Sony Ericsson K750i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jópáran árulnak a neten egy gigás memstick-et 5500 körüli árért illetve 2 gigásat 8000-ért. Szerintetek ezek eredetiek vagy utángyártottak? Mert a legolcsóbb helyen is (www.atcomp.hu) az egy gigás 8600 Ft. A sony szalonokról nem is beszélek, ahol ugyanez a kártya majdnem egy húszassal drágáb...

Egy tlefonos csávó azt állította tegnap, hogy rohadt nagy hulladék hamisítványok ezek, amik egy formázás után leformázzák magukat úgy hogy nem lehet rájuk pakolni semmit.

Tippek? Ötletek? Vásárolt már valaki ilyen gyanúsan olcsó MemStick-et? Használható, vagy tegyen az ember még rá egy kis pénzt és boltban vegye?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

lee86
hûha... ez egy picit megbonyolítja a helyzetet, de köszönöm az információkat!

¡Hala Madrid!

Most beszéltem a SonyEricsson supportjával telefonon, azt mondta a srác hogy hivatalosan csak egy gigáig támogatja a telefon a MemorySticket, és nem is érdemes rá két gigásat venni mert irtózatosan belassul tõle a teló (vagyis hát a memóriakezelés). Aszongya, nem elképzelhetetlen hogy a késõbbiekben kiadnak egy hivatalos szoftver update-et ami kezeli a nagyobb kapacitású MemoryStick-eket is.

igen, ez tényleg érdekes.

egy pár hozzászólással elõbb írta egy srác hogy vásárolt a k750i-jébe egy 2 gigás High Speed Pro Duo kártyát, ami 250 Kb/s sebességgel másolta az adatokat (USB-n) a PC és a teló között, ami mondjuk elég vicces átviteli sebesség. Emiatt a hozzászólás miatt nem tudom most én se hogy vegyek-e egy két gigás kareszt, vagy maradjak az egy gigásnál. Mondjuk azért az is vicces, hogy a telefon dokumentációja emlékeim szerint sehol nem említi hogy meddig kezeli a memkártyát.

Akinek esetleg 2 gigás High Speed Pro Duo kártyája van, írhatna pár sort a tapasztalatairól. Tényleg igaz-e a 250 Kb/s USB-s sebesség vagy csak ez egy egyedi probléma lenne?

lee86
Sziasztok!
egy ismerõsöm szeretne k750i-t venni a T-Mobilnál, és van már egy 2 gigás MemoryStick-je még elõzõleg. a hivatalos tmobile oldalon viszont azt irják a termékleírásnál, h a telefon 1 gigáig bõvíthetõ. tudom, h ez alapjáraton nem így van, de vajon a tmobile képes belenyúlni ugy a telefonba, h az tényleg ne kezelje a 2 gigát? remélem van köztetek olyan aki saját példáján tudja ezt a felvetésemet cáfolni. 😊
köszi elõre is!

¡Hala Madrid!

JimKirk
Az elozo erre ment!😊
JimKirk
Sved tech rulez😄
KILLER2
Akkor ezentúl ha valakinek elszaródik és megkérdez, hogy mit csináljon vele, akkor majd megmondom neki, hogy 5 perc lehetlés 15 perc szárítás és minden fasza lesz. Persze hozzáfzöm, hogy te vállalsz érte felelõsséget. Vagy inkább ne szabadalmaztassuk? 😊))

Töltsük le az internetet!

beszarás elvittem szervizbe aztán mondták hogy nem lehet megsinálni
aztán mondom jolvan akkor leszarom.Mondták hogy valami érintkezési hiba van benne.Aztán mondom akkor telefújom párával.Aztán odaraktam a számhoz és leheltem bele vagy 5 percen keresztül.
Utána jó lett a joystcik, viszont a gombok elszálltak.Tök beszartam.Mondom akkor ezt elbasztam.Közben a kijelzö aljám szinek is elszálltak.Itt már teljesen végem volt.Fogtam kinyomtam a p.... ba.Ráraktam a radiátorra 15 percre.És utána jol kiszáradt.És lássatok csodát JO LETT MINDEN ÉRTELEMBEN oylan mintha uj lenne.Sza lennyit a szervizrõl

KILLER2
Úgy tudom rendesen kezeli.

az engem is rdekelne hogy belemegy e egy 2 gigs , n is szerretnk venni egyet
SziasztokT

Tegnap vettem egy k750i-t, az lenne a kérdésem hogy megbírkózik-e egy 2 gigás High Speed MemoryStick Pro Duo-val, vagy egy giga a max?

Köszi

Q/

bajdövéj: offtopic, de nem tidná valaki esetleg átküldeni a Szomszédok fõcímzenéjét mp3 csengõhangként? Ecerûen sehol sem találom, fizetni meg azért annyira nem szeretnék érte.

Köszi

mícs
sorry a capslockert!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

mícs
NEKEM EGYSZER VOLT, KIKISZTITOTTAM AZOTA UJRA OK!

www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com

Hi all
va negy olyan problémám hogy meghalt a joystickom.Elvittem egy heyli gsmbe ahol továbbvitték egy szervizbe.Na most nekem azt mondták hogy ne ma joystick al van a gond hanem valami mással.volt iylen valakivel vagy csak én vagyok iylen "szerencsés"???

fook
oké..kössz

KILLER2
Ja ha perfektül akarod csinálni, akkor nem jó, csak ügyesen lehet. Amúgy fogalmam sincs. Szerintem van rá valami progi vagy W800as sw-t kell rá frissíteni.

KILLER2
Csakis ügyesen.

fook
oké köszi 😊 és még egy kérdés? hogyan lehet rárakni w800-as szoftver-t?

KILLER2
Kössél rá hangfalat. Szeritnem teljesen jó a hangja. Nem errõl nyomattam bulikra a zenét, legfeljebb megmutattam valakinek egy számot, de én nem várok ennél többet egy telefontól. Amúgy tényleg lehet hozzá kapni stereo hanfalhoz átalakítót. Nekem W800as fülhallgatóm volt hozzá, azt táborba hoztak páran hangszórót, az meg belement a fülikémbe és errõl nyomattuk sokszr a zenét.

fook
Hello!hangosabbá lehet valahogy varázsolni a k750i-t??mert nagyon gyengén szólll 😞

van persze...
csak még nem volt szerencsém kipróbálni de fent van a telomon. csak kéne 1 gps...
nav4all - navigáció

Van egy K750i-m vodafonos elõfizuban vettem, de baromi pocsén a vodafonos menüje. Az lenne a kérdésem hogyan lehetne megcsinálni hogy a gyári menu legyen benne. Adatkábelem van csak valami eljárás kéne vagy egy progi

Elõre is közze

Hello!
Segítségeteket szeretném kérni! Azt hallottam, hogy rá lehet erere tölteni navigációs szoftvert? Ez igaz? Mik kellenek még hozzá hogy mûködjön is?
JimKirk
Koszonom mindenkinek a segitseget!
Most ujra kiprobaltam a kekfogat es most rendesen 40-el masol!
Nem tudom mi lehetett a baj multkor, a lenyeg hogy most jo!
msn ikon??? senki??????
akkor felveszlek én😊 u.a. a címed mint az ímél?

jah dcu-60, vissza kéne kérni havertól😞
pedig felvettelek, de inaktivnak mutat...
már hogy értve kábellal? DCU-60
ezt kábellal csináltad?
én még nem látlak, vmit elronthattál😊
oké, ezer köszönet😊
megvan, a tpa/preset/system/sound mappában a reminder.mid et kell lecserélned.
felvettelek reald
minnyá megprobálom megtalálni
biztos ki lehet cserélni, mert nekem video hang hejett is más szól, nem az eredeti
halon van msned? [email protected]
elmagyaráznád hogy jutok be oda?😊 (láma vagyok😞)
File System
valaki tudna küldeni egy olyan menücsomagot, amiben egy használható MSN ikon van?
ha igen: [email protected]
jaja #1444 az elég lassú

én kártyaolvasót használok;P
a feladat csörgése eléggé zavaró😄 ezt szeretném átálítani

halon: FS=?
a 4kb/s az rlég lassu.
nekem 40-50 kb/s az átlag. IVT Blue Soleil progot használom.
szerintem mássz bele a tel FS-ébe és szrtem megtalálod azt a hangot ami, a feladat figyelmeztetéshet kapcsolódik, és csak lecseréled
KILLER2
1 évig volt K750i-m elég jól ismerem, de már nincs, szóval nem. Viszont ha tudod, hogy mi van ott, akkor mi a kérdés?

Menj be a feladatokba és csinálj egy feladatot egy perccel késõbbre, némítás nélkül😊 és szerintem megérted...
KILLER2
Fúz, ezt nem nagyon értettem. Pontosan mire gondolsz?

Hali!

Lenne egy kérdésem:

A feladatokban ugye lehet emlékeztetõt kérni, namost nemtudom hallottátok e már a hangjelzést... :S szóval nem lehetne valahogyan átállítani? (remélem érthetõ volt)

vagy: nekem jó más emlékeztetõ is (kijelzõ emlékeztetõt ismerem), de a naptáros profilváltásos módszer nem tetszik, csak azt szeretném, ha figyelmeztetne egy adott idõpontban (változtatható/elfogadható hangjelzéssel)😊 nagy kérés?

köszi: Dani
KILLER2
Sajnos ebben nem tudok segíteni, nem értek az ilyenekhez.

JimKirk
That's an affirmative!
KILLER2
Nem tudom, nálam talán 15-20 körül volt. K750ivel csinálod?

JimKirk
Killer: mit csinalhatok rosszul? USB 2.0 kekfog
KILLER2
Nem vesz vételt, így nem zavarja a repülõ mûszereit.
JimKirk: Lassú.

JimKirk
Normalis sebessegnek szamit kekfogon keresztul a 4kb/sec?
Köszi!
Itt-ott megnéztem pár fényképet, amit a K750i-vel készítettek, és számomra elég meggyõzõek voltak!

Mi az a flight (repülés) üzemmód? Mire jó?
Thanx