotta a fület, olyan magasan szólt, basszus meg nem votl benne.
  • Rage47
    jah neki is javították garanciában. Megvétel után 2 héttel vitte vissza, másfél hónapot, vagy talán többet is várhatott rá... :S
  • KILLER2
    Nem csak nála van elcseszve, de nem is a k750inél. Átlagban az összes SE joysticja elég hamar elromlig, de garanciában javítják. A telefon maga jó.
  • Rage47
    hi!
    Jövő hónapban úgy tervezem, h veszek egy K750i-t. Egyik oszt. társam mondta, h szerinte nem jó telefon, mert a joystick nagyon el van cseszve rajta. Nem tudom, hogy csak nála volt xar a joy, vagy ez általános a k750-nél.:S Ti hogy tapasztaltátok?
  • hokika
    mindenek van előnye és hátránya is! Én pesti vagyok! Jól érzem magam itt de kipróbáltam soxor sok helyen de azért mégis csak itt nőttem fel..
  • vberty
    persze értem. nem is feltételeztem. bprQl (nem akarok senkit sem megsérteni) de én is ezt gondolom...
  • Balazs15
    szebb hely mint a retkes budapest...ugy értettem hogy az szivás hogy ott nincs oylan bolt..nem azt hogy sopron egy szar hely...
  • vberty
    thx. azért én örülök h soproni vok.
  • Balazs15
    Soproni?:Dhát ez szivás..akko nemtom..:S
  • Balazs15
    ja és azért tudsz csak 20 perces? videot csinálni mert nem teljes csak egy demo vagy shareware verzia ha minden igaz kér egy serialt meg egy felhasználo neevt ezt ird be NAME : Jada^AoC
    SERIAL: [Seek-N-Destroy 2k5]AD42-0580-7BB1-13BE
    nekem igy van és azota bármit megtok csinálni vele
  • vberty
    Soproni vagyok:D
  • Balazs15
    www.aqua.hu moricz zsigmond körtérnél van és az enyémet is 8000 vmennyiért vettem az 1 gigásom
  • vberty
    nah ImToo-t megtaláltam, de csak 20 perces videot csinált nekem.
    am hol tok egy gigás kártyát venni nagyon olcsón??? lehetőleg ujj legyen.
  • KILLER2
    Persze hogy van. ImToo elég jó, ha jól emléxem, de van még sok más is, keresgélni kell.