2396
-
#1675 Az volt a kedvenc ilyen programom. -
#1674 oksi, beajánlom, köff -
gabko #1673 MyPhoneExplorer - le tudod menteni...
söt az egész telóról biztonsági másolatot lehet csinálni... -
#1672 Hali !
Lenne 1 kérdésem. Tudtok-e mondani olyan programot, amivel az SE k750i-ről lelehet menteni gépre az sms-eket? Egyik ismerősöm kérte. Azt állítja, hogy a progival, amit a telóhoz kapott, majdnem mindent letud menteni a gépre, de az sms-eket pont nem, és mivel nincs netje, így megkért, hogy kérdezzek utána. -
#1671 a sok hülye meg megveszi ..:P -
#1670 hátjah de jokat röhögök mikor aprohirdetéseken 40 ér adják használtan mikor már a boltban megveszi az ember 38ért -
#1669 használtan 20 alatt mennek .. -
#1668 jah 100% h elöfizetés ha mondjuk a 21990 re gondolt..de a 31.980?????az mi az is elöfizetés????sehol a büdös életbe legalábbis magyarországon nem kapsz se kártyásan se kártyafüggetlenül 31.980 ért föleg nem 21 ezerééé -
#1667 az gondolom előfizetés
SonyEricsson
K750i (Új)
Ár: 38.000.- Ft
Függetlenül -
#1666 Ööö ez hol? nekem csak kártyás a megfelelő, úgy meg én csak 40ezer tájékán látom... -
#1665 Kicsit lemaradtál, újra
K750i 21.990 31.980 -
#1664 Hali! Érdekelne hogy mikori telefon, úgyértem kell a félne mtőle hogy a tombil kiveszi a készülékek közül, mert msot vitték le az árát és félek h ez már a végének a jele... 1,5 hónap múlva venném meg de ha fenn áll ennek a lehetőségi robogok is egyből a tombilba. Ez az egyetlen telo amiről jókat hallok és árban is megfelel -
samuro #1663 A főmenü gombok átállítási lehetősége engem is érdekelne... -
#1662 Hello, lenne egy olyan kérdésem, hogy egy ilyen készüléket aranykártyára kb mennyiért lehet akciósan megvenni? -
vberty #1661 hello.
a fQmenü képernyQnél található tzones illetve hivásinformáciot nem lehet átállítani más gyors gombra????
üdv
berty -
Roland16F #1660 Hellósztok!
Nincs meg vkinek a 3D Hunting Whitetail 2005 ? (vadászos játék)
Előre is köszi! -
renzol #1659 Sziasztok!
k750i 1 gb sony mem.kártya.
Játék,ill alkalmazás törlésnél lefagy,fehérhalál...
Mem.kártya nélkül is.
Szoftverhiba?
Mit kezdjek vele?T-mobilos IMEI szám miatt nem lehet szoftot frissíteni.
Segítsetek!Köszi -
#1658 fejlettebb a szoftver verziója,szebb a képe is, walkman funkció ... -
#1657 Gyakorlatilag az egyetlen különbség az a kinézete és a walkman funkció. -
#1656 Jo, de miert? Tudja ugyanazt a kameraja mint a k750nek? -
#1655 egyértelmű hogy w800 -
#1654 A k750 es a w800 kozott vacillalok melyiket vegyem.. Mit ajanlotok? Mit az elonyei hatranyai a ket telonak? -
#1653 ez a w300i é -
#1652 Ez sok miden, de nem K750i, az tuti. 3adik sorban megbukik. -
spy803 #1651 Ez nem a K750i tulajdonságai. Vagy lesz egy új teló, csak nem tudok róla? -
NMárkó4 #1650
tbltgr19 tbltgr20 Méret - magasság 100 mm
Méret - szélesség 46 mm
Méret - vastagság 20.5 mm
Súly 97.5 g
Frekvencia tartomány Triband
3G
HSDPA
Készenléti idő max. 400 óra
Beszélgetési idő max. 9 óra
Akkumulátor típusa Li-Polimer
Akkumulátor kapacitás 900 mAh
Óra
Ébresztés
Naptár funkciók
Tennivaló-lista
Belső telefonkönyv 500 név
Teljes készülék memória 38 MB
Memória bővíthetőség
Színes kijelző
Megjeleníthető színek 262144
EMS
MMS
WAP
web'n'walk
Java támogatás
Bluetooth
E-mail -kliens
Beépített kamera
Adatátvitel
GPRS adatátvitel
EDGE adatátvitel
Beépített modem
Infraport
Könnyített SMS szerkesztés
Összefűzhető SMS küldés
Asztali kihangosítás
Diktafon
Hangtárcsázás
Hangvezérlés
Sztereo FM rádió
MP3/AAC lejátszás
Számológép
Vibráló hívásjelzés
Gyárilag tárolt játékok
Cserélhető elő-hátlap
Többszólamú csengőhangok
Csengődallam szerkesztő
Csengődallam letöltés
Operátor logo letöltés
Szal, naon fasza lesz! -
NMárkó4 #1649 Ilyen mobilom lesz holnap
Vagyis SONY ERICSSON K750I -
#1648 Azért az ok, hogy megpróbálja 1-2 ember, de úgy, hogy nyílvánvalóan bannolnak érte és hogy mindenkit leszólnak és mindenki tudja, hogy feldughatja a seggébe az egészet már picit sok. -
N70 #1646 A szundi idejét sehol :( Az fix 9 perc... -
#1645 szervező----->riasztások -
GM Jojo #1644 egy nagyon egyszerű kérdésem van:
hol lehet a szundi idejét átállítani? -
#1643 örülj hogy iylen jo telod van...a matrica meg má igazás semmit se számit..:) -
Slash17 #1642 Üdv mindenkinek!
Nemrég cserélték be szoftverhibás K750i-met, egy újra,ami már tökéletesen működik,csak egy esztétikai hiánya van: lespórolták róla a QuickShare matricát!Akinek van ötlete,hogy honnan lehetne beszerezni,az írjon!thx -
#1641 Én sem értem miért jó ez nekik. Nekem teljesen jó volt a k750i swje. -
#1640 de kurhatod a garanciát..ügyes vagy:D mé nem jo nektek a k750i szoftvere semmivel se jobb a w800 asnál:)atto még nem lesz 3 megapixeles a kamerád:)
#1636 -
pyropyropyro007 #1639 Hali
Olvastam hogy elméletileg lehet a k750-nek a szoftverét w800-as szoftvere cserélni.
Próbáltam ahogy itt a fórumban is írták de nem megy :(
Már az első lépsénél hogy akksi majd c gomb ott nem csinál semmit se.
A másik dolog hogy ez a frissítés nem járni semmiféle hátránnyal sem ? -
#1638 NINCS ÉRTELME AZ ILYEN PROGIKNAK....
PERSZE KI IRJÁK AZ OLDALON, HOGY VIRTUÁLISAN, MENNYIT SZEREZTÉL PÉNZT, MÉG A VIRTUÁLISAN ÁT IS UTALJÁK A VIRTUÁLIS BANKKÁRTYÁDRA, AMIHEZ UJJAB REG KELL.
DE HIGGYYÉTEK EL, KÉSZPÉNZT VAGY INTERNETEN ELKÜLTHETŐ PÉNZT, AZ ILYEN ÉS EFFÉLE JÁTÉKOKBOL NEM LEHET NYERNI/KAPNI
de akonek sok ideje van ugye, és hagyja magát szamárnak nézni, hát annak sok sikert...de ez más téma ez elvileg k750i forum akko válaszoljatok az elözö kérdésemre pliiz:) -
#1637 Elég kreditet gyűjtött? De előbb utóbb úgyis kiderül, mert az egyik itteni csávónak csak összejön elég kredit, aztán akkor majd meglátjuk, hogy kap-e valamit. -
#1636 metudnátok mondani hogy a winxMediában mekkora a legnagyobb felbontás,hangzás stb. amit maximum a k750 elbir??????
Video Bitrate:
Volumes:
Frame Rate:
Audio Bitrate:
Audio Samples Rate:
Resolution: 176 x 144 pixel (asszem)
a többit lécci ki töltené vki?mert a legjobb mimnöségben szeretném nézni a filmjeimet a telomon -
#1635 xpnago dolog 100% hogy átverés haverom regizett és azota virusos emaileket kap...semmi hasznuk nem lenne belöle..