Vidám Vasárnap a Magyar ATV-n
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott nem nehéz lépést tartani, ahol mindenre megvan már az õsi magyarázat, csak birkaként lesni kell. Ezek a jólöltözött, ájtatos tekintetû férfiak és nõk ezért hazudnak egymás képébe hétrõl hétre?
Nem is beszélve a dumagép vezérrõl. Korunk szégyene, hogy még valakit érdekel, amit ez az ember összevissza bibliázik. De meg kell hagyni, üzletnek ügyes.
Csak remélni lehet, hogy a hallgatóság gyermekei közül majd egyre kevesebben keverednek bele ebbe a sekélyes világba, ahol a rendes tudást gyermetegségekkel akarják helyettesíteni.
Ááá. Men!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mik azok a felkiáltójelek a neved mellett?
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
[ helikopter ]
Mondd csak! MIKOR nem voltak jelen ezek a dolgok az emberiség történetében???
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Persze az nem számít, hogy egy kurva nagy törésvonal is van ott, ááá úgy, mér számítana.
Ugyan nagyon OFF, de nem bírom ki:
(((((((((nemrég fedezték fel, hogy a görög szigetvilág egy tagján mûködött egy kiba' nagy vulkán, és pont akkor volt egy ku*** nagy kitörés, mikor Mózesék vonulgattak el Egyiptomból. A kitörés akkora nagy volt, hogy egyfajta cunamit indított el, nagyobbat mint a mostani. És mint tudjuk, elõbb visszahúzódik a tenger, mielõtt elöntene mindent.
És itt jön a képbe Mózes, és kettéválasztott tenger esete. Persze csodaként el lehet könyvelni mindent egy kicsit felturbózva, de elõbb-utóbb kiderül mindenrõl, hogy is volt valójában. Persze ez is csak feltételezés, de nem szoktak a tudósok ilyen ügyekben a levegõbe beszélni)))))))
ON
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
A világ vége pedig... Nem a Hit Gy.-ben mondják meg, h mikor lesz. A Bibliából tudhatjuk, hiszen az van benne leírva, h az utolsó idõkben földrengések, háborúk, éhezések, és ehhez hasonló dolgok lesznek. És mit láttok a világban? Hát nem ezeket? Szóról szóra ugyanaz, ami le van írva a Bibliában. Ebbõl tudhatjuk, hogy közel van a világ vége.
Én úgy vagyok a hitgyülisekkel mint a homokosokkal. Elfogadom, barátokozok velük ha rendesek, de engem hagyjanak békén a dolgaikkal.
Ezért nem dolgoztam egész nap... holnap biztosan kirúgnak. :)
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Biztosra vehetõ, hogy ameddig a természettudományos világkép alapjai nem épülnek be az emberfejek elemi ismeretrendszerébe, még sok világvége-dátum bukkan fel a 21. század során is. Bolygóegyüttállás lesz például 2040. IX. 8-án és 2100. XI. 2-án, napfogyatkozás 2081. IX. 3-án, és így tovább – egészen az igazi „világvége” kb. ötmilliárd évéig.
Nem értem ezt az egészet. Ez azt jelenti, hogy Isten megun minket, és elküld a francba, vagy a Sátán fog "lávabolygót" teremteni földünkbõl?????
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Remélem, ez az apokalipszis-móka még hagy nekem annyi idõt, hogy jó alaposan kijátszam a GTA San Andreast... :)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ez a banda hülyét csinál Istenbõl.
Fel nem tudom fogni hogyan lehet hinni az ilyeneknek, mikor a halálbiztosra beígért armageddonok nem jöttel el. Nekem ebbõl azt bizonyította maga a történelem, hogy ezek egytõl egyig hazudnak.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Isten neve aligha fog fennmaradni a világ végén/után. Ki által?
Én megnéztem pár adást, és ez alatt direkt figyeltem pár ember arcát, hogyan reagál az elhangzottakra. Nem rendelkezem semmilyen képesítéssel ember ismeretbõl, de én az arcokról azt olvastam le, hogy mondhatott volna a szónok bármit, arra tapsolnak volna, éljeneztek volna így is úgy is.
És nevethettek ezen, és gondolhatjátok azt, hogy én egy Németh Sándor által lehipnozitált fanatikus õrült vagyok, de meg fogjátok látni, hogy minden, ami a világ végérõl szóló beszéd elhangzott a Vidám Vasárnapban, BE FOG TELJESÜLNI! Ezt bebizonyította maga a történelem is!
Vagy gondolod Jézus neve is fennmarad, mint Németh Sándoré? :)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
ámen.
(tényleg, ezeken az összejöveteleken tapsgép helyett ámengép van? Bár szerintem az ott levõk legalább 20%-a nem tudja, mit jelent az ámen...)
ha csak fikázás lesz akkor bezárom a topic-ot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
1.Sztem a homoszexualitás nem bûn, és sokan nem fogadják el ma sem. Mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál, kivel él nemi életet, amíg ez engem nem zavar. Próbáljátok meg ti is toleránsak lenni velük szemben. (Kivéve: a melegfelvonuláson résztvevõkkel, azok csak magamutogatók, azokat én si elítélem)
2.Sztem pedig általánosságban az emberek nem szokták leszektásítani azokat az embereket, akik ily módon fejezik ki Istenhez való szeretetüket. Én pl. római katolikusként vagyok megkeresztelve, életemben ha 2* elmentem templomba, mégsem mondom azt, hogy nem hiszek Istenben, pedig igenis, hiszek benne, és szoktam imádkozni. Mindenki olyan módon találja meg Istent, ahogy õ szeretné, sztem ehhez nem kellenek templomok, meg gyülekezetek. De ha valaki ezt így érzi jónak, hát tegye.
Elfogadom a muzulmán embert is, hisz neki is megvan a saját istene, nem tagadom ki õket, csak azért, mert az õ Istenüket Allahnak hívják.
Viszont azt az egyet nem szeretem, amikor pl. becsöngetnek hozzám a Jehovások, és erõszakosan mindenfélével akarják megtömni a fejem.
Ezt a Vidám Vasárnapot eddig max. 5 percig láttam, de nem kezdem el fikázni, mert vkik ily módon nyilvánulnak meg Isten felé. Tegyék ezt, én pedig toleráns vagyok velük szemben. Legyetek ti is azok.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
a pénz a lényeg, minél többet kicsavarni az áldozatokból
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
fõleg az hogy mindenrõl meg tudja magyarázni, hogyha nézed a mûsort és perkálsz az a jó mert Isten azt akarja