Rejtélyes robbanásokat észleltek a légkörben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár mivel semmi érdekes sincs bennük ennek az egésznek semmi értelme <#circling>#circling>
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Nagyobbat mondok: Pesten a Bródy Sándor utcában beszél a rádióbemondó, és képzeld Kutykuruttyfalván is hallják a Nyírségben. Ugye milyen titokzatos?<#wow1>#wow1>
Kara kánként folytatom tanításom.
\"Két dolog végtelen, a világûr és az emberi butaság, de az elõbbiben nem vagyok biztos.\" Albert Einstein
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Hamár homár.. :)
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Pláne az animáció... tök kamu szerintem.
Persze ettõl még lehet hogy találtak valamit, de hogy az mpg-en nem az van az is biztos...
Nameg ezek az energia összehasonlítások... hát attól még hogy valami 10-20MeV energiájú attól még nem biztos hogy nagy... Egy atombombának egyetlen Plutónium239-es atomja csinál 20MeV energiát... és van néhány atom abban a 5-10 kiló Plutóniumban. szóval ez csak egy kis "pukk" ahhoz képest :)
TURMIX - Szinkronparódia letölthetõ: http://turmix2005.uw.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A villámok körül aztán tényleg nagyon sok furi dolog van.
Olyat is olvastam már, hogy a gömbvillámok a villámokkal együttjáró jelenségek (persze olyat is olvastam ami pont megcáfólta ezt).
De ami tényleg komoly volt: Vihar idején (bazi nagy vihar :) ) pl. Vihar van Pesten és a gömbvillám valahol jóval messzebb bukkan fel és ezt összefüggésbe is hozta az olvasmány a téri-idõ torzulással, hogy maga a gömbvillám más dimenzióba mozog és ezért nem lehet látni állandóan meg stb.
Egyszóval a villámok tényleg szuper dolgok ;)
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
A szonda gondolom Föld körüli pályán van és bevillant a jelenség /Bár azt írták,hogy direkt a sugárzást vizsgálta/. Passz <#kerdes>#kerdes>
egyébbként nekem tetszik ez az egész, jó lenne hasznosítani is vhogy, de persze elõbb tanulmányozni kellene.
\"A jövõ nem megjósolható, de feltalálható\"
Tudásod biztos felette áll az enyémnek pláne ha fizikus vagy :)
De én eltudom képzelni amit a tag állít ;)
//persze hozzánemértõ is vagyok :/
üdv
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Nem vagyok szakértõ, tehát akár tévedhetek is.
ez a jelenségek biztos ufók<#alien2>#alien2>:)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!